35 yaşında kafaya yumruk...

onları sevmek zorunda değilim asla zaten sevmiyorum da...görüşeceğimide söylemedim hiç...

yuh birde 21 yaşındaki yeğenede vur teyzene diyen anne. ne ara nede sor bunları. olmaz olsunlar
dün görüştüm mecburen altınlarım oradaydı...tek sorun eşimin haberi yok olanlardan görüşmeme nedeni olarak ne diyeceğimi bilmiyorum...

bende bu şartlarda görüşmeyi düşünmedim...dün çok ağladı annem...yeğenim bir fırsat ver herkes hatasını telafi etsin dedi...en azından çocuğu kaçırma dedi...cevap vermedim...
keşke size şiddet uygulamadan çocuğu ve yaşadığı travmayı düşünselerdi. çok geç olmuş artık

keşke size şiddet uygulamadan çocuğu ve yaşadığı travmayı düşünselerdi. çok geç olmuş artık
öyle oldu maalesef...belki ben çok vicdansızım...annesini gözyaşları içinde bırakan hain evlatımdır belki...ama içimden gelmiyor işte...bende de hatalar vardır mutlaka...fakat ne olursa olsun kucağımda çocuk yumruklanmayı haketmiş olamam...eşimlede tartışırız onu da kızdırıyorum bazen oda bunalıyor en kötü ihtimal gidip yatar

hayır kendinizde suç aramayın. bu olayda hiçbir yanlışınız yok

hayır kendinizde suç aramayın. bu olayda hiçbir yanlışınız yok
çocuğa kötü davrandığım için beni daha öncede uyarmışlar...ben o gün yine kucaklayıp ağlatınca kendilerini kaybetmişler savunmaları buymuş yeğenim öyle dedi...çocuğun canını yakmışsın dedi...oysa asla vurmadım sıkmadım sadece direnen bir çocuğu zorla kucağıma aldım...hayal edebilirsiniz çokmu kötü bişiy bu

yani şiddet kötü ama bir de karşı tarafı dinlemek lazım. tavırlar çocuğuna değilki senin gereksiz kaprislerine ve haksız yere alınmalarına. bir annenin gözü her an çocuğunda olmalıdır bişey yaparsa düzelteyim diye. kimin evinde olursam olayım çocuğumun o evi batırmasına hakkı yok. bu bir günlük bir olay değil. sizin yapamadığınızı ablanız yapmış sizde çocuğu zorla götürmeye kalkmışınız falan bu bir boşalmış. annen ve ablan o kadar sinirlenmişlerki bir anda boşalmışlar.

Ne kadar abartmışsınız.Sizin gibi insanları ben sevmem ve kesinliklede görüşmem.3 yaşında çocuğa 23 yaşında insan muamelesi yapılsın istiyorsunuz bu çok komik bu bir.İkincisi siz annesisiniz tabiki siz özenli davranırsınız ama insanlardanda gel otur bakiim karşıma güzel kızım diye her hatasında laf anlatmasını bekleyemezsiniz.Kızınız için hem inatçı bilmemne diyosunuz hemde insanlar prenses gibi davransın istiyosunuz.Kusura bakmayın ama yeryüzünde bitek sizin çocuğunuz yok.Muhtemelen sizin gibi anneler oluyor çocuğumun kafasına kim tebeşir fırlattııııı söylesen yapmazdııııııııııı diye sınıf basan veliler.Çocuktur çocuk.Kahvaltıya oturmicak kadar çocuğu götürmeye çalışıcak kadar kafa attaaa sizin hiç kusura bakmayın.Sevilmeyen veli modelisiniz.Aileniz evet onlarda abartmış tabiki ama ben ortada normal bi insan göremedim zaten.Sizde dahil.

gözüm çocuğumda zaten...ama ilişkilerine karışmamanı istiyorlar..dökme kızım desem döksün bırak sen karışma diyorlar...biz temizleriz kısıtlama diyolar.. o zaman çocuk beni dinler mi...kendi canları sıkkın olunca çocuğa kızarak elinden almaya kalkıyor... o zamanda inatlaşma yaşanıyor...size göre onlar haklı olabilir detayları bilmediğinizden

anneni ve ablanı dinle derim ben.

Konu sahibi iyi ki senin gibi arkadaşım filan yok yeminle sinir olurdum ona da simarik çocuğuna da.
Prenses muamelesi beklemissin ama yapmamislar yapmak zorunda da değiller
Zaten

aynen bende sizin gibilerle görüşmem...helede sizin gibi nefret dolu öğretmenlerin bu meslekten atılması gerekir....yeryüzünde bana ait birtek benim çocuğum var ....ve son olarak benim çocuğumun kafasına tebeşir atacak ruh hastasını ben ne yaparım tahmin bile edemezsin....bende bu mesajda normal bir insan göremedim öğrenciden veliden nefret eden nefret kusan bir varlık...adınızla çok uyumlu...allah sizinle muhatap olmak zorunda kalanlara sabır versin...

Bugun bdv de konular uclarda..ne diyecegimi bilemedim.Nasil anne nasil abla.Dusman olsa ayninseyi yaparmi emin degilim.

Birincisi ben öğretmen değilim 23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.Eğitmenlikte okumuyorum.İkincisi tebeşiri atan kişiden kastettiğim bir öğretmen değil kendi yaşıtı bir sınıf arkadaşıydı.Geçmişte iki kız yada erkek kavga edince ailesi deli olan sınıfı basardı kim o çocuk göster diye.Siz osunuz işte.Rumuzumlada kastettiğim geri kafalı olduğumdur.Gerizekalı olduğum değil.Neyseki :)))))

Pardon da adınızla çok uyumlu derken dogulu insanlara ne demek istiyorsunuz siz bi açıklar misiniz ????
Doğulu değilim ama yıllardır dogudayim . Onlardan biri gibi hissediyorum artık. .
Ve şunu diyecegim : siz önce bi kendibize bakın herkes size ve kızınıza prenses muamelesi yapmak zorunda değil. Arkadaş ta yapmamış .
Ha aaa ayrıca son olarak :
Asagilamaya çalıştığınız o doğulu insanlara kurban olun siz .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…