Benm tatli krizi gelince agzima vuruorum
Ayyu cok zor ya ben 1 le ugrasamiom 2ciyi baya fark atmak lazim bence ya
Canım varmış ya sinamekii, ilk onu yazıyorr :))
Bir yerden sonra bağırsakları tembelleştiriyor diye okudum, düzenli içince de öyle olduğunu anladım.. o yüzden pek tercih etmem..
Çok içersen mutlaka bağışıklık oluyordur günde bir tane bana yetiyor da artıyor bile bazen
Zararı olmazsa ben de alırım canım, zaten kronik kabızlık var bende, ben de form çayı içiyordum ama benimkinde bu kadar çok bitki çeşidi yok :)) bulursam böylesini alayımm :))
Ben de özledim sizleri gule mın. Nasil gidiyor hamislik? Kıvırcık prensesim nasıl?Caneminözlemisim kiz seni Nasilsin kuzum?
Ben Kıbrıs'ın Muş ilindenim canim:)))) Şaka şaka ben Muşluyum ama Fransa da yaşıyorum.Ay canım iyiyiz de sen kıbrıslı mısın yoksam? Bu soru cümlesini en son onlardan duydum.
Can'ım Allah analı babalı büyütsün :)
Onun cahil biri olduğunu kabul edip ona göre konuşacaksın malesef. O Nasıl bir karanlığın içinde Nasıl kafası karışık bir insansa o karanlığı sana da bulaştırmaya çalışıyor. Öncelikle onunla çok baş başa kalmamaya çalış. Baktın geldi yapıştı sana, anne kusura bakmayın belim ağrıyor/başım döndü/halsizim/midem bulandı vsvs diyip sıvışacaksın git yatağına uzan kkya gir güzel şeyler oku /izle.. Olmadı mı lafı değiştirecek konuları kafanda oluştur baktın muhabbet kötü gidiyor yaa sizin bi araba işi vardı diye soruver kpye..
Eşin biraz haklı malesef anne atsan atılmaz satsan satılmaz.. O yüzden her erkek eşinden annesine biraz katlanmasını bekler..
Anneler desen bol bol endişe karamsarlık ve kendi kvsinden getirdiği eziyetlerle gelinine Nasıl davranacağını omurgadan karar verir.. Malesef karşındakini kırarmıyım modu kvlerde olmuyor.. Onun şuanki tüm endişesi eminim oğlunu kaybetmek, oğlunun evlat sahibi olmaması ve mutsuz olmasıdır. Belki bunalar bilinç seviyesine ulaşmamış bile olabilir.. Bilinç altından tüm bunların suçlusu olarak seni adletmiştir.. Bu yüzden de içten içe kin güdüyor olabilir..
Bunları neden mi yazıyorum? Çünkü kvnin tüm yaptıkları cahillikle alakalı, ve bu da çok acınası birşey.. Onu affetmenin ve söylediklerinin önemsiz olduğunu hazmetmenin tek yolu da ona bu cahilliğinden dolayı acımak..
Onlar sadece küçük hayatların küçük insanları.. Ve elinden gelen tek şeyde bu..
Hoşbuldum Özgem nasılsın ? Akın paşa ve minik kurabiyen nasıl? Kiz geçen haber de Texas da bir öğrencinin üstüne Yıldırım düşmüş ay Rabbim korusun. Sizin oralar felaket yagmur yağıyor. Dikkat edin bacım.sagol canim benim:))
donduk canim cok sukur, sen nasilsin?
sagol cnaim:)
ohh ohhh gulsun yuzum Busem, bu hafta guzel eksi gelecek sneden farkindayim:)
2side guzel gececek canim, dua edecegim:)
nasilsin canim nasil gidiyor sinav calismalari??
