35 yaşında kafaya yumruk...

keşke eşim olsaydı simin...o zaman karakola gider şikayet eder sonra boşar yoluma bakardım....ya işte hayatıma bakarmısın...ne kadar rezil bi durumdayım

Canim ben tüm mesajlari okumadigim icin birsey demiyorum.
Ama hepimizin aileleri kayniyor icten ucten. Uzak kaçnak ta fayda var.
Geçen gün cok iyi bildigim (ama hep altran aldığım babamla) biraz cevap vererek konuştum demedigini birakmadi bende hırslandım baktım gözü döndü.
Şimdi gözü yemez ama küçükken bana vurduğu zamanlar geldi aklıma.
Birden gözümden düştü açıkçası.

En güzeli yalnizlik. Aile demek dert demek

ne güzelde söyledin.aile demek dert demek gerçekten,..işte cevap verirsen senden kötüsü olmuyor...ama herşeye susarsan o zaman iyisin işte ben 35 yaşında artık susmayacağım dedim

yeğenim haber veririm yazmış hala ses yok....bulaşmak istemiyorum hiç...ama bu konuda hiç suçu yok gerçekten belki onu ararım

eşim ilerde bunu bana kullanabilir burada ki hanımlardan aldığım tavsiye de bu yönde ...ve eşimi babası çok dövmüş küçükken o nedenle şiddete çok karşıdır...eğer çocuğa vurduğunu görürsem o gün dava açarım demişti...söz dalaşı yapsak bile hiç itiş kakış yaşamadık...(özellikle çocuk doğduktan sonra daha hassas oldu)ben göstermem dedim zaten bugün yeğenime....aynen olmasınlar daha iyi ....

yeğenim haber veririm yazmış hala ses yok....bulaşmak istemiyorum hiç...ama bu konuda hiç suçu yok gerçekten belki onu ararım
hen uz sakinliyini koru care yok zaten su anda senin altnin filan onlarsa bekle artik

Bunları yapan bir insanın öz annesi olabilir mi?bebekken seni cami avlusuna bıraksalar daha iyiymiş.
:))çok haklısın keşke bıraksalarmış...zaten kadın beni aldıracakmış...ananem engel olmuş ...nasıl bir nefretse 35 yıldır geçmemiş

YAni bilemiyorum anne kız kardes ilişkinizi ama bu ilişkileri herkes bulamıyor. İstese bile yok yani annesi kardeşi...
Ben mi çok düşkünüm acaba anneme kardeşlerime bilmiyorum ama bir çırpı da silinmemeli.
Şu an sinirlisin, öfken ve birikmişliğin var belli ki.
Ama aynı şey annen ve ablan için de geçerli unutma. Sen ne kadar onlara kızgınsan, onlar da sana kızgınlar demek ki.
Olay soğusun biraz, sonra konuşarak halledin
HAyat çok kısa, pişmanlık yaşamayın derim

konu sahibi arkadas öncelikle geçmiş olsun.sakın kendini üzme.yasadıgın talihsiz olay önceki dolumlardan oluyor bu bir yasanmışlıkların patlaması emin ol.daha önce bişeyler olması bu ani ve feci seyler yaşanmazdı.
aynı seyi malesef bende yasadım.cocugumun yanında ablam ve annem beni evire cevire dövdü saçımı doladı ve bluzumu paramparca ettiler.üstüm basım yırtık evden cıktım kendimi dışarı attım.tabi bende kendimi korumaya calıştım bende cıldırdım ama ikisi bir beni resmen dövdüler ortaya alıp.kimseye diyemedim bunu yasadıgımı kime denir.ama içimden hiç cıkmıyor.su an ailemle konusuyorum fakat unuturmuyum unutmuş gibi yapıyorum.ama içimde hep o kin var.o olaydan sonra ben bir ay sonra yasadıgım sehirden ayrıldım tasındım baska uzak bir yeree.ne aradım ne sordum.tellerine bakmadım.yalvardılar aradılar ben o sekilde konuştum bide mecbur eşinden utanıyorsun senin ailen işte bu der diye.ama malesef bu kadarlar.baktıgında cok mulayim gibiler ama içten içe hepimiz doluyuz birbirimize yasadıklarımızdan.kızım o olayı hiç unutmuyor benimkide 4 yasındaydı.anne senin bluzunu yırtılar dedi agladı şimdi bile kin doluyum ama ben allaha havale ettim.cok görüşmüyorum ayda yılda bir.samimi duygularla aile ilşkisi yaşayanlar varsa cok sanslılar kızımı hep samimi olarak seviyor ve onu tüm içtenliiğimle büyütüyorum ilerde umarım tek cabamda bu temiz samimi içten bir aile ve yuva yasantısı olur insallh.sahtekar cıkar ilişkilerinden uzak olur insallh.bunu beni tanıyan biri duysa senin böyle bir ailen yokmu diye agzı tavana vurur sakınlıktan sen anla o kadar göstermelik samimiyeten uzak bir aile ilişkimiz var.hepsi kendini kandırıyor.benim iç dünyam böyle

