Evet canim almanyadayim... Bu havalarda Rabbimin bir ikrami bize, yapacak bir sey yok :)Sende yurtdisindaydi galba canm aman kis deme bana ya haala bi esiyo burasi cocuk catladi ewde ya sorma . su soguklar gitsede kurtlsak yaw
pilates yap cınımmmmya aslında herşeyim çok normal. göze gelen bir kalçada değil..
dediğim gibi hiç hareket yapmıyorum.
iş ev arası 2 dk. işten eve evden işe..
salmak istemedim kendimi..
yoksa herşey aslında gayet orantılı.
hem sporla sıkılaşır fena mı160 boyundayım
yüzümden kilo almak istiyorum
onumu yapayımpilates yap cınımmmm:cılız kız görmüş şişman kadın bakışı:
Almanyada yasiyorum canim... almanlar simdi kuduruyor nodelde kar yagmadi simdi yagiyor diyeburayada felaket yagmur yagdı.
Nerdesiniz?
Sende yuzden mi kilo verion ilk bizim ailede oyle esim tarafi . dedigim gibi jillian guzel . buyuk ihtimal kaptanlarimzda pnu onerir :) boyunda ole uzun degil canm spor sart . ama yuzden kilo almak zor cunku seninki yapisal sanirim bunyen oyle zannediorumya aslında herşeyim çok normal. göze gelen bir kalçada değil..
dediğim gibi hiç hareket yapmıyorum.
iş ev arası 2 dk. işten eve evden işe..
salmak istemedim kendimi..
yoksa herşey aslında gayet orantılı.
hem sporla sıkılaşır fena mı160 boyundayım
yüzümden kilo almak istiyorum
benim kuzenim sıkılaşmak için onu yapmıştı oda cılızonumu yapayım
kar görmüş masum almanlarAlmanyada yasiyorum canim... almanlar simdi kuduruyor nodelde kar yagmadi simdi yagiyor diye
yüzümden ve kalçamdan alıyorum.Sende yuzden mi kilo verion ilk bizim ailede oyle esim tarafi . dedigim gibi jillian guzel . buyuk ihtimal kaptanlarimzda pnu onerir :) boyunda ole uzun degil canm spor sart . ama yuzden kilo almak zor cunku seninki yapisal sanirim bunyen oyle zannediorum
kızım cılız deyip durma aaabenim kuzenim sıkılaşmak için onu yapmıştı oda cılız
iyi etkisini gördüm diyodu
Tabi tabi pek masumlarkar görmüş masum almanlar
o tartışılır tabi canımTabi tabi pek masumlar
Bizim b urda hic kar yagmazTabi tabi pek masumlar
Degiselim istersen :)Bizim b urda hic kar yagmazen son 15 sene once yagdi hasretiz
1 saat sonra mesaim bitiyor yogun ve sıkıcı bir gün dü üstüne bir de toplantı öğğ geldi spor yapcak havam yok ama kociş beni gazlar sanırım
teşekkürler canımbnnu ben de cok begeniyorum gulum. Kalori hesabi yapilmasa da, liste halinde topluca gormek isteyen arkadaslar icin de guzel bir uygulama bence. Keske herkes kullansa:)
Canim ben cok usengec oldugum icin ayrintiya inip bakamiyirum problem bende
sagol canim benim:))
evde wifi var mi kuzum??
haber alamayacak miyiz senden?
afiyet olsun canim:)
Hoşgeldin canım biz iyi gidiyoruz siz nasılsınız bakalım?
