- 6 Mayıs 2016
- 9.189
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Boşuna yazmışım, herkes yazmış zaten180 dir o, 360 olsa fark olmazdı.
Malesef araba kimin üzerine alınırsa alinsin yarı yarıya mantığı yanlış. Benim eşim arabayı kendi üzerine olduğu için canı isteyince satıyordu boşanma durumumuz olduğunda da arkadaşının üzerine yapmis. Ben de saf saf sizin gibi nasılsa yari yarıya diye ne ev alırken ne de araba alırken onun üzerine olmasına ses çıkarmadım. Ki ilk araba benim bakarken kazandığım parayla alınmıştı. Kimin üzerine olduğunun önemi yok diyor adam o zaman kadının üzerine olsun. Erkekler boşanma durumunda çok değişiyor o yüzden ben evlilikte sen ben olmaz olayına artık karşıyım, yediğim kazıklarsan sonra,hemcinsleriminse zarar gormesini istemem.Boyle evlilik olmaz. Araba evlilik icinde alindigindan kimin uzerine olursa olsun ortak oluyor kanunen, bunun icin olay yaratmaya gerek yok diye dusunuyorum.
Senin benim olayi işin icine girdigi zaman ben ortada bir aile goremiyorum. Ev arkadasligi ayni mesele...
Eşin tişort almana bile karistigi icin haliyle sende bu tavirlara girmişsin.
Malesef araba kimin üzerine alınırsa alinsin yarı yarıya mantığı yanlış. Benim eşim arabayı kendi üzerine olduğu için canı isteyince satıyordu boşanma durumumuz olduğunda da arkadaşının üzerine yapmis. Ben de saf saf sizin gibi nasılsa yari yarıya diye ne ev alırken ne de araba alırken onun üzerine olmasına ses çıkarmadım. Ki ilk araba benim bakarken kazandığım parayla alınmıştı. Kimin üzerine olduğunun önemi yok diyor adam o zaman kadının üzerine olsun. Erkekler boşanma durumunda çok değişiyor o yüzden ben evlilikte sen ben olmaz olayına artık karşıyım, yediğim kazıklarsan sonra,hemcinsleriminse zarar gormesini istemem.
Son cümleyi okumadan, konunuzu bir okuyun bakalım. Sizce altınları vermeli misiniz? Afedersiniz öyle kocaya ölsem vermem altınlarımı. Ben arabayı kaç kere vurdum bir yerlere. Eşim ağzını açmazdıArkadaslar eşim evlenmeden önce melek gibiydi 6 yıl çıktık çok mutluyduk. Evlendik değişti hele atandı tümden değişti. Eşim evlenmeden önce derdi evlenelim sana araba alacgm ise git gel otobüs de sürünmé diye. Şu ara sıfır araba alırken indirim varmış faiz de. Arabamiz yok. Ben dedim sıfır araba almamız riskli ben acemi yım arabayı çarparsam çok büyük kaybımiz olur ikinci el alalım dedim. Diyor ki sende sürme yani ne var diyo. Ben de dedim alalım tek sen kullan dimi dedim. Evet dedi Ha ben Ha sen ne farkeder dedi. Evlenme den önce araba alacağım sana diyordun dedim. Sen ne demek istiyorsun sen ne bencil sin diyo. Üstelik araba nin 60 bin lik peşinat ini da benim düğün de ki takılarm dan alacak kendi üzerine yapacak arabayı. Daha önce benim üzerime yap dediğim de benim altınlarm la alacağız dedimde de sorun olmuştu. Beni hain ilan etmişti. Ben sen ne farkediyor benim üzerime olacak demişti. Bunun haricinde ben doğum izinin de yım maaşım yok. Eşim tüm harcamalarımi kisitliyor bi tisort alamıyorum üzerime. O işsiz ken atanmadan önce ben maaş kartımi ona veriyordm lcw ye bir girip 400 tl lik kıyafet alıp çıkıyordu. Hiç laf bile etmiyordm asla kendini eksik görmesin diye. Akıl verin ne yapayım ben. Altınları vereyim mi böyle bir adama araba için
