4 kaynıma ben bakiyorum

Kaynanam evini kapattı ki evine kimse gelmesin diye mesela şu an gelinin yanında kalıyor oğlu da bende yani
Canım hemen hepsini şutluyorsun!Seni hiç ilgilendirmez ne yaptıkları.Demekki herşey gençlikte cekiliyormus.Sen iyi misin?Ne demek bende kalıyorlar.Esine bile bırakma temizlik yapicam diye def et evden ve bir daha kapıyı açma!

[
Evet ben bunu yüzüne karşı dedim hizmetçi etmişsin diye olur mu diyor ama bende kendimi hizmetçi hissediyorum aslında cesarete ihtiyacım var diye açtım bu konuyu
Valla ben olsam eşime çok ağır konuşurdum! Ne demek olur mu? Bi yanlarına girip uyumadığım kaldı lan sen ne rahat adamsın?! Ya aklını başına toplarsın ya da nafaka paramı biriktirmeye başla. Derdim ve kapıyı çarpıp giderdim.

arkanda al cocugunu gel diyen annen varken hala ne yapacagini bilmemeniz sizin tuhafliginiz.

arkana bakmadan al cocugunu git. koca ogullarini sana birakip essek var bakan diyen kayinvaliden essegin onde gideni.

kayinlarin asalak.

kocan ezik.

sagligina yazik degil mi senin?

kayinlarin ve kayinlarina kendini, kaynanana seni ezdiren kocan evlatta, sen yerden bitme mantar misin? sende anne evladisin. kac kurtul.
fazla fedakarligin sonu akil sagligindan olmaktir. akil sagligin bozuldugunda oglun onlarla napacak asil onu dusun sen.

hala ne yapacagim diye sormaniz,yasadiklarinizdan daha cok sinirlerimi bozdu. kalkin annenize gidin

çöpe at gitsin nabiyosun sen ya.. kendini salak yerine koyma

Tam olarak son cümleniz çok doğru çekiyorum ve çekmek istemiyorum bi ara ben annemlere gitmiştim ve 3 kaynım bende kalmıştı gelip 1 ay ev temizledim

Çok ciddiyim şöyle sağlam bi cinnet geçirin defolun gidin evimden deyin yeter artık diyin kırın dökün kocanızda dahil hepsini kovun evden başka türlü asla anlamayacaklar kurtulamayacaksınız bu arada size şiddete kalkışırlarsa olayı polise kadar taşıyın evden siz gitmeyin amaç zaten kadınsız evde yaşamak yada taşının o evden bu şekilde olmuyorben sadece abinizle evlendim deyin

kızım şu yorumlarina alınmıyorsun ki herkes bişey diyor sen ne dememi bekliyorsun.?

40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Dünyaya eziyet cekmeye hizmetci olmaya mi geldiniz
Ben 2 cocugum ve esime zor yetiyorum bir de baskalarina bakmam net evden gidin esiniz bi tarih versin ya onlar ya ben deyin
Siz gidince rezil olsun hepsi aç kalir eminim.Esinizin de akli calisir belki.

Ev değil orası resmen darülaceze olmuş.

En doğru yorumu siz yapmissiniz bravo. Bu kadar eziklik olmaz.

Yaslari 5 bile olsa anneleri hayattayken bakilmaz.

bu koca icin mi sabrediyorsunuz hizmetcilik ediyorsunuz? kocanin aldigi oksijen bile ziyan gozuktu gizume suan.
allah askina lafta kalmasin kalk evladini al ve annene git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…