bizde sizin tam tersiniz işte kraliçe...şanssız bir durum ne yazıkki insan ailesini seçemiyor...ve bu öfke bitecek gibi değil inan...benim içimde birikmişlik vardı evet ama hiçbir zaman şiddetle onlara saldırmadım...hep sustum hep yuttum...artık dönüşü olacağını sanmam...ve böyle daha mutluyum

afedersin eşek ten düşeni eşekten düşen anlar derler....o hesap oldu...özellikle kızımın yanında yapılması iki kat yıprattı beni...haliyle eşime anlatamıyorum hem utanıyorum hem başıma kakmasından korkuyorum...eee insan annesine kardeşine güvenemiyorsa eşime nasıl güveneyim...bugün boşansam yarın bana el olur...hiçbir şey canımı yakmadı ki şu hayatta kızımın bugün başıma yumruk atarak dondurma vermediğim için beni cezalandırması bunu neden yapıyosun dediğimde ama teyzemde vurduu diyerek savunmaya geçmesi...yani aslında onları çok severdi kızım...ve örnek almış...bana vurduktan sonra arkasını dönmüş giderken birden dönüp hadi ağlasana dedi...dayanamadım ağladım tabii kızımın yanında yapmamalıydım geri geldi özür diledi....sarıldık barıştık...ama çocuktur unutur diyenler...unutulmuyor işte...sanada sabırlar dilerim...şuan ki kararım uzak durmak

Yazdıklarınıza inanamıyorum bir anne ve ablamı yaptı bunları....Bende bir ablayım kardeşimin çocuğu benim canımdır isterse evi yıksın bişey demem kardeşimde asla kendi evinde demez benim çocuklarıma hiçbir şey...Hele annem evi yıksalar ağzını açmaz sonuçta temizlik yaparsın olur biter kalp kırmaya değermi...Annem hepimizi bir arada ister ev batmış umrunda olmaz kızkardeşimle ikimiz daha sonra gitmeden temziliğini yapar çıkarız ne olcakki..birde ben anneme kırılacağım gönlümü almadan o evden bırakmaz(kırmaz zatende)kaldıki hırsız gibi muamele, vurma bağırma hakaretler bu ne ya bir yaşıma daha girdim siz zaten kırılmışsınız birde üstüne hakaret şiddet... Ben olsam asla o eve adımımı atmam bir daha....

ne kadar şanslısınız...kıskanmamak elde değil...gitmek istemiyorum zaten kimsesizliğede alıştım ve daha mutlu olduğumu keşfettim...sadece altınlarım için yeğenimden haber bekliyorum dünden beri ama hala ses yok...bozdurup bankaya yatıracağım malum altın yükseldi...ama alamadım daha

Kan bağı yüzünden insanlari sevmek zorunda olmak kadar riyakar bir durum yok. Gercek sevgi icin asla yeterli bir sebep olamaz kan bagi. Sirf abla diye anne diye kötü kalpli, hayri dokunmayan insanlari nicin sevesin ve gorusesin? Cok cok mantiksiz.

Turk kültüründe evine gelen misafire kotu davranmamak diye bir sey vardir. Yanindan gecmemisler mi acaba. Gerekirse disari cikartir doveriz :) ama eve gelen misafir isterse evi yaksın kotu soz soylenmez. Kaldi ki siddet..

yuh birde 21 yaşındaki yeğenede vur teyzene diyen anne. ne ara nede sor bunları. olmaz olsunlar

Ne yaptiniz ,bir gelisme varmi merak ettim
dün gidip altınlaımı aldım..hiç bir sorun çıkmadı...annem ağladı...kızıma ,beni yolda izde görürüm yavrum dedi...banada çocuğu görmek istediğimizde getirmeliydin dedi ama ben cevap vermedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…