Allaaaah kim tutar seni Edam:))
canim tum videolari youtubeda var neden bosuna para verip alacaksin??
evet kuzum cocuk uyurken ki vaktini ayiriyorsun ama karsiligi senin icin guzelim:)
evde wifi var mi kuzum??
haber alamayacak miyiz senden?
canim yazmistim belki gozden kacmistir kafeinsiz kahve tuketebilirsin, ben oyle yapiyorum:)
tamam canim:)
cok sevindim kuzuya canim :)
menuleri bozmamissin tebrikler kuzum:)
biyonik hatun :))
hadi gozunuzaydin canim, Allah anali babali buyutsun:)
afiyet olsun canim:)
kolay gelsin kuzum:)
hosgeldin kaptanim, bomba gibi geliyoruz cumaya:))
ohh misss :)
cok cok guzel spor:)
hadi gozunuzaydin canim, cok sevindim:)
tabalara kuvvet kaptanim:)
oyyy kimler gelmis hosgeldin Sibelim:))
gozunuzaydin canim, gule gule buyutun insalah:)
canim esinde hakli, onunda yerine koy kendini..
annesi nihayetinde, onu buyuten, bakan bu yasa getiren kadin.
ne yapsin yok mu saysin annesini?
Sende anne olunca goreceksin kuzum bir cocuk ne zor buyutuluyor, ne emekler veriliyor..
sen esinin hatrina anneside tahammul gostereceksin.
soylediklerini duymayacaksin..
yoksa her donem boyle sorunlar yasamaya devam edersin asyam....
tamam canim daha sIk yapalim birebir yarislari:)
guzel bir eksi gelsin senden o zaman hemde tatil oncesi:)
kolay gelsin Mervem:)
iyiyiz canim, bomba gibi cumaya hazirlaniyoruz, tatli rakibelerimiz:)
korkulur senden Eda:))
hadi bakalim, iyi olan baklavalari hupletsin :))
Kuzum ben de katılıyorum yarışmaya.SALI GUNU EGZERSIZLERIMIZ
Canlarim yarin sabahtan gece 23e kadar, attiginiz ADIMLARINIZI ve SQUAT egzersizimizi beni etiketleyerek (Yawrukush ), saat 23.te paylasiniz lutfen
Squat egzersizimiz hem bacak hemde kalca kaslarinizi calistiracaktir.
Gittiginiz her yonu 1 adet olarak sayiniz.Saga gittiniz squat yaptiniz 1 adet, sola gittiniz squat yaptiniz 2 adet seklinde..
Kolay gelsin, bol ter atmalar.
canım saçını çocuklarına süpürge eden bir anne değil o...bana para verene yemek yaparım bana para vermeyene de zıkkım yedirrimm diyen bir anne o hemde toplum içinde.özetle böyle bir anne..
SALI GUNU EGZERSIZLERIMIZ
Canlarim yarin sabahtan gece 23e kadar, attiginiz ADIMLARINIZI ve SQUAT egzersizimizi beni etiketleyerek (Yawrukush ), saat 23.te paylasiniz lutfen
Squat egzersizimiz hem bacak hemde kalca kaslarinizi calistiracaktir.
Gittiginiz her yonu 1 adet olarak sayiniz.Saga gittiniz squat yaptiniz 1 adet, sola gittiniz squat yaptiniz 2 adet seklinde..
Kolay gelsin, bol ter atmalar.
Yawrukush Çok şükür canım sağ salim varmışsınız..
Günaydınlar sevgili ve bir o kadar da saygılı takım arkidişlerim. An itibariyle 24 saattir ilaçsız ve ateşsiziz.Ama malesef hastalıktan yadigar yoğun balgam ve iştahsızlık kaldı malesef.. Gün boyu normalde yediğinin 1/10 ini yemiyor malesef neyse Zaman'la geçecek inşallah. Bugün doktora sorup gerekirse bir burun spreyi başlayayım diyorum,.
