Verimli bir gün oldu şükür. Daha da yaklaşıyoruz zafere. Pembe elbisemin içine girebileceğimi düşünmek bile içimi kıpır kıpır ediyor. Yeniden zarif görünebilmek harika olacak. Anladığım bir şey var. Daha önce bir şeyi yapınca sonra tekrar eskide dönünce yeniden zayıflamak zor oluyormuş. Bunu söyleme sebebim bazen aklına salmanın çok güzel rahat olacağı gelebilir. SAKIN SALMA!! Toparlamak çoooook zor oluyor güven bana
Bugün çok sevdiğim ıspanaklı börek vardı ve ben sadece 3 adet yedim. Sınırımı bildim. Bence tibet egzersizi gerçekten iştah kesiyor. Akşam da köfte yedim. İncelmeleri henüz pek hissetmesem de eninde sonunda sonuç belli istenilen kıyafetlere girilecek!!
Bence bu süreçte en önemli olan başarısızlıklara kısıtlamalara değil başarılara odaklanmak. Bu süreci oldukça kolaylaştırıyor. Yerinde saymak yok her zaman önüne bak. İnsan 5 aydır aynı kiloda olur mu? İnsaf!! Bu sefer ilerle bitanem. İlerle..
Her şey yolunda, yediklerim bedenimin doğal ihtiyacı, beni gençleştiriyor, güzelleştiriyor, ideal kiloma ulaşıyorum. gittikçe ideal kiloma kavuşuyorum, şükürler olsun
Evvet 2. Haftamızı doldurduk. Her şey çok güzel çok şükür. Nasıl aldıysam öyle veririm:)) çok acıkma olmuyor gün içinde. İyiyiz iyi daha da iyi olacağız bütün o iç geçirdiğimiz elbiselere gireceğiz devamm
Evvet 2 günlük kaçamakların ardından devam. Ama insan gerçekten bu diyet sağlıklı beslenme dikkat etme işte adına ne dersek bu olaya alışıyorz. Gerçekten açlığını tokluğunu dinleyerek beslenmeye çalışıyorsun. Devam ettiğimiz sürece kazanan biz olacağız.
Bugün biraz canım tatlı çeker gibi oldu meyveyle geçiştirdim. Daha yolumuz var. Bir 70 altına düşseydim oh diyecektim. Bence her gün tartılmamam lazım. Kendime nott
Stres içinde , hayattan gram zevk almadan
, geçen günler. Neden böyle oldum niye böyle oldum bilmiyorum. Sanırım çok şeyle meşgul olup kendini unutmak iyi fikir değilmiş. Meşgul olunca kendimi daha çok hatırlıyormuşum ilginç. Değişik. Eskisi gibi iyi hissetmek istiyorum. Eskisi gibi iyi mükemmel hissetmek için neler mümkün?