4 kaynıma ben bakiyorum

Rumeysa anne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
104
97
48
Merhaba kk inşallah sıkıntımı size anlatabilirim ben 3 yıllık evliyim 2 yasin da bi oğlum var eşim 6 erkek kardeşler kaynanam evini kapattı ve sürekli oğullarının evine kalmaya gidiyor en son bana geldiğinde bi sürü beddua etti ve ben kesinlikle konuşmuyorum kendi gelmiyor ama 4 oğluna ben bakıyorum 10 gündür 2 kaynım bende kalıyor eşim izinli diye 2 kaynım bende kalmıyor evleri var ama onlarında çamaşırı yemeği bende hiç rahat edemiyorum tabi kaynanam bakan eşek var diye arayıp çocuklarını bile sormuyor kaynım geçen gün oglumu markete götürüyorum diye çıkarttı evden yalın ayak kapının önüne koymuş küçükken onlar öyle büyüyormuş nerdeyse oğluma araba çarpacaktı (Allah korudu) Ben lafımı ettim ama beni hiç takmıyorlar eşim pasifinde pasifi hiç laf etmiyor durumdan rahatsız ama ağzını açmıyor anneme anlattım al çocuğunu gel diyor eşim bu hafta gidecekler diyip diyip duruyor napacağimi hiç bilmiyorum sabahtan akşama yanimda oturuyorlar size anlatmak istedim

Yaşlar kaç

Yaşları küçükse Allah rızası için bakılabilir onlarında evlerinde bir yemek temizlik haftalık falan ama sende kalmaları ve yaşları büyükse saha nelerrr ya.Anneleri hayatta madem açsın evini daha çocukları bekarken ev kapatmak ne iş?Sende annene git akşam dön eşin madem pasif üstü pasif sana da bir şey diyemez

Aslında en mantıklısı babanın eşine meydan okuması ve kızması ama o zaman aileler kavga ediyor, bu çok erkek doğuran kaynanalar başta erkek doğurdum diye övünürler ama yetişkin olduktan sonra erkek evlatları ipin ucunu bırakırlar olanda genelde ailedeki bir geline oluyor, eşinle otur konuş
Kabul etmeyeceğini söyle, huzursuzluk. Çıkart halen umursamaz tavırlar sergiliyorsa annenin evine git kardeşlerine o baksın
İ

Annen demiş al çocuğunu gel diye gidin annenizin yanına onlar gidene kadarda dönmeyin eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…