341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bencede iyiki bu topik ve siz varsınız. ilaç gibi geldi bana bu bekleme sürecinde.
canım kendini kötü hissetme dicem ama insanız bi günümüz bi günümüze uymuyor bazen. ama biz herzaman burdayızz.

onların askerleri aralığın 11 inde teslim olcaklar herhalde pazar günü oluyor. 32 günleri kalmış.
onlar askere giderken bizim şafak 37 olucakk.

37 mi???
ayy çok heyecanlandım birden okuyunca :))))
düşünsenize burda hep beraber 10dan geriye sayacağız :))))))

37 mi???
ayy çok heyecanlandım birden okuyunca :))))
düşünsenize burda hep beraber 10dan geriye sayacağız :))))))

O günlerde gelicek inşallah canımm.
ama şimdiki hedefimiz 60 ları yemek olucak. yavaş ve emin adımlarla ilerlemeliyiz.

Selam kizlar nasilsiniz? Bizim bayram telasi bitmedi hala birazdan misafir gelcek ben de onlari beklerken telefondan girip bi bakiyim buraya dedim. Nasil gidiyo beklemek? Ben bayram boyunca cok yogundum gunlerin nasil gectigini anlamadim bile. Sonunda 60lara geldik sukurrrr...

iyiyiyz canımm... sende iyi gözüküyorsunn. evet bende 2 gün çok hızlı geçirdim. bugün evde rahatlama modundayım.
bekleme süreci çok şükür iyi geçiyor.
bayram bitsinde aramıza gel artık sende.

ilk bos buldugum anda gelmeye calisiyorum iste canim.cok yoruldum valla bu bayramda bilgisayari acicak mecali bile bulamadim kendimde. Artik yarindan itibaren hep burdayim insallah..bu arada biz de askimla beyaz esyalara bakmaya basladik.daha dogrusu ben bakiyorum ona da haftasonu internetten gostercem begendiklerimi:) 1-2 aya alalim da evlenirken cok borc olmasin dedi.yavastan hazirliklara basladik yani su askerlik de bitince gidip gun alicaz artik:)))

Maşallah canım ne güzel. bizim de ilk olarak nişan işini halletmemiz lazım.
Ben bakıp yer ayarlamam lazım. mart ayında nişanı düşünüyoruz kısmetse. o geldikten sonra ayarlamak geç olurr.
ama nikah günü almak lazım geldikten sonraa. :)

ikiniz adına da çook sevindim kızlar...başlayın şimdiden hazırlıklara :))))
biz daha oralara gelemedik :)))
geldikten sonra düşüneceğiz artık birşeyler :))

Canim insallah icine sinen yer olur nisan icin, her sey gonlunce olur. Biz de iste su askerligin bitmesini bekliyoruz sonra tarih kararlastirip ev falan tutucaz insallah:)) ayy cok heyecanli seyler yaa artik bi an once kavusmak istiyorum askimla:)

ikiniz adına da çook sevindim kızlar...başlayın şimdiden hazırlıklara :))))
biz daha oralara gelemedik :)))
geldikten sonra düşüneceğiz artık birşeyler :))

Olur canim zamanla her sey. Insallah en kisa zamanda sizin de olur soz nisan falan:) sonra da dugun tabi:)

Canim insallah icine sinen yer olur nisan icin, her sey gonlunce olur. Biz de iste su askerligin bitmesini bekliyoruz sonra tarih kararlastirip ev falan tutucaz insallah:)) ayy cok heyecanli seyler yaa artik bi an once kavusmak istiyorum askimla:)

Hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin.
siz ne zaman düşünüyorsunuz düğünü gözdecim?

kızlar 1 hafta mıydı 1 saat mi inanın ne çabuk geçti geldi mi ondan bile şüpheliyim bu sabah gitti
moralim çok bozuk
aralıkta yanına gtcem o günü bekliyo onunla teselli ediyorm kendimi çooook acayip kötym ağlamaktan bıktım usandım artık !!!!!!
zaten sinir olduk hiç tadını çıkramadık bayram alışverişi ablasının nişanı gelen giden falan derken bitti gçti kendimize hiç zaman ayıramadık bile ( .......... offffffff of biter mi bu şafak yaaa ? zor günler başladı gene....

ahh canım benim...geçecek tatlım bak 60lara başladık çabucak geçecek inşallah...
1 hafta değil 1 ay da kalsa yine aynı şeyi düşünecektin tatlım ayrılık her zaman zor....
ama allah kalıcı ayrılıklar vermesin...bunlar son ayrılıklar olsun...ocakta gelecekler ondan sonra hiç ayrılık olmayacak canım...

"araya kilometreler girse de kalpler aynı vuruşta attıktan sonra gerçek bir ayrılıktan söz edilebilir mi?"....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…