4-5 kilo vermek isteyenler

canım geçmiş olsun.
Benim iştaım gayet açık verdiklerimi aldım sanırım.
Ama yarından sonra koşuşturmacadan veririm.
eve gidip gelirken evde iş yaparken nefes egsersizi yapıyorum ora iyi geliyor.

rica ederim. inşallah daha kısa sürede etkisi olur . şimdiden kolay gelsin :)

Sipsirinezgicik bana da atabilir misin linki:))) eminim çok zevklidir.

Sabah tartildim 59.7 çıktı evdeki tarti. Bu ara biraz da yedim doğrusu.

Bugün dikkatli olmaya çalıştım. Çok yoğun bir gündü. Hatta aç kaldım gündüz kosturmacadan şekerim düştü hatta. Yine de ilk bulduğum gofrete saldirmadim tamamen:)

sabah haşlanmış yumurta light peynir 1dlm çavdar ekmeği

Öğlen 2 çiğ köfte yeşillik

Ara ucundan Gofret

Ara 4 yemek kaşığı light yoğurda 4 yk meyveli musli

akşam haslanmis et 1dlm çavdar ekmeği

Ara 1 incir bir mandalina

Spor yok ama yarın söz verdim kendime yapacağım ins. 1.5 tl su

günaydın kızlaaaarr:))yine geldik tartı günümüze.ben tartıldım,sonuç:60.3.bu hafta akşam yemeklerini erkenden yedim,işe yaradı.bu sistemle inşallah ben de 59 lu bir şeyler görürüm.siz de durumlar nasıl?

linki özelden attım. umarım sen de benim kadar eğlenirsin. 20 dk kan ter içinde kalmak da garati

kızlar ikinizi de tebrik ederim verdiğiniz kilolar için. ben de bugün tartıldım veeeee 53.5 çıktım bu hafta zumbayı biraz aksattım ama devam edicem :)

inanmıyorum ya 53.5 kilo ne demek,ne güzell.bravo şirinezgicik:))heralde ben 53kilo olsam sevinçten İstanbul'un çevresinde koşarak bir tam tur atardım.

kızlar ikinizi de tebrik ederim verdiğiniz kilolar için. ben de bugün tartıldım veeeee 53.5 çıktım bu hafta zumbayı biraz aksattım ama devam edicem :)[/QUOTE]

Ben kilo almışım ya 57,6 çıktım hemen spora yükleniyorum bir de dun rahat rahat Kaşarlı poğaça lari götürdüm utanmadan bu motivasyonumu çok düşürdü Bu arada dün bir site buldum my diet model diye çok farklı model üzerinden kendi saçınızı boyunuzu vs seciyorsunuz şimdiki kilonuzu ve olmak istediğiniz kiloyu yazıyorsunuz öncesi ve sonrası olarak model üzerinde kendinizi görüyorsunuz

Sen de vermişsin ummandakises moral olsun sana en azından almıyorsun ve istikrarlısin tebrik ederim
teşekkürler canım, azar azar veriyorum umarım kalıcı olur.akşam beşten sonra yememek iyi oluyor.hem öğlen istediğini yiyorsun gözün bir şeyde kalmıyor, hem de zayıflıyorsun.şiddetle tavsiye ederim

Ben de tartıldım. Sabah 59 çıktım. Ödem vardı birkaç gündür şişkindim. Malum günden dolayiydi sanırım.
İlk hedef 57 hadi bakalım 2 kilo

linki özelden attım. umarım sen de benim kadar eğlenirsin. 20 dk kan ter içinde kalmak da garati
:)

Cook teşekkür ederim cnm. Bugün deneyeceğim

Şirinezgicik çok teşekkür ederim zumba süper keyifliymis. 30dk zumba yaptım cidden terletiyor ama çok eğleniyor insan vaktin nasıl geçtiğini anlamiyor. Hemen ardından koşu bandında tempolu yuruyus artı koşu yaptım 30 dk. Yaklaşık 4.5 km yürümüş oldum. Üstüne 25 dk ebru Şallı pilates yaptım.
Kardio sonrası egzersiz yapilmasinin daha faydalı ve etkili olduğunu belirtmişti diyetisyenim. Vücut ısısı yükselip yağların yakılması basladigi ve kasların isindigi için daha etkili oluyormus. Bundan sonra zumba veya yürüyüş ile cardio yapıp ustune pilates yapmayı planlıyorum.

Woovvv ne kadar çok spor başım döndü Şaka bir tarafa ne kadar güzel ya ben de günde bir kere yapsam yeter diyorum hayran kaldım azmine ve de utandım tembelliğimden Başarılarının devamını dilerim

ben de biraz tembelim sanırım zumbaya sadece yarım saat dayanabiliyorum. bir de yemeği fazla kaçırınca 10 dk ceza zumbası uyguluyorum :)

bu arada kızlar ben gıda mühendisiyim. bi diyetisyen gibi liste yazamam ama en azndan tavsiyede bulunabilirim :)

Çok güzelmiş aramızda gıda mühendisi var demek çok sevindim Ben mumkunse senin nasıl beslendiğini öğrenmek isterim bir günde neler yiyorsun bir de bazı yiyeceklerin yerine başkalarını tercih etmemiz öneriliyor bana da böyle tatlı yerine geçecek önerilerin var mı

tabiki söyleyeyim hatta nasıl beslendiğimi :)

Kahvaltı: genelde tost yapıyorum ama içindekileri değiştiriyorum ara ara. mesela bir gün peynir domates bir gün peynir sucuk veya peynir salça şeklinde ama yanında salatalık zeytin de yediğim olur. kahvaltıma biraz düşkünüm. şekersiz çay içtiğim için istediğim kadar içiyorum. ekmek de canım o gün ne istediyse yiyorum açıkcası yani illa tam buğday veya çavday ekmeği değil beyaz ekmek de yerim
tost yapmamışsam haşlanmış yumurta da yerim

Ara Öğün : genelde elma yiyorum. şimdi pazarda süper yeşil elmalar var. yanında bazen 1 salkım da üzüm yiyorum. çünkü üzüm bağırsak yumuşatır.

Öğle Yemeğim: bir gün önceden kalan yemek olursa onu yerim. bizim evde genelde sebze yemeği pişer. yemekten dolu dolu 2 yemek kaşığı yanında da 3 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim de ekmek yerim.

Ara öğün: annemle çay faslı yaparız zaten biraz uzun sürer o fasıl :) adaçayı ıhlamur yeşil çay da olabiliyor bu. 1 tane kurabiye yiyorum. eğer çay demlenmemişse küçük kase yoğurt yerim

Akşam Yemeğim: yine sebze yemeği yerim. ama etli olur o yüzden ayrıca ızgara yok efendim illa et diye bi takıntım yok. varsa 1 yemek kaşığı pilav. az yağlı salata veya yoğurt

zaten akşam yemeğinden sonra bi şey yemem ben genelde. yemeğimi de en geç 7 gibi yiyorum :)

aslında benimki tam olarak diyet değil sadece genel olarak yediklerimi sınırlıyorum. midemi ıslah ettim diyebilirim.

tatlı olarak da küçük çikolata yiyorum veya 1 lokma ekmekle reçel yiyorum. geçen gün danone puding bile yedim tabi 10 dk zumba cezasıyla :)

Benim beslenme tarzıma benziyor ama ben sabahla öğle arasında birsey yemiyor aklıma gelmiyor bir de sporu sabah aç karnına yapınca daha iyi diyorlar sen öyle mi yaptın ? Kaç kiloyu kaç ayda verdin onu da öğrenebilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…