Bizim gibi yazsan daha iyi oşacak canım bence
ahahah gözünün vitaminini yirimsen yazdın diye yazıyorum canım, keşke sen de bizim gibi eklesen gözüm yoruluyor benim de bakamıyorum. bi sağ bi sol bi yukarı bi aşağı. şu gözleri beslim die neler yiorm hep sen alıon vitaminini şu iki çizgi kadar olan gözlerimin
Tssekkurler sekerim daha kahvalti yapmadim :) canm telden giruom ben ondan :)Kızçeler günaydın yok mu kimse gelin bir yeşil çay ısmarlayayım
Ben alabilirimKızçeler günaydın yok mu kimse gelin bir yeşil çay ısmarlayayım
Canim kalori hesabini yazma sen bil yeter tatlim benceahaah bu güzeldi :) ben de bazen spora yorluyorum ya da canım birşey çekiyor nişanlım yok yok bozma sen diyetini diyor nasıl tembihlemişsem
teşekkürler canım
canım telefondan mı bakıyorsun pc de sorun yok da, walla vaktim yok canım seven de var sevmeyen de bilemedim ben de
Teşekkür ederim canım, evde wifi yok hiç evde durmyorum ki sabah işe geliyorum akşam çıkışı biraz dolaşıyorum 8de evdeyim interneti kullanmıyorum diye iptal ettirdik.Sabahları online olabiliyorum , bir de bu ara sınavlara da hazırlanıyorum iş de bir yandan biraz yoğunluk var ama menümü sporumu hep yazmaya çalışıyorum
canım aslında vakit yok uzun uzun yazamıyorum burda ekran görüntüsünü alıp gönderiyorum o yüzden
ahahah gözünün vitaminini yirim
walla vakit kısalıyor diye öyle yazıyorum aslen , bir de mesai başındayken töbee
ahaha cok guldum ilahiii seniiiBen de özledim sizleri gule mın. Nasil gidiyor hamislik? Kıvırcık prensesim nasıl?
Ben Kıbrıs'ın Muş ilindenim canim:)))) Şaka şaka ben Muşluyum ama Fransa da yaşıyorum.
Hoşbuldum Özgem nasılsın ? Akın paşa ve minik kurabiyen nasıl? Kiz geçen haber de Texas da bir öğrencinin üstüne Yıldırım düşmüş ay Rabbim korusun. Sizin oralar felaket yagmur yağıyor. Dikkat edin bacım.
Kuzum ben de katılıyorum yarışmaya.
Asya cim nasılsın? Kız sen hala kaynanan la mi savasiyorsun? Bırak hamileliginin tadını çıkar duyma görme 3 Maymunu oyna. Bunu karnindakinin hatri için yap be gülüm. Bak ona sahip olmak için neler yaptın şimdi de stresinle ona zarar verme. Senin kaynananin ayağını kaydircam ben sen rahat ol @melinda23 bacım bir el at bu işe :))))
Nabersiniz kizlar?
Hani sporlar nerede??
Ailelerle konustuk,, gorumcem sandalyeden dusmus sag el bilegini kirmis
Birde kizcagiz doktora ogrencisi bu 1 ay sinavlari vardi, saglik ne muhim sey..
canim ne olursa olsun o bir anne.
cocuk o kadar zor buyuyor ki, elbet layikiyla annelik yapan annelerin isleri cok daha zor.
ama yinede esini bu yasa getirmisler gulum.
sen kendini hep boyle doldurma.
iyi taraflarini gormeye calis.
hep husnu zan et guzelim, gececek bu gunler...
tamam guzelim, biz hep buralardayiz:)
squat guzelim :)
canim tatli krizlerini bitterle bastirmaya calis.
sporlarin cok guzeldi zaten bugun:)
ayy seni aksamlari da gormek ne guzel sekerim:))
oyyy korkutmayin, hamis anneleri
afiyet olsun canim:)
cok iyiyiz gulum.
her sey yolunda oglan kosturuyor, bebis heralde iyidir, surekli oglanin pesinde kosturuyorum, bebis aklima bile gelmiyor:)
burada 10 gundur havalar cok fena Sibelim...
sen nasilsin kuzum, pasam nasil??
kizz ne sIkmasi gordugumuz mu var ki seni :))
yaa çok çok geçmiş olsun kaynar inşallah hemen kelle paça yiyecek bol kemik suyu kaynatıp yiyecek ıyyy... trafik kazası geçirdim kaburgalarım kırıldı gecem gündüzüm bu tarz şeyler yiyip içmekle geçmişti off berbat ama şifa işte...Allah beterinden korusun...
