4.5 G internet düşmanı :.(

4.5 G den memlunmusunuz?

• Evet

OY: 4 21,1%
  • Hayır

OY: 15 78,9%

• Ankete Katılan
    19
4 gb bir ay yetmiyor delirmek üzereyim..
Üstelik sürekli video falan izleyen birisi de değilim..
Sinir oldum uf

Siz ne düşünüyorsunuz?
Memlunmusunuz?
benim aylık 3 gb var ve normalda sadece cepten face falan kullanırım gecenlerde bi ara cok sık evdeki net gidip geldi bende dizilerimi rahat izliyim diye 45 dakikadan 1 haftada 3 dizi izledim ve sonuc 3 cg bitti aradım hemen aveayı neden bitti diye bana dedigi 4.5 normal ne gibi degil hızı yüksek oldugu icin normalinden 3 katı gidiyo buda cabuk bitiriyoisterseniz 3 g olarak yapalım dedi vazgectim yani öyle her aboneninden öyledir heralde hele turkcel falan resmen ucar

İnternet'in gidip gelmesi bununla alakalı olabilir mesela
Yani acaba telefon markasından ya da modelinden kaynaklı mı acaba?
Mesela geçen gün öğrenciler e-okula giremediler, benim telefonumdan girebildiler. E aynı sınıftayız...
Bir de uygulamaları kontrol edin, kullanmadığınız halde arka planda çalışanlar olabilir.

Telefonunuzda birşeyler arka planda açık kalıp interneti tüketiyor olabilir. Bi telefoncuya danışın olmazsa.
Canm valla arka plandaki uygulamaları sürekli kontrol ederim.. Sordum onuda sordum valla diğer telime göre daha hızlı bitiyor dedim. Bu daha internet destekli bir telefon dedi..
Napim canm ya şu ayarlara bakayım da sonrası nasip

Başka bişe kullanmıyorum
Google ve kk bu kadar
Telefonun markası modeli iyi

Evet 3 günde 2gb internetimi yedi,
4.5g yüzünden olduğunu anlayınca hemen ayarlardan 3g ye geri döndüm, o arada çok şükür eve internetim bağlandı da evde tamamen kapattım hücreseli.

Ayrıca 4.5g diye o kadar atıp tuttular ama hızda hiçbir fark yok. İnsanları mağdur etmekten başka bir işe yaramadı bence.

Aynen
Tirbiyisizler

Maalesef telim uyumlu değil keşke olsa geride olmak hiç hoşuman gitmiyor beni etkiliceni sanmıyorum evde wifi kullanıyorum her anda dışarı çıkmıyorum. Evde net olması önemli yoksa yetmez tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…