- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Neler oldu hic haberim yokBen haberleri izlemiyorum artık midem almıyor yaşananları böyle bir dünyada çocuklarımızı Nasıl yetiştireceğiz Nasıl koruyup kollayacağız Allahım kime güveneceğiz bilmiyorum artık
Aklım almıyor yemin ederim
Vahset pislik midesizlik sapıklık......
Yorum yapamıyorum çok korkuyorum artık....
Vaktin varsa süper olur ablacım :)65 gorundu:))
canim kolayliklar dilerim cok yorulmussun bugun..
birer isirik tatlarina bal canim..
canim haftalik programin cok guzel ben cok begendim...
egzersiz videosu paylasayim mi senin icin??
tamam canim, bol ter atmalar:)
oyy masallah sana hergun agzim acik okuyorum bu ne enerji arkadas:)
bol ter atmalar:))
afiyet olsun canim:)
Rabbim saglik versin kuzum..
sizi diren pasta borekciler sizi:)
bende gonullu katilimci olayim:)
haliya ne eksem cikiyor lafindan sonra koptum ben:)
Allah iyiligini versin emi:))
seni gidi seniiii :)
bosver gulum, kuzunu kucagina alacaksin, esin basinda, sagligin yerinde, daha ne olsun...
Canim benim ne oluyor sana yahu
Cok mu kotusun, ihmal etme git doktora Deryam Allah korusun...
bosver temizligi kozde kahve keyfi yapariz kuzum:))
ahh ahh bilet deme bana Fatime o kadar pahali ki bu sene Turkiye yalan oldu bize(
oyy yerim ben o minnak kuzuyu:)
paylasilamayan bisiklet, yakinda sinemalarda:))
yoruyor gulum, operim teyzesi:)
canim benim cok tesekkur ederiz, cok az bir fark var takimlarimiz arasinda.
Bu yarisma 2 takimimiza da yaradi, hepinize kucak dolusu sevgile, tebrikler:)
bende de boyle gereksiz bilgiler oyle cok ki Busem, esimin bir lafi var buna karsilik Ozge=gereksiz bilgiler ansiklopedisi :))
canim hep dedik sana sporu cok yapiyorsun diye dinletemedik:)
amin fistigimmm insallah:)
canim her sey senin kafanda bitiyor.
kilo almana sebep olan yiyecekleri biliyorsun, yapman gereken tek sey onlardan uzak durmak..
biz burada her zaman sana destegiz, sen yeterki kafanda tamam artik, diyete gercekten basliorum de..
istedikten sonra yapamayacagin hicbir sey yok guzelim..
devam guzelim devam:)
Kız izlemiyorum dedim ya ne bileyim ne oldu allah seniNeler oldu hic haberim yok
ben hic tv izlememm bu ara haberde bakamadimmm
hemen bir bakayim haberlere
Vallahi bende cok korkuorum canm kendim icin degil ewladim icin yaGünaydın kk nin güzel hatunları
Eda insanlar çığırından çıktı insanlıktan çıktı öyle bir dünyaya geldik ki Rabbim korusun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Ozamn dansssss4. Takım uyanın artık
Yıllardır içine giremediğim girmemin söz konusu bile olmadığı pantolonum hurçtan çıktı ve beli geniş bile oldu Alllahhhhh
Yürüyüşe çıktım yolda yazıyorum size
E o Zaman dans
Neler olmuyorki cnm ya genel canilik isteNeler oldu hic haberim yok
ben hic tv izlememm bu ara haberde bakamadimmm
hemen bir bakayim haberlere
Nerdeeeee tembellikkk coookkk eskilerde kaldi . asker gibi sabah ayaga dikio cocukUfaklik
babamiz ananemiz henuz uyuyorlarrr
Asyacimla bende yatak keyfi yapiyoruzzz
herkese guzel bol hareketliii bir gun diliyorummmm
tembellik yokkkk
Çikolata ye ultrason öncesi
Teşekkür ederiz kazanmak ruhumuzda var bizim emeğinize sağlık
O boyla 55 dersen ben hedef kilomu 60 a çekerim niye çekmeyim aha kıskandım :))
At at iyi olur belki iyi bir yere düşersin kimbilir
Geçen bende çekyattan attım kendimi çok eğlenceli şaka bi yana bu kadar cardio zararlıymış öyle mi şaşırdım
Bebeğim biz damak tadımıza düşkünüz ne yapalım o kadar güzel yemeklerimiz var ki
Seni böyle konuşmalardan men ediyorum bir daha duymayayım sen bir 4. Takım üyesisin bak 86 kiloydum ben veremem diyordum ben zayıflayamam ömür boyu böyle kalacağım yengem 3 çocuk doğurdu dal gibi imrenirdim ona Alışverişe giderdim hanım efendi bunlar standart size olmaz derlerdi eve gelir o sinirle ne bulsam yerdim
Beraber zayıflayacağız ben yaptıysam sende yaparsın etme böyle kyamam sana
Döverim bak
Kız ağzının kenarını sil bal damlıyor
Günaydın fıstık sarmam ben bunhafta iki kilo vereceğim
böcüğüm geçmiş olsun ne oldu sana
Kızlar sizlerle bişey paylaşayım dün çok gerildim
İnsanlar neden böyle
Dün makarna yedim
Okuldan bir arkadaş başladı sen tekrar kilo aldın ulen Nasıl aldım dedim e alırsın diyor
Biri gelmiş benim kızkardeşimde vermişti geri aldı sende alırsın
Ben bunları duyunca çöküyorum
İyiki takımım var iyi ki sizler varsınız yoksa ben asla irademe sahip olamazdım
Sizi seviyorum canlarım
@Yawrukush kaptanım benim şimdiye dek ne basen problemim ne selülit problemim oldu
Çünkü yok olmayan popoda hangi selülit olacak
Bugün ki egzersize heveslenmiştim ama nırç yapamam
Üzgünüm
Ben haberleri izlemiyorum artık midem almıyor yaşananları böyle bir dünyada çocuklarımızı Nasıl yetiştireceğiz Nasıl koruyup kollayacağız Allahım kime güveneceğiz bilmiyorum artık
Aklım almıyor yemin ederim
Vahset pislik midesizlik sapıklık......