Canim nie iyyyy diosunkiii hayvancagizin en guzel yerlerine .... Ayyyy vallahi biyerlerim siscek smdi kelle paca ooyhhhh .. Hele o kellenin dili yapmu ayyy super misss yuzundeki etlerrr ayyyy bulamiom ben uzakta iskembede bayadr yiyemiom cok ozledim coookkk . ilik suyu kullaniorum ama yemeklere
Sizin ağzınızı burnunuzu yerim ben cansınız can
Sabah kaynanam geliyormuş Kara haber geldi az evvel
Refikle Nasıl geyik yaparlar yarın
O kadar gergin geçer ki benim ki
Uf yarın okulda mesaiye mi kalsam acıba ya
@Yawrukush kaptanım görümcene üzüldüm geçmiş olsun
Aaa rizelimisin benim esimde trabzonlu ilk orda yedim ne sahane bisi kizzz sen kapali acigida biliosundur peynirli veya kiymali derler orda . hamsi tuzlama of anam . helvasi teryagi ... Sabaha hertarfm siscek vallahi he
Evet kaptanım
Valla mantı gibi bol sarımsaklı soslara batırılıp Yeniliyor ve ilginç hiç rahatsız etmiyor netten bak görürsün bi defa yersem asla vazgeçemezsin
Ben sabah beri gergedan diye okuyorum ya
Hah 1. Takımla yarışan bize bak cumaya Özge bizi kavuracak
O zaman hepimiz turşu olacağız
Nereden geliyorlar Can'ım? Ben de kpyle çok iyi anlaşorım :)
tebrıkler kızlarrrrTAKIM ICI ILK 3.......ADIM EGZERSIZI
1. 26.000 adimla @Ollalla
2.15.600 adimla @CheGuevera
3.10.000 adimla @happy_moon
Tebrikler guzellerrr
TAKIM ICI ILK 3..... SINAV EGZERSIZI
1. 200 adet sinav ile @Ollalla
2. 100 adet sinav ile @happy_moon ve @tiffany20
3. 50 adet sinav ile @Mavibocuk
Tebrikler guzellerrr
papatyam ben 2 öğün besleniyorumm. Karatay yapıyorum kuzubalım
canımm hoşgeldin nerelerdesinn, nasılsın ?
ayy gözün aydın canımm
saol minnoşum, kız çok tatlı benimm can kayınvalidemm, ben serseriyim uğraşıyom annemle.
canım trakya da da çok kullanılır ''kızan'' kelimesi. Genel de çocuklar için kullanıyorlar.
ayy yok sağolsun çok düşkün. yok aslında büyük çocuklara daha düşkün. sadece sevme kısmıyla ilgileniyor. aman napsın anneler de zaten büyütüp göndermişler şimdi dinlenme zamanları
aaaa bayılırım majkimmm soka yaa her zaman favorimdir. ( o neydi gız)
aha şikayet etcem size kim bilir ne dionuz bize
kız yeni doğum yaptı, 2 zıbın bi patik al git lutkam
o müsliyalar ın eltisinin kız kardeşi benim üst komşumdu
ohh miss, sağolsun benim eşim de çok yardımcıdır herşeye
canım öp anlımdan ben demiştim =) deneyimimi hemen paylaşayım canım, bu sabah psikiyatr deydim bilmem anlatabildimmi
süper geçmiş canım günün
gün boyu nefes almamış olmalısın bu kadar spora...
kuzumu da al gel bize papatyam
GUNCELLEME
TAKIM ICI ILK 3.......ADIM EGZERSIZI
1. 26.000 adimla @Ollalla
2.16.967 adimla @haeshin
3.15.600 adimla @CheGuevera
Tebrikler guzellerrr
TAKIM ICI ILK 3..... SINAV EGZERSIZI
1. 200 adet sinav ile @Ollalla
2. 100 adet sinav ile @happy_moon ve @tiffany20
3. 50 adet sinav ile @Mavibocuk
Tebrikler guzellerrr
Günaydın takım!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?