bir anda sinirlendim bende o yüzden kavga çıkmadan gideyim dedim ...o hiç aklıma gelmedi eşim yapsa çağırırdım ...Keşke siz çocuğu o şekilde zorla götürmeye çalışmasaydınız. Şiddeti kesinlikle haklı çıkarmaz fakat o ortam eminim en sakin insanı bile gererdi. Aslında sizin yaptığınızın da onların yaptığından pek farkı yok benim gözümde.
Şiddet olayına gelince keşke polis çağırıp şikayetçi olsaydınız. Büyük terbiyesizlik.
onlar ailemi sence cutebılıyorum asla sebeb degıl
fakat bılmıyorum tabı asla aranız nasıl ama ne yaparsan yap asla aılenı kaybetme
ciddi anlamda artık kimsesizim ...bitti yani ...3 yaşında bi çocuğun yediği de dökülür, içtiği de, rahatsız olur gibi tavırlarla anında temizliğe kalkışırsa abla kardeşin rahatsız olup gitmek istemesi çok normal çünkü ablanın tavırlarından öz kardeşinden ve yeğenindenrahatsız olduğu belli, 3 yaşında çocukla inatlaşmak da neyin nesi, bırak yesin içsin döksün, ölür müsün iki dakka göz yumsan, misafir gelmişler, ben olsam ben de giderim, bi de üstüne fiziksel şiddet, ölse mezarına gitmem gerçekten o ablanın
Kendi istediğini yapabilir, ben diye başlıyor benim cümlem :)Kardeşlik ölmüş ya.anladim bunu.
Tabiki vurmak dövmek bağırmak söz konusu dahi olamaz.cok kötü bir davranış...tamam da mezarına gitmemek filan ne oluyor...kardes onlar kardes.
dövmeye kalkardı ama ananem engel olurdu....dökse bile ben hep temizliyorum ama üstelik ben gelelimmi demedim onlar çağırdıDaha once veya siz cocukken annenizin dovme huyu var miydi?
Yoksa ilk defa mi boyle bir sey oldu?
Hani cocuklarin döküp saçmasina ben de cok sinir oluyorum cunku misafirin hem onunden hem arkasindan temizlik yapmak zor ve yorucu oluyor. Ama siz bu konuya takilmadiginizi soylemişsiniz. En son yaptiklari hareket anlamsiz ve sacma. Çok sasirtici ve uzucu. Cok gecmis olsun...
erkek çocuk bide 21 yaşında ya gaza gelip vursaydı...görüşmeyeceğimde altınlarım birikimim onlardabi de 20 yaşında ki yeğene de vur diye gaza getirmeye çaışmışlar, toplu linç girişimi, vurun kahpeye çekiliyo sanki, komşuları falan da çağırp ağzını burnunu kırsalardı bari, ben asla görüşmem
kadesa sakın haksız olduğumu söyleme ...sana çok kıymet veriyorum sanalda olsa ...bunu senden duymaya hazır değilimdehşet içindeyim.kendime gelirsem mantikli bir iki yorum da yaparım belki.
çocuk iyice korktu...annem yeğenime de vur şuna iki tane dedi ama tabii yeğenim yapmadı..sebep ise çocuğu zorla kucaklayıp kapıya çıkartmam ellerimin izi çıkmış çocuğun sırtına sözde ama asla öyle bi durum yok kızıma zarar vermedim yemin ediyorum...sözde kızım için bana yumruk attılar ama kucağımdayken bana vurarak daha çok zarar verdiler psikolojik olarak...yok mezarıma yok sakın bir daha gelme diye bağırdılar ne kadar rezil utanmaz ve pislik olduğumu pisliğimi heryere bulaştırdığımı söylediler.... kocam değil...kayınvalidem değil...öz annem ve ablam ....
not:bir hırsız bir terörist gibi vur şuna vur çığlıklarıyla çıktım o evden yeğenim gitme diye yalvardı araba kullanacak durumda değilsin dedi...cehenneme gitsin dediler...bunlar çocuğu düşünüyor olabilir mi?
Canim cok tesekkurler.yok asla seni haksız bulmadım ben.kadesa sakın haksız olduğumu söyleme ...sana çok kıymet veriyorum sanalda olsa ...bunu senden duymaya hazır değilim
ama böyle oldu olduğu gibi anlattım korkacak çekinecek kimse yok burda kimse kimseyi tanımaz etmezbence kesinlikle başka sebebi var vurmalarının.anlattıklarınız çok mantıksız.
benimde düşüncem o yönde...teşekkür ederimBüyük konusmak istemesemde ben olsam asla ve asla bir daha görüşmem hiç bir şekilde ne bayramda ne seyranda geçmiş olsun
Demek ki annenizde hep varmis siddet egilimi. Aşiri ve yanlis bir tepki vermis. Peki sakinlestiginde makul mantikli biri midir?dövmeye kalkardı ama ananem engel olurdu....dökse bile ben hep temizliyorum ama üstelik ben gelelimmi demedim onlar çağırdı
zaten parkta veya dış ortamda görüyor çocuk şiddeti ama annesinde uygulandığında görmesini istemezdim ben kendi adıma...genel olarak doğru ama tezinizKızlar birsey söylemek istiyorum...biz bir yerde yanlış yapıyor olabiliriz.
Çocuk bu olanları gördü ve etkilendi keşke gormeseydi tabi.
Ama çocukları çok da korunakli büyütmek doğru mu...hayatta birçok şey oluyor...evet biz şu anda onları koruyabiliyoruz.gormesin duymasin bilmesin vb.
Bu doğru mu acaba.
Yarın büyüyüp hayata atildiklarinda o korunakli ortamdan cikinca sudan cikmis baaliga donmeyecekler mi?
ben aynı şaşkınlıkla bunları yaşadım....okurken bile ne kadar zor değilmişaşkınlık içerisinde okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?