Canlarim hepinize mutlu, saglikli, bol eksili, kacamaksiz bir hafta diliyorum.
Gununuz aydin olsun.
1. takimla bu haftaki yarisimizi unutmayalim.
@asya_01 doktordan donunce bize haber et gulum
Harpy evlat iyilesti mi?
@sevimlicadi0 fistigim sinavin cok iyi gecer insallah
@Saadetim33 nerelerdesin gulum?
@CheGuevera telefon yapilsin artik cekirgem
@melinda23 @ddaneszey zey mugehatun @mart09 @bnnu @keping @KarKralicesi gozlerimiz sizi ariyor canlar, gelin biraz sohbet edelim..
Faroz tatlim tam yerindengünaydnlarrrrr
ahaha cok guldum ilahiii seniii
valla sibelum asya biraz fazla dikkate alıo kayınvalidesini ve eşiyle bu sorunları ciddi ciddi konuşup eşini kendi tarafna cekmesi lazım böyle ömür mü geçer bilemedim.
iyiyiz kzuucum sen nasılsn?
geçmiş olsun görümcene hay allah ama genc cabucak toparlar inşallah
ayy saol tişikkirler arada ugrarıma ksamları mutlu oluosanz :)
evet katılıyorum bol bol et suyu.... sanada cok gecmıs olsn smdı ıyısın dımı?
ayy tam sakatatcısın sen ben hiç sevmem
kaynananlara selamlar heheheh refikte gelıoms vay anam
aa bnmde sevgilim trabzonlu sevglm derken kocam yanı sevglm dıe seslenırım ona ahhaahah neresnden trabzonn
ahahha bnde gergedan dıe okudum ilk
ben kv kp her ıkısıylede mesafelıyım sizli bizli konusurum öyle alıstm anne baba demem bazen cok mecbur kalırsam seslenmek ıcın anne bakarmsnz lutfen derım mesela samimiyete gerek yok hahaah
tebrıkler kızlarrrr
teebrıklerrr
he ıkı ogun beslenıosn güzelll
ay yok be sıze bsy demedk
dogru gtmek lazm dimi heheehh
cok guldrdn benı hee vallahi
maşallah enişteye hamarat enişteleri severm
güncellemeyide tebrik ederm heheheeheh
günaydn babyyy
Faroz tatlim tam yerinden
selam hg kaptanımızkaptan kimdi acaba
özgecim nasılsın canım ?
haftasonum full temizlikle geçti pazar günü atrkadaslarım gelip bir kahveye çıkardılar beni onun dısında temizlikle kafayı bozdum
evimin hemen önünde cami insaatı var ve 3 yıldır kafalarına göre devam ediyorlar evim balkonum hep toz içinde rezillik resmen
evimi resmen çamaşır suyuyla yıkadım ancak kendime geldim ama bende bittim bu arada
ay sonu oldugu için işler yogun gelemiyorumda
ben ne yapayım şimdi
iş yeri 4 katlı merdiven çıkayım mı
selam hg kaptanımızYawrukush yardımcıları E-brulim Asyaca Mavibocuk bizde öğrencileri ben boşnak güzeli melinda yani @CheGuevera dan bin kat güzelim yani saclarım bakır gözlerim yeşil @CheGuevera beni cok kıskanır hazmedemez arada sinameki falan içer anca hazmeder falan şaka şaka @CheGuevera la eglenıorm kendısıde bnmle pek eglenır
nasılsın bakalm sen sadece spor ıcın geldın oyle degılmı?
ben ikinci kattayım.valla merdien inip cıkma iyi fikir olablr bnde 4 katlı ıs yernde sabahları cıkıormda bizim iş yernde sıkı yonetım var dısarı cıkmak yasak oldgu ıcın merdıven ınıp cıkamıorm pek ımkanın varsa merdıvenlerı sıksık kullanablrsn hem selulıtın olmaz
valla merdien inip cıkma iyi fikir olablr bnde 4 katlı ıs yernde sabahları cıkıormda bizim iş yernde sıkı yonetım var dısarı cıkmak yasak oldgu ıcın merdıven ınıp cıkamıorm pek ımkanın varsa merdıvenlerı sıksık kullanablrsn hem selulıtın olmaz
yok değilim.Çok merdiven çıkmak dizlere zararlı özellikle kiloluysanız Y yesil_zeytin_
Alaaaaaaaaaaaaaaah tutmayın beniiiiiiiii
Alaaaaaaaaaaaaaaah tutmayın beniiiiiiiii
şimdi bende mi fiziki özelliklerimi söyliyeyim
evet spor istiyorum.
ben ikinci kattayım.
bina kullanılmıyor zaten. günde 4 kere inip çıkabilirim belki
Çok merdiven çıkmak dizlere zararlı özellikle kiloluysanız Y yesil_zeytin_
Günaydın kızlarcım nasılsınız??
Yawrukush Kaptanım internettekiler round şeklinde değil. Round olduğu zaman iki aylık program veriyor ve o programı takip edip yapınca daha mantıklı sonuçlar alınıyormuş. Aldım bakalım başlıyorum bu gün. Yorumları çok iyi hep .İki ay sonra farkını görürsem bildiririm artık
Merdiven cikmak nerdeyse tüm bacak kaslarini calistiriyor, seninde sorunun kalca kisminda oldugu icin kesinlikle cikmani tavsiye ederimben ne yapayım şimdi
iş yeri 4 katlı merdiven çıkayım mı
Sihirli kürem bana Harpy cok güzel bir eksi gördü diyorAlaaaaaaaaaaaaaaah tutmayın beniiiiiiiii
Merdiven cikmak nerdeyse tüm bacak kaslarini calistiriyor, seninde sorunun kalca kisminda oldugu icin kesinlikle cikmani tavsiye ederim
Sihirli kürem bana Harpy cok güzel bir eksi gördü diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?