4-5 kilo vermek isteyenler

Tebrik ederim canım inşallah istediğin sonuca ulaşırın :)

ne güzel yapmışsın.bu değişiklik kesinlikle iyi gelecek sana,daha azimli olacaksın.ben de arada diyorum kısacık kestireyim şu saçları ama yapamıyorum

ne güzel yapmışsın.bu değişiklik kesinlikle iyi gelecek sana,daha azimli olacaksın.ben de arada diyorum kısacık kestireyim şu saçları ama yapamıyorum
Sağol grubumun direği moral oldu gerçekten bana kestirmek istiyorsan bence sen de erteleme bana çok iyi geldi cesaretini topla ve yap gitsin

biraz zor kestirmek yaa cesaret ister,ama ben de geçen hafta siyaha boyadım o bile moral oldu.bir de şu kiloları versek ufaktan ne güzel olacak:)
Sağol grubumun direği moral oldu gerçekten bana kestirmek istiyorsan bence sen de erteleme bana çok iyi geldi cesaretini topla ve yap gitsin [/QUOTE

arkadaşlar neden kimse bildirim yapmıyor?ben yazayım bari sabah yarımdan daha az simit ve çay,öğlen çaya davetliydim yemek yemedim ama gittiğim yerde bir dilim yaş pasta ve yine çay götürdüm.akşam yine misafirlikteydim ve bir tane karnıyarık yedim.benim için başarısız bir gündü ama yarın telafi edeceğim.yok regldi yok ikramdı derken ipin ucu kaçtı.sizde durumlar nasıl?

Ben bugun niyetliydim sahur yaptım saat 4 gibi domates , yoğurt , yumurta , peynir , zeytin , çay
Aksam da yedi buçuk gibi yedim Kızartma ve yoğurt

Bugün Kızartma olması benim için de iyi olmadı ama çok da salmadim yarın devam diyorum

Allah kabul etsin.
Benm 2 gündürkeyfim halim hiç yok havadan heralde ne dğru düzgün yemek yyrm ne bişey.
Şimdi 1 tane karper 2 dilim ekmek yicem
Dün akşam 1 kase yoğurt içinde havuç ve salatılk yedim

Kızlar ben de aranıza katılabilir miyim
Benim de 4-5 kilo fazlalığım var
Şimdi 57 kiloyum
Hergün yazmaya çalışırım

bacım biz bu yağları nasıl yakcaz

Allah kabul etsin.
Benm 2 gündürkeyfim halim hiç yok havadan heralde ne dğru düzgün yemek yyrm ne bişey.
Şimdi 1 tane karper 2 dilim ekmek yicem
Dün akşam 1 kase yoğurt içinde havuç ve salatılk yedim
Aman dikkat et zeyzey bu aralar herkes hasta az yemek kilolar için iyidir belki ama sağlık da önemli

Haftaya taşınıyrm evimden sanırım stres bastı hiç bşy yapamyrm su içyrm sadecebirde yağlarımı kafaya taktım.

Hayırlısı olsun inşallah yeni evin yeni mutluluklara vesile olsun taşınmak istemiyor musun niye canını sıktın

Sağol cnm allah razı olsun.
taşınmak istemediğimden değilde ne bilim havadan sudan heralde gözümde büyüyo herşey.

Hayırlısı olsun inşallah yeni evin yeni mutluluklara vesile olsun taşınmak istemiyor musun niye canını sıktın

Evimiz bahçe katı biraz küçük .
Eşim çok istemiyordu gitmeyi ama yeni ev ben çok istiyrm evlenmeden önce oturduğum yer. eski semtim. ama şuan eşimin semtindeydik. Onun çok gönlü yk ama sırf ben isityrm diye gidiyor. ama gönlü razı olmadanda iş yapmak istemyrm aklına gelen başına gelirse diye korkuyrm yok su basarmış yok hırsız ggirermiş. sanki hiç 5. kata hırsız girmio yada hiç çatı katını su basmyıo :) bnlar kafamı yoruyo anlican

Yorulmasın canım, sen diyetine devam et. Herşey hayırlısıyla halolur gider. Bende bu aralar Pure Nature kullanıyorum baya faydasını gördüm.

Eşine de bize anlattığın gibi sakin sakin anlat böyle gitmek istemenin nedenlerini söyle biz tedbirlerimizi orda da alırız burda yaptigimiz gibi gerisi Allah'ın takdiri diye izah et canını sıkacak birsey yok sonuçta nerde oldugunuz değil nasıl oldugunuz mutlulugunuz önemli olan bir orta yol mutlaka vardır bunu da konuşarak mutlaka bulursunuz üzme kendini

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin zeyzey,sıkma canını bu kadar.ne güzel işte yeni mekan demek yeni bir hava demek:)güzel düşün,güzel olsun
Haftaya taşınıyrm evimden sanırım stres bastı hiç bşy yapamyrm su içyrm sadecebirde yağlarımı kafaya taktım.[/QUOTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…