360 derece değişen koca

Evlilikte ben sen olmaz biz olur yazılmış ama bencil insanlarda biz kavramı olmaz , bencil insan kendinden başkasını düşünmez, bencil insan her zaman ben der... Eşiniz çalışmıyorken kazandığınız parayı hiç sorun yapmadan paylaşmışsınız buna mukabil o parasını sizden esirgiyor madem bu halde yapılacak tek şey onunla aynı dili konuşmaktır. Altınlarınızı vermeyin net!!! Hainlikle suçlarsa kendime araba alacağım dersiniz.

Altınları verirsiniz, vermezsiniz onu bilemem. Ben başka bir yorum yapmaya geldim. İki arabamız var, ikisi de evlilikten sonra alındı ve eşimin üzerine. Sıfır araba aldığımızdan beri bir sene geçti, bir kere şehir içinde kullanmadım. Acemi de değilim bu arada. Erkeklerle arabaların saçma sapan bir bağı oluyor. Sırf kafam rahat olsun diye eski arabayı kullanıyorum, yenisini sadece uzun yolda iki şöför giderken kullanıyorum. Yani demem o ki, altınları versen de arabayı alsanız bile yeni araba baskısından kullanamazsın. Bence ikinci el alın, kimin üstüne olursa olsun.

Evınız yoksa ev alın.Araba almayın.Kendısı bırıktırıp alsın arabayı.Sızde destek cıkarsınız

Bakın evlilikte mal paylaşımı ile ilgili çok yanlış bilinen bir gerçek var. Evlilikte kazanılan mallar ortak değildir. Yani evlilik devam ettiği sürece mal kimin üstüneyse malla ilgili tasarruf hakkı ondadır. Bunun tek istisnası tapuya şerh verilmiş aile konutudur. Yani siz altınları verdikten sonra adam arabayı satsa parasını çatır çatır kendi keyfine harcasa tek laf edemezsiniz. Evliliğe uygulanan mal rejimi sadece boşanma halinde evlilik bitim tarihi itibari ile tarafların elinde bulunan mal varlığı değeri ve taraflardan birinin mal kaçırma maksadı ile evliliğin son dönemindeki elden çıkarılan mal varlığının maddi değerinin dava yolu ile talep edilebilen bir alacak hakkı sağlar. Bu davalarda en az iki sene sürüyor. Bakın evlilikte güven çok önemlidir. Eşinize maddi olarak güvenmiyorsanız, adımlarınızı ona göre atın. Tamam eşler birbirine maddi yönden yardım etmeli, sen ben olmamalı ama sizin ortak çocuğunuza baktığınız için maaş alamadığınız bir dönemde maddi yönden size zulmeden bir adama takılarınızı söz sahibi bile olup kullanamayacağınız bir araba için vermek zorunda değilsiniz, kanunen o sizin hakkınız, herkesin evlilik realitesi farklıdır. Güvenmiyorsanız mutlaka bir nedeni vardır. İstemediğiniz birşey yapmayın.

Gerçekten çok haklı mantıklı konuşmuş sunuz kesinlikle dikkate alacağım. Ayrıca beni tam olarak anladığınız ve kafamdaki tüm soruları cevapladiginiz için çok tşk ederim

Teşekkür ederız hanımefendi.Arkadaşlar hepımızın kulagına kupe olsun .Iyıkı ımza atmamısım.Şimdı onların borcunu oduyor olucaktım.Bı arkadasıma kocası dogum sancısı cekerken ımza attırdı.Adam ortalarda yok.Kız hem adamın borcunu oduo hem davalarla ugradıo hemde tek başınacocuga bakmaya calısıyor.

Gerçekten çok haklı mantıklı konuşmuş sunuz kesinlikle dikkate alacağım. Ayrıca beni tam olarak anladığınız ve kafamdaki tüm soruları cevapladiginiz için çok tşk ederim
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bende evliyim, hatta altınlarımı aldığımız eve peşinat olarak vermiş biriyim. Eşim zorlasaydı öyle şantaj yapsaydı kesinlikle vermezdim. Aksine ben zorladım birikim yapmak için. Ama bu tamamen güvenle alakalı birşey, bir kadın güvenmiyorsa mutlaka yaşanmışlığı vardır. Kalbinizi dinleyin. Adam olan adam maddiyat için karısını kendiyle terbiye etmeye çalışmaz.

Neler var bu hayatta.O ıyı ınsanlar atlara bınıp gıtmışler.

Bence vermeyin ama o altinlarlar araba filanda almayın. Bir tişört alicam diye olay yaratan birine evlilikte güvenilmez bence. Yarin obur gün bir güvenceniz olur. Altınlarınızi bankaya koyun.

Bence vermeyin ama o altinlarlar araba filanda almayın. Bir tişört alicam diye olay yaratan birine evlilikte güvenilmez bence. Yarin obur gün bir güvenceniz olur. Altınlarınızi bankaya koyun.
Bence en mantıklısı ev almanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…