35 yaşında kafaya yumruk...

bir anda sinirlendim bende o yüzden kavga çıkmadan gideyim dedim ...o hiç aklıma gelmedi eşim yapsa çağırırdım ...

bence kesinlikle başka sebebi var vurmalarının.anlattıklarınız çok mantıksız.

Büyük konusmak istemesemde ben olsam asla ve asla bir daha görüşmem hiç bir şekilde ne bayramda ne seyranda geçmiş olsun

Kızlar birsey söylemek istiyorum...biz bir yerde yanlış yapıyor olabiliriz.
Çocuk bu olanları gördü ve etkilendi keşke gormeseydi tabi.
Ama çocukları çok da korunakli büyütmek doğru mu...hayatta birçok şey oluyor...evet biz şu anda onları koruyabiliyoruz.gormesin duymasin bilmesin vb.
Bu doğru mu acaba.
Yarın büyüyüp hayata atildiklarinda o korunakli ortamdan cikinca sudan cikmis baaliga donmeyecekler mi?

ciddi anlamda artık kimsesizim ...bitti yani ...

dövmeye kalkardı ama ananem engel olurdu....dökse bile ben hep temizliyorum ama üstelik ben gelelimmi demedim onlar çağırdı

erkek çocuk bide 21 yaşında ya gaza gelip vursaydı...görüşmeyeceğimde altınlarım birikimim onlarda

ağzım açık okudum kardeş.. başka bişeyin hıncını çıkarmışlar gibi duruyo.. o nasıl anne nasıl abla??? Allah ım evlerden uzakk

Yaşanılan olay sizin algıladığınız gibi değil. Kendinizi sorgulamanızı olaya objektif bakmaya çalışın.

Çocuğa farkında olmadan gerçekten zarar vermiş olabilir misiniz acaba, siyah renkle işaretlediğim cümle bana çok garip geldi. Gözümde siz çocuğa zarar vermişsiniz de sanki anne ve ablanız buna engel olmaya çalışmış gibi bir görüntü canlandı. Çünkü bu kadar basit sebeplerden dolayı bu kadar büyük tepkiler verdiyseniz o sırada çocuk da zarar görmüş olabilir. Kırılmayın lütfen olayı anlamaya çalışıyorum sadece.

kadesa sakın haksız olduğumu söyleme ...sana çok kıymet veriyorum sanalda olsa ...bunu senden duymaya hazır değilim
Canim cok tesekkurler.yok asla seni haksız bulmadım ben.

sadece şok geçirdim.ailene çok kötü şeyler dememek için de susmayi tercih ettim.

dövmeye kalkardı ama ananem engel olurdu....dökse bile ben hep temizliyorum ama üstelik ben gelelimmi demedim onlar çağırdı
Demek ki annenizde hep varmis siddet egilimi. Aşiri ve yanlis bir tepki vermis. Peki sakinlestiginde makul mantikli biri midir?

zaten parkta veya dış ortamda görüyor çocuk şiddeti ama annesinde uygulandığında görmesini istemezdim ben kendi adıma...genel olarak doğru ama teziniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…