341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Evet canim onsuz garip hissettim..ama gunler azaldigi icin de mutluyum.

Gorcez insallahh...
safak 69 bayburta selam yola devam...
Safak attirmayinca rahat edemiyorum.

Bende cepten girdim. Eve yeni geldim canim. Bayram ziyaretiyle gecti gunum. Yarin evde olur dinlerim azcik. Sen ne yaptin?
evdeydim canım ben 3 gündür bizimkiler büyük olunca herkes bize gelio malum bizde yarın cıkcaz artık bayram gezmesine

Anladim canim. Bize hem geldiler hem biz gittik. Yarin azcik oturul film falan izliyim. Evimide ozluyorum ben ama disarda oluncada safak hizli atiyor.

Anladim canim. Bize hem geldiler hem biz gittik. Yarin azcik oturul film falan izliyim. Evimide ozluyorum ben ama disarda oluncada safak hizli atiyor.

öyle canım ya gezerken unutuo tabi insan şafağı fln :)) ne izlicen seçtiğin bi film varmı

Belli bisey yok canim. Digiturkte ne varsa onu izlicem. :))
hmmm geçen A tv deydi galiba incir reçeli vardı onu izledim çok güzelmiş benimki sölemişti izle die askere gideceği sıralar. cd fln alcaksan onu izle dicektim. izlemediysen. kuzum bu arada ben yatar artık sabah kalkamıcam yoksa. çok öpüyorum. iyi gecelerin olsun...

Kanal d dydi. İzledim canim bende.
Ben yattim bile.
optum eminecimm gorusuruzz...

günaydın kızlaaar....
öyle gece 2:45 lerde buralarda olursanız uyanamazsınız işte :))))
uykucular sizi :)))))
bugün 60lara başladık, çabucak bitireceğiz inşallah...
benim askerim bugün arkadaşlarıyla çarşıda, beni unuttu resmen aramadı bile hain :)

Tünaydınn canım...
12 de uyandım valla ben.
60 lara başladık çok şükürr.
arıycaktır canım, belkide aramıştır şimdiye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…