Makarına bulli yap benceKıbrıs yemeği :) tavuğu haşla kevgirle sudan al aynı suya makarnayı at mümkünse spagetti. Haşlanınca bol rendelenmiş naneli hellim serp üstüne Ama makarnadan çok yeme
Gözü doysun ayol :/ 13 torun neyine yetmiyor.. Peki kendinin kaç çocuğu var?
Öncelikle geçmiş olsun kaptanım.. Çok şükür sağlıklı sihatli dönmüşsünüz eve..
Evet dün akşam nispeten dinlendim ama hasta oldum malesef korkunç bir Boğaz Ağrı'sı ve öksürük var..
Ay şınav mı? Cevap veriyorum 30
Birebir yarışma ilginç bir fikir olmuşama basıl bir faydası olur yakalayamadım.
Kızım iyi çok şükür. Balgam da gidince daha iyi olacak..
Çok geçmiş olsun ağrı kesici aldın mı şimdi daha iyi misin?
Başka ilgili birşey duymadım canım. Ama unutmamak lazım ki hayatın hiç bir döneminde birşey çok faydalı bile olsa çok abartmamak lazım. Ben ilk gebeliğimde faydalı diye yediklerim hep alerji yapmıştı. Sonra aylarca yiyemedim.
2. Gebeliğimde de et yiyemiyorum diye abanmıştım süt ürünlerine sonuç; kızmda çok ciddi boyutta süt ürünleri alerjisi var tabi birçok diğer besinin yanında..alakalı mı bilmem ama sanki karnımdayken onun canını yakmışım gibi hissediyorum
Owwww gözün aydın canım çok çarçur etme internetini. Grubuda çok yazıp şişirme sonra yetişemiyoruz
YouTube'da var onarım hepsi canım. Neyini alacaksın?
ohh gez fit hatun snei zaten cok begenıorm nazarm degcek dıe pek yorum yapamıorm anacımm aaaaa
bide bınbır cesıt ruj suruosn valla fazla zayflama bence ehehe
ya ben esasen sey dusunuorm yanlıs anlama emzırırken cok uygulamadm ama esas sutu arttıran su ve yesıllık tatlılar vs sut yapmıyormus sadece susattgı ıcın su mıktarnı arttrmak ıcın tatlı verıolar gordgm kadryla cok dıkaktlı beslenıosn yalnz sunu dıcektm fazla uzattm emzrdgn ıcın bızden cok daha fazla enerjı harcıosn ve yaptgn ufak kacamaklarn sana kg olark donecegnı sanmıorm yanı kucuk bır dılım browni yemen bence senın gunluk kalorı mıktarnı cokta arttrmaz cnku emzırdgn ıcın oturdgn yerden bıle metabolızman daha hızlı ve yakarsn nacızane fıkrım dıkkat edıo olman cok guzel ama arada yaptgn seyler ıcın kendını cezalandrma derım ki kaptanlarmda yorum yapsnlar yanlısmı dusunuorm bılemedm
blıorm cnm babanemde seker hastası ve asamalrnı ıyıblrm zor bır hastalık hayatn boyunca dıyet gerektren bı rahatszlık
ahh ahhh vahh vahhh bir üzüldüm deryosummm ahahaha kız vallaedsofi seni aratmıo yeminlen car car car kafa bzmkıde anacım
masallah okurken yoruldum
sınavn dımı ot arhlerde allah kolaylk versn basarı versn inş.
aaa özge bir şey diimmi birebir yarıslar benı daha cok hırslandırıo lutfen bunu daha cok yapmamız mumkun olablrmı
valla mantıklı fıkır bsyler orsun bncede
ayy banada ugrayaydınız bi boşnak kahvesi yorgnlugnuzu alırdı eeheheheh yandan carklı bosnak kahvesi
oh menu guzel yarasn canıo
ben o sebeple hıc mısafrlıge gtmem ananem her hafta sonu gelın börek var gelin börek var bide yarm yamalak türkcesyle tabi türkce cvp verirsn net anlamaz bidebosnakca tercume ederm
en son anlasırız
ve gtmem ahahah
kalablaık aıle guzeldr ama aıle apartmanı sıkıntı 5 dkka ona ugra 2 dkka buna ugra orda bı baklava burda bı borek ohhhhh
Alıntıları yaptım cevapları unuttumSimdi nasil oldun kuzuum??
