kanbarcım sen hamile misinnnnnnnnnnn?????tebrik ederim canımmm....tatlım ben kilolu olmayı dert etmiyorum..tek merak ettiğim kilomun 3 senedir aynı olmasına rağman belimin 6 cm kalınlaşması.....yoksa zaten kilo veremiyorum..havalarda çoook sıcak.....canımmm rabbim bebişlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn..canım senin yaş kaçççç? kaçıncı denemen?benim 3deneme var ve yaş 39((
Canım benim yaş 42.2.denemem olacak.
OPum oldu dün.12 yumurta toplandı.
Bugün bahçeci fulya merkezimden aradılar(ilk denemem de orada olmuştu) 8'i işleme alınmış,5'i döllenmiş...
Doktorum çok umutlu , ben de öyle...
İnşallah dondurup ta transfer edecek ki bu şansımı %10-15 artırıyormuş , hamile kalacağım..biz doktorumla hamile kalacağıma inanıyoruz canım...
inşallah tatlımmm bende inanıyorummm bebişleri kapıp geliceksinnnnnnnnnnnnn.......olumlu olman çooooooook güzelll.....hayırlısıyla rabbim bebişlerine kavuştursunnnnnnnnnnn..çok öptümmmmm..bol şanslar canımmmmmmmmm.....
Canım benim yaş 42.2.denemem olacak.
OPum oldu dün.12 yumurta toplandı.
Bugün bahçeci fulya merkezimden aradılar(ilk denemem de orada olmuştu) 8'i işleme alınmış,5'i döllenmiş...
Doktorum çok umutlu , ben de öyle...
İnşallah dondurup ta transfer edecek ki bu şansımı %10-15 artırıyormuş , hamile kalacağım..biz doktorumla hamile kalacağıma inanıyoruz canım...
canım ya hakında hayırlısı işte böyle umut dolu ol inanki olacak pozitif düşündün mü olur buna emin ol inşallah yüzün güler ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar kucağına almayı nasip eder allahım[/QUOT
Umudun olduğu sürece daima olumluyu düşünmek lazım...
Olumsuzdansa daima kaçmak lazım..
Olumlu düşünce,hep olumlu sonucu getirir...
Hepimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bu denememizde...
Amin Ramazan'ın hayrına...
canım ya hakında hayırlısı işte böyle umut dolu ol inanki olacak pozitif düşündün mü olur buna emin ol inşallah yüzün güler ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar kucağına almayı nasip eder allahım[/QUOT
Umudun olduğu sürece daima olumluyu düşünmek lazım...
Olumsuzdansa daima kaçmak lazım..
Olumlu düşünce,hep olumlu sonucu getirir...
Hepimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder bu denememizde...
Amin Ramazan'ın hayrına...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pnk80 canım rabbim çıktığın bu zorlu yolda yar ve yardımcın olsun tatlımmmm neler neler oluyor rabbim yeterki ol desin..pes etme vazgeçme.....azimle inançla bebişlerine kavuşman dileğiyleeeeee... öptüm tatlımmm bu kaçıncı denemendi????????**...
bu zorlu dönemdeki azminiz sabrınız ve umudunuz için tebrik ediyorum. benim ilk tüp bebek denemem. çok zorlu ve sıkıntılı bir dönem geçirdim. test sonucu 203 çıktı ikiz gebelik olabilrmiş hafta sonu dr gidip keseleri göreceğiz. hala inanamıyorum ve rahat olamıyorum ya bişey olursa diye .içimi rahat tutp güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum . umarım her şey yolunda gider
sonmezim cnm açtığın topiğin sana ve bu topiğe katılan butun arkadaşlara şans getirsin inşşş peşpeşe hamiş kalın inşşşşş canım allah hepinizin emeğinizin karşılığı olan bebişlerinizi göndersin inşallah hepiniz dualarımdasınızinşallah tatlımmm bende inanıyorummm bebişleri kapıp geliceksinnnnnnnnnnnnn.......olumlu olman çooooooook güzelll.....hayırlısıyla rabbim bebişlerine kavuştursunnnnnnnnnnn..çok öptümmmmm..bol şanslar canımmmmmmmmm.....
canım benim.çok sağol.Allah hepimize nasip etsin.3 denememdi,maalsef olmadı .4 ye artık:16:
sonmezim cnm açtığın topiğin sana ve bu topiğe katılan butun arkadaşlara şans getirsin inşşş peşpeşe hamiş kalın inşşşşş canım allah hepinizin emeğinizin karşılığı olan bebişlerinizi göndersin inşallah hepiniz dualarımdasınız
inşallah canım aminnnnnnnnnnn..4. denememizde evlatlarımıza kavuşuruzzzzzz inşallah......ne zaman düşüyorsun 4.yü.....
canım ağustos sonu gibi ama endometriosiz ilgili bi topik te birisi bişey yazmış kafam a çok yattı .sanırım önce onu deneyeceğim.
inşallah canım aminnnnnnnnnnn..4. denememizde evlatlarımıza kavuşuruzzzzzz inşallah......ne zaman düşüyorsun 4.yü.....
canım hakkında hayırlısı olsun rabbim sağlıkla en kısa zamanda hayırlı evlatlarına kavuştursun seni inşallahhhhhhh....booooooooooolllll boooool şanslar sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?