Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Deryam sabah alintilamistim bu mesajlari unuttum simdi ne oldugunu hakkini helal et canim :)

Ya cocuk iste hakli verselermis kardesini o ne guzel bakarmis bi kere:))) akinimin kardesi dogsun minik abi olsun :))
minik abi :)

canim nasil oldun sen?
Odulun afiyet olsun:)

nirc yapamaz misin:)
seni gidi seni, ozledim sohbetini kuzum:)

Hay agzina saglik canim:)

optuk Ebrum:)

Allah kuzularimizi korusun, iyi insanlarla karsilastisin

Günaydın uyananlar ve uyanmak istemeyip uyandırılmış olanlar..
ben hep 2.secenegi yasiyorum, hic uyanmak istemeyip, hep felaket halde uyandirilanlardan:)

Vaktin varsa süper olur ablacım :)
Busracim bunlarin hepsini zamaninda kendim yaptim.
Hepsi de cok etkili programlar.
Hangisini begenirsen ona devam edebilirsin guzelim.
Her birini 10ar gun de yapabilirsin.
Kolay gelsin:)

cok sevindim canim, o zaman dans:)

Benden size gelsin Sıla "Afitap" dinleyin
tesekkur ederiz sekerim:)

Günaydın papatyam:)
canimmm :)

Sabah pizzami yaptim yedim lavastan bile ince oldu ustteki malzemeleri tasiyamadi hayeller dominos hayatlar kil kadar ince pizza :)
pizza pizzadir kil kadar da olsa candir:)

Canlar ben kaçar:) Yürüyüşe çıkıyorum. Geldiğimde de biraz notlarıma çalışırım:) Tekrar gelirim
kolay gelsin canim:)

canim cok yakin arkadaslarimiza altin ya da hediye karti hediye ediyoruz:)
ya da cogunlukla burada insanlar internetten buyuk alisveris firmalariyla anlasiyorlar, neye ihtiyaclari varsa seciyorlar, bizlerde internetten onlarin istedikleri hediyeleri postaliyoruz.
ama cuma gunu gittigim arkadasa hem hediye karti, hemde bebek zibini, elbisesi, ayakkabisi hediye goturdum:)

esinle arayi duzeltirsiniz biran evvel umarim:)
kota da coook sevindim:)

Kizlar ya bende temizlik baskani oliiiimmmm
Temizlik yapinca bana bildirim yapinn etiketleyerekk havam olur
tamam canim en az bildirim benden gelir heralde:)

Şu yazından sonra seni annemle tanıştırasım geldi, bunu ona okutacağım belki heveslenir. Ben annemi olduğu gibi beğeniyorum benim için değil sadece kendi sağlığı için zayıflasın istiyorum
insallah annecigin zayiflar Ebrum...

ablacim insallah gonlunuze gore, icinize sinen, size ekstra tamis vs isi cikartmayacak bir ev bulur, alirsiniz.
simdiden hayirli olsun:)

Bunlari simdi farkeettim ne zaman eklemislerrr
yeni iconlarimiz:)

afiyet olsun guzelim:)

Uyudum uyudum uyudum aferin bana
uyumaaaa kalk calis kuzum:)

afiyet olsun canim, ceyizleri de hayirli olsun yeni gelinin :)
darisi bekarlara:)

Aynen bende 3 ay bundan once magazada bir pantolona asik olmusdum))) bilerekden kucuk beden aldim belki pantolon askina bogazimi tutarim diye.Dun denedim beli baya bol geldi. Siz degerli arkadaslarima desteginiz icin tesekkur ederim.
E o zaman dans
tebrikler canim :)

bence cok guzel bir hediye, dusunup almissin ya o zaten her halukarda bayilir:)
dusunceli fistigim:)

tenis oynamak nasıl olur acaba ?
yağ yakımda etkilimi kızlar. Bileniniz varmı?
cok guzel olur canim imkaniniz varsa deli gibi kalori yakarsiniz.
gorundugunden cok daha zorlayan, kosturan, enerji harcatan bir spor:)

afiyet olsun canim:)

