4 kaynıma ben bakiyorum

Eşiniz adam değil kusura bakmayın. Karısını 4 kardeşine hizmetçi yapmış. Alın çocuğunuzu annenizin yanına gidin. Boşanmaya kadar gider, sınır çizemezse eşiniz.
Evet ben bunu yüzüne karşı dedim hizmetçi etmişsin diye olur mu diyor ama bende kendimi hizmetçi hissediyorum aslında cesarete ihtiyacım var diye açtım bu konuyu

40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
kızım sen manyakmısın afedersin ama nesine bakıyon eşşek kadar adamların defolup gitsinler yada sen annenin evine git onlar gidene kadar gitme ..töbe yarabbim bende 15 yaşından kuçukler falan sandım ilk okuduğumda hayretsin yanii

İc anadolulu bir komşumuz vardi ayni sizin durum hakimdi onlarda da..Kızcagiz yani gelin cocuguna mi baksin kayinlarina mi baksin cok yorulurdu.onun eşi de en buyuk kardesti ve ailesi öl dese ölecek kivamdaydi.cok zor ,sahit oldum böyle bir aileye.en sonunda kayinlari tek tek evlendi de öyle kurtuldu.Koca koca adamlarin donuna varincaya kadar yikardi afedersiniz.En güzeli sabahtan annenize gidin aksam yemege yakin gelin bir süre.zırnik da iş yapmayin.eve gelirken de annenizde karninizi doyurun.yemek de yapmayin.hic bir mecburiyetiniz yok.Islam dininde kv ve kp nize bile bakmakla yükümlü degilken kayınlar da ne Allahaşkina??

Baslarim kaynina hee bu ne ya hic mi utanmalari yok. Evleri de varmis yakinda onlar da evleri kapatir. Kac yasinda bunlar?
K
Annen demiş al çocuğunu gel diye gidin annenizin yanına onlar gidene kadarda dönmeyin eve.
Ev benim evim onlar gitsin hani utanır diye bekliyorum ama hiç utanmıyorlar lafimida ediyorum hic takmiyorlar esim 29 yasin da kayınlarimin üçü eşimden büyük bi tanesi eşimden küçük

Ben de 4 kaynıma bakıyorum yazınca çocuk zannettim. Koca adamlar kemdi kendilerine baksınlar işte. Kayınvalide ya da sen niye bakıyorsun? Oldu olacak altlarına da bez bağla.
Kaynanam evini kapattı ki evine kimse gelmesin diye mesela şu an gelinin yanında kalıyor oğlu da bende yani

Kaynanam evini kapattı ki evine kimse gelmesin diye mesela şu an gelinin yanında kalıyor oğlu da bende yani
Kocası tarafından istenmeyen gelinin evinde mi kalıyor kayınvalideniz?
Ne saçma aileler var şu hayatta Allahım!
40 yaşındaki adam nasıl gelir de kardeşinin evinde kalır ne akla hizmet yani?
İstemiyorsa karısını boşansınlar herkes kendi düzenini kursun.
Bu gidişle boşanan siz olursunuz onların topu manyak belli ki.

eşiniz gelince konuşup net tavrınızı koyun ortaya , eğer çözüm bulmazsa gideceğinizi söyleyin ve bir süreliğine alıp çocuğunuzu annenizin yanına gidin bence , yoksa bu durumu başka türlü çözemezsiniz

E bakmayın zorla mı baktırıyorlar? Bakmayın çıkın gidin annenizin yanına. O yüzü onlara eşiniz veriyor siz de yüzlerine bir şey demeyip kendi kendinizi yiyorsunuz anladığım kadarıyla. Gerçi deseniz de laftan anlayan insanın biraz utanması olur. Yengeleri misiniz hizmetçileri mi? Ya gidin annenizin yanına ya da sürmeyin elinizi işlerine. Ne münasebet koca adamların çamaşırını yıkamak. Makineye koyup çalıştırmaktan acizler mi? Kendi işini kendi göremeyen de otursun pisliğin içinde. Sakın çekmeyin daha fazla

Bizimle derdinizi paylaşmak istemişsiniz, çözüm önerelim de istermisiniz bilmiyorum ama bu olaydaki en büyük suçlu sizsiniz. Tek sorum var: neden bakıyorsunuz?
Bakmak zorunda kalıyorum yani mesela eşim arıyor yemek yaptin mi yemeğe gelecekler diyor niye geliyor diyorum napıyım abim diyor Allah rızası için bi iki kere yapayım.dedim.ama bu sefer evime geldiler çamaşır için cat kapı getiriyorlar deterjan yok diyorum yıkamıyorum takmadan gidiyorlar

Ayy en fenasi da bu bence. Acikca soyle adama kendi evine gitsin. Anasi ve karisiyla yasasin. Teker teker gonder gitsinler. Calisiyor mu bu adamlar yoksa butun gun evde mi oturuyorlar. Cok ilginc. Tek basina yakaladigini evimde 8stemiyorum kendi evinize gidin diye acikca soyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…