Gunaydin canm :)Cümleten günaydinlar :)
Sükür cane hersey yolundaymis, prenses de büyüyor Rabbime hamd olsun ♥
Sen nasilsin? Yakisikli pasam napiyor :)
Hosgeldin asmu :)
Ayyy ne kadar bunaltici bi durum yaÖyle şişmişim ki yüzüğümü parmağımdan zor çıkardım
Cocuklardan artik bagisiklik kazandik canm okdar uzun sure uyuyamayiz vucut sinyal verirGunaydinnnn
Uykum varrrr
Enerjimm yokkk
3 gun uyusam ne olurr ki
Hoşgeldin canım doğru yerdesin kaptanımız çok güzel sporlar paylaşıyor.selam kızlar.
ben diyet yapmak istemiyorumda, spor yapmak istiyorum. kalçamdan kilo alıyorumne yapabilirim.
yanlış yere mi geldim yoksaKarKralicesi
Nasilsin edam?Gunaydin canm :)
Canim biz diyet yapmipruzki saglikli beslenioruz :)selam kızlar.
ben diyet yapmak istemiyorumda, spor yapmak istiyorum. kalçamdan kilo alıyorumne yapabilirim.
yanlış yere mi geldim yoksaKarKralicesi
ben gelişi güzel besleniyorumCanim biz diyet yapmipruzki saglikli beslenioruz :)
Cok sukur napim oglan dikti ayaga bizi sagolsun :) smdide burnuma buram buram koku gelioNasilsin edam?
Sana kotu. İ haberim vqr kalcan yaglaniyir canm saglikli beslenmessen oylede devam eder sade sporla olcagini sanmiorum tatlim ... Jillian yap canm toparlayici olarak onu kullanioruz bizben gelişi güzel besleniyorum
ben hiç yemek yemiyorum neredeyse..Sana kotu. İ haberim vqr kalcan yaglaniyir canm saglikli beslenmessen oylede devam eder sade sporla olcagini sanmiorum tatlim ... Jillian yap canm toparlayici olarak onu kullanioruz biz
Ekmek cok can en fazla oda en fazla 3 dilim olmasi lazim daha fazlasi kg doner aman dkkat canm. Sabahlarida 3 4 yumurta yiyebilirsin peyniri fazla yiyebilirsin :)26/04/2016 Menüm
Sabah
1tane haşlanmış yumurta
1-2 Parça ufacık beyaz peynir
2Dilim Çavdar ekmeği
1Kupa yeşil çay
Öğle
4-5Kaşık az yağlı,Aztuzlu kabak kavurması
1tane salatalık
2Dilim çavdarlı ekmek
Ara öğün
200ml Az yağlı süt
3-4 çubuk. Etiform kepekli
Akşam
1Tabak kadar menemen(Az yağlı-az tuzlu)
1,5 dilim çavdar ekmeği
4-5Lt su içtim
1kupa süt tozlu nescafe. 1küp şekerli
Oy oy oyCok sukur napim oglan dikti ayaga bizi sagolsun :) smdide burnuma buram buram koku geliosen nasilsin canm
Kiz 49 nedir oyle aman tanrim :) boyun kac boyun kisadir ozman ondan basenlerinden rahatsiz oluosun . spor yapiomuydun daha once. Jillian tam sana gore kademe kademe auper toparlayici onun yanindada kaptanimizin gunluk verdigu egzersizLer var . onlarida yaparsin :)ben hiç yemek yemiyorum neredeyse..
zaten hiç iştahım olmaz..
oturarak çalışıyorum.iş ev çok yakın. işten eve evden işe. hareket sıfır..
bu yüzden spor yapmak istedim.
zaten 49 kiloyum
Normalde az yiyorum. Dün nedense ekmeğe gömülmüşümEkmek cok can en fazla oda en fazla 3 dilim olmasi lazim daha fazlasi kg doner aman dkkat canm. Sabahlarida 3 4 yumurta yiyebilirsin peyniri fazla yiyebilirsin :)
utanmadan birde bunumu söylüyosunben hiç yemek yemiyorum neredeyse..
zaten hiç iştahım olmaz..
oturarak çalışıyorum.iş ev çok yakın. işten eve evden işe. hareket sıfır..
bu yüzden spor yapmak istedim.
zaten 49 kiloyum
Sende yurtdisindaydi galba canm aman kis deme bana ya haala bi esiyo burasi cocuk catladi ewde ya sorma . su soguklar gitsede kurtlsak yawOy oy oyamaaan olsun kiz onun her kokusu güzel
Sükür gülüm iyi diyelim iyi olalim... Yine kar yagiyor bugün üsüyoruz
burayada felaket yagmur yagdı.Oy oy oyamaaan olsun kiz onun her kokusu güzel
Sükür gülüm iyi diyelim iyi olalim... Yine kar yagiyor bugün üsüyoruz
Kiz 49 nedir oyle aman tanrim :) boyun kac boyun kisadir ozman ondan basenlerinden rahatsiz oluosun . spor yapiomuydun daha once. Jillian tam sana gore kademe kademe auper toparlayici onun yanindada kaptanimizin gunluk verdigu egzersizLer var . onlarida yaparsin :)
ya aslında herşeyim çok normal. göze gelen bir kalçada değil..utanmadan birde bunumu söylüyosun
49 muş
pis cılız nolcekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?