35 yaşında kafaya yumruk...

Konu sahibi iyi ki senin gibi arkadaşım filan yok yeminle sinir olurdum ona da simarik çocuğuna da.
Prenses muamelesi beklemissin ama yapmamislar yapmak zorunda da değiller
Zaten
senin gibilerle muhatap olmam zaten ben ...

Konu sahibi iyi ki senin gibi arkadaşım filan yok yeminle sinir olurdum ona da simarik çocuğuna da.
Prenses muamelesi beklemissin ama yapmamislar yapmak zorunda da değiller
Zaten
Burda takildiginiz sey kadinin cocuguma aciklayalim demesi mi?
2-3-4 yas cocugu olan cogu anne bu donemde cocuklarin nasil sivrildigini,ne denli inatlastigini bilir. Biz turk anneleri sefkati abartiyoruz fazlasi ile, cocuklarimizi taparcasina seviyoruz.Masaya surttugu seyi hayir deyip elinden almak ve bunu yapamazsin demek de bir yontemdir ve bence olmasi gerekendir ama hersey her cocukta olmuyor veya her anne bunu yapamiyor. Bu olanlarda kazik kadar insanlarin yumruk atmasini,siddete basvurmasini gerektirmiyor.

veli diye konuşunca eğitimci sandım...doğulular geri kafalı değildir bu arada gelenekçidir...üslupları serttir ve düşüncelerinin değişmesi zor dur....bunu kast etmiştim...zeka konusuna hiç girmeyelim...o benim haddim değil...

Anneniz ve ablanızın tepkisi hiç normal değil,yaptıkları çok yanlış fakat sizinde tepkilerinizi çok normal bulmadım ben fazla abartmışsınız..Sonuçta bu insanlar el insanı değil,sizin öz anne ve ablanız..Ben sizin yerinizde olsaydım hiç kızmazdım ananesidir teyzesidir kızarda, bağırırda severde bu kadar düşman kesilmeye gerek yok bence..Bir çocuk doğurup,onu hayatın odak noktasına koyan,haksız bile olsa hep onu savunup diğer insanlara düşman gözüyle bakan tiplerden olmayın lütfen gerçekten hiç hoş durmuyor dışardan bakınca..

İlk yorumunuzdaki tavrınızdan anlayabiliyorum ben sınırlarınızı merak etmeyin.Doğulular geri kafalıdır çünkü geleneklere çok bağlıdır ve fikirleri değiştirilmez.İsminizlede uyum göstermiş dediğiniz bunlar olmasa gerek yalnız.Herneyse önemli olan bunlar değil.Çocuğuna aşırı düşkün olan ve insanlardanda prenses gibi davranılsın diye bekleyen davranılmadığındada sinirlenen gerginlik çıkaran insanlar zor insanlar.Ailenizde anormal davranmış onada anlam veremedim ama sizde çok abartısınız bence.Bikere daha söyliyim.Kötü bişeyde söylemiyorum ayrıca.İlerde çocuğuuz büyüyüp okula başladığı zaman diğer çocuklara saldırmazsanız söylediklerim için şimdiden özürdilerim ama bence durumunuz bu yönde olduğu için,bigün yaparsanız siz beni hatırlayın.İyi günler.

gerçekten öyle biri değilim...aşağıda bahçemiz var kediler var ...ev sahibi ve diğer komşularda kızıma şunu yapma bunu yapma kedileri sıkma şöyle tut böyle okşa derler...asla karışmam...kızıma laf söylemeyin demem...ama o gün o evde nasıl anlatayım negatif bişiy vardı ...yani kimse bişiy demiyor ama hissediyorsun...burada bir arkadaş demişti...acaba arkanızdan konuşuğ konuşup size bilendilermi diye ...olabilir ...çünkü cidden çocuğa cam bebek muamelesi yapmıyorum ben...

Cok sasirdım cnm ne dimm bilemedim gercekten hadi ablan rahatsiz desem annen nie ona ayak uydurdu bi anne torununu okadar dusunuyosa ablana yapma dicene oda vurup yegenini kiskirtma cabasinda

hadi iyi dersler

senin gibilerle muhatap olmam zaten ben ...

Çok diksiniz.Bence kendinizi ne konuma soktuğunuzun farkına varın.Söylemiyim söylemiyim dedim ama seninle muhattap olmam dediğiniz insan şuanda mantıklı konuşan insan ve anormal olan sizsiniz.Etrafınızda hiç insan kalmaz kim uğraşıcak anasıylada danasıylada çekemem ben diyip diyiip kaçıcak millet.Bunlar gerçekklerrrrr.Hakarette etmiyorum bişeyde demiyorum.3 yaşında çocuk sürekli yapmaması gerekenleri yapar zaten.Her seferinde millet ona tabiki açıklama yapamaz.o olmaz diyip elinden alırsın ağlarsada susar.Garip olan sizsiniz yani.Kabul edin demiyorum ama en azında bi oturup düşünün bi gözlemleyin etrafınızı.

Ne biçim insansın sen ya
Sen ikile kafana yumrugu yemeden

Cok sasirdım cnm ne dimm bilemedim gercekten hadi ablan rahatsiz desem annen nie ona ayak uydurdu bi anne torununu okadar dusunuyosa ablana yapma dicene oda vurup yegenini kiskirtma cabasinda
evet işte tüm sorun da burda başlıyor ortalığı yatıştırması gerekirken ...daha da alevlendirmesi..dünde ağlıyor göremiycem torunumu diye

Olamaz, okurken dondum kaldım, sanki sana karşı daha önceden diş bilemişler, fırsat kollayıp şiddete baş vurmuşlar gibi geldi bana. Biri annen diğeri ablan fakat görüşmemen senin için daha sağlıklı olur, kıyamam ya kızın da görmüş olup biteni, kusura bakma ama ikisi de ruh hastası.

ben açıklama yaparım şekerim istemeyen yapmayan defolur gider...o benim çocuğum yaparım ben

valla şurda iki varlık bende sorun olduğunu düşünüyo baksana...

Ben sizi haklı buldum. 1 ile 4 yaş arası önemli kızilmali ve büyük insan gibi anlatılmalı heleki iki buçuk yaşından sonra. Bir tek sinirlenip gitmek istemeniz dışında haklısınız. Altınlarınızi Aldınızmi?

evet gitmek istemem bir hata...ama olacakları düşünemedim...evet dün hepsini aldım hiç sorun çıkarmadılar...o konuda içim rahat

Yahu aile yigene teyzeye sende vur diyecek duruma gelmiş. İki kişiyken üç kişi dalacaklardi konu sahibine neyseki en aklı başında olan yiyen çıkmış. Çocuğa bakan onlar değil konu sahibi elbet onun istediği olacak. Çocugu çok seviyorlardi madem çocuğa güzelce uyarı yapsalardı. Çocuklar büyüklerin keyfinin kurbanı oluyo. Yok öyle canın istediğinde sevmek istemediginde kızmak. Üç çocuğum var 4-3 yaş ve 6 aylık biri onların yanında bana öyle yapsın kapıya koymam!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…