bana dinletmiyor özeldeki 3 aya girene kadar dinletmem tehlikeli dedi ama dr ben alıyorum kalp atışını dedi şükür.yormuşsun kendini bol bol dinlen dedi evde yata yata şiştimsagol Busem, kolay gelsin guzelim:)
Allaaaah beee :))
farkettim guzelim adimi aksama yazicam demistin, aksam yazmadin:)
neyse uyumus, dinlenmissin fistigim:)
harikasin canim
cok guzel menu ve spor canim:)
bugun jumpibg jack yapiyoruz, hadi sende yap:)
bende sasirdim kuzum, neyse cezayi gormezden gel bir tanem :)
afiyet olsun canim:)
anladim canim,ohh gelsin internet, sonrada sen gel guzelim:)
evet guzleim:)
ohh ne guzel eksiler kaptanim:)
ablam ayak bileklerin agriyorsa zorlama..
devamli bir agri mi var?
canim bugunun egzersizi jumping jack haydi kalk yap guzelim...
bir kac yuz gram mi Allaaaaahhh :)
sagol kuzum :)
hosgeldin canim, kesin donus yaptin mi :))
ise basladin mi ?
her sey yolundadir insallah..
benim simde ben diyet yaparken kekleri, dondurmalari goturuyordu her aksam karsimda:)
neden kuzum neden spor yapasin yok?
buzdolabin halloldu mu Nenam?
evet canim arada gel aksamlari cok guzel oluyor seni gormek:)
keyifli bir gun dilerim canim:)
evet canim sekerli ye, tatli ye sut olsun derler ama dogru defil canim:)
sagol Ebrum :)
cok sukur canim, ne guzel yazmissin:)
squat guzelim :))
canim yarinki sinavinda guzel gececek insallah sonrasinda bekliyoruz seni :)
bizim tamir isleri askida henuz canim.
esim isini gucunu ayarlayip yaptiracak ama henuz bir problem yok guzelim.
tesekkur ederim sordugun icin:)
ohh masallaaah :)
doktor ne dedi gulum, kalp atisini duydunuz mu?
haydi hayirlisi, mevlutunuz de mubarek olsun canim:)
burasi houston texas canim:)
ne istersen ye 3 kg verirsen guzelim :))
eheehe sabaha cok birikiyor gecmis Busem :)
anne kiz halledersiniz amazonum:)
oy kiyamam cuma tartidan sonra kurabiye ye canim, emziriyorsun canin cekmis.
aslinda boyle durumlarda bir isirik alip nefsini koreltebilirsin:)
tamam gulum doktorlar duyduguna gore kalp atisini Allaha sukur..bana dinletmiyor özeldeki 3 aya girene kadar dinletmem tehlikeli dedi ama dr ben alıyorum kalp atışını dedi şükür.yormuşsun kendini bol bol dinlen dedi evde yata yata şiştim
bide devletteki dr da randevum vardı o da sıkıntı yok dedi hastaneden eve geldim bir kaç saat sonra o şikayetler başladı belkide hastanede yoruldum ondan oldu.hayırlısıyla kazasız belasız şu zamanları atlatsam iple çekiyorum kucağıma alıcağım günü rabbim nasip etsin inşallah.9 aylık sabrın müfakatı resmen.rabbim herkesin yavrusunu bağışlasıntamam gulum doktorlar duyduguna gore kalp atisini Allaha sukur..
sende 3 ayin bitene kadar dinlen uzan evde asyam..
4-5 hafta sonra tehlikeli zaman gececek insallah:)
amin asyam..bide devletteki dr da randevum vardı o da sıkıntı yok dedi hastaneden eve geldim bir kaç saat sonra o şikayetler başladı belkide hastanede yoruldum ondan oldu.hayırlısıyla kazasız belasız şu zamanları atlatsam iple çekiyorum kucağıma alıcağım günü rabbim nasip etsin inşallah.9 aylık sabrın müfakatı resmen.rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın
zaten hep öyle eve elimi atamaz haldeyim yata yata vucudum ödem tuttu...geçer bu zamanlar Allahın izniyle sağsağlim olsunda sabır ederimamin asyam..
hastanelerde falan yoruluyorsun haliyle, evde yemek haricinde hep dinlenmeye bak.
