Protein oranımızı tamamladık çok şükür. 1 haftamız kaçamaksız bitti. Yıllar sonra ilk defa bir haftam kaçamaksız geçti. Sağlıklı beslendim protein oranına dikkat ettim. Umarım güzel sonuçlar alırım.
Mükemmeliyetçilikten biraz vazgeçmemiz lazım. Aslında eskiden şekersiz günlerini sayıyordun. Belki o şekilde davranırız yine. Böyle biraz moral bozukluğu olabilir. Mesela dünkü yediğin azıcık irmik helvası senin motivasyonunu düşürmemeli. Yediğin her şey can oluyor kan oluyor metabolizmamı hızlandırıyor . Pembe elbisemi denedim biraz daha yolum var. Yılmak yok devam
1 tereyağında yumurta
Fümeli dil peynirli tam buğday tost
Öğlen
1 portakal
3 yemek kaşığı kısır
Marul zeytin domates
Akşam
300 gram tavuk but sarma
4 kaşık tereyağlı pirinç pilavı
Ara
Banane bread 6 kaşık yulaf 4 yemek kaşığı tahin 3 küçük muz yarım paketten biraz fazla bitter çikolata ile pişirilmiş (yarısı yendi)
Protein: 90 gram
Su:2 lt
Spor: jıllıan rıpped 16.Gün
Spor salonu oryantal
Takviye:
Evvet müjdeleri olsun bugün 2 sene sonra ilk defa 69 u yani altmışları gördüm ohhhh çok şükür o kadar mutlu oldum ki demek ki işe yarıyor yılmadan devamm
1 dilim hindi füme 20 gr dil peyniri 1,5 kaşık yulaftan oluşan 2 yumurtalı omlet
Süzme peynir 20 gram domates yeşillik
Öğlen
Bulgurlu sarma 1 bardak ayran
Ara
8 badem 1 bardak ayran
Akşam
1 lahmacun 8 et köfte 4 kaşık pirinç pilavı salata kurufasulye
2 elmalı pasta
Protein: 70 gram
Su:2 lt
Spor:-
Takviye: -
Nöbet ertesi o kadar yorgun ve uykusuzdum ki spor yapacak gücü kendimde bulamadım malesef. Ama olsun yarın kaldığımız yerden devam. Regl olacağım iştahım açık. Yediklerim bedenimin doğal ihtiyacı beni gençleştiriyor güzelleştiriyor metabolizmamı hızlandırıyor. Her yediğim lokmada tüm hücrelerim yağ yakımımı sağlıyor sağlıkla kolaylıkla fitlikle 58 kiloya ulaşıyorum şükürler olsun
Bir sürü etkinliğimiz olacak inşallah yazın . Artık kendine tam güvenle rahat rahat salına salına dolaşmak istersin değil mi? Yap bitanem. Kır zincirlerini lütfen. Herkes ve kendini şaşırt fit ol zamanı geldidoğru zaman bu zaman
Başladık vegan diyetine şükür. Maşallah diyelim çok güzel gidiyor. Kilolar gidecek. Fitlik gelecek. Geçmişte sığamadığımız tüm kıyafetlere sığacağız:)
Unutmayım diye yazıyorum şekerli yesen de şeker yemediğin günleri say. Başaracaksın. Olacak.. çok güzel ilerliyorsun. İlk defa sanırım bulgur gluten pilav yemeden 5 gün. Çok şükür. Devam..
5 badem salatalık domates
10-11 yeşil zeytin yeşillik
ara
12 badem1 muz
öğlen
sebze suyu
sebze çorbası(mercimek pırasa soğan patatesli enfes)
Akşam
sebze suyu
Sebze çorbası 1 kase
Nohut salata
Fırında patates patlıcan birkaç tabak
Su:1 lt
Spor:spor salonu fıtness
sanırım midem küçülmüş biraz ya. İyiyim. Devam. Kilo vereceğiz ve hedeflerimize kavuşacağız inşallah. Bunu hakediyorum. Kendimin en iyi hali olmayı hakediyorum. Tam sırası. Oyunu kuralına göre oyna ve hedefine ulaş bitanem
6 badem salatalık domates
10-11 yeşil zeytin yeşillik
öğlen
sebze suyu
mercimek yemeği salata
ara 1 muz 10 çiğ badem
Akşam
sebze suyu
sebze çorbası mercimek yemeği
Muzlu avokado antep fıstığı
Su:1,5 lt
Spor:jıllıan rıpped 27.Gün
Tibet 21 tekrar
10. Günümüzü doldurduk üçte biri bitti çok şükür:))) veee müjde bir kilom var. 2 sene sonra 68 i gördüm. Ağladım mutluluktan:)))
Çok şükürler olsun ve böyle devam etsin inşallah devam devam devam… en başta sağlığımız saframız için unutma.