Zorundamisin canm devlet memurumusun yoksa ?Öyle canım dönmek durumundayım 6 ay anne sütünü alsında... çalışınca zor, çalışan anne çocuğu olmak daha zor. Allah büyük
Canim tahin pekmez daha masum sanirim ,@Yawrukush
Berbattt menummmm
Sabah
Yarim yumurta
Az peynir
3minik domates
Ogle
1kiymali yumurta
Bir lokma ekmek
Peynir domates
Ara
Elma
Aksam
Ispanak 1sk
1tavuk pirzola domates biberli
4catal makarna
Salata
Yarim magnum mini
1hurma
Tatli krizindeyim bu kadar durdurabildim kendimiiiii
Uzgunummm
Su 2lt
Yesilcay 2 fincan
Spor yazmistim
Ama tatlim 20kg dan fazla verdim olmazben 1 ay sonra tatıle gdırıom ka sumo gbıyım valla 20 kg dan fazla verdm bı 10 daha vermem lazm en az
,ü
tamam sorcam besyuz evlerden zeyna ısonun karısı yok lan babanem sıteden anlamaz sıte desem to staye der bana
@Yawrukush
Berbattt menummmm
Sabah
Yarim yumurta
Az peynir
3minik domates
Ogle
1kiymali yumurta
Bir lokma ekmek
Peynir domates
Ara
Elma
Aksam
Ispanak 1sk
4catal makarna
Salata
Yarim magnum mini
1hurma
Uzgunummm
Su 2lt
Yesilcay 2 fincan
Spor yazmistim
Canim tahin pekmez daha masum sanirim ,@Yawrukush
Berbattt menummmm
Sabah
Yarim yumurta
Az peynir
3minik domates
Ogle
1kiymali yumurta
Bir lokma ekmek
Peynir domates
Ara
Elma
Aksam
Ispanak 1sk
4catal makarna
Salata
Yarim magnum mini
1hurma
Uzgunummm
Su 2lt
Yesilcay 2 fincan
Spor yazmistim
Ayyyy ne guzel bi duygu rabbim gormeyi nasip etsin insallah ya banada herkese ben sumkure sumkure aglarim artikYok yok canım
Eki Görüntüle 1820889
Ayy ben de oğlumun ilk gösterisinde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım yanımda bir kadın vardı onu da ağlattım ağlaya ağlaya
Ayy bu güzelmiş tam benlik :)
Zorundamisin canm devlet memurumusun yoksa ?[/QUOTE
Kamu bankasındayım canım. dönüş yapıyoruz bebşler 6. ayını bitirince ben 1 ay daha uzatıcam yıllık iznimle.
Canim tahin pekmez daha masum sanirim ,
Ayyyy ne guzel bi duygu rabbim gormeyi nasip etsin insallah ya banada herkese ben sumkure sumkure aglarim artik
Tatlım sporunu kaçırmışım gözden birdaha yazarmısın telden giriyorum da geri gitmesi çok zorda:)@Yawrukush
Berbattt menummmm
Sabah
Yarim yumurta
Az peynir
3minik domates
Ogle
1kiymali yumurta
Bir lokma ekmek
Peynir domates
Ara
Elma
Aksam
Ispanak 1sk
4catal makarna
Salata
Yarim magnum mini
1hurma
Uzgunummm
Su 2lt
Yesilcay 2 fincan
Spor yazmistim
Sende mi boşnaktın gülüm :)ada valla ı bosnag . Veoma sam srecna ... volim te yani :))
succuk gelmiş yugoslavyadan aldım hemen hatta dünki akşam listemde vardı :):)
Gözün aydın kuzum, insan memleketlisini bulunca pek mutlu oluyor :)E-brulim koş koş bi boşnak daha var lutko baksana hemşo buldum kendime happy_moon pendiktesindr sen şimdi happcim dimi
@Yawrukush
Berbattt menummmm
Sabah
Yarim yumurta
Az peynir
3minik domates
Ogle
1kiymali yumurta
Bir lokma ekmek
Peynir domates
Ara
Elma
Aksam
Ispanak 1sk
4catal makarna
Salata
Yarim magnum mini
1hurma
Uzgunummm
Su 2lt
Yesilcay 2 fincan
Spor yazmistim
Benm tatli krizi gelince agzima vuruorumMagnumu akşam mı yedin canım sabah yiterdin bari belki gün içinde yakardınbak 1. Takım senin menünü gördüyse çok sevinmiştir.
Tatlı krizinde hemen bi tarçınlı süt iç canım dengeler kan şekerini.
Ayyu cok zor ya ben 1 le ugrasamiom 2ciyi baya fark atmak lazim bence yaAyyy kızlar 1 az 2 fazla lafını kim demişti anlından öpcemeşim eve geldiği anda oğlum 180 derece değişiyor.. Bürün gün o kadar güzel oynuyorlar akşam olunca kavga dövüş demin oğlum kızımın 2 elinden tutup salladı çok sinirlendim insan ne yapacağını Nasıl davranacağını da bilemiyor deneyimli Arkidişler bi deneyimlerinizi paylaşın lütfen.
İnşallah ablam siz yanımda oldukça başaracağıma eminim... İşler nasıl gidiyor abla?sen fazla kilo almadin gamzelim. Mide bulantin olmasa onu da almazdin eminim. Son 3 ay cok aliniyor canim. Insallah beslenmen duzene girer de daha kontrollu gidersin.
Canım varmış ya sinamekii, ilk onu yazıyorr :))Yok yok canım
Eki Görüntüle 1820889
Ayy ben de oğlumun ilk gösterisinde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım yanımda bir kadın vardı onu da ağlattım ağlaya ağlaya
Ayy bu güzelmiş tam benlik :)
Canm sinemaki olmassa olmaz zaten bitki caylarinda . benm ictigim 5 i bir yerde var oda guzel odem atio bagirsaklari duzenlio yesil cay ve kimyon en buyuk etken zatenCanım varmış ya sinamekii, ilk onu yazıyorr :))
Canm sinemaki olmassa olmaz zaten bitki caylarinda . benm ictigim 5 i bir yerde var oda guzel odem atio bagirsaklari duzenlio yesil cay ve kimyon en buyuk etken zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?