- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Yok anam bacımbende geçiş yapmak için sadece mesaj attım. telefonumda 4 g ye uyumluydu. o özelliği açtım o kadar. ekstra para falan ödemiyorum. var olan internet paketimden gidiyor. siz özel olarak 4.5 g ye uyumlu internet paketi mi satın aldınız?
Yetmiyor mesele opaketi aşmayınca gelmiyor yahu.. ben aynı ödüyorum..
Sizin yaşadığınız/kullandığınız yer ile alakalı bir durum bu. 3G yavaş değil çünkü, bir telefon için gayet normal. Telefondan telefona o internetin hızı da değişiyor evet ama sizdeki aynı telefon eskiden hızlı şimdi yavaş ise muhtemelen kullandığınız/yaşadığınız yerdeki baz istasyonu ya da oradaki yoğunluk, çekim gücüyle falan alakalıdır bu.Kız firmaların oyunu mu bilmiyorum 3 G aşırı yavaş
Bir yere tıkla uyu uyan anca açılmış oluyo
Abarttım belki ama gerçekten eskiden daha yavaş
ben evdeyken wifi den bağlanıyorum. dışarda da whatsapp yada internetten birşeyler bakmak için 2 gb yetiyor banaYok anam bacım
Bildiğin internetimiz yok mu daha erken bitiyo işte su gibi akıp gidiyor
Aynen bende de aynı durum hakim girdiğimiz yerler aynı valla..Can sıkıntısı bizim de
Bi buraya giriyorum birkaç tarif bakıyorum arada gogula bi iki bişe soruyorum
Yedin beni 4.5 G
HainlerrrrrAynen bende de aynı durum hakim girdiğimiz yerler aynı valla..
Zaten hız mız yalan hani nerde
Ne yapıyorsunuz mesela genel olarak paketten kullanınca, ona göre bir çözüm önerisi sunabilirim. En çok ne için kullanıyorsunuz, whatsapp çok kullanıyor musunuz, açık mı unutuyorsunuz, çok mb tüketen bir tarayıcı kullanıyor da olabilirsiniz ya da takıldığınız siteler fazla yiyordur. Genel olarak ne yapıyorsunuz?Yetmiyor mesele o
Demeeee hakkat bakem bi canm çok sağoltelefonun ayarlarından bağlantı hızını seçebilirsiniz tekrar 3g'ye çevirin.
İstanbul'un göbeğinde yaşıyorumSizin yaşadığınız/kullandığınız yer ile alakalı bir durum bu. 3G yavaş değil çünkü, bir telefon için gayet normal. Telefondan telefona o internetin hızı da değişiyor evet ama sizdeki aynı telefon eskiden hızlı şimdi yavaş ise muhtemelen kullandığınız/yaşadığınız yerdeki baz istasyonu ya da oradaki yoğunluk, çekim gücüyle falan alakalıdır bu.
Valla canm ben genelde kkya giriyorum. bir iki şey bakmak için tarif falan için Google. Bazende eşimle falan oda whatsaap walla başka bişi yapmiyomNe yapıyorsunuz mesela genel olarak paketten kullanınca, ona göre bir çözüm önerisi sunabilirim. En çok ne için kullanıyorsunuz, whatsapp çok kullanıyor musunuz, açık mı unutuyorsunuz, çok mb tüketen bir tarayıcı kullanıyor da olabilirsiniz ya da takıldığınız siteler fazla yiyordur. Genel olarak ne yapıyorsunuz?
Hızı (4.5 g çıkmadan önceki)3 G den farksız.. Hadi hızına lafım yokBenim faturada hiçbir sıkıntı yok. Hızı da yüksek. Sizlerde neden sorun oldu ki?
İnternet ayarlarını değiştirdiniz mi? Şu am şebekeden hala 3G ile bağlanıyor olabilirsiniz. Yetmemesi konusunda bir fikrim yok.Hızı (4.5 g çıkmadan önceki)3 G den farksız.. Hadi hızına lafım yok
Yetmiyor yav
Aynen bende anlayamadım. Üstelik öncedende iyi sayılırdı şimdi mükemmelse bana ne farkı olduki. Whatsup gene aynı meselaben hala farkı anlayamayanlardanım..
hız aynı hız bana göre..
sadece dışarı çıktığımda açtığım için bana yetiyor..
3 G şuan çok yavaş..İnternet ayarlarını değiştirdiniz mi? Şu am şebekeden hala 3G ile bağlanıyor olabilirsiniz. Yetmemesi konusunda bir fikrim yok.
Tamam İstanbul'un göbeğinde yaşasanız da oluyor işte bu tarz sorunlar, zaten bağlantı hızı konusunda en büyük sorunlardan biri. Yoğunluktan mıdır nedir bilemem de oluyor öyle şeyler. Hangi operatör?İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum
Telefonum son model
Telefonunuzda birşeyler arka planda açık kalıp interneti tüketiyor olabilir. Bi telefoncuya danışın olmazsa.Valla canm ben genelde kkya giriyorum. bir iki şey bakmak için tarif falan için Google. Bazende eşimle falan oda whatsaap walla başka bişi yapmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?