- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 32
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Evde net yokkiBence suçu 4.5g'ye atmak doğru olmaz, siz şimdi bi gözlemleyin aynı paketle 4.5g'de. Çünkü artık internet bağlatmışsınız, 4.5g'yi bundan sonra ev dışında kullanırsınız. Elinizde eğer iyi bir telefon varsa ve 3 gün boyunca sürekli 4.5g ile internetteyseniz yani bütün internet ihtiyacınızı mobilden karşılıyorsanız bitmesi normal. Şimdi 1 GB interneti ele alalım, 3g ya da 4.5g olması fark etmez, ben o interneti 1 ay da yettirebilirim ama 1 saat içinde de bitirebilirim. Şimdi 4.5g daha çok yeni olduğu için çoğu insan kullanmayı henüz öğrenemedi, zamanla kullanım alışkanlıkları da ona göre oturacaktır. Hız konusunda atıp tuttukları da doğru bu arada.
O zaman paketiniz her türlü yetmeyecek, bişey diyemiyorum. Belki daha uygun fiyatlı bi tarife vardır.Evde net yokki
3g'deyken görüntü kalitesini arttırırsanız hem daha yavaş dolacak video ve 4,5 g'de yediği kadar yiyecek kotanızdan.aynen öyle zayen 3g ken kalite her halukarda düsüyo hem hız hem görüntü
evet aynen oyle eskiden hemen girdigi yere simdi cok daha yavas giriyoKız firmaların oyunu mu bilmiyorum 3 G aşırı yavaş
Bir yere tıkla uyu uyan anca açılmış oluyo
Abarttım belki ama gerçekten eskiden daha yavaş
Yakın zamanda herhangi bir sebepten sim kart yada numara Değişikliği yaptın mı?Kızlar ben kendim gidip bi istekte bulunmadım. Ama otamatik olarak geçmişim nasıl oluyor bilen varmı.
İnternet çatır çatır gidiyor valla ben istemedim ki
A-a çok saçma o zaman bitmesi kotanın. Ben fotoğraflar alıyorum, yolluyorum, internetim sürekli açık, güncellemeler geldi mi hemen yüklerim, ne bileyim uygulama indiririm yine de bitmiyor (2 gb)Başka bişe kullanmıyorum
Google ve kk bu kadar
Telefonun markası modeli iyi
Sende bereket var demekA-a çok saçma o zaman bitmesi kotanın. Ben fotoğraflar alıyorum, yolluyorum, internetim sürekli açık, güncellemeler geldi mi hemen yüklerim, ne bileyim uygulama indiririm yine de bitmiyor (2 gb)
Telefonun modeline göre değişiyor mu acaba ben neti kullanırken kendim seçebiliyorum 3G yada 4.5 g yiKızlar ben kendim gidip bi istekte bulunmadım. Ama otamatik olarak geçmişim nasıl oluyor bilen varmı.
İnternet çatır çatır gidiyor valla ben istemedim ki
Aynen 4.5 g ye geçince telefon pek çekmiyor bendede o sorun yavaş yavaş aşılacak daha çok yeni o yüzden demişti bir görevliOperatörün çekim gücünü düşürdü telefon ayarında çıkarttı bende
Yavaş yavaş çözülene kadar zengin olan olduAynen 4.5 g ye geçince telefon pek çekmiyor bendede o sorun yavaş yavaş aşılacak daha çok yeni o yüzden demişti bir görevli
Valla dün akşam geç oldu bakamadım canm bende bakcam bi oluyor galiba amaTelefonun modeline göre değişiyor mu acaba ben neti kullanırken kendim seçebiliyorum 3G yada 4.5 g yi
Aynen ne kota ne şarj kalmıyor valla 4.5 g de LTE yazan 4.5 g oluyorValla dün akşam geç oldu bakamadım canm bende bakcam bi oluyor galiba ama
Amann milete dert yaa valla. Öyle olur böyle olur diye diye çatır çatır kota doluyor
Bende arıyom suan haldir haldir teldeAynen ne kota ne şarj kalmıyor valla 4.5 g de LTE yazan 4.5 g oluyor
Bakın şu şekilde Eki Görüntüle 1839316
Aynen ama bir konuşun bilgi alın 3 g ye geçmek içinYavaş yavaş çözülene kadar zengin olan oldu
Zira faturalar "nanay gülüm nanay" şarkısını söyletiyor..
Ayyy yok valla bende yaBende arıyom suan haldir haldir telde
Aynen 4.5 g ye geçince telefon pek çekmiyor bendede o sorun yavaş yavaş aşılacak daha çok yeni o yüzden demişti bir görevli
Bende arıyom suan haldir haldir telde
Bende şu şekildeBende arıyom suan haldir haldir telde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?