365’ten geri sayıyorum

31. Gün

Acaba havuç beni şişiriyor mu ? Bilemiyorum. Ama başarısızlık hissi çok canımı yakıyor. Acaba eskisi gibi her gün sporumu evde yapsam daha mı etkili olurdu? Ah bilemiyorum ama sanki hiç incelemiyorum gibi. Yazayım da unutmayayım
Demir hapı
D vitamini hapı
Aspir yağı

Spor: tibet 13 tekrar

32. Gün

Kahvaltı

Tereyağlı yumurta
Yeşil zeytin
Yeşillik

Öğle yemeği

Basmati pilav
Kuşbaşı sote
Şalgam

Ara

Muz

Akşam

Pirinç pilavı
Kuşbaşı sote
Şalgam
Mandalina

Spor: tibet 15 tekrar
Spor salonu spinning

Pes edecek gibi oluyorum. Ama sonra kıyamıyorum. Çünkü hayallerimi ve giymek istediklerimi hatırlıyorum. Daha önce yaptıysam tekrar yapabilirim diye düşünüyorum. Lütfen pes etme

33. Gün

Kahvaltı

Tereyağlı yumurta
Yeşil zeytin
Peynirli tost
Elma
Hurma

öğlen

Ispanak

Akşam

Kazbaşı
1 dilim ekmek
Salata

Haftada 1 serbest öğün yapayım diyorum inşallah becerebilirim

34. Gün

Kahvaltı

Peynirli tost

öğlen

Çorba
Et köfte
Salata

Akşam

tavuk
Pilav

Devam

36. Gün

Kahvaltı

Pirinç lapası
Elma

Akşam

Sulu patates
Pilav
Salata
Bitter çikolu lifalif

Spor: tibet 17 tekrar

37. Gün

Sabah

Mozarellalı omlet
Zeytin yeşillik salatalık

Öğlen

Kabaklı basmati

Ara

Muz
Ceviz 4/5 adet

Akşam

Köfte
Salata
4 kaşık kabaklı basmati

Spor: Tibet 19 tekrar
Spor salonu 10 dk elptik
Aletlerle çalışma evvet

Geçen hafta spor salonunda bir ölçüm yaptırdım yağ aldığım kas verdiğim söylendi. Çok canım sıkıldı ya. Nerde hata yapıyordum? Demek ki kiloya bu kadar takılmamak lazımmış onu anladım. 1 hafta serdim üzüntüden
Ama bugün tekrar başladım . Haftada 1 kaçamakla gitmeyi planlıyorum. Pes etmek mi? Aslaaaaa

12. Gün

Sabah

Sirkeli su
Menemen
Süzme peynir
Zeytin domates yeşillik

Öğlen

Sarma

Akşam

Somon balığı
Patates fırında
Salata
Somun ekmek

Portakal
Elma

Spor: tibet 21 tekrar
Jıllıan shred level 2 2. Gün

Takviye: oce.an demir
Coled.an 20.000

Eski yazılarım silinmiş üzüldüm ama kaldığımız yerden devam:)

15. Gün

Sabah

Sirkeli su
Mmozarellalı patates
Süzme peynir
domates yeşillik

Öğlen

Elmalı hindistan cevizi sütlü yulaf ezmesi

Ara

Portakal
Badem

Akşam

et köfte
Yayla çorbası salata
Yalancı köfte
Poğaça

Jıllıan shred level 2 4. Gün
Spor salonu pilates

Takviye: oce.an demir

Evet spor yaparken baya yorgunluk hisettim hiç halim yoktu ama yaptım şükür. Belki de enerji verecek bir şeyler bulmam lazım. Devam devam devam

Şimdi şöyle .
Bugünün bendeki yeri ayrı:)

Ben uğraşıyorum uğraşıyorum ama yerimde sayıyorum gibi geliyor ya:)

Bugün arkadaşım dedi ya bize geldiğinde kiloluydun ama bugün eski craniali gördüm diye. İşte o an bitti, o an anladım ki oluyor , yaptıklarım emeklerim işe yarıyor. Boşa gitmiyor. Çok şükür. Demek ki dışarıdan bir göz görüyor işe yaradığını farkediyor bu süper devaaaaamm