Arkadaslar eşim evlenmeden önce melek gibiydi 6 yıl çıktık çok mutluyduk. Evlendik değişti hele atandı tümden değişti. Eşim evlenmeden önce derdi evlenelim sana araba alacgm ise git gel otobüs de sürünmé diye. Şu ara sıfır araba alırken indirim varmış faiz de. Arabamiz yok. Ben dedim sıfır araba almamız riskli ben acemi yım arabayı çarparsam çok büyük kaybımiz olur ikinci el alalım dedim. Diyor ki sende sürme yani ne var diyo. Ben de dedim alalım tek sen kullan dimi dedim. Evet dedi Ha ben Ha sen ne farkeder dedi. Evlenme den önce araba alacağım sana diyordun dedim. Sen ne demek istiyorsun sen ne bencil sin diyo. Üstelik araba nin 60 bin lik peşinat ini da benim düğün de ki takılarm dan alacak kendi üzerine yapacak arabayı. Daha önce benim üzerime yap dediğim de benim altınlarm la alacağız dedimde de sorun olmuştu. Beni hain ilan etmişti. Ben sen ne farkediyor benim üzerime olacak demişti. Bunun haricinde ben doğum izinin de yım maaşım yok. Eşim tüm harcamalarımi kisitliyor bi tisort alamıyorum üzerime. O işsiz ken atanmadan önce ben maaş kartımi ona veriyordm lcw ye bir girip 400 tl lik kıyafet alıp çıkıyordu. Hiç laf bile etmiyordm asla kendini eksik görmesin diye. Akıl verin ne yapayım ben. Altınları vereyim mi böyle bir adama araba için
Sureklı kavga eder bolede kocası her gun başının etını yerIyide ev almak demek ortak olmak demek. Neden tamamen kendine ait bir güvencesi varken bunu hiç etsin ki öyle bir koca için
Eşin gerçekten bencil. Verme bence,altınlarımla kendime araba alıcam de bana hatcbak araba bak deArkadaslar eşim evlenmeden önce melek gibiydi 6 yıl çıktık çok mutluyduk. Evlendik değişti hele atandı tümden değişti. Eşim evlenmeden önce derdi evlenelim sana araba alacgm ise git gel otobüs de sürünmé diye. Şu ara sıfır araba alırken indirim varmış faiz de. Arabamiz yok. Ben dedim sıfır araba almamız riskli ben acemi yım arabayı çarparsam çok büyük kaybımiz olur ikinci el alalım dedim. Diyor ki sende sürme yani ne var diyo. Ben de dedim alalım tek sen kullan dimi dedim. Evet dedi Ha ben Ha sen ne farkeder dedi. Evlenme den önce araba alacağım sana diyordun dedim. Sen ne demek istiyorsun sen ne bencil sin diyo. Üstelik araba nin 60 bin lik peşinat ini da benim düğün de ki takılarm dan alacak kendi üzerine yapacak arabayı. Daha önce benim üzerime yap dediğim de benim altınlarm la alacağız dedimde de sorun olmuştu. Beni hain ilan etmişti. Ben sen ne farkediyor benim üzerime olacak demişti. Bunun haricinde ben doğum izinin de yım maaşım yok. Eşim tüm harcamalarımi kisitliyor bi tisort alamıyorum üzerime. O işsiz ken atanmadan önce ben maaş kartımi ona veriyordm lcw ye bir girip 400 tl lik kıyafet alıp çıkıyordu. Hiç laf bile etmiyordm asla kendini eksik görmesin diye. Akıl verin ne yapayım ben. Altınları vereyim mi böyle bir adama araba için
Kusura bakma ama kocan sana söz vermiş seni tavlamak için ,evlenince gerçek yüzü ortaya çıkmış ,altın vereceksin araba onun üstüne olacak bu kadar saf olma ,çalışırken maaş kartını verip kocaya kıyafet almakta nedir ,çok taviz vermişsin .Seni saf görüp resmen kullanıyor bencil yapıda bir kişilik .Bu adama dişini gösterme vaktin gelmişte geçiyor ,napayım altınları vereyim mi demen sorman bile yanlışArkadaslar eşim evlenmeden önce melek gibiydi 6 yıl çıktık çok mutluyduk. Evlendik değişti hele atandı tümden değişti. Eşim evlenmeden önce derdi evlenelim sana araba alacgm ise git gel otobüs de sürünmé diye. Şu ara sıfır araba alırken indirim varmış faiz de. Arabamiz yok. Ben dedim sıfır araba almamız riskli ben acemi yım arabayı çarparsam çok büyük kaybımiz olur ikinci el alalım dedim. Diyor ki sende sürme yani ne var diyo. Ben de dedim alalım tek sen kullan dimi dedim. Evet dedi Ha ben Ha sen ne farkeder dedi. Evlenme den önce araba alacağım sana diyordun dedim. Sen ne demek istiyorsun sen ne bencil sin diyo. Üstelik araba nin 60 bin lik peşinat ini da benim düğün de ki takılarm dan alacak kendi üzerine yapacak arabayı. Daha önce benim üzerime yap dediğim de benim altınlarm la alacağız dedimde de sorun olmuştu. Beni hain ilan etmişti. Ben sen ne farkediyor benim üzerime olacak demişti. Bunun haricinde ben doğum izinin de yım maaşım yok. Eşim tüm harcamalarımi kisitliyor bi tisort alamıyorum üzerime. O işsiz ken atanmadan önce ben maaş kartımi ona veriyordm lcw ye bir girip 400 tl lik kıyafet alıp çıkıyordu. Hiç laf bile etmiyordm asla kendini eksik görmesin diye. Akıl verin ne yapayım ben. Altınları vereyim mi böyle bir adama araba için
