Test negatif
Test negatif
Tatliimm kirmizilari gormedikce hala umut var demektir:))))))
hayırlısı olsun..... bebişler kendi istedikleri zaman geliyolar sanırım biz ne yaparsak yapalım bir vakti oluyor..... evet ayrıca busemk'in yazdığı gibi adet olmadan hep bir umut var
Ah güsellerim benim, keşke umudumu kaybetmesem ama bebek yok %99 eminim. Bu arada regli olsamda yeni döngüye başlasam
Kırmızı kartı yedim
Kırmızı kartı yedim
eh ne diyelim hadi gozun aydin :)) yeni umutlara artik cnm..
Onumuzdeki maclara bakicaz artik allaha sukur hamile kalabiliyoruz:)))))
Benim kırmızılılar çok az geliyo yaaa
canlarım +35 yaş arkadaşımın +35 yaş eşinin değerleri çıktıtekrar selam kızlar
benim arkadaşım da +35 bahsetmiştim
onun şimdiye kadarki tecrübesini paylaşacağım
belki benzer bir vakayla karşılaşırız belki bu tecrüblereden feyz alacak birilerini buluruz
maksadım bilgi akışı olsun, siz hiç üşenmeden onun yaşadıklarını anlatacağım
7 aydır olmuyor bebişleri
adetleri saat gibidir hiç gecikmez
eşi de 35 civarı bir yaşta
ilk tedavisi bu aydı,
adetin 2. günü olan testleri mükemmel fsh falan düşük epey rezervler süper yani
onun dışında ufak bir miyom gibi bir şey vardı, o da yok olmuş bu son adetinde
tek sıkıntı antiTPO 500lerde, yani haşimato tiroidi var, ama gebeliğe hiç engel değilmiş sanırım
çünkü TSH T3 falan çok normal
klomen kullandı bu ay 3 tane canavar folikülü oldu
dedik geliyor üçüzler..
derken çatlam iğnesi vuruldu, ilişkiler gerektiği zamanda oldu
ateşi de yüksekti (yelizim bak herkese ateş ölçtürüyorum)
sonra olmadı yine, geldi kırmızı kart..
artık eşinin değerlerine bakılacak
bir ton test kağıdı vermiş doktoru
eşi sonuçları aldığında da yazacağım sizlerle bilgi paylaşımı olması için
arkadaşım da sizler de dualarımdasınız kızlar
canim korkma cok gelicek diye bi kaide yok. ben bir bayan taniyorum hic adet gormuyormus ama 3 cocuk sahibi. dogurgan yani ve yeni bi hamilelik olusmamasi icin korunuyor.
bende kendi doktoruma sormustum o da ayni seyi soylemisti. az veya cok gelmesi pek bisey ifade etmiyormus.
canlarım +35 yaş arkadaşımın +35 yaş eşinin değerleri çıktı
sıcak sıcak sizlerle de paylaşayım dedim
ve bilgisi ve yorum yapmak isteyenler yardımcı olursa sevinirimm
konsantrosyon :18.000.000
Kruger : %9
Viskosite : kıvamlı
spermiyografi: 3,5 cc
Ph:7
canlı sperm : ilk 1 saatte : %30
cm3(küp) sayı: 3,200
bir de 8-10 adet lökosit görüldü yazıyormuş sonuç kağıdında
henüz bu değerleri doktor değerlendirmemiş
biz de merak ediyoruz anlamlarını
bilen arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz
herkese selamlar öpücükler
bakalım canımm ben de araştırıyorum ama anlamıyorum kiBen çok cahilim yahuuu, bunları daha okunuşlarını bile telafuz edemiyom ben
Bilgili birileri mutlaka yazar kuzum bakalım bende merak ettim.
bende ilk gebeliğim 38 yaşındaydı.... 17 aylık şirin bir kızım var.... allah herkese sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah.... şimdi 40 oldum ve 2 aydır deniyoruz ama benim dayanacak yüreğim kalmadı... bu ayda olmazsa 2014 e kadar filan ara veririm diyorum.... ayyy ne stress yaaa :18: geçen ay da kendimi hamiş sandım bu ay da..... daha kırmızılara 3 gün var ama bende çooktaan rahim ağrısı, arada mide bulantısı, ani hareketlerde baş dönmesi 36.9, 37.2 arası oynayan ateş, bazen sarı bazen beyaz akıntı olarak tüüüm belirtiler var hahahahahhahaaaaaaa muhtemelen piskolojik bence..... ilk hamileliğimde arada mide bulantısı birde rahim ağrısı harici hiiiç birşey hatırlamıyorum.... bu demektir ki kendimi fazla kaptırmışım..... dün kanda baktırdım ama 0,100.... ama hala ümidim var.....başka bir topiğe de yazmıştım buraya da yazmak istiyorum bu kadar çok uçmayı isteseydim uçardım sanırım :)
umarım herkeeesleer fazla beklemeden meleklerine kavuşur sağlıkla......
Ooooy oy kızlar.
Bulduk neden az regli olduğumu.
Sağ yumurtalığımda 4cm kistim olmuş kızlar.
Tüm hormonlarıma bakılacak, kan verdim.
Yeni dr.umu sevdim gibi. Bilgili ve bilgilendiriyo en azından...
10 Nisan'da 1 ilaca başlicam. Günde 3 tane, 10 gün içecekmişim...
ay cnm gecmis olsun. kist olunca boyle mi oluyor mus? belirtisiymis demek ki. zaten sen soylemistin bunda bi is var diye.
insallah en kisa zamanda atlatir bebeklerine kavusursun. acaba yaptigin btc kurle bi ilgisi olabilir mi?
bu arada diger topicte sogan kuruyle ilgili yazmis bi arkadas fakat tam olarak dogru bilgiyi vermemis. sogan kuruyle ilgili Ibrahim Adnan Saracoglunun
sayfasindan faydalanabilirsin veya youtube dan ararsan orda da kendisinin agzindan dinleyebilirsin.
İyi dileklerin için merci hayatım. Soğan kürüne başlamaya karar verdim canım. Netten söylediğin gibi baktım ve aldım tarifi. 7. gün başla - 15 gün öğlen / akşam 1er bardak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?