Yorum yapamıyorum çok korkuyorum artık....
Seninle boyumuz aynı ve ideal kilo 59 canım 60 yapabilirsin ama sen 60 yaparsan ben 59 yaparımÇikolata ye ultrason öncesi
Teşekkür ederiz kazanmak ruhumuzda var bizim emeğinize sağlık
At at iyi olur belki iyi bir yere düşersin kimbilir
Geçen bende çekyattan attım kendimi çok eğlenceli şaka bi yana bu kadar cardio zararlıymış öyle mi şaşırdım
Bebeğim biz damak tadımıza düşkünüz ne yapalım o kadar güzel yemeklerimiz var ki
Seni böyle konuşmalardan men ediyorum bir daha duymayayım sen bir 4. Takım üyesisin bak 86 kiloydum ben veremem diyordum ben zayıflayamam ömür boyu böyle kalacağım yengem 3 çocuk doğurdu dal gibi imrenirdim ona Alışverişe giderdim hanım efendi bunlar standart size olmaz derlerdi eve gelir o sinirle ne bulsam yerdim
Beraber zayıflayacağız ben yaptıysam sende yaparsın etme böyle kyamam sana
Döverim bak
Kız ağzının kenarını sil bal damlıyor
Günaydın fıstık sarmam ben bunhafta iki kilo vereceğim
böcüğüm geçmiş olsun ne oldu sana
Kızlar sizlerle bişey paylaşayım dün çok gerildim
İnsanlar neden böyle
Dün makarna yedim
Okuldan bir arkadaş başladı sen tekrar kilo aldın ulen Nasıl aldım dedim e alırsın diyor
Biri gelmiş benim kızkardeşimde vermişti geri aldı sende alırsın
Ben bunları duyunca çöküyorum
İyiki takımım var iyi ki sizler varsınız yoksa ben asla irademe sahip olamazdım
Sizi seviyorum canlarım
@Yawrukush kaptanım benim şimdiye dek ne basen problemim ne selülit problemim oldu
Çünkü yok olmayan popoda hangi selülit olacak
Bugün ki egzersize heveslenmiştim ama nırç yapamam
Üzgünüm
Tebrikler:)......MOUNTAIN CLIMBER EGZERSIZI TAKIM ICI ILK 3.....
1.1000 adet egzersiz ile @Ollalla
2. 500 adet egzersiz ileHarpy
3.400 adet egzersiz ile @Mavibocuk
Tebrikler canlar...
Kuzum çok güzel anlatmışsın gerçekten bayıldım cümlelerine:)canım aslın da bir dönem hepimizin geçtiği yollardan geçiyorsun, inan bana yüzlerce, binlerce insan da seninle aynı şeyleri düşünüyor aslın da ama bizim farkımız artık bunu kabullenmeyi reddediyor olmamız. İsra suresi 19. ayet der ki ''biz insanların kaderini çabasına bağlı kıldık'' şişman olmak senin kaderin değil. Bunu değiştirebilirsin ve aslın da o kadar şanslısın ki bir zamanlar aynen senin hissettiğini hisseden insanlar topluluğunun içindesin. Hani bazen toplu terapi yapar ya psikologlar işte bizim amacımızda birlikten kuvvet oluşturmak. yarın yeni bir gün yeni bir sabah ve yeni hayatının ilk günü olsun. Tüm lezzetleri hiç tatmamış hiç tanışmamış gibi sıfırla beynini, ve kendi içinden yeni bir incecik genç bir kız doğur yeniden kendinden. Şöyle yapalım mı ? bir bebeğin doğması için bile anne karnında 9 ay beslemek büyütmek gerekiyor. İçinde ki o zayıf incecik narin genç kıza maksimum 9 ay boyunca tüm özenle bak, sağlıklı besle kendin de yeni bir can büyüt. Ve yeni doğan bir can misali göreceksin ki senden yepyeni bir sen çıkacak. Haydii başlayalım...
Günaydın papatyam:)Gunaydin canlarim, mutlu ,saglikli haftasonlari.
]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
[/QU
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy ODUL - - - - - - CheGuevera - - - - - - - melinda23 100IA- - - - - - abesle_istigal 100M- - - - - - sevimlicadi0 ODUL - - - - - - edsofi ODUL - - - - - - ddanes - - - - - - - KarKralicesi - - - - - - - AKovser - - - - - - - zey zey - - - - - - - mugehatun - - - - - - - kitabi - - - - - - - Asyaca ODUL - - - - - - tiffany20 - - - - - - Ollalla ODUL - - - - - - gogo2405 - - - - - - bnnu ODUL - - - - - - Mavibocuk - - - - - - haeshin - - - - - -
[/td][/td][/td][/td]
Dün ödül öğünü yapmadım bugün yapayım:)
Teşekkürler kaptanımCUMARTESI GUNU EGZERSIZLERIMIZ
Canlar bugun gece 23'e kadar attiginiz ADIMLARI ve POP SQUAT egzersizinin adedini beni etiketleyerek yaziniz lutfen.
Bu egzersizimiz bacak ve kalcalarimiz icin oldukca etkilidir.
Kolay gelsin, bol ter atmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?