Nasilsin Demetim?:)
yani halloldu mu tel guzelim??
bende iyiyim canim , kahvalti ediyoruz buyrun:)
kuru kayisi, 1 yemek kasigi saf zeytinyagi, bol lifli gidalar bir bunlari dene guzelim..
ooo asil askerlik basladi desene:)
Insallah kolayca gecer de kavusursunuz gulum:)
Diğerlerinin hiç biri fayda etmedi malesef dubaideyken bulamadım İstanbul'dan getirtmiştim arkadaşa
Alıntıları yaptım cevapları unuttum
Ay ben ne kadar sümsük oldum kızlar ya yok telefonum bozuldu yok regl oldum yok şu yok bu kendımden sıkıldım sizleri sıkmadım umarım
Tatlım senn varlığın enerjin yetiyor bizeAlıntıları yaptım cevapları unuttum
Ay ben ne kadar sümsük oldum kızlar ya yok telefonum bozuldu yok regl oldum yok şu yok bu kendımden sıkıldım sizleri sıkmadım umarım
Tarcindan nefret ederim asla tatlida baska seyde yiyemem . 5 yas mi var cok varmis ama allah allah ben anlamadm bu isten bisi . sinemaki aynen bagrsak tembelligi yapio benm annem zayiflamak icin kullanirdi daha sonra icmediginde wcye cikamadi ve onsuz cikamiyor artik ona bagimli kaldi malseftarçınlı süt daha az brutal bence abesle_istigal dikkat et bu senin de ağzına vurur
5 yaş var aralarında
Ee sinamekide ne var ki? Böbrekleri çalıştıran bir bitki sanıyorum...
Kıyamam ben sana.. Gelmiyorsun ki sıkılalım.. Ağrı'n geçti mi? Nasıl oldun?Alıntıları yaptım cevapları unuttum
Tarcindan nefret ederim asla tatlida baska seyde yiyemem . 5 yas mi var cok varmis ama allah allah ben anlamadm bu isten bisi . sinemaki aynen bagrsak tembelligi yapio benm annem zayiflamak icin kullanirdi daha sonra icmediginde wcye cikamadi ve onsuz cikamiyor artik ona bagimli kaldi malsef
Nabersiniz kizlar?
Hani sporlar nerede??
Ailelerle konustuk,, gorumcem sandalyeden dusmus sag el bilegini kirmis
Birde kizcagiz doktora ogrencisi bu 1 ay sinavlari vardi, saglik ne muhim sey..
canim ne olursa olsun o bir anne.canım saçını çocuklarına süpürge eden bir anne değil o...bana para verene yemek yaparım bana para vermeyene de zıkkım yedirrimm diyen bir anne o hemde toplum içinde.özetle böyle bir anne..
tamam guzelim, biz hep buralardayiz:)öyle yapıcam kaptanım çok az kaldııı çünkü
squat guzelim :)Yok yok canım
Eki Görüntüle 1820889
Ayy ben de oğlumun ilk gösterisinde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım yanımda bir kadın vardı onu da ağlattım ağlaya ağlaya
Ayy bu güzelmiş tam benlik :)
canim tatli krizlerini bitterle bastirmaya calis.Yawrukush
Berbattt menummmm
Sabah
Yarim yumurta
Az peynir
3minik domates
Ogle
1kiymali yumurta
Bir lokma ekmek
Peynir domates
Ara
Elma
Aksam
Ispanak 1sk
1tavuk pirzola domates biberli
4catal makarna
Salata
Yarim magnum mini
1hurma
Tatli krizindeyim bu kadar durdurabildim kendimiiiii
Uzgunummm
Su 2lt
Yesilcay 2 fincan
Spor yazmistim
ayy seni aksamlari da gormek ne guzel sekerim:))Selam napiosnz anne baba bebek olarak legolarla bogusuorz ve fonda muzik eylul hanim dans edio bir yandan arada size bakiorm falan
oyyy korkutmayin, hamis anneleriAyyy kızlar 1 az 2 fazla lafını kim demişti anlından öpcemeşim eve geldiği anda oğlum 180 derece değişiyor.. Bürün gün o kadar güzel oynuyorlar akşam olunca kavga dövüş demin oğlum kızımın 2 elinden tutup salladı çok sinirlendim insan ne yapacağını Nasıl davranacağını da bilemiyor deneyimli Arkidişler bi deneyimlerinizi paylaşın lütfen.
