İyi dileklerin için merci hayatım. Soğan kürüne başlamaya karar verdim canım. Netten söylediğin gibi baktım ve aldım tarifi. 7. gün başla - 15 gün öğlen / akşam 1er bardak...
hadi bakalim sifa olur insallah. ben yaptim canm calistigim icin zor oldu ama yinede yaptim. Annemin vefatindan sonra benim adet dongum degismisti uzuntuden olsa gerek.
fakat sogan kurunden sonra tekrar duzene girdi cok sukur.
Başın saolsun kuzum, çpk üzüldüm, mekanı cennet olsun anneciğinin...
Süt hormonum yüksek sınırdaydı biliyosunuz kızlar. Dostinex diye 1 ilaç verdi dr.um bugün. Toplam 8 adetmiş bu ilaç Haftanın 2 günü kullancakmışım. (Salı / Cuma) Bu arada son 3 aydır ben hızla kilo alıyorum. Östrojen fazlalığındanmış, erkeklik hormonunun sonucunu görelim kilo içinde ilaç başlicaz dedi dr.um. Birden çok sevdim ben bu kadını beee. 1 taşla 2 kuş misaliBi de 10 Nisanda (regl 16.gün oluyo) başla, 10 gün Primolut iç dedi dr.um... Bakalım bu ay bitiririz belki sorunları...
Insaallah hersey istedigin gibi olur canim,bende bu sabah doktordaydim sukurler olsun hersey temiz yalnizz 3 ay korunma verdi napalim beklicez(((
Bugün diyete başladım canlar, umarım kafam dağılır. Amacım birazda bebek konusundan uzaklaşmak...
iyi fikir canm. zaten doktorlarin onerdigide buda biz kafaya takmadan duramiyoruz maalesef.
kolay gelsin gitsin fazlaliklar
Baktım birini arıyorsun ben geleyim bari dedimmmBenim 35 e ne kaldı şuracıkta zaten geçen hafta görümcemin arkadaşı doğum yaptı nur topu gibi bir oğlu olmuş. Ne var bunda diyeceksiniz. Kadın 45 nde doğum yaptı Annanem annemi 43 yaşında doğurmuş bunları düşününce ooooo dur 35 36 yaşlar ne ki küçüğüz biz
Baktım birini arıyorsun ben geleyim bari dedimmmBenim 35 e ne kaldı şuracıkta zaten geçen hafta görümcemin arkadaşı doğum yaptı nur topu gibi bir oğlu olmuş. Ne var bunda diyeceksiniz. Kadın 45 nde doğum yaptı Annanem annemi 43 yaşında doğurmuş bunları düşününce ooooo dur 35 36 yaşlar ne ki küçüğüz biz
Kızlar bende yakında 36 olacam bugün gazetede ünlü oyuncu hale barry nin 46 yaşında ikinci bebeğine hamile olduğunu okudum mutlu oldum moralim yerine geldi. Kadının 5 yaşında çocuğu varmış yani ikisini de 40 yaş üstü doğurmuş olacak çocuklarının
Bende kocami ikna etsem ikinci istiyorum bakalım
Canım 2. bebek için yaş çok sorun olmuyo, sanırım snein 1tane var, eşine ufak ufak evladım yalnız kalmasın ilerde diye işlemeye başla, buna dayanamıyolar...Bolşans
Ben neler dedim neler söyledim bir istemiyorum diyor bir oğlumuzu yanlız bırakmayız kardeş yaparız diyor
İşim zor benim kocamla yaniiii
İnşallah rabbim nasip eder bizede
merhaba kızlar bende 35 değilim ama 33 sayılırım.benim bir kızım var 4 yaşında 2.istiyoruz ama olmuyor 1 senedir.hayırlısı ne zamansa artık bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?