- 20 Eylül 2012
- 22.156
- 89.340
- 798
yazarim elbet canim :)Amiiinn inşallahheşimde aynı şeyi söyler hep ilk diye böyle 2. de daha rahat olursun diyor.yarın dr dan sonra yaz mutlaka
canim turk kahvesinin kafeinsizi var mi bilmiyorum ama filtre kahvenin kafeinsizini super marketlerde bulursun kesin:)afiyet olsunnn bayadır kahve içmiyorum geçenki konuşmalardan sonra en kısa zamanda kafeinsiz türk kahvesi bulmam lazımmmmm
sanada canim, nabersin?hayırlı akşamlar güzeller:)
bizde ozledik seni kuzum, nasilsin:)Hayırlı akşamlarr
Özledimmmmm, bugün pek giremedim internet delirtti beni, günlerdir gelmiyormuş gibi hissediyorum
sagol dusunceli fistigim benim:)Gercekten insanin kendine inanci artiyor
Cok dikkat bosver isi felan yat bebisten ve senin sagligindan önemli degil hicbirsey ve canini fazla sikma stresse koyma kendini
Hayirli olsun simdiden yapmakla en iyisini yapmissin doktorlar psikolojisi icin ya daha akillari ermeden yada 6 yasindan felan sonra yaptirin diyor. Insallah problemsiz atlatirsiniz.
İlaç olması iyide yan etkileri kötü olmuş ya. Rabbim şifa versin İnşallah kurtulursun
İnşaallah kaptanım İnşaallah ama daha 4-5 tanede daha sınavım var ama arada hep tatil olduğu için rahatım yani burda haftaya 2 hafta sonra felan hep iki gün resmi tatil var okullar kapalı o ara öğrenirim.
İnşaallah biran önce problemsiz atlatırsınız :) medemek kaptanım aen bizimle okadar ilgileniyorsun ben bi seni sormuşum çok mu
butun sinavlarin guzelce gececek eminim ben:)
menu guzel canim, aksam az yemissin ama yemek olmamis aksam ogunu..Gelelim bugünün menüsüne bence ilk kez güzel bir menü yaptım bakalım siz beğenecekmisiniz
Sabah: sucuklu, peynirli omlet
Ara: latte ve ev yapimi müsli (kantindeki kadin bile artik sormama gerek yok senin ne istedigini ezberledim diyor iki aydir kantinden aldigim tek sey ev yapimi müsli)
Saat 14.30 gibi: menemen
Akşamda 1 yk kaşı kadar pekmez tahin karışımı 5 adet üzüm 1 erik
Şimdi farkettim menüm benimde dediğim kadarda güzel değilmiş latteyi unuttum ben
Spor: 1 saat fitness 30 dakka yürüyüs
hay Allah kuzum gecmis olsun mu denir, ne denir bilemedim....Selam nasilsnz ? Annemdeyiz kizi uyuttm esim hala toplantida malesef birazdan cikip metroya bincek indigi yerdende ben almaya gidicem smdiden uykum var allah verede araba kullanirken uyumasam ehehehYawrukush ozgem buzdolabi servisi geldi problem suymus gaz kacagi olmus motoru sisirmis tamir edilemez durumda malesef o sebepten yeni buzdolabi siparisi verildi.yenisi gelcek aynisi1 hafta anamda yiip icicez napalm ev les gbi kokuo buzdolabndan oturu nese artk
Gicir dolabina biran evvel kavusursun insallah Nenam:)
ama 1 hafta anne yemegi yemenin tadi paha bicilemezdir haa :)
menu guzel kuzum, spor niye yok..Menumu yazin size telefondan yazdfn icib alt alt olamayablr sabah beyaz peynirli domatesli tost cay ara bsy yok oglen 1tavuk gogsu yanuna salata yanina ayran ara portakal aksamda 4 ya da 5 kasik bulgur pilavu ve yogurt 2-3 catal da salata oyle abarti bi menu dil ama çokta faydali beslenmedm sanirim spor yok su da 5#6 bardak bsy sayamadm
yap hemen 100 jj :)
afiyet olsun kuzum:)Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
1 dilim ekmek
süt
kuru kayısı
Ara
şekersiz çay
Öğle
çorba
ayran
ekmek yok
piliç pane
Ara
yeşil çay
1 avuç badem
Akşam
patlıcan salatası
çorba
1 dilim ekmek
su 2.5 litre
10350 adım
bugünkü egzersiz 200Yawrukush
zıplama 400
okul nasil canim, her sey yolunda mi?
spor yok mu canim??menüm
Sabah
Domates salatalık
Salçalı kaşarlı omlet
2 dlm tbe
Zeytin
Öğlen
Kabak yemeği
1dlm tbe
Yoğurt
Akşam
1 sk taze bakla
2 fish Finder
1 sk mercimekli b pilavı
1 yayla çorbası
bir dilim ye de kuzum nefsini korelt...Anladım zaten soruşundanCezamı yaptım gülüm unutmamalıydım
Karpuz en büyük aşklarımdan yazın en güzel günlerinde ondan vazgeçmiştm28temmuzdan berri yemiyorm ahh çook canım çekti masada da bana göz kırpıyor dedim hıh
afiyet olsun corbalar:))Menüm
Sabah
Nescafe
10 fındık
Azcık bi peynir
Öğlen
Yoğurtlu çorba
Bol salata
Ara
Mistik çayı
Ara
Soda
Ara
2 ceviz
4fıstık
Akşam
Mercimek çorbası
Bol salata
Ara
Maydonoz kaynatcam:) belki başka bi çayda içebilirim
3.5 litre su
10000adım
1 saat airobik:)
Bol çorbalı birgün evde idim canım çok istedi ondan içtim en çok sevdiğim iki çorba görünce dayanamadım:)) boğazımda biraz acıyordu bol biberli yedim:)
ablacim hergun yazsan menunu cok sevinirim:)Selam kızlar menu
Sabah 2 dilim ekmekle tost
Ara 1 kase yoğurt
1 tane elma
Öğle
1 köfte
Büyük bir bardak ayran
Marul
Aksam
Yarım lahmacun
1 büyük bardak ayran
Marul