+35 yaş gebelik düşünen canların topici

Tatliimm kirmizilari gormedikce hala umut var demektir:))))))

hayırlısı olsun..... bebişler kendi istedikleri zaman geliyolar sanırım biz ne yaparsak yapalım bir vakti oluyor..... evet ayrıca busemk'in yazdığı gibi adet olmadan hep bir umut var

Ah güsellerim benim, keşke umudumu kaybetmesem ama bebek yok %99 eminim. Bu arada regli olsamda yeni döngüye başlasam

Ah güsellerim benim, keşke umudumu kaybetmesem ama bebek yok %99 eminim. Bu arada regli olsamda yeni döngüye başlasam

Ooooooo sen boyle negatif olursan olmaz, birde cok dusunmemeye calis (biraz zor tabi), soyle guzel haberler ver bizede umut olsun:))))) kirmizi yokk yookkk oyle bir renkk:))))))

Benim kırmızılılar çok az geliyo yaaa

Benim kırmızılılar çok az geliyo yaaa

canim korkma cok gelicek diye bi kaide yok. ben bir bayan taniyorum hic adet gormuyormus ama 3 cocuk sahibi. dogurgan yani ve yeni bi hamilelik olusmamasi icin korunuyor.

bende kendi doktoruma sormustum o da ayni seyi soylemisti. az veya cok gelmesi pek bisey ifade etmiyormus.

canlarım +35 yaş arkadaşımın +35 yaş eşinin değerleri çıktı
sıcak sıcak sizlerle de paylaşayım dedim
ve bilgisi ve yorum yapmak isteyenler yardımcı olursa sevinirimm
konsantrosyon :18.000.000
Kruger : %9
Viskosite : kıvamlı
spermiyografi: 3,5 cc
Ph:7
canlı sperm : ilk 1 saatte : %30
cm3(küp) sayı: 3,200
bir de 8-10 adet lökosit görüldü yazıyormuş sonuç kağıdında

henüz bu değerleri doktor değerlendirmemiş
biz de merak ediyoruz anlamlarını
bilen arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz
herkese selamlar öpücükler

Son düzenleme:

Saol 1tanem, walla şu bebekler 1 gelse, sevgi manyağı yapcam onları, analarını bu kadar uğraştırdılar pes.

Ben çok cahilim yahuuu, bunları daha okunuşlarını bile telafuz edemiyom ben
Bilgili birileri mutlaka yazar kuzum bakalım bende merak ettim.

Ben çok cahilim yahuuu, bunları daha okunuşlarını bile telafuz edemiyom ben
Bilgili birileri mutlaka yazar kuzum bakalım bende merak ettim.
bakalım canımm ben de araştırıyorum ama anlamıyorum ki
birilerinin anlatması lazım bekliyorum bakalım bilen birilerini

Merhaba tekrar ilk defa bir foruma üye olup spurnumu paylaşıyorum 37,6 yaşındayım 19-6 günlük hamileyim dr 2 li ve 3 lü testime bakıp aminiyo sentez istedi ilk seferinde reddettim ancak şüphe ile yaşanmıyor hem bebeğde zarar veriyorum sizdende istemişlermiydi yaptırdıysanız nasıl geçti bende cuma günü yaptıracağım kısmetse teşekkür ederim

Ooooy oy kızlar.
Bulduk neden az regli olduğumu.
Sağ yumurtalığımda 4cm kistim olmuş kızlar.
Tüm hormonlarıma bakılacak, kan verdim.
Yeni dr.umu sevdim gibi. Bilgili ve bilgilendiriyo en azından...
10 Nisan'da 1 ilaca başlicam. Günde 3 tane, 10 gün içecekmişim...

ay cnm gecmis olsun. kist olunca boyle mi oluyor mus? belirtisiymis demek ki. zaten sen soylemistin bunda bi is var diye.
insallah en kisa zamanda atlatir bebeklerine kavusursun. acaba yaptigin btc kurle bi ilgisi olabilir mi?

bu arada diger topicte sogan kuruyle ilgili yazmis bi arkadas fakat tam olarak dogru bilgiyi vermemis. sogan kuruyle ilgili Ibrahim Adnan Saracoglunun
sayfasindan faydalanabilirsin veya youtube dan ararsan orda da kendisinin agzindan dinleyebilirsin.

İyi dileklerin için merci hayatım. Soğan kürüne başlamaya karar verdim canım. Netten söylediğin gibi baktım ve aldım tarifi. 7. gün başla - 15 gün öğlen / akşam 1er bardak...

İyi dileklerin için merci hayatım. Soğan kürüne başlamaya karar verdim canım. Netten söylediğin gibi baktım ve aldım tarifi. 7. gün başla - 15 gün öğlen / akşam 1er bardak...

Gecmiss olsun canim benim:))))ya su sogani bir kere yaptim ictim igrenccc ve aksama kadar rahatsiz etti beni bir dahada hayatta agzima bile surrmek istemem yapabilenlere helal olsun vede sifaa olsun insallaahhh:)))))

TSH 2,1500
E2 310
FSH 3,62
LH 6,76
PRL 28,52

Doctor bu nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…