Acaba havuç beni şişiriyor mu ? Bilemiyorum. Ama başarısızlık hissi çok canımı yakıyor. Acaba eskisi gibi her gün sporumu evde yapsam daha mı etkili olurdu? Ah bilemiyorum ama sanki hiç incelemiyorum gibi. Yazayım da unutmayayım
Demir hapı
D vitamini hapı
Aspir yağı
Pes edecek gibi oluyorum. Ama sonra kıyamıyorum. Çünkü hayallerimi ve giymek istediklerimi hatırlıyorum. Daha önce yaptıysam tekrar yapabilirim diye düşünüyorum. Lütfen pes etme
Spor: Tibet 19 tekrar
Spor salonu 10 dk elptik
Aletlerle çalışma evvet
Geçen hafta spor salonunda bir ölçüm yaptırdım yağ aldığım kas verdiğim söylendi. Çok canım sıkıldı ya. Nerde hata yapıyordum? Demek ki kiloya bu kadar takılmamak lazımmış onu anladım. 1 hafta serdim üzüntüden
Ama bugün tekrar başladım . Haftada 1 kaçamakla gitmeyi planlıyorum. Pes etmek mi? Aslaaaaa
Ben uğraşıyorum uğraşıyorum ama yerimde sayıyorum gibi geliyor ya:)
Bugün arkadaşım dedi ya bize geldiğinde kiloluydun ama bugün eski craniali gördüm diye. İşte o an bitti, o an anladım ki oluyor , yaptıklarım emeklerim işe yarıyor. Boşa gitmiyor. Çok şükür. Demek ki dışarıdan bir göz görüyor işe yaradığını farkediyor bu süper devaaaaamm
Sirkeli su
Mmozarellalı 1 yumurTa
domates yeşillik
Öğlen
Lahana sarması
Ara
Yer fıstığı
Akşam
mezeler
Fellah köfte
İÇki
Spor: tibet 21 tekrar
Jıllıan shred level 3.Gün
Takviye:
Evvet tatlı aşermeme rağmen yemedim ve arkadaşım bugün eski craniali gördüm dedi ve ben çok sevindim ve doğru yolda olduğumu anladım:) çok mutluyum mutlaka ve mutlaka devam spora her gün ve şekersizliğe ilk hedef 31 mayıs devam :)
Evvet devam ediyoruz. Geçmişte de boğazımı tutamadığımdan sporla yapmıştım bu işi. Yine yapacağım. Beden algısı çok önemli. Her şey istediğimiz dilediğimiz gibi ve hayalimizden de güzel olacak. Asla yılma ve sadece devam et
Helllooooo herkese ve bana canım kendime. Kendime notlar yazayım ki unutmayayım. Shred bitti tam 40 günde olsa da hasta bile olsam son iki günümü de es geçmedim tam olarak yaptım. Kendimle gurur duyuyorum. Şimdi sırada rıpped var inşallah. Birçok kişiden zayıflamışsın tepkisi alıyorum.
1) ben anladım ki spor gerçek bir antidepresan . Ve sürekli yapmak bunu . Bir şeye tutunmak. Gerçekten spor yaptığın sürece sevince düşüyorsun bir şey olmasa da . Çok şükür. Dopamin endorfin serotonin ne varsa salgılanıyor. Bunlar geleceğe not olsun sakın unutma pes etme ve devam et.
2) biraz geçmişi okudum ve kilo verdiğim zamanlara baktım. Geçmişte uzun süreli aralıklı oruç yapmış ve güzel kilo vermişim. Tekrar öyle bir şeyler planlıyorum kısmetse. Bir açlık aralığı yaratmak.
3) eliptik çok güzel inceltiyormuş bunu katmayı mutlaka istiyorum. Yaza elimden geldiğince güzel girmek istiyorum o tatilde rahat olmak ve fit görünmek için. Kurallara tam uyacağım
4) pusulanın kilo verme ile ilgili telkinleri mutlaka yapılsın. Selülit masajı yapılsın
5) ha gayret. Neden kilolar verilmiyor anlamıyorum ama bariz göbek inceldi. Ama kilom düşmüyor. Acaba safra probleminden mi? Bilemiyorum. Ama yapacağım olacak.