Hukukta bunun yeri var düğünde takılan takıların tümü kadınındır diye isterseniz araştırın. Vermek zorunda değilsin. Düşünceli bir eş olsa senin üzerine olsun bana çocuk verdin diye çalışmıyorsun izindesin der altınlar zaten senindi der üzerine yapar doğum hediyesi der. Ama bazısında düşünce yapısı yokArkadaslar eşim evlenmeden önce melek gibiydi 6 yıl çıktık çok mutluyduk. Evlendik değişti hele atandı tümden değişti. Eşim evlenmeden önce derdi evlenelim sana araba alacgm ise git gel otobüs de sürünmé diye. Şu ara sıfır araba alırken indirim varmış faiz de. Arabamiz yok. Ben dedim sıfır araba almamız riskli ben acemi yım arabayı çarparsam çok büyük kaybımiz olur ikinci el alalım dedim. Diyor ki sende sürme yani ne var diyo. Ben de dedim alalım tek sen kullan dimi dedim. Evet dedi Ha ben Ha sen ne farkeder dedi. Evlenme den önce araba alacağım sana diyordun dedim. Sen ne demek istiyorsun sen ne bencil sin diyo. Üstelik araba nin 60 bin lik peşinat ini da benim düğün de ki takılarm dan alacak kendi üzerine yapacak arabayı. Daha önce benim üzerime yap dediğim de benim altınlarm la alacağız dedimde de sorun olmuştu. Beni hain ilan etmişti. Ben sen ne farkediyor benim üzerime olacak demişti. Bunun haricinde ben doğum izinin de yım maaşım yok. Eşim tüm harcamalarımi kisitliyor bi tisort alamıyorum üzerime. O işsiz ken atanmadan önce ben maaş kartımi ona veriyordm lcw ye bir girip 400 tl lik kıyafet alıp çıkıyordu. Hiç laf bile etmiyordm asla kendini eksik görmesin diye. Akıl verin ne yapayım ben. Altınları vereyim mi böyle bir adama araba için
Çok bencil lafı başlatıyor benim üzerime olacak alalım diyo. Ben niye benim üzerime olmuyo deyince de hain kötü niyetli ilan ediliyorm. Ona yapılınca iyi niyet bana yapılınca hainlik. Üstelik benim altınlarm la peşinat verilecek!!!Eşin gerçekten bencil. Verme bence,altınlarımla kendime araba alıcam de bana hatcbak araba bak detişört için neden izin istiyosn yap harcamanı 400 lira civarı eşine kartını ödemesini söyle o kadar çokta diyaloğa girme bence bu konularda seni hain bencil ithamlarıyla sindirmeye çalışıyor
Verme. Durumu özetlemişsin.Arkadaslar eşim evlenmeden önce melek gibiydi 6 yıl çıktık çok mutluyduk. Evlendik değişti hele atandı tümden değişti. Eşim evlenmeden önce derdi evlenelim sana araba alacgm ise git gel otobüs de sürünmé diye. Şu ara sıfır araba alırken indirim varmış faiz de. Arabamiz yok. Ben dedim sıfır araba almamız riskli ben acemi yım arabayı çarparsam çok büyük kaybımiz olur ikinci el alalım dedim. Diyor ki sende sürme yani ne var diyo. Ben de dedim alalım tek sen kullan dimi dedim. Evet dedi Ha ben Ha sen ne farkeder dedi. Evlenme den önce araba alacağım sana diyordun dedim. Sen ne demek istiyorsun sen ne bencil sin diyo. Üstelik araba nin 60 bin lik peşinat ini da benim düğün de ki takılarm dan alacak kendi üzerine yapacak arabayı. Daha önce benim üzerime yap dediğim de benim altınlarm la alacağız dedimde de sorun olmuştu. Beni hain ilan etmişti. Ben sen ne farkediyor benim üzerime olacak demişti. Bunun haricinde ben doğum izinin de yım maaşım yok. Eşim tüm harcamalarımi kisitliyor bi tisort alamıyorum üzerime. O işsiz ken atanmadan önce ben maaş kartımi ona veriyordm lcw ye bir girip 400 tl lik kıyafet alıp çıkıyordu. Hiç laf bile etmiyordm asla kendini eksik görmesin diye. Akıl verin ne yapayım ben. Altınları vereyim mi böyle bir adama araba için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?