Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sen yazdın diye yazıyorum canım, keşke sen de bizim gibi eklesen gözüm yoruluyor benim de bakamıyorum. bi sağ bi sol bi yukarı bi aşağı. şu gözleri beslim die neler yiorm hep sen alıon vitaminini şu iki çizgi kadar olan gözlerimin

Ay uzandm kocam bulasiklari toplayip salata yapip sofrayi kurcak beklemedeym cok acimmm
ohh miss, sağolsun benim eşim de çok yardımcıdır herşeye
canım öp anlımdan ben demiştim =) deneyimimi hemen paylaşayım canım, bu sabah psikiyatr deydim bilmem anlatabildimmi
süper geçmiş canım günün
gün boyu nefes almamış olmalısın bu kadar spora...
kuzumu da al gel bize papatyam

Kuzu bacağı kemirmek arkadaşlar herşey için teşekkürler ama ben bu grupta daha fazla kalamicam can güvenliğimi tehlikede hissediyorum hepinize sevgiler..

Utanmasa kuzuyu bütün yutacak ablam
baktı ki ot la çöp le beslenioz, et leri lezzetli olur diyip daldı bence gruba

poff yetişemedimm listeye, eline sağlık kaptancanım. Görümcene çok çok geçmiş olsun canım

ahh canim benim sen ilk sporunu yazandin ya unutmusum , kusuruma bakma ne olur..
aradab oyle karisiklik yapiyorum

Kızlar ben 1 aylığına hesabı kapatıyorum dualarınızı eksik etmeyin 1 ay sonra görüşürüz.
kolay gelsin guzelim, sinavinin guzel gectigi haberiyle don aramiza:)

ne yogun bir gun olmus yine Busem :)
afiyet olsun :)

canim benim Fatimem sakin persembeden once verme bu Edaya tarifi, aman gozunu seveyim:))

afiyet olsun kaptanim.
nasilsin ne var ne yok gorusemiyoruz :)

inşAllahh canımm, Mevlam önce kendime sonra sizlere mahçup etmesin beni =)
amin canim:)

poff yetişemedimm listeye, eline sağlık kaptancanım. Görümcene çok çok geçmiş olsun canım
sagol canim insallah tez vakitte iyilesir..

GUNCELLEME
PAZARTESI GUNU SPOR GUNLUGUMUZ

Mavibocuk
8000 adim, 50 adet sinav
Harpy
spor body project , 30 adet sinav
happy_moon
10000 adim, 100 adet sinav, 3 mil leslie, 100 dumbell, 100 squat, 100 bacak egzersizi
O Ollalla
26.000 adim, 200 adet sinav, 500 ip atlama, leslie 3 mil
gogo2405
7800 adim, 300 ziplama
@kitabi
90 dk yuruyus
tiffany20
7655 adim, 100 adet sinav, 20 dk dans
Derya_idil 15.600 adim
abesle_istigal
45dk yuruyus, 100 mekik, 100DK, 50 twist, 20ser bacak makas, 75er dumbell kol
haeshin 16.967 adim
Asyaca 10.050 adim, 45 dk pilates, leslie 3 mil

SALI GUNU EGZERSIZLERIMIZ

Canlarim yarin sabahtan gece 23e kadar, attiginiz ADIMLARINIZI ve SQUAT egzersizimizi beni etiketleyerek ( Yawrukush ), saat 23.te paylasiniz lutfen
Squat egzersizimiz hem bacak hemde kalca kaslarinizi calistiracaktir.
Gittiginiz her yonu 1 adet olarak sayiniz.Saga gittiniz squat yaptiniz 1 adet, sola gittiniz squat yaptiniz 2 adet seklinde..

Kolay gelsin, bol ter atmalar.

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy50DK ODUL 100DK ---
CheGuevera ODUL ---
melinda23 ----
abesle_istigal ODUL 50IA ---
sevimlicadi0ODUL ----
mart09-------
keping-------
edsofiODUL DINLENME ----
ddanes-------
KarKralicesiODUL ------
AKovserODUL 100IA---
zey zey-------
mugehatun-------
kitabi--50IA 50M ---
aypdr-------
AsyacaODUL ODUL ---
tiffany20ODUL DINLENME ---
Ollalla ODUL ---
gogo2405ODUL ---
bnnu-- ---
MavibocukODUL ---
haeshin 100DK ?? 100M 1---

[/td][/td][/td][/td]

Canlarim hepinize mutlu, saglikli, kacamaksiz, bol eksili bir gun diliyorum.
Cumaya son 3, lutfen menulerimiz kacamaksiz, egzersizlerimiz bol olsun.
Yeni uyelerimiz sizleri goremiyoruz, daha sIk ugrasaniz keske...@mugehatun , kedi0309 KarKralicesi M mart09 bnnu
@sevimlicadi0 fistigim dunden beri senden haber alamadim, aklim sende, nasilsin, sinav nasil gecti?
keping nasil oldun canim, yavrular nasillar?
D3S1R3 gunaydin guzelim, gunun guzel gecsin

Gunaydin guzeller, eglenceli salilar

Yawrukush iyi uykular canim. Gorumcene gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.

E-brulim Mavibocuk hamdolsun iyiyim canlar. Okul-ev arasi gecip gidiyor gunler:)

edsofi o ne keyifli yemek muhabbeti oyle. Kahvaltida paca yemeye gidecegim

Derya_idil ne sikmasi canisi, bilakis ozluyoruz seni

Tesekkurler gulum, sana da tatli ruyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…