afiyet olsun canim:)Menüm
Sabah
Sütlü tarçınlı yulaf
Sahanda kaşarlı yumurta
Ara 3 badem
Öğlen
2 parça et
2 kase çorba
1 etli dolma
Ara
Sütlü kahve
1 kare bitter
Ara
Ayran
Akşam
2 parça biftek
2 kase çorba
Domates salatalık
Yarım Avokado
2 Yeşilçay
1 form içerim şimdi
Spor body pro int
30 şınav sporun içinde @Asyaca
Bol su
Akşam hiç acıkmamıştım ama yine de yedimöğlen et yiyince resmen sabaha kadar tutarmış beni yimesemiydim acaba..
cok iyiyiz gulum.Ben de özledim sizleri gule mın. Nasil gidiyor hamislik? Kıvırcık prensesim nasıl?
Ben Kıbrıs'ın Muş ilindenim canim:)))) Şaka şaka ben Muşluyum ama Fransa da yaşıyorum.
Hoşbuldum Özgem nasılsın ? Akın paşa ve minik kurabiyen nasıl? Kiz geçen haber de Texas da bir öğrencinin üstüne Yıldırım düşmüş ay Rabbim korusun. Sizin oralar felaket yagmur yağıyor. Dikkat edin bacım.
Kuzum ben de katılıyorum yarışmaya.
Asya cim nasılsın? Kız sen hala kaynanan la mi savasiyorsun? Bırak hamileliginin tadını çıkar duyma görme 3 Maymunu oyna. Bunu karnindakinin hatri için yap be gülüm. Bak ona sahip olmak için neler yaptın şimdi de stresinle ona zarar verme. Senin kaynananin ayağını kaydircam ben sen rahat ol @melinda23 bacım bir el at bu işe :))))
kizz ne sIkmasi gordugumuz mu var ki seni :))Alıntıları yaptım cevapları unuttum
insallah Fatimem :)Geçmiş olsunn canım.. çabuk düzelir inşaAllah
afiyet olsun canim, sporlarin cok guzel :))SABAH
2 Haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
1 sb süt
ARA
Yeşil çay
ÖĞLE
3 yk barbunya
1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
ARA
3 adet hurma
AKŞAM
4 yk tavuklu bezelye yemeği
1 yumurta
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
ARA
1 sb tarçınlı süt
2.5 ltre su
SPOR
10.000 adım +
100 adet günün egzersizi +
3 Miles with Leslie
100 adet mekik+
100 adet 1.5 kg el halterlerimle ayakta bir sağ bir sol yana inip kalktım bunun adı ne bilmiorum :) pazar gün ki egzersiz+
100 adet squat
100 adet bacak makas hareketi ( 50sağ, 50 sol)
Yawrukush
Canim ya ne guzel ozetlemisin canmmm tavugummmm :) yarina tavuk yemegi yapmayi dusunuom nasil yapim degisik tarif ariorum yaaaaTarçından. Nefret ederim yeşil çayı hiç sevmem form çayı da bağırsaklarımın terbiyesini bozuyorsen anca tavukları lüplet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?