- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
veriesin tabi canim:)
oglanlar nasillar, gosteriniz guzel gecti degil mi :)
is basi ne zaman yapacaksin canim?
Bu arada Allah nasip ederse Ekim ayında iş başı yapıcam...veriesin tabi canim:)
oglanlar nasillar, gosteriniz guzel gecti degil mi :)
is basi ne zaman yapacaksin canim?
vereceksin elbet canim:)İnşallah vericem :) Büyük oğlum okuldan geldi yemek yedik dışarı çıktı top oynamaya :) minnak oğlumu şimdi yıkadım emdi uyuyor. Gösteri çok güzel geçti teyzesi oyunlar oynadı oğlum ağladım heyecandan... sen nasılsın oğlun nasıl ? Hala yağışlı mı ?
daha 6 ayin varmis canim, doyasiya vakit gecirirsin kuzunla:)Bu arada Allah nasip ederse Ekim ayında iş başı yapıcam...
vereceksin elbet canim:)
azmin daim olsun..
cok sevindim gosterinizin guzel gecmesin:)
masallah kuzulara..
bugun yagis yok cok sukur:)
daha 6 ayin varmis canim, doyasiya vakit gecirirsin kuzunla:)
Canim su yeter ozman ya suan karnim gurul gurul sudan birazdan 3cu litreye baslicam :) esime diorumki cuma 1 odulumuz var kek mi yapim un helvasimi yapim dusunuoz :) daha once uyardim abur cubur alma die ewe abur cunur grmio artik bi cuma yiyoz :)canim su, maden suyu, yesil cay, bitki caylari, kahve bunlarin hepsi metabolizmani calistirir
ohh kebap Nenam, sen boyle yaza yaza nazar edeceksin esine
masallah diyelim
7 aylik kucuk degilmi canm senin kokuna hasret olucak senin kokunu aricakbu azim burdayken ben bitmez. ne zaman listeye katılabileceğim ?
evet oğlum 7. ayını bitirince işe dönücem inş.
bakalım hayırlısı...
yağış berekettir ama kazasız belasız inşallah...
canim teknik olarak bu cuma listeye dahil olabiliyorsun, kaptanlarimizla bir goruselim, seni bilgilendirelim guzelim:)bu azim burdayken ben bitmez. ne zaman listeye katılabileceğim ?
evet oğlum 7. ayını bitirince işe dönücem inş.
bakalım hayırlısı...
yağış berekettir ama kazasız belasız inşallah...
verimli olur kuzum, sen buraya az ugra simdilik, derslere odaklan:)Yawrukush çalışma fena değil ama çokta verimli değil gibi mutsuzum biraz
simdiden baslayin dusunmeye:)Canim su yeter ozman ya suan karnim gurul gurul sudan birazdan 3cu litreye baslicam :) esime diorumki cuma 1 odulumuz var kek mi yapim un helvasimi yapim dusunuoz :) daha once uyardim abur cubur alma die ewe abur cunur grmio artik bi cuma yiyoz :)
Canim su yeter ozman ya suan karnim gurul gurul sudan birazdan 3cu litreye baslicam :) esime diorumki cuma 1 odulumuz var kek mi yapim un helvasimi yapim dusunuoz :) daha once uyardim abur cubur alma die ewe abur cunur grmio artik bi cuma yiyoz :)
canım saçını çocuklarına süpürge eden bir anne değil o...bana para verene yemek yaparım bana para vermeyene de zıkkım yedirrimm diyen bir anne o hemde toplum içinde.özetle böyle bir anne..sagol canim benim:))
donduk canim cok sukur, sen nasilsin?
sagol cnaim:)
ohh ohhh gulsun yuzum Busem, bu hafta guzel eksi gelecek sneden farkindayim:)
2side guzel gececek canim, dua edecegim:)
nasilsin canim nasil gidiyor sinav calismalari??
