Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay ne güzel söyledin tek dert onlar olsun

yani en güzelide bu zaten. iradene sahip cık kgların gitsin.
iradeye sahip olmak ve hayır yemicem demek kadar güzel bişey yok şu hayatta bence
Gercekten insanin kendine inanci artiyor

Cok dikkat bosver isi felan yat bebisten ve senin sagligindan önemli degil hicbirsey ve canini fazla sikma stresse koyma kendini
2 hazirana sunnet yapicizzzz oncesine akidesini kestirip onla mevlut etceiizzz :)
Hayirli olsun simdiden yapmakla en iyisini yapmissin doktorlar psikolojisi icin ya daha akillari ermeden yada 6 yasindan felan sonra yaptirin diyor. Insallah problemsiz atlatirsiniz.

İlaç olması iyide yan etkileri kötü olmuş ya. Rabbim şifa versin İnşallah kurtulursun
İnşaallah kaptanım İnşaallah ama daha 4-5 tanede daha sınavım var ama arada hep tatil olduğu için rahatım yani burda haftaya 2 hafta sonra felan hep iki gün resmi tatil var okullar kapalı o ara öğrenirim.
İnşaallah biran önce problemsiz atlatırsınız :) medemek kaptanım aen bizimle okadar ilgileniyorsun ben bi seni sormuşum çok mu

Gelelim bugünün menüsüne bence ilk kez güzel bir menü yaptım bakalım siz beğenecekmisiniz
Sabah: sucuklu, peynirli omlet
Ara: latte ve ev yapimi müsli (kantindeki kadin bile artik sormama gerek yok senin ne istedigini ezberledim diyor iki aydir kantinden aldigim tek sey ev yapimi müsli )
Saat 14.30 gibi: menemen
Akşamda 1 yk kaşı kadar pekmez tahin karışımı 5 adet üzüm 1 erik
Şimdi farkettim menüm benimde dediğim kadarda güzel değilmiş latteyi unuttum ben
Spor: 1 saat fitness 30 dakka yürüyüs

Esimde şehir dışında o yuzden de çok sıkılıyorum eşim olsa çoğu zaman arabayla biryerlere götürür. Onun olmamasida sıkıntı yapiyor

Esimde şehir dışında o yuzden de çok sıkılıyorum eşim olsa çoğu zaman arabayla biryerlere götürür. Onun olmamasida sıkıntı yapiyor
Annen gilmyakinda degil mi onlarda kalsan esin sehir disinda oldugunda seninde hem canin sikilmaz hem de esinin gözü arkada kalmaz

Selam nasilsnz ? Annemdeyiz kizi uyuttm esim hala toplantida malesef birazdan cikip metroya bincek indigi yerdende ben almaya gidicem smdiden uykum var allah verede araba kullanirken uyumasam eheheh Yawrukush ozgem buzdolabi servisi geldi problem suymus gaz kacagi olmus motoru sisirmis tamir edilemez durumda malesef o sebepten yeni buzdolabi siparisi verildi.yenisi gelcek aynisi1 hafta anamda yiip icicez napalm ev les gbi kokuo buzdolabndan oturu nese artk

Menumu yazin size telefondan yazdfn icib alt alt olamayablr sabah beyaz peynirli domatesli tost cay ara bsy yok oglen 1tavuk gogsu yanuna salata yanina ayran ara portakal aksamda 4 ya da 5 kasik bulgur pilavu ve yogurt 2-3 catal da salata oyle abarti bi menu dil ama çokta faydali beslenmedm sanirim spor yok su da 5#6 bardak bsy sayamadm

bende sasirdim kuzum, neyse cezayi gormezden gel bir tanem :)
Anladım zaten soruşundan Cezamı yaptım gülüm unutmamalıydım
Huuu huuu nerelerdesiniz canlar?
Daha karpuz kesecektik
Karpuz en büyük aşklarımdan yazın en güzel günlerinde ondan vazgeçmiştm 28temmuzdan berri yemiyorm ahh çook canım çekti masada da bana göz kırpıyor dedim hıh

menüm

Sabah
Domates salatalık
Salçalı kaşarlı omlet
2 dlm tbe
Zeytin

Öğlen
Kabak yemeği
1dlm tbe
Yoğurt

Akşam
1 sk taze bakla
2 fish Finder
1 sk mercimekli b pilavı
1 yayla çorbası

afiyet olsun cnaım salçalı kaşarlı omlet mi yumurta manyağı olark, hiç yemedim nasıl yapıyorsun canım. salçayı suda açıyor musun yoksa drek yağda kızdırıp yumurtayı mı ekliyorsun? sabah bende yapayım

Menüm
Sabah
Nescafe
10 fındık
Azcık bi peynir

Öğlen
Yoğurtlu çorba
Bol salata

Ara
Mistik çayı

Ara
Soda

Ara
2 ceviz
4fıstık

Akşam
Mercimek çorbası
Bol salata

Ara
Maydonoz kaynatcam:) belki başka bi çayda içebilirim

3.5 litre su
10000adım
1 saat airobik:)

Bol çorbalı birgün evde idim canım çok istedi ondan içtim en çok sevdiğim iki çorba görünce dayanamadım:)) boğazımda biraz acıyordu bol biberli yedim:)

Sağol canımm, inşaAllah, benim de umudum o yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…