Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sende yurtdisindaydi galba canm aman kis deme bana ya haala bi esiyo burasi cocuk catladi ewde ya sorma . su soguklar gitsede kurtlsak yaw
Evet canim almanyadayim... Bu havalarda Rabbimin bir ikrami bize, yapacak bir sey yok :)

pilates yap cınımmmm :cılız kız görmüş şişman kadın bakışı:

Sende yuzden mi kilo verion ilk bizim ailede oyle esim tarafi . dedigim gibi jillian guzel . buyuk ihtimal kaptanlarimzda pnu onerir :) boyunda ole uzun degil canm spor sart . ama yuzden kilo almak zor cunku seninki yapisal sanirim bunyen oyle zannediorum

yüzümden ve kalçamdan alıyorum.
spor yaparsam sadece yüzüme gider hani

benim kuzenim sıkılaşmak için onu yapmıştı oda cılız
iyi etkisini gördüm diyodu
kızım cılız deyip durma aaa

1 saat sonra mesaim bitiyor yogun ve sıkıcı bir gün dü üstüne bir de toplantı öğğ geldi spor yapcak havam yok ama kociş beni gazlar sanırım

ahaah bu güzeldi :) ben de bazen spora yorluyorum ya da canım birşey çekiyor nişanlım yok yok bozma sen diyetini diyor nasıl tembihlemişsem

bnnu ben de cok begeniyorum gulum. Kalori hesabi yapilmasa da, liste halinde topluca gormek isteyen arkadaslar icin de guzel bir uygulama bence. Keske herkes kullansa:)
teşekkürler canım

Canim ben cok usengec oldugum icin ayrintiya inip bakamiyirum problem bende

canım telefondan mı bakıyorsun pc de sorun yok da, walla vaktim yok canım seven de var sevmeyen de bilemedim ben de

sagol canim benim:))

evde wifi var mi kuzum??
haber alamayacak miyiz senden?

afiyet olsun canim:)

Teşekkür ederim canım, evde wifi yok hiç evde durmyorum ki sabah işe geliyorum akşam çıkışı biraz dolaşıyorum 8de evdeyim interneti kullanmıyorum diye iptal ettirdik.Sabahları online olabiliyorum , bir de bu ara sınavlara da hazırlanıyorum iş de bir yandan biraz yoğunluk var ama menümü sporumu hep yazmaya çalışıyorum

Hoşgeldin canım biz iyi gidiyoruz siz nasılsınız bakalım?

Bizim gibi yazsan daha iyi oşacak canım bence

canım aslında vakit yok uzun uzun yazamıyorum burda ekran görüntüsünü alıp gönderiyorum o yüzden

ahahah gözünün vitaminini yirim
walla vakit kısalıyor diye öyle yazıyorum aslen , bir de mesai başındayken töbee

Canim kalori hesabini yazma sen bil yeter tatlim bence

günaydnlarrrrr

ahaha cok guldum ilahiii seniii

valla sibelum asya biraz fazla dikkate alıo kayınvalidesini ve eşiyle bu sorunları ciddi ciddi konuşup eşini kendi tarafna cekmesi lazım böyle ömür mü geçer bilemedim.

Nabersiniz kizlar?
Hani sporlar nerede??
Ailelerle konustuk,, gorumcem sandalyeden dusmus sag el bilegini kirmis
Birde kizcagiz doktora ogrencisi bu 1 ay sinavlari vardi, saglik ne muhim sey..

iyiyiz kzuucum sen nasılsn?

geçmiş olsun görümcene hay allah ama genc cabucak toparlar inşallah

ayy saol tişikkirler arada ugrarıma ksamları mutlu oluosanz :)

evet katılıyorum bol bol et suyu.... sanada cok gecmıs olsn smdı ıyısın dımı?

ayy tam sakatatcısın sen ben hiç sevmem

kaynananlara selamlar heheheh refikte gelıoms vay anam

Aaa rizelimisin benim esimde trabzonlu ilk orda yedim ne sahane bisi kizzz sen kapali acigida biliosundur peynirli veya kiymali derler orda . hamsi tuzlama of anam . helvasi teryagi ... Sabaha hertarfm siscek vallahi he

aa bnmde sevgilim trabzonlu sevglm derken kocam yanı sevglm dıe seslenırım ona ahhaahah neresnden trabzonn

ahahha bnde gergedan dıe okudum ilk

Nereden geliyorlar Can'ım? Ben de kpyle çok iyi anlaşorım :)

ben kv kp her ıkısıylede mesafelıyım sizli bizli konusurum öyle alıstm anne baba demem bazen cok mecbur kalırsam seslenmek ıcın anne bakarmsnz lutfen derım mesela samimiyete gerek yok hahaah
TAKIM ICI ILK 3.......ADIM EGZERSIZI

1. 26.000 adimla @Ollalla

2.15.600 adimla @CheGuevera

3.10.000 adimla @happy_moon

Tebrikler guzellerrr
tebrıkler kızlarrrr

teebrıklerrr

he ıkı ogun beslenıosn güzelll

aha şikayet etcem size kim bilir ne dionuz bize

ay yok be sıze bsy demedk

kız yeni doğum yaptı, 2 zıbın bi patik al git lutkam

dogru gtmek lazm dimi heheehh

o müsliyalar ın eltisinin kız kardeşi benim üst komşumdu

cok guldrdn benı hee vallahi

maşallah enişteye hamarat enişteleri severm

GUNCELLEME
TAKIM ICI ILK 3.......ADIM EGZERSIZI

1. 26.000 adimla @Ollalla

2.16.967 adimla @haeshin

3.15.600 adimla @CheGuevera

Tebrikler guzellerrr

güncellemeyide tebrik ederm heheheeheh

Günaydın takım!!!!

günaydn babyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…