tamda bu cuma seni listeye almak niyetindeysik gulum:))
tamam canim yaz sen sporlari bitirdiginde..
annenin nesi vardi canim ya, ne ameliyati olacak?
Rabbim saglik, sifa versin..
insallah biran evvel toparlar..
kalpten gitme, kilolardan git
eri git kuzum
İnşallah bir daha ters tepmez de faydasını görürsün canım :)
KarKralicesi bir dönem ılık limonlu su içtiği için kilo almış, ters tepki etmiş gülüm onu konuşuyorduk.
Annemlerle kamerada konustuk karsimizda taze fasulye yemegini huplettiler:)
Bir canim cekti ki caktirmadim genclere, aksama bizim evdede fasulye yapilacak
hayir turk fasulyesinin tadini da tutmuyor burdakiler
ama her halukarda yerimmmmm
Annemlerle kamerada konustuk karsimizda taze fasulye yemegini huplettiler:)
Bir canim cekti ki caktirmadim genclere, aksama bizim evdede fasulye yapilacak
hayir turk fasulyesinin tadini da tutmuyor burdakiler
ama her halukarda yerimmmmm
tuhh cok uzuldum ozaman insallah biran evvel ameliyat olsunda sifa bulsun canim.Böbrek üstü bezinde kist var o da tansiyonunu çok dengesizleştiriyor. Yatarken tansiyonu 10 kalkıp biraz yürüyünce oluyor 20-21 annem 24 görmüş ve biliyorsun bu çok çok tehlikeli birşey malesef hayatını tehtit ediyorbize en son geldiğinde burada şikayet etmiştim işte o Zaman'dan beri toparlanamadı 1 gün iyiyse 3 gün kötü malesef..
Anladim canm benim oglan yeni doganken sunnetten ince daha buyuk problemlerimiz var di ondan yaptrmdim. Obur oglan kac yasindaydi senin. Smdide anca sorunlari bitti yaptrcaz insallah doktorumuz cok iyi suunnetten once bayagi anlatip bilgilendrcek gunde 18 sunnet yaptigu oluomus . eger benim dediklerimi tekrarlarsaniz hicbisi olmaz dedi ne kanama ne intihap . bayoltmalarin sebebide hareket etmesin die . lokalde ayni anda yapiliomus 10 dkka suruomus ayilip veriolarmis . cevremizde cok o doktora yaptiran var ve cok memnun kaldilar. 1 2 tanesi benmkinin yasinda 20 aylik canm . hayrlisiyla atlatalim insallahhayırlı olsun şimdiden canım bende bebeğimi "yeni doğan sünneti" yaptırdım 37 günlükken. narkozsuz lokal oh mis 2 günde iyileşti büyük oğlumu geçen sene yaptırdım 15 gün iyileşmedi ne kanama ne iltihap ne ağlama dedim bir daha oğlum olursa 40 ı çıkmadan yapıcam....
senin oğluşun küçükmüydü ?
iyiyim bitanem sen nasılsın?sanada canim, nabersin?
bencede guzelim 57 neymis, sisko musun sanki sen :))İnşaAllah :)
57 bende şok etkisi yarattı bugün, umarım böyle devam eder, ne bulduysam içtimm 57 görmeyeyim bir daha diye
yaa bizimde ara ogunumuzdu bizde meyve, cerez yiyorduk oglanla.Annen Nasıl yapar böyle birşeyi.. Afiyet olsun yarasın bebişine :)
afiyet olsun canim:)Iyi aksamlar...
