- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
kızlar 1 hafta mıydı 1 saat mi inanın ne çabuk geçti geldi mi ondan bile şüpheliyim bu sabah gitti
moralim çok bozuk
aralıkta yanına gtcem o günü bekliyo onunla teselli ediyorm kendimiçooook acayip kötym ağlamaktan bıktım usandım artık !!!!!!
zaten sinir olduk hiç tadını çıkramadık bayram alışverişi ablasının nişanı gelen giden falan derken bitti gçti kendimize hiç zaman ayıramadık bile( .......... offffffff of biter mi bu şafak yaaa ? zor günler başladı gene....
tuğçecim...benimki bugün beni unuttu demiştim haklı çıktım hala aramadı
daha zamanı var canımmm. üzülmee...
Hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin.
siz ne zaman düşünüyorsunuz düğünü gözdecim?
Biz yaza dusunuyoruz canim dugunu haziran temmuz gibi.bakalim hayirlisi.bana kalsa daha once olsun artik askimsiz gecmesini istemiyorum gunlerin 5 yildir bekliyoruz bu ani yeter artik yanii..
kızlar 1 hafta mıydı 1 saat mi inanın ne çabuk geçti geldi mi ondan bile şüpheliyim bu sabah gitti
moralim çok bozuk
aralıkta yanına gtcem o günü bekliyo onunla teselli ediyorm kendimiçooook acayip kötym ağlamaktan bıktım usandım artık !!!!!!
zaten sinir olduk hiç tadını çıkramadık bayram alışverişi ablasının nişanı gelen giden falan derken bitti gçti kendimize hiç zaman ayıramadık bile( .......... offffffff of biter mi bu şafak yaaa ? zor günler başladı gene....
hayırlısı olsun tatlım :)
hele bu ayrılık daha fena yapıyor insanı di mi???
onsuz uyanmak istemiyor insan....
hasret ne fena şey...
benim anneannem der :
ayrılıkla ölümü bi teraziye koymuşlar...ayrılık 100dirhem daha ağır gelmiş diye....
Evet canim kesinlikle oyle..
Artik her gunumu hatta her saatimi onunla gecirmek istiyorum yeter bu kadar ayrilik
offf offf....
bende çoook özledim yarimi ama bak bugün arkadaşlarıyla çarşıya çıktı unuttu beni hiiiç aramadı
Aaa neden oyle yapmis amaa. Neyse aradiginda hesap sorarsin. Bi de bu erkekler biraz sorumsuz oluyo ben gecen benimkine de dedim. Biz askerde olsak uykumuzdan 10 dk olsa fedakarlik eder arariz sizi en azindan iyiyz deriz ama siz de o dusunce yok diye kizmistim gecenlerde cunku o da beni 4 gun aramamisti.
aynen öyle tatlım...bak askere gittiklerinden beri deli divane olduk...
tamam arkadaşlarıyla güzel gün geçirmiştir onların yanında aramak istememiştir falan ama döndükten sonra 2dk olsa arasa ben iyiyim geldim dese noolur sanki...dediğin gibi sorumsuzlar...
bide merak ettim seni diyince kızıyor beyefendi...merak edecek ne var yerim belli yurdum belli diye...artist yaaa
hele bi gelsin askerden hesapları tek tek sorucam ona :)
Sor canim sor tabi simdi askerdeler diye pek sesimizi cikartmiyoruz simariyolar ama bi gelsinler hele de o zaman da biz yaptiralim bu sefer askerlik bi de bizim denetlememizden gecsinler bakalim :))
eveeeeet bu fikre bayıldıııııım :))))))
Tabi canim hep komutanlar mi denetliycek asil bizim denetlememizden gecmek zordur bakalim bi gelsinler de yanimiza :))
komutanlar her zaman aynı şeyleri denetler...ama bizim denetleme bayağı sıkı olur :))))
yandılar valla :))))
neyse ben çıkıyorum tatlım...
denetlemeyle ilgili düşüneyim biraz
yarın iş var...ona hazırlık yapayım askerime iki satır karalayayım sonra da yatarım...
iyi geceleeeer...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bikaç gündür açamadm çok yoğun bi bayram geçirdm misafir hiç eksik olmadı ve 4 gün nasıl geçti anlamadm ama bi yandan da iyi oldu 4 gitti şafaktan hiçbişi anlamadm sizler naptınız nasıl geçirdiniz bayramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?