25. Gün

Sabah

Sirkeli su
Mmozarellalı 1 yumurTa
domates yeşillik

Öğlen

Lahana sarması

Ara

Yer fıstığı

Akşam

mezeler
Fellah köfte
İÇki

Jıllıan shred level 3.Gün

Takviye:

Evvet tatlı aşermeme rağmen yemedim ve arkadaşım bugün eski craniali gördüm dedi ve ben çok sevindim ve doğru yolda olduğumu anladım:) çok mutluyum mutlaka ve mutlaka devam spora her gün ve şekersizliğe ilk hedef 31 mayıs devam :)

31. Gün

Evvet devam ediyoruz. Geçmişte de boğazımı tutamadığımdan sporla yapmıştım bu işi. Yine yapacağım. Beden algısı çok önemli. Her şey istediğimiz dilediğimiz gibi ve hayalimizden de güzel olacak. Asla yılma ve sadece devam et

40. Gün

Helllooooo herkese ve bana canım kendime. Kendime notlar yazayım ki unutmayayım. Shred bitti tam 40 günde olsa da hasta bile olsam son iki günümü de es geçmedim tam olarak yaptım. Kendimle gurur duyuyorum. Şimdi sırada rıpped var inşallah. Birçok kişiden zayıflamışsın tepkisi alıyorum.
1) ben anladım ki spor gerçek bir antidepresan . Ve sürekli yapmak bunu . Bir şeye tutunmak. Gerçekten spor yaptığın sürece sevince düşüyorsun bir şey olmasa da . Çok şükür. Dopamin endorfin serotonin ne varsa salgılanıyor. Bunlar geleceğe not olsun sakın unutma pes etme ve devam et.
2) biraz geçmişi okudum ve kilo verdiğim zamanlara baktım. Geçmişte uzun süreli aralıklı oruç yapmış ve güzel kilo vermişim. Tekrar öyle bir şeyler planlıyorum kısmetse. Bir açlık aralığı yaratmak.
3) eliptik çok güzel inceltiyormuş bunu katmayı mutlaka istiyorum. Yaza elimden geldiğince güzel girmek istiyorum o tatilde rahat olmak ve fit görünmek için. Kurallara tam uyacağım
4) pusulanın kilo verme ile ilgili telkinleri mutlaka yapılsın. Selülit masajı yapılsın
5) ha gayret. Neden kilolar verilmiyor anlamıyorum ama bariz göbek inceldi. Ama kilom düşmüyor. Acaba safra probleminden mi? Bilemiyorum. Ama yapacağım olacak.

40 gündür şeker yemiyorum. Hafifim. Belki detoksa başlarım çok istiyorum ama etten uzak kalmak nasıl olur bilmiyoru.

Ama unutmayın ben bitti demeden bitmez. Yine devam. Tamı tamına 3 ayımız var. Neler neler olur bu 3 ayda . Yapabilirsin.

Hedefler:

1) 8 veya 9 saat yeme aralığı oluşturmak onun dışında bir şey yememek özellikle akşam yemeğinden sonra bir şey yememek
2) her gün spor rıpped sonra p90x ile devam etmek sonra belki callanetıcs
3) şeker yok
4) 2 haftada bir kaçamak olabilir ama olabildiğince az olsun lütfen
5) her gün kilo verme telkinleri
6) selülit jeli her gün umarım etkisi gitmemiştir

Biz yeni gelmedikk geri geldikkk eski günlerimize döneceğiz inşallah ya allah bismillah:))))

1. Gün

Sabah

Limonlu su
Tereyağlı 1 yumurta
Süzme peynir
Zeytin yeşillik domates

Öğlen

Az et
Salata

Ara
Badem 4 adet
yeşilçay

Akşam

balık
salata
atom
patlıcan salatası

Spor: -

Takviye: ocan demir hapı bitmek üzere ama sanki malesef pek yükseltmedi ferritini

