- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi Rumeysa anne
-
Evet ben bunu yüzüne karşı dedim hizmetçi etmişsin diye olur mu diyor ama bende kendimi hizmetçi hissediyorum aslında cesarete ihtiyacım var diye açtım bu konuyuEşiniz adam değil kusura bakmayın. Karısını 4 kardeşine hizmetçi yapmış. Alın çocuğunuzu annenizin yanına gidin. Boşanmaya kadar gider, sınır çizemezse eşiniz.
kızım sen manyakmısın afedersin ama nesine bakıyon eşşek kadar adamların defolup gitsinler yada sen annenin evine git onlar gidene kadar gitme ..töbe yarabbim bende 15 yaşından kuçukler falan sandım ilk okuduğumda hayretsin yanii40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Şaka mısın sen ya , ne demek karılarını istemiyormuş ben bakıyorum , cinnet geçirip evi kafalarına geçirirdim ben olsam40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
KBaslarim kaynina hee bu ne ya hic mi utanmalari yok. Evleri de varmis yakinda onlar da evleri kapatir. Kac yasinda bunlar?
Ev benim evim onlar gitsin hani utanır diye bekliyorum ama hiç utanmıyorlar lafimida ediyorum hic takmiyorlar esim 29 yasin da kayınlarimin üçü eşimden büyük bi tanesi eşimden küçükAnnen demiş al çocuğunu gel diye gidin annenizin yanına onlar gidene kadarda dönmeyin eve.
Kaynanam evini kapattı ki evine kimse gelmesin diye mesela şu an gelinin yanında kalıyor oğlu da bende yaniBen de 4 kaynıma bakıyorum yazınca çocuk zannettim. Koca adamlar kemdi kendilerine baksınlar işte. Kayınvalide ya da sen niye bakıyorsun? Oldu olacak altlarına da bez bağla.
ne bekliyorsun ya git annengile.Annemler başka şehirde burda değiller o da bırak gel diyor
Tam olarak yapmak istediğim ama yapamadığım bi şey yarın oğlumun sonucunu doktora gösterip gidicemŞaka mısın sen ya , ne demek karılarını istemiyormuş ben bakıyorum , cinnet geçirip evi kafalarına geçirirdim ben olsam
Kaynanam evini kapattı ki evine kimse gelmesin diye mesela şu an gelinin yanında kalıyor oğlu da bende yani
Kocası tarafından istenmeyen gelinin evinde mi kalıyor kayınvalideniz?Kaynanam evini kapattı ki evine kimse gelmesin diye mesela şu an gelinin yanında kalıyor oğlu da bende yani
Bakmak zorunda kalıyorum yani mesela eşim arıyor yemek yaptin mi yemeğe gelecekler diyor niye geliyor diyorum napıyım abim diyor Allah rızası için bi iki kere yapayım.dedim.ama bu sefer evime geldiler çamaşır için cat kapı getiriyorlar deterjan yok diyorum yıkamıyorum takmadan gidiyorlarBizimle derdinizi paylaşmak istemişsiniz, çözüm önerelim de istermisiniz bilmiyorum ama bu olaydaki en büyük suçlu sizsiniz. Tek sorum var: neden bakıyorsunuz?
Ayy en fenasi da bu bence. Acikca soyle adama kendi evine gitsin. Anasi ve karisiyla yasasin. Teker teker gonder gitsinler. Calisiyor mu bu adamlar yoksa butun gun evde mi oturuyorlar. Cok ilginc. Tek basina yakaladigini evimde 8stemiyorum kendi evinize gidin diye acikca soyle.Kaynanam evini kapattı ki evine kimse gelmesin diye mesela şu an gelinin yanında kalıyor oğlu da bende yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?