341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

aaa neden kızdırdı kızz?

benim çok samimi bi arkadaşım var hatta kardeş gibiyizdir...geçen ay evlendi...neyse ben her bayram onun annesine giderim o da annem gibidir çünkü...
dün askerimle konuşurken yarın ona gideceğim dedim...kızdı bana ben gelmeden hiçbi yere gitmek yok otur evinde dedi...acaip sinir oldum...ama bu yüzü benden aldığını da biliyorum...çünkü o gittiğinden beri hiçbiryere gitmedim...ordan yüz buldu...telefonda bişey demedim tamam dedim ama sinirim içimde kaldı resmen...
beyefendi de bugün arkadaşlarıyla çarşıda geziyor aramak sormak yok...
keyfi bilir...ona sinirim geçene kadar tabii :)

Bende aynıyım canım yalnız bi yere çıkmadım askerim gittiğinden beri.
belkide inat yaptı aramıyor ama bence akşam falan arar. tatlıya bağlarsınız.:)

selam kızlar,

askerimle görüştüğüm 3 gün boyunca şafak sayamadım,bu arada da 69 olmuş şafağımız.bugünleri de mi görecektik yaaa

selam kızlar,

askerimle görüştüğüm 3 gün boyunca şafak sayamadım,bu arada da 69 olmuş şafağımız.bugünleri de mi görecektik yaaa

bende inanamıyorum hala. daha geçen gün ağlaşıyorduk burda.
dün eski sayfalarımızı okudum da hepimiz endişe içindeymişiz. çok şükürr halimize...

selam kızlar,

evet yaa ilk günleri düşünüyorum da hiç bitmeyecek herhalde demiştim...
ama bugün 60ları yemeye başladık bile :))

bende inanamıyorum hala. daha geçen gün ağlaşıyorduk burda.
dün eski sayfalarımızı okudum da hepimiz endişe içindeymişiz. çok şükürr halimize...

evet yaa ilk günleri düşünüyorum da hiç bitmeyecek herhalde demiştim...
ama bugün 60ları yemeye başladık bile :))

çok şükür kızlar yaa,çoğu gitti azı kaldı.artık daha hızlı geçiyor zaman

Geçsin geçsinn şimdi 343. dönem yarenlerini bekliyoruz avutmak için. teselli sırası bizde kızlarrr.

Geçsin geçsinn şimdi 343. dönem yarenlerini bekliyoruz avutmak için. teselli sırası bizde kızlarrr.

evet 343lerde sıra....az kaldı onlar da önce sınavı sonra sınav sonucunu ardından da askerlerini beklemeye başlayacaklar...
hatta sınavı beklemeye başlamışlardır bile....

Çok ilginç ama kendimi kötü hissettiğimde yazılanları okuyorum, sonra bakıyorum ki yalnız değilim, aynı duyguları hissettiğim bi sürü insan var sonra rahatlıyorum =)
İyi ki varsınız kızlar, iyi ki bu topic var, insan yazmasa bile sadece okuyarak rahatlıyo :130:

evet 343lerde sıra....az kaldı onlar da önce sınavı sonra sınav sonucunu ardından da askerlerini beklemeye başlayacaklar...
hatta sınavı beklemeye başlamışlardır bile....

onların askerleri aralığın 11 inde teslim olcaklar herhalde pazar günü oluyor. 32 günleri kalmış.
onlar askere giderken bizim şafak 37 olucakk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…