- Konu Sahibi Rumeysa anne
-
YOK ARTIK. NE GARİP AL ÇOCUĞU GİT ANNENE YAN GEL YAT40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Canım hemen hepsini şutluyorsun!Seni hiç ilgilendirmez ne yaptıkları.Demekki herşey gençlikte cekiliyormus.Sen iyi misin?Ne demek bende kalıyorlar.Esine bile bırakma temizlik yapicam diye def et evden ve bir daha kapıyı açma!Kaynanam evini kapattı ki evine kimse gelmesin diye mesela şu an gelinin yanında kalıyor oğlu da bende yani
Valla ben olsam eşime çok ağır konuşurdum! Ne demek olur mu? Bi yanlarına girip uyumadığım kaldı lan sen ne rahat adamsın?! Ya aklını başına toplarsın ya da nafaka paramı biriktirmeye başla. Derdim ve kapıyı çarpıp giderdim.Evet ben bunu yüzüne karşı dedim hizmetçi etmişsin diye olur mu diyor ama bende kendimi hizmetçi hissediyorum aslında cesarete ihtiyacım var diye açtım bu konuyu
kanım dondu..Koca karısını istemiyor,kaynana gelinde kalıyor.bakalım gelin kaynanayı istiyormu.
kanım dondu..
nasıl bi iş bu konu fake mi acaba diye düşündüm.. aklım almadi
çöpe at gitsin nabiyosun sen ya.. kendini salak yerine koymaBakmak zorunda kalıyorum yani mesela eşim arıyor yemek yaptin mi yemeğe gelecekler diyor niye geliyor diyorum napıyım abim diyor Allah rızası için bi iki kere yapayım.dedim.ama bu sefer evime geldiler çamaşır için cat kapı getiriyorlar deterjan yok diyorum yıkamıyorum takmadan gidiyorlar
Neyy sağlam cinnet geçiririm40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Tam olarak son cümleniz çok doğru çekiyorum ve çekmek istemiyorum bi ara ben annemlere gitmiştim ve 3 kaynım bende kalmıştı gelip 1 ay ev temizledimE bakmayın zorla mı baktırıyorlar? Bakmayın çıkın gidin annenizin yanına. O yüzü onlara eşiniz veriyor siz de yüzlerine bir şey demeyip kendi kendinizi yiyorsunuz anladığım kadarıyla. Gerçi deseniz de laftan anlayan insanın biraz utanması olur. Yengeleri misiniz hizmetçileri mi? Ya gidin annenizin yanına ya da sürmeyin elinizi işlerine. Ne münasebet koca adamların çamaşırını yıkamak. Makineye koyup çalıştırmaktan acizler mi? Kendi işini kendi göremeyen de otursun pisliğin içinde. Sakın çekmeyin daha fazla
Dünyaya eziyet cekmeye hizmetci olmaya mi geldiniz40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Bakmak zorunda kalıyorum yani mesela eşim arıyor yemek yaptin mi yemeğe gelecekler diyor niye geliyor diyorum napıyım abim diyor Allah rızası için bi iki kere yapayım.dedim.ama bu sefer evime geldiler çamaşır için cat kapı getiriyorlar deterjan yok diyorum yıkamıyorum takmadan gidiyorlar
En doğru yorumu siz yapmissiniz bravo. Bu kadar eziklik olmaz.[
Valla ben olsam eşime çok ağır konuşurdum! Ne demek olur mu? Bi yanlarına girip uyumadığım kaldı lan sen ne rahat adamsın?! Ya aklını başına toplarsın ya da nafaka paramı biriktirmeye başla. Derdim ve kapıyı çarpıp giderdim.
sen annene gittin kaynin hiç umursamadan geliyo yani yuh artık.kabahati EŞİNDE...Tam olarak son cümleniz çok doğru çekiyorum ve çekmek istemiyorum bi ara ben annemlere gitmiştim ve 3 kaynım bende kalmıştı gelip 1 ay ev temizledim
Yaslari 5 bile olsa anneleri hayattayken bakilmaz.Yaşları küçükse Allah rızası için bakılabilir onlarında evlerinde bir yemek temizlik haftalık falan ama sende kalmaları ve yaşları büyükse saha nelerrr ya.Anneleri hayatta madem açsın evini daha çocukları bekarken ev kapatmak ne iş?Sende annene git akşam dön eşin madem pasif üstü pasif sana da bir şey diyemez
Ay şaka gibi vallahi inanmam40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
bu koca icin mi sabrediyorsunuz hizmetcilik ediyorsunuz? kocanin aldigi oksijen bile ziyan gozuktu gizume suan.Bakmak zorunda kalıyorum yani mesela eşim arıyor yemek yaptin mi yemeğe gelecekler diyor niye geliyor diyorum napıyım abim diyor Allah rızası için bi iki kere yapayım.dedim.ama bu sefer evime geldiler çamaşır için cat kapı getiriyorlar deterjan yok diyorum yıkamıyorum takmadan gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?