Kahvalti - 2 haslanmis yumurta 2 dilim kepek ekmek 1 salatalik 1 domates
Ara - 3 ceviz 1 hurma
Ogle - izgara tavuk budu 2 adet 1 kase cacik
Ara - 1 yesil elma
Aksam - Kirmizi mercimek corbasi - yogurt
Ilaveten
3.5 litre su
3 fincan yesil cay
Adim 17000
Gunun egzersizi 520
Leslie 3 mile
Yawrukush
tabikiii :)Yemek bizim işimizz zatennn
bende her hafta 4 kg sutten yogurt mayalarim, yemelere doymam :)Selam canlar,
SABAH
2 bol kaşarlı tereyağlı yumurta
1 bardak süt
1 dilim tbe
ARA
Yeşilçay
ÖĞLE
Yumurta salatası ( 2 haşlanmış yumurta + yarım demet maydanoz + 1 havuz + yarım limon suyu + nane + karabiber + tuz )
1 kase yoğurt ( asla hazır yoğurt kullanmıyorum. Yıllardır kendim sütçüden sütümü alıp mayalarım, hazır yoğurtlar çok fazla işlem gördüğü için yararlı bakteriler yok oluyor. ev yoğurdu candır )
ARA
1 Yeşil elma üzerine bol tarçın döktüm
AKŞAM
2 sk ıspanak yemeği
2 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt
2 ince dilim tb ekmeği
ARA
1 Küçük armut
2.5 Litre su
SPOR
5300 adım +
300 günün egzersizi +
3 Miles with Leslie +
250 Mekik +
200 dambıl 1.5 kg ( kol çalıştım bu sefer )
100 squat
100 zıplama (ipsiz)
100 Bacak makas egzersizi
Yawrukush
Evet kuzum her şey yolunda:)afiyet olsun kuzum:)
okul nasil canim, her sey yolunda mi
kolayca gecer canim, sen iyi dusun iyi olsun..Anladim canm benim oglan yeni doganken sunnetten ince daha buyuk problemlerimiz var di ondan yaptrmdim. Obur oglan kac yasindaydi senin. Smdide anca sorunlari bitti yaptrcaz insallah doktorumuz cok iyi suunnetten once bayagi anlatip bilgilendrcek gunde 18 sunnet yaptigu oluomus . eger benim dediklerimi tekrarlarsaniz hicbisi olmaz dedi ne kanama ne intihap . bayoltmalarin sebebide hareket etmesin die . lokalde ayni anda yapiliomus 10 dkka suruomus ayilip veriolarmis . cevremizde cok o doktora yaptiran var ve cok memnun kaldilar. 1 2 tanesi benmkinin yasinda 20 aylik canm . hayrlisiyla atlatalim insallah
bende cok keyifli, iyi, neseli, istahliyimiyiyim bitanem sen nasılsın?
ne zaman tatil oluyor universiteler?Evet kuzum her şey yolunda:)
İyiyiz canım sen nasılsın? Afiyet olsun kuzum.Nasilsiniz guzeller, oglanla tepindik, annemlerle kamera actik:)
Simdi de oglen yemegindeyiz oglanla
Sizde ne var ne yok?
Bizim haziranın ortasına doğru bitiyo kuzum:)ne zaman tatil oluyor universiteler?
az kaldi galiba degil mi:)
Evet az kaldı sayılır canım. Günler çabuk geçiyo...ne zaman tatil oluyor universiteler?
az kaldi galiba degil mi:)
Sıkıntın filan yok dimi kuzum:) Her zaman keyifli,neşeli ol tamam mı bitanem:)kolayca gecer canim, sen iyi dusun iyi olsun..
bende cok keyifli, iyi, neseli, istahliyim
ama bugun pek enerjik degilim
Afiyet olsun canım:) Sporlar mükemmel...Selam canlar,
SABAH
2 bol kaşarlı tereyağlı yumurta
1 bardak süt
1 dilim tbe
ARA
Yeşilçay
ÖĞLE
Yumurta salatası ( 2 haşlanmış yumurta + yarım demet maydanoz + 1 havuz + yarım limon suyu + nane + karabiber + tuz )
1 kase yoğurt ( asla hazır yoğurt kullanmıyorum. Yıllardır kendim sütçüden sütümü alıp mayalarım, hazır yoğurtlar çok fazla işlem gördüğü için yararlı bakteriler yok oluyor. ev yoğurdu candır )
ARA
1 Yeşil elma üzerine bol tarçın döktüm
AKŞAM
2 sk ıspanak yemeği
2 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt
2 ince dilim tb ekmeği
ARA
1 Küçük armut
2.5 Litre su
SPOR
5300 adım +
300 günün egzersizi +
3 Miles with Leslie +
250 Mekik +
200 dambıl 1.5 kg ( kol çalıştım bu sefer )
100 squat
100 zıplama (ipsiz)
100 Bacak makas egzersizi
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?