Kizlaar bende biseyler yazip destek olayim istiyorum da telefondan girdigim icin yazilanlari okuyana kadar siz daha cok yaziyosunuz gec kaliyorum heep, ama iyi olun lutfeen az kaldii yeni yil bizim icin gupguuuzel olucak..
Kizlaar bende biseyler yazip destek olayim istiyorum da telefondan girdigim icin yazilanlari okuyana kadar siz daha cok yaziyosunuz gec kaliyorum heep, ama iyi olun lutfeen az kaldii yeni yil bizim icin gupguuuzel olucak..
Yok sıkılma canım ya bu aralar böyle moralim bozuk biraz. Hem konuşamdık da 2 gündür onun da etkisi oldu. En iyisi ben yarın biraz dışarıya atıyım kendimi evde kendimi dinledikçe bunalıma giriyorum valla.
Şimdi biraz gelinlik modellerine bakıyorum da öyle kafamı dağıtıyorum :) Uykum da gelmedi yaa bi türlü bugün..
bende ev dekorasyonuna bakıyorum canım kafam dağılsın diye.
Ne çok alıncak şey var di mi yaa ne ara alıncaksa o kadar şey
Ben gelinlik modelinde çok kararsızım ama yaa nasıl beğenicem bilmiyorum
ben bakınca karar vercem. :)
ben straplez ve beyaz istiyorum o konuda kararlıyım.
diğer ayrıntıları görünce karar vericem :)
Ben de straplez istemiyorum değişik bi şeyler istiyorum da tarif edemiyorum onu işte :) Artık deneye deneye karar vericez bi şekilde bakalım :)
giyince deriz işte bu diyee... :)
uykum geldi canım, bi de öksürük tutuyor gece. iyileşemedim.
iyi geceler canımm. yarın iyi haberlerini bekliyorumm... öğlen gelirim kısmetse...
beni de yazın beni dee :))
1. deniz er eğitim alay kmtnlğı iskenderun
şafak 152
Biraz önce geçmişteki yazdıklarımıza bakıyodum da bunu yazmışım tekrar hatırladım o günleri şafak 152 demişim vay beee şu anda 60 Allahım sana şükürler olsun bu günleri gösterdin bittiği günleri de görelim inşallah.. Bugün uyuyamadım bi türlü. Artık ben de uyumaya çalışayım yoksa yarın akşama anca kalkıcam yataktanGörüşürüz yarına kızlar..
en önemlisi huzur canım. inşallah iyi olur herşey.
sen nerde yaşıyorsun canım? neler yapıyorsun?
İnşallah canım. Ama en kötüsü şey oluyo mesela böyle 1 gün aramadı diyelim ertesi gün büyük bi umutla bugün mutlaka arar diyorum ama o gün de aramıyo ya büyük bi hayal kırıklığı oluyo sonra ertesi güne kalıyo bütün umutlar işte o bekleme beni mahvediyo resmenŞimdi yarın da sürekli bi bekleme modunda aradı mı arıycak mı öyle geçicek zaman. Çok sıkıldım artık çooookkkk
kızlar merhaba .. günler geçiyor... son 8 hafta ...... Ama gerçekten ben de çok zorlanıyorum çok özledim eşimi.... onunla hayatı devam ettirmeyi.... gülmeyi.... ağlamayı.. desteğine okdr çok ihtiyacım oluyor ki çoğu zaman... moral vermesine... derdime derman olmasına... iyice çöktü bana da ayrılık ... Allahım sen sabır ver hepimize...
DEPÜKLENECEKLER LİSTESİ
:123: wuucu =60 TOKAT’a selam yola devam :123:
:123: pembelii =60 TOKAT’a selam yola devam :123:
:123: calanthe =60 TOKAT’a selam yola devam :123:
:123: dilek_ferhat =60 TOKAT’a selam yola devam :123:
:123: tugcecan =60 TOKAT’a selam yola devam :123:
:123: emnylmz =60 TOKAT’a selam yola devam :123:
:123: duyguunver =60 TOKAT’a selam yola devam :123:
:98:18.11.2011:98:
Iyi geceler canim, gecmiss olsun, umarim sabaha gecer..
iyi geceler eminecim. umarım yarına iyileşirsinn.
Tamam canım iyi gecelr sana da. Dikkat et kendine..
offf evlilere daha zor ya benimde en yakın arkadasımın eşi gidecek aralıkta oda bana nasıl dayancam bana daha zor dio eve gelcem kimse yok yatıcam kimse yemek yicem kimse yok ev çok sessiz kalcak diodu evlilere daha çok üzülüyorum herkes yapın artık su düğünü diye bitmeyen soruları sorarken iyki askerliğinide beklemişim diorum valla bazen sende dayan canım bak bi zamanlar bizim için hayal olan rakamlara geldik geçio bilekızlar merhaba .. günler geçiyor... son 8 hafta ...... Ama gerçekten ben de çok zorlanıyorum çok özledim eşimi.... onunla hayatı devam ettirmeyi.... gülmeyi.... ağlamayı.. desteğine okdr çok ihtiyacım oluyor ki çoğu zaman... moral vermesine... derdime derman olmasına... iyice çöktü bana da ayrılık ... Allahım sen sabır ver hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?