Hu huuuu canlarım nasılsınız bugün bakalımmmm
Birisi benimi cagirdi
Iste geldim burdayim
77 dogumluyum 5.5 yasinda bir oglum var 1,5 sene evvel bir kaybim oldu 5.5 aylik hamileyken
Oglusuma bir kardes cooook istiyorum ama esim kararsin biraz daha beklemekten yana
Oglusum da kardesi olsun diye dua ediyor
Bu ay reglim gelmedi ama spiral var ve arti esimde korunuyor spirale ragmen
Test te yaptim birsey cikmadi bugun 37 gun oldu
Rabbim insallah tekrar hamile kalmami nasip eder
Birisi benimi cagirdi
Iste geldim burdayim
77 dogumluyum 5.5 yasinda bir oglum var 1,5 sene evvel bir kaybim oldu 5.5 aylik hamileyken
Oglusuma bir kardes cooook istiyorum ama esim kararsin biraz daha beklemekten yana
Oglusum da kardesi olsun diye dua ediyor
Bu ay reglim gelmedi ama spiral var ve arti esimde korunuyor spirale ragmen
Test te yaptim birsey cikmadi bugun 37 gun oldu
Rabbim insallah tekrar hamile kalmami nasip eder
hu huuuu arkadasim biz iyiyizde seni sormali...son 4 gun durumlar nasil belirtiler var mi?
birde diger bir topike ff testinden bahsetmissin nedir cnm o?
Slm canım, ben nasıl olayım bilmiyorum, kırmızı kartı yerim ben bu ay yine, ümidim fazla yok, memelerimin acısı azaldı...
ff diye bahsettiğim, ateş ölçme yönteminde kullandığımız 1 tablo. İşte bu topik sende oluştur, yorumlar yapalım, körü körüne beklemekten iyidir.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html arkadaşlar sana yardımı olurlar, online oldukça bende yardımcı olurum...
Canım benim çoook çok sevindim, Allah huzurlu hayırlı evlat versin, ne mutlu sana güzelim, sağlıcakla 1 avazda kucağına al şeker...
Çoğul gebelik için ayrıca üzüldüm, hayırlısı Allahtan... İki gebelik arası ne kadar sürdü 1tanem?
Geçen ay havadan mıdır sudan mıdır herkes geç çatladı ve dolayısıyla regliler hep gecikti bebeğim. Allah sana oğlunu bağışlasın. Düşüğün için hiç üzülme canım, Rabbim böyle uygun görmüş, malum düşüklerin hepsi sorunlu gebelik ürünü, şükürler olsun dünyaya gelmemiş. Allah en kısa zamanda sana 1 bebiş daha nasip etsin, kız olsun, bıcır bıcır, eteğinin altından bezi gözüksün... İnşallah yaaa... Hem eşin, hemde sen korunurken gebelik ihtimali zor ama Allah büyük be güzelim, herkesin başına neler neler geliyo baksana. Ne hikayeler var insanların hayatlarında... Hoş geldin bu arada topiciğimizeee...
Sağolasın :) Allah razı olsun aslında evlendiğim 3.yılında oldu isteyerek ikiz olduğunu öğrendik ancak çok aşırı kilom vardı ve Dr lar çok korkuttu o psikoloji ile anne karnında 1 boş gebelik birde kalp atımının durması sonucu kürtaj oldum. Eşimle daha çocuk düşünmediğimizi ve kilo vermem gerektiğini düşünerek 3 sene ara verdim ve ben bu arada 19 kg kadar kilo verdim sonrasında gebelik oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..Çok heyecanlı , korkulu ve endişeliyim yapabilirmiyim diye? veee son muayenede kızım olacağını öğrendim:))
Arkadaşlar benimde yaşım 37 şu an 14 haftalık hamileyim, 3 yıllık evliyim daha önce bir düşük yaşadım Allah hepimizin her şeyi gönlüne göre versin...
Aminn insallah canim
Dusugume uzulmuyorum o bize rabbimin hediyesi minik sefaatimiz
Esim bi istemiyorum diyo bi keremi kardessiz birakmayiz diyo ben esimin tutumuna uzuluyorum
Yasim 22-25 degil ki bekleyeyim yasim iyice ilerlemeden dogurayim bir tane daha istiyorum ama esim az daha gecsin diyor
Bebisimizi esim defnetti herhalde bu onu cok etkiledi birde bende rahim agzi yetmezligi var hamile kalinca ucuncu ayda dikis atilacak rahim agzina yatacam esimi bu da dusunduruyor herhalde ama ben her seyi cekmeye raziyim gerekirse yatarim yeterki bir kere daha hamile kalayim oglusumun bir kardesi olsun
Arkadaşlar benimde yaşım 37 şu an 14 haftalık hamileyim, 3 yıllık evliyim daha önce bir düşük yaşadım Allah hepimizin her şeyi gönlüne göre versin...
Olsun olsun 1 kardeşi yaaa hatta 2 taen birden olsun. Eşine onun ileride ne kadar yalnız kalacağından bahset, erkeklerde kilit nokta bu
Insallah ister esimde cok dedim oglumuz yanliz kalmasin bir kardesi olsun bir cocuga verilebilecek en guzel hediye kardestir diye
Ama ikna olmuyo yine erken dogarsa sakat olursa diye korkuyo
1 kere başımıza geldi diye hep gelecek değil ya diye anlat şeker sende. Çokta üsteleme, geri tepiyo bazende
Aynen dedigin gibi canim ustune giders cok israr edersem o da istemesine ragmen ben baska cocuk istemiyorum diyor ama ustune gitmezsem konuyu o aciyo ve merak etme oglumuzu kardessiz birakmayiz diyor onun icin susup bekliyorum dua ve sabirla 40 a kadar yolum var
Sizde o şans var bende o da yok. 2. gebeliğe 45 kadar bile yolu var. Sorun ilk gebelikte ve yaş orantısında. Ben daha şanssızım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?