Allaaaah kim tutar seni Edam:))
canim tum videolari youtubeda var neden bosuna para verip alacaksin??
evet kuzum cocuk uyurken ki vaktini ayiriyorsun ama karsiligi senin icin guzelim:)
evde wifi var mi kuzum??
haber alamayacak miyiz senden?
canim yazmistim belki gozden kacmistir kafeinsiz kahve tuketebilirsin, ben oyle yapiyorum:)
tamam canim:)
cok sevindim kuzuya canim :)
menuleri bozmamissin tebrikler kuzum:)
biyonik hatun :))
hadi gozunuzaydin canim, Allah anali babali buyutsun:)
afiyet olsun canim:)
kolay gelsin kuzum:)
hosgeldin kaptanim, bomba gibi geliyoruz cumaya:))
ohh misss :)
cok cok guzel spor:)
hadi gozunuzaydin canim, cok sevindim:)
tabalara kuvvet kaptanim:)
oyyy kimler gelmis hosgeldin Sibelim:))
gozunuzaydin canim, gule gule buyutun insalah:)
canim esinde hakli, onunda yerine koy kendini..
annesi nihayetinde, onu buyuten, bakan bu yasa getiren kadin.
ne yapsin yok mu saysin annesini?
Sende anne olunca goreceksin kuzum bir cocuk ne zor buyutuluyor, ne emekler veriliyor..
sen esinin hatrina anneside tahammul gostereceksin.
soylediklerini duymayacaksin..
yoksa her donem boyle sorunlar yasamaya devam edersin asyam....
tamam canim daha sIk yapalim birebir yarislari:)
guzel bir eksi gelsin senden o zaman hemde tatil oncesi:)
kolay gelsin Mervem:)
iyiyiz canim, bomba gibi cumaya hazirlaniyoruz, tatli rakibelerimiz:)
korkulur senden Eda:))
hadi bakalim, iyi olan baklavalari hupletsin :))
öyle yapıcam kaptanım çok az kaldııı çünkücanim teknik olarak bu cuma listeye dahil olabiliyorsun, kaptanlarimizla bir goruselim, seni bilgilendirelim guzelim:)
verimli olur kuzum, sen buraya az ugra simdilik, derslere odaklan:)
simdiden baslayin dusunmeye:)
İçinde sinemaki yok mu canım ? yoksa ben de bir bakayım :)
İnşallah vericem :) Büyük oğlum okuldan geldi yemek yedik dışarı çıktı top oynamaya :) minnak oğlumu şimdi yıkadım emdi uyuyor. Gösteri çok güzel geçti teyzesi oyunlar oynadı oğlum ağladım heyecandan... sen nasılsın oğlun nasıl ? Hala yağışlı mı ?
SALI GUNU EGZERSIZLERIMIZ
Canlarim yarin sabahtan gece 23e kadar, attiginiz ADIMLARINIZI ve SQUAT egzersizimizi beni etiketleyerek (Yawrukush ), saat 23.te paylasiniz lutfen
Squat egzersizimiz hem bacak hemde kalca kaslarinizi calistiracaktir.
Gittiginiz her yonu 1 adet olarak sayiniz.Saga gittiniz squat yaptiniz 1 adet, sola gittiniz squat yaptiniz 2 adet seklinde..
Kolay gelsin, bol ter atmalar.
Öyle canım dönmek durumundayım 6 ay anne sütünü alsında... çalışınca zor, çalışan anne çocuğu olmak daha zor. Allah büyük7 aylik kucuk degilmi canm senin kokuna hasret olucak senin kokunu aricak
canim teknik olarak bu cuma listeye dahil olabiliyorsun, kaptanlarimizla bir goruselim, seni bilgilendirelim guzelim:)
Tamamdır. kısmet
verimli olur kuzum, sen buraya az ugra simdilik, derslere odaklan:)
simdiden baslayin dusunmeye:)
Yok yok canım
Eki Görüntüle 1820889
Ayy ben de oğlumun ilk gösterisinde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım yanımda bir kadın vardı onu da ağlattım ağlaya ağlaya
makyajım akacak diye korka korka peçeteyi bastırıyorum ama duramadım yani :)
Ayy bu güzelmiş tam benlik :)
Hoşgeldin canım biz iyi gidiyoruz siz nasılsınız bakalım?Bizi ziyarete geldiğiniz teşekkürler.Bende sizi ziyarete geldim.Nasıl gidiyor bayanlar?
Bizim gibi yazsan daha iyi oşacak canım bencerica ederim
aa ciddi mi yeşil çayda daha mı çok kafein var walla ben de ilk defa duyuyorum
aynen :))
edsofi bu arada fotolar rahatsız mı ediyor şu eklediklerim
ayrıca rahatsız olanlar varsa kızlar yazın başka şekilde eklerim yediklerimi
Sen anla iste orasini ben nasil uyarmis olabilirimUyardım dediğin nasıl birşey acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?