- 20 Eylül 2012
- 22.152
- 89.297
- 798
Deryam sabah alintilamistim bu mesajlari unuttum simdi ne oldugunu hakkini helal et canim :)
minik abi :)Ya cocuk iste hakli verselermis kardesini o ne guzel bakarmis bi kere:))) akinimin kardesi dogsun minik abi olsun :))
canim nasil oldun sen?Günaydın herkese yaşıyorum ve buradayım
İlaç almıştım uyumuşum akşam şimdi iyiyim
Menümü yazıp geride kalan 125 mesajı okuyayım kahvemi yudumlarken
Biraz sonra yürüyüşe çıkacağım
Dünkü menüm
Kahvaltı
Çemenli yumurta
Yarım simit
Kk peynir
Domates salatalık közlenmiş biber
Çay
Öğlen bir küçük tabak makarna bir kase cacık
Ara bir dondurma (maraşlıyım ne yapam)
Akşam etli paça çorbası
Ama maalesef mide bulantım yüzünden hepsi gitti
9 bin adım
Odulun afiyet olsun:)
nirc yapamaz misin:)Çikolata ye ultrason öncesi
Teşekkür ederiz kazanmak ruhumuzda var bizim emeğinize sağlık
O boyla 55 dersen ben hedef kilomu 60 a çekerim niye çekmeyim aha kıskandım :))
At at iyi olur belki iyi bir yere düşersin kimbilir
Geçen bende çekyattan attım kendimi çok eğlenceli şaka bi yana bu kadar cardio zararlıymış öyle mi şaşırdım
Bebeğim biz damak tadımıza düşkünüz ne yapalım o kadar güzel yemeklerimiz var ki
Seni böyle konuşmalardan men ediyorum bir daha duymayayım sen bir 4. Takım üyesisin bak 86 kiloydum ben veremem diyordum ben zayıflayamam ömür boyu böyle kalacağım yengem 3 çocuk doğurdu dal gibi imrenirdim ona Alışverişe giderdim hanım efendi bunlar standart size olmaz derlerdi eve gelir o sinirle ne bulsam yerdim
Beraber zayıflayacağız ben yaptıysam sende yaparsın etme böyle kyamam sana
Döverim bak
Kız ağzının kenarını sil bal damlıyor
Günaydın fıstık sarmam ben bunhafta iki kilo vereceğim
böcüğüm geçmiş olsun ne oldu sana
Kızlar sizlerle bişey paylaşayım dün çok gerildim
İnsanlar neden böyle
Dün makarna yedim
Okuldan bir arkadaş başladı sen tekrar kilo aldın ulen Nasıl aldım dedim e alırsın diyor
Biri gelmiş benim kızkardeşimde vermişti geri aldı sende alırsın
Ben bunları duyunca çöküyorum
İyiki takımım var iyi ki sizler varsınız yoksa ben asla irademe sahip olamazdım
Sizi seviyorum canlarım
Yawrukush kaptanım benim şimdiye dek ne basen problemim ne selülit problemim oldu
Çünkü yok olmayan popoda hangi selülit olacak
Bugün ki egzersize heveslenmiştim ama nırç yapamam
Üzgünüm
seni gidi seni, ozledim sohbetini kuzum:)
Hay agzina saglik canim:)Diyete basladigimizda ve birkac hafta sonra hepimizin yasadigi klasik bunalimmmm...
oncelikle kendine gel canim
bir toparlan
beynimi aldirmak ne demekk
nefsine hakim olacaksin
olamadigin zaman sporla cezalandir kendini
kati kurallarin olsun lutfen
ben bu saatte yiyemem tesekkur ederim
ben sunu yiyemem gibi
Tabiki basaracaksin
elbette olacak
Elbette zayiflayscaksin
bak bana
125 kilolara cikmis insanim
bildigin ileri derece obez
yapamasam ben yapamam
gormuyormusun irademi
58kg annem bile bakakaliyoooo
azcik tadina bak kizim diyor
hergun sofrada neler var
esim sagolsun yemeyi almayi sever
dondurmalar tatlilar surekli var evde
Ben onumde yenen seylerim tadina bakmiyorum
Okula ac gidiyorum
3te yiyorum
8gibi tenefuste
ekmek aralari patates kizartmalari
yanina kola
sirada surekli cikolatali atistirmalar surekli elimin yaninda
havalar isindi dondurma
Inan bana aciktiysam ayran iciyorum
gecen 5kisi dondurma yedi
saat 17 idi yemem dedim cay ictim
125 kilolara cikmis ben bunu yapabiliuorsam sen tabiki yaparsin
Cok kizdim sanaaaa
beynimi aldirmak ne demekkk
lutfen azimli ol
yemek icin yasamaa
miden ve beynin diyete direniyorrr
klasik bir bunalimdasinnnn
bu direnci sporunu artirarak kirrrr
cabucsk kendine gel
optuk Ebrum:)Kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum, sizden aldığım enerjiyle kalkıp önce bir şeyler atıştıracağım sonrada temizliğe girişeceğim :) akşama düğün var bugün uğramamam belki... Diyetinize sadık kalıngüneşli günler
Allah kuzularimizi korusun, iyi insanlarla karsilastisinAyyyy gene haberler bi ton. Ya bi insan bi insana nasil kiyiyor anlamiorum hepmiz kardesi hepimiz allagin kuluyuz ya. Rabbimin hatrina bari kimse kimseye dokunmasin ya . karsindakii allah yaratmis allahin sevdigi kula nasil dokunursun hele emanet kadinlara . ne kadar nefsi yuksek insanlarin ne kadar iradesisiz ya .
