Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim tahin pekmez daha masum sanirim ,

Ama tatlim 20kg dan fazla verdim olmaz
Ne kadar zamanda verdin kactan kaca dustunnnnn oyle gaz ver beybi

yaptığın sporlar çok iyiydi.. dengelemiş. mini magnumun yarısını yemişsin sadece o ...

Ayyyy ne guzel bi duygu rabbim gormeyi nasip etsin insallah ya banada herkese ben sumkure sumkure aglarim artik

Ayyyy ne guzel bi duygu rabbim gormeyi nasip etsin insallah ya banada herkese ben sumkure sumkure aglarim artik

valla utandım da ben ağlarken üst sınıf anneleri anca sırıtıyodu. onlar ağlama modunu çoktan geçmişler evde işleri bırakıp gelmiş izleyip gidecek moddalardı

Tatlım sporunu kaçırmışım gözden birdaha yazarmısın telden giriyorum da geri gitmesi çok zorda:)
Dondurmaya ceza gelecektir gülüm:)

Ayyy kızlar 1 az 2 fazla lafını kim demişti anlından öpcem eşim eve geldiği anda oğlum 180 derece değişiyor.. Bürün gün o kadar güzel oynuyorlar akşam olunca kavga dövüş demin oğlum kızımın 2 elinden tutup salladı çok sinirlendim insan ne yapacağını Nasıl davranacağını da bilemiyor deneyimli Arkidişler bi deneyimlerinizi paylaşın lütfen.

Magnumu akşam mı yedin canım sabah yiterdin bari belki gün içinde yakardın bak 1. Takım senin menünü gördüyse çok sevinmiştir.

Tatlı krizinde hemen bi tarçınlı süt iç canım dengeler kan şekerini.

Menüm

Sabah
Sütlü tarçınlı yulaf
Sahanda kaşarlı yumurta

Ara 3 badem

Öğlen
2 parça et
2 kase çorba
1 etli dolma

Ara
Sütlü kahve
1 kare bitter

Ara
Ayran

Akşam
2 parça biftek
2 kase çorba
Domates salatalık
Yarım Avokado

2 Yeşilçay
1 form içerim şimdi
Spor body pro int
30 şınav sporun içinde Asyaca
Bol su

Akşam hiç acıkmamıştım ama yine de yedim öğlen et yiyince resmen sabaha kadar tutarmış beni yimesemiydim acaba..

Benm tatli krizi gelince agzima vuruorum

Ayyu cok zor ya ben 1 le ugrasamiom 2ciyi baya fark atmak lazim bence ya

sen fazla kilo almadin gamzelim. Mide bulantin olmasa onu da almazdin eminim. Son 3 ay cok aliniyor canim. Insallah beslenmen duzene girer de daha kontrollu gidersin.
İnşallah ablam siz yanımda oldukça başaracağıma eminim... İşler nasıl gidiyor abla?

Canm sinemaki olmassa olmaz zaten bitki caylarinda . benm ictigim 5 i bir yerde var oda guzel odem atio bagirsaklari duzenlio yesil cay ve kimyon en buyuk etken zaten

Bir yerden sonra bağırsakları tembelleştiriyor diye okudum, düzenli içince de öyle olduğunu anladım.. o yüzden pek tercih etmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…