Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bir yerden sonra bağırsakları tembelleştiriyor diye okudum, düzenli içince de öyle olduğunu anladım.. o yüzden pek tercih etmem..

Çok içersen mutlaka bağışıklık oluyordur günde bir tane bana yetiyor da artıyor bile bazen

Çok içersen mutlaka bağışıklık oluyordur günde bir tane bana yetiyor da artıyor bile bazen

Zararı olmazsa ben de alırım canım, zaten kronik kabızlık var bende, ben de form çayı içiyordum ama benimkinde bu kadar çok bitki çeşidi yok :)) bulursam böylesini alayımm :))

Zararı olmazsa ben de alırım canım, zaten kronik kabızlık var bende, ben de form çayı içiyordum ama benimkinde bu kadar çok bitki çeşidi yok :)) bulursam böylesini alayımm :))

Diğerlerinin hiç biri fayda etmedi malesef dubaideyken bulamadım İstanbul'dan getirtmiştim arkadaşa

Canemin özlemisim kiz seni Nasilsin kuzum?
Ben de özledim sizleri gule mın. Nasil gidiyor hamislik? Kıvırcık prensesim nasıl?
Ben Kıbrıs'ın Muş ilindenim canim:)))) Şaka şaka ben Muşluyum ama Fransa da yaşıyorum.
Hoşbuldum Özgem nasılsın ? Akın paşa ve minik kurabiyen nasıl? Kiz geçen haber de Texas da bir öğrencinin üstüne Yıldırım düşmüş ay Rabbim korusun. Sizin oralar felaket yagmur yağıyor. Dikkat edin bacım.
Kuzum ben de katılıyorum yarışmaya.
canım saçını çocuklarına süpürge eden bir anne değil o...bana para verene yemek yaparım bana para vermeyene de zıkkım yedirrimm diyen bir anne o hemde toplum içinde.özetle böyle bir anne..

Asya cim nasılsın? Kız sen hala kaynanan la mi savasiyorsun? Bırak hamileliginin tadını çıkar duyma görme 3 Maymunu oyna. Bunu karnindakinin hatri için yap be gülüm. Bak ona sahip olmak için neler yaptın şimdi de stresinle ona zarar verme. Senin kaynananin ayağını kaydircam ben sen rahat ol @melinda23 bacım bir el at bu işe :))))

Yawrukush Çok şükür canım sağ salim varmışsınız..

Alıntıları yaptım cevapları unuttum
Ay ben ne kadar sümsük oldum kızlar ya yok telefonum bozuldu yok regl oldum yok şu yok bu kendımden sıkıldım sizleri sıkmadım umarım

tarçınlı süt daha az brutal bence abesle_istigal dikkat et bu senin de ağzına vurur

5 yaş var aralarında

Ee sinamekide ne var ki? Böbrekleri çalıştıran bir bitki sanıyorum...
Tarcindan nefret ederim asla tatlida baska seyde yiyemem . 5 yas mi var cok varmis ama allah allah ben anlamadm bu isten bisi . sinemaki aynen bagrsak tembelligi yapio benm annem zayiflamak icin kullanirdi daha sonra icmediginde wcye cikamadi ve onsuz cikamiyor artik ona bagimli kaldi malsef

Ay ben ne kadar sümsük oldum kızlar ya yok telefonum bozuldu yok regl oldum yok şu yok bu kendımden sıkıldım sizleri sıkmadım umarım
Kıyamam ben sana.. Gelmiyorsun ki sıkılalım.. Ağrı'n geçti mi? Nasıl oldun?

Tarçından. Nefret ederim yeşil çayı hiç sevmem form çayı da bağırsaklarımın terbiyesini bozuyor sen anca tavukları lüplet

canım saçını çocuklarına süpürge eden bir anne değil o...bana para verene yemek yaparım bana para vermeyene de zıkkım yedirrimm diyen bir anne o hemde toplum içinde.özetle böyle bir anne..
canim ne olursa olsun o bir anne.
cocuk o kadar zor buyuyor ki, elbet layikiyla annelik yapan annelerin isleri cok daha zor.
ama yinede esini bu yasa getirmisler gulum.
sen kendini hep boyle doldurma.
iyi taraflarini gormeye calis.
hep husnu zan et guzelim, gececek bu gunler...

öyle yapıcam kaptanım çok az kaldııı çünkü
tamam guzelim, biz hep buralardayiz:)

squat guzelim :)

canim tatli krizlerini bitterle bastirmaya calis.
sporlarin cok guzeldi zaten bugun:)

Selam napiosnz anne baba bebek olarak legolarla bogusuorz ve fonda muzik eylul hanim dans edio bir yandan arada size bakiorm falan
ayy seni aksamlari da gormek ne guzel sekerim:))

oyyy korkutmayin, hamis anneleri

afiyet olsun canim:)

cok iyiyiz gulum.
her sey yolunda oglan kosturuyor, bebis heralde iyidir, surekli oglanin pesinde kosturuyorum, bebis aklima bile gelmiyor:)
burada 10 gundur havalar cok fena Sibelim...
sen nasilsin kuzum, pasam nasil??

kizz ne sIkmasi gordugumuz mu var ki seni :))

SABAH
2 Haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
1 sb süt

ARA
Yeşil çay

ÖĞLE
3 yk barbunya
1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

ARA
3 adet hurma

AKŞAM
4 yk tavuklu bezelye yemeği
1 yumurta
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

ARA
1 sb tarçınlı süt

2.5 ltre su

SPOR
10.000 adım +
100 adet günün egzersizi +
3 Miles with Leslie
100 adet mekik+
100 adet 1.5 kg el halterlerimle ayakta bir sağ bir sol yana inip kalktım bunun adı ne bilmiorum :) pazar gün ki egzersiz+
100 adet squat
100 adet bacak makas hareketi ( 50sağ, 50 sol)
Yawrukush

afiyet olsun canim, sporlarin cok guzel :))

Tarçından. Nefret ederim yeşil çayı hiç sevmem form çayı da bağırsaklarımın terbiyesini bozuyor sen anca tavukları lüplet
Canim ya ne guzel ozetlemisin canmmm tavugummmm :) yarina tavuk yemegi yapmayi dusunuom nasil yapim degisik tarif ariorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…