Unuversiteli bir genc hamile kalmis dogurmus bogmus cocugu denize atmis . biz anneysek bolelerin adi ne ben adini koyamiorum . 8 yasindaki cocugun pesinde 40 yasinda adam arkasindsn gidiyor cinsel istismar. Ne kadar mide bulandirici seyler ya . park yeri vermedi die adam karisinin cocugunun yaninda pompali tufekle olduruluyor. İnsan hayati bu kadar ucuzladimi . nereye gidiyor ewatlarimizi nasil bi dunyaya yetistiriorum . evladimiza en once bence vicdani merhameti ogretmeliyiz . bunu yapan cogu insanin mutlaka gecmisten ruhen darbeleri oldugu icin bence bunlari yapiorlar. Yada aldigi haram adi altinda iceceklerden kullandiklari icin yapiyorlar . allahim hepimizi bu insanlardan korusun . dönme sanslari varsa islah etsin insallah rabbim
ben hep 2.secenegi yasiyorum, hic uyanmak istemeyip, hep felaket halde uyandirilanlardan:)
Günaydın uyananlar ve uyanmak istemeyip uyandırılmış olanlar..
Vaktin varsa süper olur ablacım :)
Hepsi de cok etkili programlar.
Hangisini begenirsen ona devam edebilirsin guzelim.
Her birini 10ar gun de yapabilirsin.
Kolay gelsin:)
cok sevindim canim, o zaman dans:)4. Takım uyanın artık
Yıllardır içine giremediğim girmemin söz konusu bile olmadığı pantolonum hurçtan çıktı ve beli geniş bile oldu Alllahhhhh
Yürüyüşe çıktım yolda yazıyorum size
E o Zaman dans
tesekkur ederiz sekerim:)Benden size gelsin Sıla "Afitap" dinleyin
canimmm :)Günaydın papatyam:)
pizza pizzadir kil kadar da olsa candir:)Sabah pizzami yaptim yedim lavastan bile ince oldu ustteki malzemeleri tasiyamadihayeller dominos hayatlar kil kadar ince pizza :)
kolay gelsin canim:)Canlar ben kaçar:) Yürüyüşe çıkıyorum. Geldiğimde de biraz notlarıma çalışırım:) Tekrar gelirim
canim cok yakin arkadaslarimiza altin ya da hediye karti hediye ediyoruz:)günaydın şeker parelerim
menülerin cok gusel olms tebrık ederm bsecim
canım masallah azmin cok hosuma gidiyor azcık kaçamak yap canım hafta içi toparlarsn yıne
ahaha cıddımsn suan bızde cok konusan neselı guler yuzlu bır profılın varmıs gıbı hıssettırıossn
ohh masalalh enerjıye bakk azcıkta bana lazm o enerjden cnm
menün cok guzel tebrık ederm
ahahaha bn cok tatlı yemıorm artk cok zararlı ya cidden
oo ceyreklerrr super ya
bu cıvcıv kadr olamıorm yalnz cok tatlı yapıo hareketlerı ahahah
ohh yarasn şifa nietine yorgnlugunu almstr eheheheh
selam sole aılene eheheheh
hedıye ne aldn merak ettm özgiş orlarda ne alınıo hedıye
aaa aman dıkkat yaaa hay allahım korusun
daha havalar tam ısınmadı nıe ıslak sac cıkıosn tam sopalıksın
ohh masallah valla bnm daha cok yolum var eskılere gıymeye
tebrık ederm
sıalyıda hıc dınlemem tarzım dıl ehehhe
ya da cogunlukla burada insanlar internetten buyuk alisveris firmalariyla anlasiyorlar, neye ihtiyaclari varsa seciyorlar, bizlerde internetten onlarin istedikleri hediyeleri postaliyoruz.