riskli donem gecsin hareketlenirsin gulum
canim odem, kilo hepsi gider, hepsi verilir dogumdan sonra.zaten hep öyle eve elimi atamaz haldeyim yata yata vucudum ödem tuttu...geçer bu zamanlar Allahın izniyle sağsağlim olsunda sabır ederim
evet tabi öyle geri verilir de hani kilo arttıkça doğum zorlaşır ya gülüm ondan dolayı yoksa şu an görrsellik umrumda değil tek düşündüğüm miniğim sağlıklı doğsun da hayırlısıylacanim odem, kilo hepsi gider, hepsi verilir dogumdan sonra.
emzirme doneminde zaten fazla fazla veriliyor kilo..
sen bunlari hic dert etme, kuzun saglikla dogsunda, sonra hep beraber fit anne oluruz yeniden :))
bende ilkinde tedirgindim kuzum, cok normal hissettiklerin.evet tabi öyle geri verilir de hani kilo arttıkça doğum zorlaşır ya gülüm ondan dolayı yoksa şu an görrsellik umrumda değil tek düşündüğüm miniğim sağlıklı doğsun da hayırlısıylailk te herkes mi böyledir tedirginliği ben mi abartıyorum acaba
Amiiinn inşallahhbende ilkinde tedirgindim kuzum, cok normal hissettiklerin.
2.sinde daha rahat oluyor insan bak hala doktora gorunmedim, yarin gidicem kismetse..
birde annelik boyle birsey dogumla bitmiyor, bu seferden baska telaslar,tedirginlikler basliyor.
Allah saglik sihat versin..
keyifli zaman geçirmeler canım
Eşimle düzeldi canım şükür dün sabah özel deki Dr a gittim önceki gece sabahi sabah ettim bel karın kasık ağrısı mahfetti korktum çok Dr dinlemek lazım dedi dinleniyorum ama işte rışıklı gunler
Yapma bana bunu ebrus:))) bu sey demi hani her besin benzedigi organa faydalidir muhabbeti. Ya taze inciri pek severim ama seker var diye yiyemiyorum neyse yemesem de farketmiyomus
Tatlimmmm
Bwn enerji dagitirimmm sanadaaaa
Enerji muthis birseyyyy
Hareket ettikce etmek istersin
Yattikca yatmakkk
Mayalaniyor resmennnn
Ufff pufff demek olumsuz dusunmek emer enerjiyiiii
Hersey guzel tarafindan bakkk
Icin icine sigmaz cosarsinnn
Birde negatif herseyden sikayetci insanlar varsa etrafinda uzak durrr
Acaip enerji emerlerrr
Gel sen bana takil
Selam baskanim ulvi misyonumuz pasta ve borek tarzi bilimum mayali bagimlilik yapan besinleri korumak. Yani birakalim oylece kalsinlar. Yemeyelim. Koruyalımpasta katliamlari dursun. Borek cinayetlerine hayir! #direnborek
Selam dost! Dernegimizin kurucusu kimdi yav unuttum :))
markete bile gidemiyorum ki gülüm çarşıya çıksam bakıcam ama hep evdeyim.etrafta tecrübesi olanlara soruyorum hep bendeAy keyif mi? O ne? Annem hasta Can'ım malesef eve geldiğimden beri ve Hafsa kendi evimden çıkmadan önce bile işleniyorum jumping jack hak getire :)
Can'ım ilk aylarda böyle Ağrı'lar normal kendine hamilelikle ilgili bir kitap alsana Can'ım en azından böyle bir Ağrı'n olduğunda sebebini anlarsın..
Can'ım 1 tane yiyebilirsin bence meyve sonuçta..
Aldım gazı gidiyorum
Ben ben
İnşallah bir daha ters tepmez de faydasını görürsün canım :)onu düşünüyorum bende. yoktu yada vardı bilemiyorum canım
KarKralicesi bir dönem ılık limonlu su içtiği için kilo almış, ters tepki etmiş gülüm onu konuşuyorduk.acaba konu ne merak etdimde???
#direnhappy
hem onlar cici şeyler değil dostum
Selamlar canlar,
Nasilsiniz, nasil geciyor gununuz?
Mis gibi turk kahvesi afiyet olsun:)
Eki Görüntüle 1822032
Huuu huuu nerelerdesiniz canlar?
Daha karpuz kesecektik
evet tabi öyle geri verilir de hani kilo arttıkça doğum zorlaşır ya gülüm ondan dolayı yoksa şu an görrsellik umrumda değil tek düşündüğüm miniğim sağlıklı doğsun da hayırlısıylailk te herkes mi böyledir tedirginliği ben mi abartıyorum acaba
hoş geldin canım hayırlı akşamlar.hayırlı akşamlar güzeller:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?