- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
Bunlar hep boşluktan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki de evliliğinizi kurtarmalıydınız. Yuva kolay mı kuruluyor. Tekrar barışın benceKızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
Tabiki de evliliğinizi kurtarmalıydınız. Yuva kolay mı kuruluyor. Tekrar barışın
İşte aradığım cevap....
Çok iyiydi !!!??ARAYAN
GEÇMİŞİNİZSE CEVAP
VERMEYİN
ÇÜNKÜ SİZE
SÖYLEYEBİLECEĞİ
YENİ BİRŞEY YOKTUR!
bilmem anlatabildim mi?
Tamam.Çıkmamış candan ümit kesilmez adam başkasıyla evlenmeden barışın bence
Güzel kardeşim boşandın sen ya
Boşandın.....
Çok çok haklısınız canım arkadaşım.Allah dert vermesin başka.şu yazdığını ürpererek okudum.geçmişte de böyle oldu.canımı sıktığım şeyden daha kötüsünü yaşadım ve eskiden canımı sıktığım şeye dedim ben buna mı üzülmüşüm diyeAma siz böyle sürekli geçmişi irdeleyerek mutsuzluktan beslenerek
evladınıza kötülük yapıyorsunuz
Aklınız başınıza ne zaman gelecek biliyor musunuz?
Sağlığınızla ya da daha büyük sorunlarla sınandığınız zaman
o zaman diyeceksiniz ki ben ne b.k yemişim de o güzel günleri boşa geçirmişim![]()
Kime ne yapıp yapmadığı beni ilgilendirmez. Bana yapmaması değer vermiyorum demektir.4 aylık hamilesiniz.1 haftalığına annenizi görmeye gittiniz.kocanız da ilk eşinizden olan çocuğunuzla 1 hafta geçirecek.anneniz size 1 buçuk saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yaşıyor.il ilçe arası da 1 saat.yani toplamda 2 buçuk saat.
1 haftanın sonunda diyorsunuz ki canım beni annemden alır mısın.oda diyor ki oraya kadar gelemem sen il merkezine gel dolmuşla.ordan alırım seni.yalnız bunu size yapan aynı adamın yeğeninin karısı arıyor.dayı bizi 2 saat uzaklıktaki yazlığımuza göçür arabamız yok.o da onların eşyalarını toplayıp göçürüyor.savunması ise onların arabası yok alternatifi yok swnin alternatifin var sen dolmuşla il merkezine gekebilirsin oluyor.
Ne yapardınız?
2.olarak bir haftasonu eşinize sürekli söylüyorsunuz ya gel intrrnetren bişeyler araştırmaya ara ver 15 dk sohbet edelim.adam yok diyor.ardından ablası arıyor gel bizi al diyor ablasına gidip bir saat oturuyor??????
Ben yıllar sonra iyi ki dicem peki o da yıllar sonra keşke dicek mi?Bakın belliki üzülüyorsunuz ama toparlanmak icin birseyde yapmıyorsunuz sürekli aynı yerde dönüp duruyorsunuz .kendinizi çocuğunuza ve kendi hayatınıza odaklayın artık böyle omur geçmez . O adam yada siz haklı haksız her ne iseniz bitti artık kabullenip yolunuza bakın. Kurtulmuşsunuz zaten ne güzel . Kitaplar okuyun çocuğunuzla bebek etkinlikleri yapın evde kendinize sevdiğiniz bir hobi bulmaya çalışın. Tmm kolay değil elbet ama siz daha da zorlastiriyorsunuz . Çabalayın biraz olan oldu biten bitti ki iyiki bitti yıllar sonra ıyiki diyeceksiniz zaten karaktersiz bir adamdan kurulduğunuz icin
Dese de demese de sizi ilgilendirmez. Hayatın bir döneminde yollarınız kesişti ve bitti o sadece baba artık.Ben yıllar sonra iyi ki dicem peki o da yıllar sonra keşke dicek mi?
Beni endişelendiren de bu kadar geçmişte yaşayan biri ne kadar çocukla ilgilenebilir ne kadar bakım verebilir?ben de hep bi sinir aninda o zavalli bebekcige zarar verir mi diye dusunmekten kendimi alamiyorumDaha onceki konusunda kendi soylemisti ofke kontrolum yoktu diye
![]()
Siz evde kapalı kalmaktan sağlıklı düşünememeye başlamışsınız. Biz ne desek boş. Uzman yardımı almaya çalışın uygun zaman bulunca. Evde mümkünse boş kalmayın. Sürekli kafanızı meşgul edecek uğraşlar bulun. Durumunuz iyiye gitmiyor.Kızlar boşandığımın farkındayım ama hala kendimi suçluyorum.sanki ben iyi davransaydım bu evlilik bitmeyecekmiş gibi
der veya demez hazmedemiyorsunuz anlıyorum ama bu tür şeyleri yaşayan sadece siz değilsiniz herkes yaşıyor ama herkes bir şekilde yeniden ayağa kalkıyor terapi ve ilaçlar sizde işe yaramıyor neden biliyor musunuz çünkü siz iyileşmek istemiyorsunuz bu sürekli beyninizde kurgulayıp sorgulama durumu hoşunuza gidiyor yani kendinize eziyet etmekten hoşlanıyorsunuz sürekli mağduru oynamak istiyorsunuz ama kimsenin umurunda değil sizin bu dövünmeleriniz herkes eninde sonunda hayatına bakıyor ve kimse etrafında sürekli mızıldayan bozuk plak gibi cevabı olmayan soruları sorup duran birisini istemez dikkat edin yalnız kalacaksınız bir süre sonra arkadaşınız kalmayacak etrafınızdaBen yıllar sonra iyi ki dicem peki o da yıllar sonra keşke dicek mi?