- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
ben askerim gittiğinden beri evine gitmedim...bayrama da gitmeme gerek kalmadı...onlarla beraber gittik askerime dün öyle bayramlaşmış olduk...gitsem bende çok kötü olurdum...
onsuz ev bomboş gelmiştir sana
ama bak 70i de bitirmeye az kaldı...bundan sonrası daha çabuk geçecek inşallah...
69...
59...
49...
39...
29...
19...
9... derkeeeen
veeeeeeeeeeeeee
hayatımızın anlamları yanımızda inşallahhhhhh...
ogünleri de görcez az kaldı Allah'ın izniyle...
Insallah insallah canimm :) acaba gorebilecek miyiz o 9'u
Napiyorsun eminecim? Makyaj silmeye calisiyorum suanda.
banyo yaptım yatmadan kim var kim yok die bakıyım dedim canım benim nasılsın nasıl geçti günün
evdeydim canım ben 3 gündür bizimkiler büyük olunca herkes bize gelio malum bizde yarın cıkcaz artık bayram gezmesineBende cepten girdim. Eve yeni geldim canim. Bayram ziyaretiyle gecti gunum. Yarin evde olur dinlerim azcik. Sen ne yaptin?
Anladim canim. Bize hem geldiler hem biz gittik. Yarin azcik oturul film falan izliyim. Evimide ozluyorum ben ama disarda oluncada safak hizli atiyor.
öyle canım ya gezerken unutuo tabi insan şafağı fln :)) ne izlicen seçtiğin bi film varmı
hmmm geçen A tv deydi galiba incir reçeli vardı onu izledim çok güzelmiş benimki sölemişti izle die askere gideceği sıralar. cd fln alcaksan onu izle dicektim. izlemediysen. kuzum bu arada ben yatar artık sabah kalkamıcam yoksa. çok öpüyorum. iyi gecelerin olsun...Belli bisey yok canim. Digiturkte ne varsa onu izlicem. :))
hmmm geçen A tv deydi galiba incir reçeli vardı onu izledim çok güzelmiş benimki sölemişti izle die askere gideceği sıralar. cd fln alcaksan onu izle dicektim. izlem
ediysen. kuzum bu arada ben yatar artık sabah kalkamıcam yoksa. çok öpüyorum. iyi gecelerin olsun...
günaydın kızlaaar....
öyle gece 2:45 lerde buralarda olursanız uyanamazsınız işte :))))
uykucular sizi :)))))
bugün 60lara başladık, çabucak bitireceğiz inşallah...
benim askerim bugün arkadaşlarıyla çarşıda, beni unuttu resmen aramadı bile hain :)
Tünaydınn canım...
12 de uyandım valla ben.
60 lara başladık çok şükürr.
arıycaktır canım, belkide aramıştır şimdiye kadar.
yok tatlım aramadı...aramaz bence bugün...arkadaşlarıyla beraber olunca unutmuştur beni
unutmamıştır da arkadaşlarının yanında arasa rahat konuşamaz canım. belki akşam askeriyeden arar seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?