Evvet 1 den başladım. Başarılarımı asla göz ardı edemem. 40 gün tatlı yemedikten sonra bazı kaçamaklarım oldu dayanamadım tatlı yedim. Şimdi 5 mart itibariyle başladım. Çarşamba diyete başlamanın frekansı çok yüksekmiş diye bugün başladım. Ve işin içine olumlamaları pozitif enerjiyi de kattım. O tatile gidene kadar şahabe olacağım inşallah biliyorum. Asla pes etmemeyi kendime hatırlatmalıyım. Tam 90 günüm var. Yapabilirim.

Ve artık keyfi değil malesef sağlık durumumdan ötürü de kilo vermiş olmalıyım. İlk hedef 65 yapabilirsinn

2. Gün

Sabah

Kıymalı 2 yumurta
Süzme peynir
Salçalı Zeytin yeşillik domates

Öğlen

Balık
Salata

Ara
yeşilçay

Akşam

Kıyma
salata
Yayla çorbası

Spor: jıl rıpped 1/28
Spor salonu 20 dk eliptik
Birkaç bacak hareketi

Takviye: d vit hapı

Evvet proteini artırmalıyız dostlar. 1,6 çarpı kilomuz kadar protein almalıymışız. Devam

3. Gün

Sabah

Zeytinyağlı 2 yumurta
Süzme peynir

Öğlen

1 kase Kabaklı basmati

Ara
Kiraz saplı çay

Akşam

1 levrek
Salata

Spor: jıl rıpped 2/28
Tibet 21 tekrar

Takviye: oce demir hapı

Su:

Bugünden itibaren yapay tarafından kalori daha doğrusu protein saymaya başladım. Bence çok zevkli:) umarım sürdürebilirim. Başarısızlıktan çok sıkıldım. Artık yapmam lazım. Yaz geldi çattı bile. Hafiflemek lazım. Eski kıyafetlere girmek lazım

Deniyor ki gün içinde aldığın kalori önemli saat değil ama gün içinde akşama doğru enerji alımını biraz azaltmak lazım o yüzden yemekten sonra yemiyoruz. Yasaktan dolayı değil. Ve diyorki haftasonları kalori açığı yaratmıyorsunuz o da bir gün aynen beni anlatmış:))

Artık daha bilinçlice devam unutma en önemlisi sağlığın için

4.Gün
Sabah

Zeytinyağlı 2 yumurta
Süzme peynir
1 parça tam buğday ekmeği
Öğlen

Hindi pirzola 200 gram kereviz

Ara
Portakal
1 küçük muz

Akşam

200 gram hindi
Salata

Spor: jıl rıpped 3/28
Tibet 21 tekrar

Takviye: ferifere başlamak istiyorum bakalım

Su:

Evvet protein saymak zevkli oluyor bence hem daha az acıkıyor insan. Devam

5. Gün
Sabah

menemen
Süzme peynir
Fırında patates karnabahar
Yeşillik

Öğlen

portakal
Fıstık ezmeli muz

Ara
yeşilçay

Akşam

2 dilim lavaş ekmek
Tepsi et 300 gram kadar

protein:75 gram
Spor: jıl rıpped 4/28
Tibet 21 tekrar

Takviye:

Su:2 lt
Selülit jeli sürüldü

6. Gün
Sabah

3 yumurtalı zeytinyağlı yumurta
Süzme peynir
6 yeşil zeytin
Yeşillik

Öğlen

8 yemek kaşığı basmatili ıspanak

Ara
yeşilçay
2 muz

Akşam

200 gram köfte
Marul salatası

protein:78gram
Spor: jıl rıpped 5/28
Tibet 21 tekrar
Spor salonu pilates

Takviye: -

Su:2 lt
Selülit jeli sürüldü 2.gün

Evvet protein sayarak ilerlemeye devam. Artık iyice belli oluyor etraftan çok güzel teklifler alıyorum herkes zayıflamışsın diyor şükürler olsun ohhhh maşallah bana:))) yılmadan devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…