40 gündür şeker yemiyorum. Hafifim. Belki detoksa başlarım çok istiyorum ama etten uzak kalmak nasıl olur bilmiyoru.
Ama unutmayın ben bitti demeden bitmez. Yine devam. Tamı tamına 3 ayımız var. Neler neler olur bu 3 ayda . Yapabilirsin.
Hedefler:
1) 8 veya 9 saat yeme aralığı oluşturmak onun dışında bir şey yememek özellikle akşam yemeğinden sonra bir şey yememek
2) her gün spor rıpped sonra p90x ile devam etmek sonra belki callanetıcs
3) şeker yok
4) 2 haftada bir kaçamak olabilir ama olabildiğince az olsun lütfen
5) her gün kilo verme telkinleri
6) selülit jeli her gün umarım etkisi gitmemiştir
Biz yeni gelmedikk geri geldikkk eski günlerimize döneceğiz inşallah ya allah bismillah:))))
Limonlu su
Tereyağlı 1 yumurta
Süzme peynir
Zeytin yeşillik domates
Öğlen
Az et
Salata
Ara
Badem 4 adet
yeşilçay
Akşam
balık
salata
atom
patlıcan salatası
Spor: -
Takviye: ocan demir hapı bitmek üzere ama sanki malesef pek yükseltmedi ferritini
Evvet 1 den başladım. Başarılarımı asla göz ardı edemem. 40 gün tatlı yemedikten sonra bazı kaçamaklarım oldu dayanamadım tatlı yedim. Şimdi 5 mart itibariyle başladım. Çarşamba diyete başlamanın frekansı çok yüksekmiş diye bugün başladım. Ve işin içine olumlamaları pozitif enerjiyi de kattım. O tatile gidene kadar şahabe olacağım inşallah biliyorum. Asla pes etmemeyi kendime hatırlatmalıyım. Tam 90 günüm var. Yapabilirim.
Ve artık keyfi değil malesef sağlık durumumdan ötürü de kilo vermiş olmalıyım. İlk hedef 65 yapabilirsinn
Zeytinyağlı 2 yumurta
Süzme peynir
Salçalı Zeytin yeşillik domates
Öğlen
1 kase Kabaklı basmati
Ara
Kiraz saplı çay
Akşam
1 levrek
Salata
Spor: jıl rıpped 2/28
Tibet 21 tekrar
Takviye: oce demir hapı
Su:
Bugünden itibaren yapay tarafından kalori daha doğrusu protein saymaya başladım. Bence çok zevkli:) umarım sürdürebilirim. Başarısızlıktan çok sıkıldım. Artık yapmam lazım. Yaz geldi çattı bile. Hafiflemek lazım. Eski kıyafetlere girmek lazım
Deniyor ki gün içinde aldığın kalori önemli saat değil ama gün içinde akşama doğru enerji alımını biraz azaltmak lazım o yüzden yemekten sonra yemiyoruz. Yasaktan dolayı değil. Ve diyorki haftasonları kalori açığı yaratmıyorsunuz o da bir gün aynen beni anlatmış:))
Artık daha bilinçlice devam unutma en önemlisi sağlığın için
3 yumurtalı zeytinyağlı yumurta
Süzme peynir
6 yeşil zeytin
Yeşillik
Öğlen
8 yemek kaşığı basmatili ıspanak
Ara
yeşilçay
2 muz
Akşam
200 gram köfte
Marul salatası
protein:78gram
Spor: jıl rıpped 5/28
Tibet 21 tekrar
Spor salonu pilates
Takviye: -
Su:2 lt
Selülit jeli sürüldü 2.gün
Evvet protein sayarak ilerlemeye devam. Artık iyice belli oluyor etraftan çok güzel teklifler alıyorum herkes zayıflamışsın diyor şükürler olsun ohhhh maşallah bana:))) yılmadan devam