365’ten geri sayıyorum

8. Gün

Verimli bir gün oldu şükür. Daha da yaklaşıyoruz zafere. Pembe elbisemin içine girebileceğimi düşünmek bile içimi kıpır kıpır ediyor. Yeniden zarif görünebilmek harika olacak. Anladığım bir şey var. Daha önce bir şeyi yapınca sonra tekrar eskide dönünce yeniden zayıflamak zor oluyormuş. Bunu söyleme sebebim bazen aklına salmanın çok güzel rahat olacağı gelebilir. SAKIN SALMA!! Toparlamak çoooook zor oluyor güven bana

Spor: zumba
Tibet 3 tekrar

9. Gün

İki gün balık yedim üst üste. Çok iyi geldi palamut çok lezzetli bence haftada 2 menünde olsun . Yolumuz uzun olabilir ama yapacağıma söz veriyorum

Spor: tibet 3 tekrar
Pilates

10. Gün

Bugün çok sevdiğim ıspanaklı börek vardı ve ben sadece 3 adet yedim. Sınırımı bildim. Bence tibet egzersizi gerçekten iştah kesiyor. Akşam da köfte yedim. İncelmeleri henüz pek hissetmesem de eninde sonunda sonuç belli istenilen kıyafetlere girilecek!!

Spor : tibet 5 tekrar

11. Gün

Bence bu süreçte en önemli olan başarısızlıklara kısıtlamalara değil başarılara odaklanmak. Bu süreci oldukça kolaylaştırıyor. Yerinde saymak yok her zaman önüne bak. İnsan 5 aydır aynı kiloda olur mu? İnsaf!! Bu sefer ilerle bitanem. İlerle..

Spor: tibet 5 tekrar

12. Gün

Her şey yolunda, yediklerim bedenimin doğal ihtiyacı, beni gençleştiriyor, güzelleştiriyor, ideal kiloma ulaşıyorum. gittikçe ideal kiloma kavuşuyorum, şükürler olsun

Spor: Tibet 5 tekrar

13. Gün

şahane geçti günüm , daim olsun. Devam, devam, devam..

Spor salonu cycle dersi

14. Gün

Evvet 2. Haftamızı doldurduk. Her şey çok güzel çok şükür. Nasıl aldıysam öyle veririm:)) çok acıkma olmuyor gün içinde. İyiyiz iyi daha da iyi olacağız bütün o iç geçirdiğimiz elbiselere gireceğiz devamm

15. Gün

Evvet ne kadar yorgun olsak da halimiz olmasa da zumbamızı yaptık. Beslenmemize dikkat ettik. Çok güzel gidiyoruz

Zumba

16. Gün

Apaç uyuyorum geleceğe not yarın tartım günü. Bakalım neler olacak

17. Gün

Gram gram gidiyor ama gidiyor mu gidiyor. Belki de takviyeye başlamak lazım. Hızlandırıcı bir şeyler. Spordan önce aspir yağı gibi. Probiyotik mesela.

Spor:tibet 7 tekrar

18. Gün

Evvet 2 günlük kaçamakların ardından devam. Ama insan gerçekten bu diyet sağlıklı beslenme dikkat etme işte adına ne dersek bu olaya alışıyorz. Gerçekten açlığını tokluğunu dinleyerek beslenmeye çalışıyorsun. Devam ettiğimiz sürece kazanan biz olacağız.

Spor: tibet 7 tekrar
Cycle dersi

19. Gün

Evvet yine kurallara uyulan muhteşem bir gün. Devam ediyoruz..

Spor: tibet 7 tekrar

21. Gün

Bu arada tatlı yemediğim günleri sayıyorum bilginiz olsun:) pes etmek yok devam

Spor: tibet 9 tekrar
Yoga spor salonu

22. Gün

Çıktığım yemekte ekmek yemedim. Hiç zorlanmadan. Gayet iyi gidiyorum. Sadece devam et..

Spor:tibet 11 tekrar

23. Gün

Bugün biraz canım tatlı çeker gibi oldu meyveyle geçiştirdim. Daha yolumuz var. Bir 70 altına düşseydim oh diyecektim. Bence her gün tartılmamam lazım. Kendime nott

Spor: tibet 11 tekrar

26. Gün

Stres içinde , hayattan gram zevk almadan
, geçen günler. Neden böyle oldum niye böyle oldum bilmiyorum. Sanırım çok şeyle meşgul olup kendini unutmak iyi fikir değilmiş. Meşgul olunca kendimi daha çok hatırlıyormuşum ilginç. Değişik. Eskisi gibi iyi hissetmek istiyorum. Eskisi gibi iyi mükemmel hissetmek için neler mümkün?

Spor: tibet 11 tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…