341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bir gün deliler hastanesindeki bütün deliler olduğu yerde durmadan zıplıyorlarmış. Doktor gelip delilere sormuş: niye zıplıyorsunuz.

Delinin biri demiş: biz mısır patlağıyız.
Aralarından sadece birisi köşede olduğu yerde sırtüstü yatıyomuş. Doktor gelip sormuş: Sen de mi mısır patlağısın? deli evet demiş.
doktor: sen niye zıplamıyorsun demiş.
deli de cevap vermiş:ben tavaya yapıştım :))

heheheheh çok güldüm güzelmiş

nasılsın canım...

iyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok

allahım bizde tavaya yapışmadan gelse askerlerimiz

Günaydın canlarıımm
Sabah 6da uyudum bugün :26: 1 saat önce de aşkımın telefonuyla uyandım ve tabi uyuyamadım tekraar

Günaydın canm.
Ne mutlu sana sabah askerinin sesiyle uyanmışsın.
Günün güzel geçer inş.

Evet canım sabah sabah çok iyi geldi valla
2 gündür konuşamıyoduk artık bugün de konuşamazsak bunalıma gircektim iyice ama şu an bomba gibiyimmmm
Hepimiz hep böyle mutlu olalım inşallah

Müsait olamıyor die düşünüyorum bende. Kayınvaldemi de aramıyormuş. Ben alıştım artık çok sık görüşemiyoruz zaten. Ama bunada şükür.

Elazığ'da canım.

Evet müsait olamıyodur yoksa arardı hemen. Denetlemeleri olabilir onun da. Benim askerimin denetlemeleri varken 4 gün konuşamamıştık biz de. Çok yoğun geçiyomuş çünkü. İnşallah en kısa zamanda arar da sen de rahatlarsın.

SABRIM’ sın..

Acıya minnet eden bir cocuğun ellerine tutuşturulmuş ekmek gibi bereketli yüzün..Su gibi aziz hayat kadar elzem ve nefes kadar sonsuz bir cansın sen...Akşam kuytularında yalnızlığın ayak dibinde düşmüş benliğimin gözlerinde tekrar hayatı kazanmasıydı..Takâtim dayanağım sabrımsın sen..Soğuk ve yapay cocuklarla bastırılmamış cocuksu düşlerimin yeniden sabırla örülüşüydü yüzündeki tebessümler..Ezberimsin. evvelim , ezelim ve ebedimsin...Sebebim nefesim ve ahirim..Sen çaresizliğin ayak uçunda demlenen yüreğime armağan edilen sonsuzluk hediyesi..Sen göğsümde taşıdığım eşsiz paye...Sen benim acıya dayanma gücüm sen benim yüreğime işlenmiş sabrımsın...

Tam bize yazılmış bir yazı....

İnş. canım inş. Bütün kalbimle bunu istiyorum Allah'dan

Offf kesinlikle canım

Evet haklısın canım en çok sabretmeyi öğretiyo bu askerlik. Ben normalde aşkımdan 1 saat haber alamazsam çıldıran biriydim ki bu askerde 4 gün bile tek haber alamadan yaşadığım oldu.. Zaten bu beklemek öldürüyo insanı. Hayır beklediğin şeyin belli bi zamanı olsa gene ona göre beklersin ama o da yok. Ne zaman arayacağı belli değil. Ben o ararsa duymazsam ya diye banyoya bile giremiyorum bazen. Çok zor. Allah bütün asker yolu bekleyenlere sabır versin, inşallah biter bi an önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…