Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bana dinletmiyor özeldeki 3 aya girene kadar dinletmem tehlikeli dedi ama dr ben alıyorum kalp atışını dedi şükür.yormuşsun kendini bol bol dinlen dedi evde yata yata şiştim

bana dinletmiyor özeldeki 3 aya girene kadar dinletmem tehlikeli dedi ama dr ben alıyorum kalp atışını dedi şükür.yormuşsun kendini bol bol dinlen dedi evde yata yata şiştim
tamam gulum doktorlar duyduguna gore kalp atisini Allaha sukur..
sende 3 ayin bitene kadar dinlen uzan evde asyam..
4-5 hafta sonra tehlikeli zaman gececek insallah:)

tamam gulum doktorlar duyduguna gore kalp atisini Allaha sukur..
sende 3 ayin bitene kadar dinlen uzan evde asyam..
4-5 hafta sonra tehlikeli zaman gececek insallah:)
bide devletteki dr da randevum vardı o da sıkıntı yok dedi hastaneden eve geldim bir kaç saat sonra o şikayetler başladı belkide hastanede yoruldum ondan oldu.hayırlısıyla kazasız belasız şu zamanları atlatsam iple çekiyorum kucağıma alıcağım günü rabbim nasip etsin inşallah.9 aylık sabrın müfakatı resmen.rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın

amin asyam..
hastanelerde falan yoruluyorsun haliyle, evde yemek haricinde hep dinlenmeye bak.
riskli donem gecsin hareketlenirsin gulum

amin asyam..
hastanelerde falan yoruluyorsun haliyle, evde yemek haricinde hep dinlenmeye bak.
riskli donem gecsin hareketlenirsin gulum
zaten hep öyle eve elimi atamaz haldeyim yata yata vucudum ödem tuttu...geçer bu zamanlar Allahın izniyle sağsağlim olsunda sabır ederim

zaten hep öyle eve elimi atamaz haldeyim yata yata vucudum ödem tuttu...geçer bu zamanlar Allahın izniyle sağsağlim olsunda sabır ederim
canim odem, kilo hepsi gider, hepsi verilir dogumdan sonra.
emzirme doneminde zaten fazla fazla veriliyor kilo..
sen bunlari hic dert etme, kuzun saglikla dogsunda, sonra hep beraber fit anne oluruz yeniden :))

canim odem, kilo hepsi gider, hepsi verilir dogumdan sonra.
emzirme doneminde zaten fazla fazla veriliyor kilo..
sen bunlari hic dert etme, kuzun saglikla dogsunda, sonra hep beraber fit anne oluruz yeniden :))
evet tabi öyle geri verilir de hani kilo arttıkça doğum zorlaşır ya gülüm ondan dolayı yoksa şu an görrsellik umrumda değil tek düşündüğüm miniğim sağlıklı doğsun da hayırlısıylailk te herkes mi böyledir tedirginliği ben mi abartıyorum acaba

bende ilkinde tedirgindim kuzum, cok normal hissettiklerin.
2.sinde daha rahat oluyor insan bak hala doktora gorunmedim, yarin gidicem kismetse..
birde annelik boyle birsey dogumla bitmiyor, bu seferden baska telaslar,tedirginlikler basliyor.
Allah saglik sihat versin..

Amiiinn inşallahheşimde aynı şeyi söyler hep ilk diye böyle 2. de daha rahat olursun diyor.yarın dr dan sonra yaz mutlaka

keyifli zaman geçirmeler canım

Ay keyif mi? O ne? Annem hasta Can'ım malesef eve geldiğimden beri ve Hafsa kendi evimden çıkmadan önce bile işleniyorum jumping jack hak getire :)

Can'ım ilk aylarda böyle Ağrı'lar normal kendine hamilelikle ilgili bir kitap alsana Can'ım en azından böyle bir Ağrı'n olduğunda sebebini anlarsın..

Yapma bana bunu ebrus:))) bu sey demi hani her besin benzedigi organa faydalidir muhabbeti. Ya taze inciri pek severim ama seker var diye yiyemiyorum neyse yemesem de farketmiyomus

Can'ım 1 tane yiyebilirsin bence meyve sonuçta..

Aldım gazı gidiyorum

Selam baskanim ulvi misyonumuz pasta ve borek tarzi bilimum mayali bagimlilik yapan besinleri korumak. Yani birakalim oylece kalsinlar. Yemeyelim. Koruyalım pasta katliamlari dursun. Borek cinayetlerine hayir! #direnborek

Selam dost! Dernegimizin kurucusu kimdi yav unuttum :))

Ben ben

markete bile gidemiyorum ki gülüm çarşıya çıksam bakıcam ama hep evdeyim.etrafta tecrübesi olanlara soruyorum hep bende

canım lütfen stres yapma sen zaten dengeli besleniyorsun uzan dinlen çok yorma kendini... hiç korkma ömrü varsa eğer, sen istesende bebeğin seninle kalacaktır. hep pozitif düşün lütfen... bir bakmışsın kucağında o kadar çabuk geçecek zaman. önce cinsiyetini çok merak ediceksin, sonra kime benziyor acaba diyeceksin, saçkları var mı diyeceksin... düşün yani dertlerin bu olacak :) bir bakmışsın seni emiyor ALLAH isteyen herkese nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…