Ben bi yürüdüm bi yürüdüm bugün 20714 adım Yawrukush bebeğim
harikasin canim benim:)

Cok yorulmussun Busem, kahvaltin afiyet olsun :)

Oh noooo yine 1300 mesaj birikmis bensiz ne.konusuyonuz kiz siz bakim
al benden de o kadar ne konusuyor bu kizlar:)

Menüm

Bütün gün 5-6 dilim salatalık dışında birşey yiyemedim
Akşam
5-6 tane sarma
salata, yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği..

su 1 lt belki olmuştur, bulantıdan içemedim :/
hiv bir sey yok ki menunde, hala hasta misin kuzum?

Bence harika fikir kesinlikle yapmalısın
Bizim eve de en yakın yer bakkal baya bir efor harcıyorum gidip gelirken nerden baksan 50 metre
eheheh bizim burada bakkalda yok kiymetini bil:)

Kiz ozge ne yapcaz bu gereksiz ay4intilari biz:) benimki ciddi boyutlarda anlatamam burada okuugum her mesajdan sonra bi serbest cagrisim yasiyorum bi hepsini yazsam cenesi dusuk olurum. Bendeki gereksiz bilgi durumu manyakluk derecesinde artik. Kafamda birileri konusuyor surekli:)) terapi bile dusunuyorum bazen :)))

Estf canim:) datliyi duzluyu yemecez gezenlecez zayiflecez

gunaydin amazonlarin en guzeli:)

Daha iyi canim beslenmesi sorun iste ama agrisi yok. Bi de emzik yasak onun travmasi var sadece onun icin agliyo. Demiyo ki beni kestiler:))) varsa yoksa meme:))
oyy kuzum insallah yemeklerini yer, belki bu vesileyle emzigide birakir..

O hediye secme olayi cok mantikli keske buradada olsa. ABD de yasayan bi arkadasimdan duymustum ben de. Neye uhtiyaci varda magazaya liste birakiyormus cocuk sahibi olacak kisi de mi icinden butcene göre secip aliyormussun harika bence. Burdada oturtsak keske o sistemi hem annenin isine yarar hem de ne alcaz derdi biter

gunaydin amazonlarin en guzeli:)

oyy kuzum insallah yemeklerini yer, belki bu vesileyle emzigide birakir..
Tatlim sana da gunaydin:))) zaten emzik vermicem eline bi daha. Madde bagimlilari gibi istiyo. Anne kotu memeyi v3r diyo ki yuzune bakmadigi kirmizi bi emzik var ondan bahsediyo. Dun teleferikle bi tepeden inerken sirt cantasinin dibinden bulmus sari memesini aldim camdan vadiye dusurur gibi yapip attim. Butun pedagoji teoremlerini hice sayarak sana masha bebegi alcam annem aglama dedim sustu :))))

Alalim de mi ya:)) raki sevilmez mi kiz. Ben defneyi cok iyi anliyorum ona emzik yasak bana raki :)) ama dun bir irade savasinj kazandim. Önümde buzlu viski ve cikolata duruyordu. Cay ictim. Yaa. Halbuki viskinin glisemik indeksi 0 mis

bilmiyorum Busem ya durumumuz ciddi bizim:)
oyy suan cok gergin anlar yasaniyor bizim evde..
esim butun evin jaluzi perdelerini degistirme karari aldi.
saatlerdir ugrasiyor oglanda, surekli merak ediyor tamir islerini, evde surekli gerginlik, patlayacagiz yakinda..

Ah abla bence onada koşu bandı al karşılıklı yaparsınız değiş tokuşta yaparsınız:)

Ah minişim yaa:)
Tatlim kosu bandini annemle ele verip cebren ve hile ile sattirdimdi hayatta almaz enisten gari. Ama cok yer kapliyo be tatlim zaten. Yuruyuse cikiyorum iste bahaneyle :))

Hahahaa verin ekine bi cekic bi tornavida bisey olmazz oynasin. Bizimkil3r de oyle babalari is yaparken dibinden ayrilmazlar o alet cantasi didik didik yapilir:))) gece gece is yapmak bu adamlarin fitratinda var sanirim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…