341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Kizlaar bende biseyler yazip destek olayim istiyorum da telefondan girdigim icin yazilanlari okuyana kadar siz daha cok yaziyosunuz gec kaliyorum heep, ama iyi olun lutfeen az kaldii yeni yil bizim icin gupguuuzel olucak..

Sağol canım desteğin için. Evet az kaldı şu kasımı da atlattık mı bi aralık kalıyo geriye. Sonra yeniyıl bize aşklarımızı getircek inşallah

Kizlaar bende biseyler yazip destek olayim istiyorum da telefondan girdigim icin yazilanlari okuyana kadar siz daha cok yaziyosunuz gec kaliyorum heep, ama iyi olun lutfeen az kaldii yeni yil bizim icin gupguuuzel olucak..

haklısın canım. 2012 bizim yılımız olsun. :)

bende ev dekorasyonuna bakıyorum canım kafam dağılsın diye.

Ne çok alıncak şey var di mi yaa ne ara alıncaksa o kadar şey
Ben gelinlik modelinde çok kararsızım ama yaa nasıl beğenicem bilmiyorum

ben bakınca karar vercem. :)
ben straplez ve beyaz istiyorum o konuda kararlıyım.
diğer ayrıntıları görünce karar vericem :)

ben bakınca karar vercem. :)
ben straplez ve beyaz istiyorum o konuda kararlıyım.
diğer ayrıntıları görünce karar vericem :)

Ben de straplez istemiyorum değişik bi şeyler istiyorum da tarif edemiyorum onu işte :) Artık deneye deneye karar vericez bi şekilde bakalım :)

Ben de straplez istemiyorum değişik bi şeyler istiyorum da tarif edemiyorum onu işte :) Artık deneye deneye karar vericez bi şekilde bakalım :)

giyince deriz işte bu diyee... :)
uykum geldi canım, bi de öksürük tutuyor gece. iyileşemedim.
iyi geceler canımm. yarın iyi haberlerini bekliyorumm... öğlen gelirim kısmetse...

giyince deriz işte bu diyee... :)
uykum geldi canım, bi de öksürük tutuyor gece. iyileşemedim.
iyi geceler canımm. yarın iyi haberlerini bekliyorumm... öğlen gelirim kısmetse...

Tamam canım dinlen güzelce ki iyi olasın bi an önce..
İyi geceler sana da.. Ben de güzel haberler vermeyi umuyorum canım yarın

beni de yazın beni dee :))
1. deniz er eğitim alay kmtnlğı iskenderun
şafak 152

Biraz önce geçmişteki yazdıklarımıza bakıyodum da bunu yazmışım tekrar hatırladım o günleri şafak 152 demişim vay beee şu anda 60 Allahım sana şükürler olsun bu günleri gösterdin bittiği günleri de görelim inşallah.. Bugün uyuyamadım bi türlü. Artık ben de uyumaya çalışayım yoksa yarın akşama anca kalkıcam yataktan Görüşürüz yarına kızlar..

Vaay be safak 152 demek askerlerimiz gideli 6 gun olmus demek, safak karanlik demek :)) simdi 98 gun oldu onlar gideli, safak aydinliga dogru gidiyoooo :)) masallahhh hepimizee iyi uykular canim, bende uyumayi deneyeyim, duzen falan kalmadi hic..

Tam beni anlatmışsın Allah yardımcımız olsun...

kızlar merhaba .. günler geçiyor... son 8 hafta ...... Ama gerçekten ben de çok zorlanıyorum çok özledim eşimi.... onunla hayatı devam ettirmeyi.... gülmeyi.... ağlamayı.. desteğine okdr çok ihtiyacım oluyor ki çoğu zaman... moral vermesine... derdime derman olmasına... iyice çöktü bana da ayrılık ... Allahım sen sabır ver hepimize...

Merhaba. Evli olunca beklemek daha da zor. Bir arkadaşım var evli, eşi askere gidecek uzun dönem hergün ağlıyor

O kadar çok dua etti ki bedelli çıksın die sanırım eşi bedelliden yararlanacak.Allah herkesin gönlüne göre versin.

Günaydınlarr.. Hayırlı Cuma'lar. Cuma günleri yapılan her dua kabul olurmuş.
Rabbim dualarınızı kabul etsin.

Son 60'ımız artık :)

Tokat'a selam olsun :)))) ve de 50'li günlere:)

İnş. 50'li günler bizim için daha güzel geçer.

Son düzenleme:
DEPÜKLENECEKLER LİSTESİ

:123: wuucu =60 TOKAT’a selam yola devam :123:

:123: pembelii =60 TOKAT’a selam yola devam :123:

:123: calanthe =60 TOKAT’a selam yola devam :123:

:123: dilek_ferhat =60 TOKAT’a selam yola devam :123:

:123: tugcecan =60 TOKAT’a selam yola devam :123:

:123: emnylmz =60 TOKAT’a selam yola devam :123:

:123: duyguunver =60 TOKAT’a selam yola devam :123:

:98:18.11.2011:98:

59'da beni de depüklermisin:)

offf evlilere daha zor ya benimde en yakın arkadasımın eşi gidecek aralıkta oda bana nasıl dayancam bana daha zor dio eve gelcem kimse yok yatıcam kimse yemek yicem kimse yok ev çok sessiz kalcak diodu evlilere daha çok üzülüyorum herkes yapın artık su düğünü diye bitmeyen soruları sorarken iyki askerliğinide beklemişim diorum valla bazen sende dayan canım bak bi zamanlar bizim için hayal olan rakamlara geldik geçio bile çook şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…