ama cuma gunu gittigim arkadasa hem hediye karti, hemde bebek zibini, elbisesi, ayakkabisi hediye goturdum:)
esinle arayi duzeltirsiniz biran evvel umarim:)Sporumu yaptimmm hemde hakkiyla cezamida odedimmmm
Kocam gezelim dedi spor dedim aristik birazzz hattaaa bayaaaaa
Napiyim vaktim yokkiiii
O kizimla gitti gezmeye
Bugun 44 beden kotum baya bol geldi
Kemerle falanda olcak gibi degil
91kilo iken almistim simsiki sariyordu
92de dusuyorrrr
Cok ilginccc
kota da coook sevindim:)
tamam canim en az bildirim benden gelir heralde:)Kizlar ya bende temizlik baskani oliiiimmmm
Temizlik yapinca bana bildirim yapinn etiketleyerekk havam olur
insallah annecigin zayiflar Ebrum...Şu yazından sonra seni annemle tanıştırasım geldi, bunu ona okutacağım belki heveslenir. Ben annemi olduğu gibi beğeniyorum benim için değil sadece kendi sağlığı için zayıflasın istiyorum
ablacim insallah gonlunuze gore, icinize sinen, size ekstra tamis vs isi cikartmayacak bir ev bulur, alirsiniz.Yoruldum bugün. Ev arayanlar kervanına bizde katıldık iyimi. Oturduğumuz ev güzel ama 1. Kat altı boş yerler soğuk oluyo kira 750 daha artış yapılcak ağustosta ısınmak için 500 600 arası ödedik kışın e haliyle üstüne biraz daha katsak kredi öderiz dedid düştük yollara. Kızımla bi evi beğendik eşim beğenmedi hadi hayırlısı bakalım.
simdiden hayirli olsun:)
yeni iconlarimiz:)
Bunlari simdi farkeettim ne zaman eklemislerrr
afiyet olsun guzelim:)Yeni eve girdim. daha yemeğimi hazırlayıp yiyeceğim. Çok şükür 1. Günümü listemdeki gibi tamaladım ama daha sonra yeniden yazarım. Daha sporum var :)
Ben şimdi geçmişe dalıp alıntıları yapayım
uyumaaaa kalk calis kuzum:)Uyudum uyudum uyudum aferin bana
afiyet olsun canim, ceyizleri de hayirli olsun yeni gelinin :)Kızlar bugün annemdeyim erkek kuzenim evleniyor kız tarafı geldi sabah çeyizi serdi gittim baktım maşallah o kadar güzelki bayılıyorum her sene yeni şeyler çıkıyor 7 yıldır evliyim benim zamanımda benimkiler son modaydı şimdi bakıyorum neler neler değişmiş. Özellikle mutfağına bayıldım çoğu şeyi english home mağazasından almış herşeyi güzeldi maşallah bir iğne oyası havlular tülbentler vardı ki 100 den bazla oyalı tülbentleri vardı yuhh dedim yaaa Allah ağız tadı versin inşallah ama ben çeyiz çok seviyorum. Bu arada amcamın eşi bir yemekler hazırlamış kız tarafı için bizde yedik ben az az tadlarına baktm kesinlikle tıkabasa yemedim hatta bir çok tatlı tarzı şeyleri tadına da bakmadım ye süt yapar dedi herkes ama çoğu şeye hayır diyebildim yaşaasınnnn neyse öyle annemlerdeyim şimdi biraz günün hreketini yapıcam öptümmmm hepinizi
darisi bekarlara:)
tebrikler canim :)Aynen bende 3 ay bundan once magazada bir pantolona asik olmusdum))) bilerekden kucuk beden aldim belki pantolon askina bogazimi tutarim diye.Dun denedim beli baya bol geldi. Siz degerli arkadaslarima desteginiz icin tesekkur ederim.
E o zaman dans
bence cok guzel bir hediye, dusunup almissin ya o zaten her halukarda bayilir:)Sevgili 4. Takım malum haftaya anneler günü ben anneme telefon (samsumg galaxy j5) ve telefon kabı aldım sizce nasıl bir hediye? Annemin telefonu baya eskiydi annemde hep hattımı uzatalım ve bir telefon alalım diyordu. Haytı uzatınca bazı telefonlar bedava. Bende almışken biraz iyi olsun dedim üzerine bir miktar para ödedim ve bu telefonu aldım? Hem hesiye olarak nasıl? Hemde aranızda kulanan varmı telefonun kendisi nasıl?
dusunceli fistigim:)
cok guzel olur canim imkaniniz varsa deli gibi kalori yakarsiniz.tenis oynamak nasıl olur acaba ?
yağ yakımda etkilimi kızlar. Bileniniz varmı?
gorundugunden cok daha zorlayan, kosturan, enerji harcatan bir spor:)
afiyet olsun canim:)Menüm
Sabah
Omlet
Yeşillik salatalık
Maydanoz çayı
Öğlen
Muz
Yarım elma
Ara
Nescafe
Akşam
1 minik içli köfte
Azıcık tavuk
Azıcık türlü
Lahanalı havuçlu salata
AzıcıkBulgurlu yuvarlak köfte adını unuttu
2 çatal tatlı onuda zorla yedim
Sanki çok yemişim gibi görünebilir ama azıcık azıcık aldım yaa midem almıyor artık yaaaa midem bulanıyor şuan
1.5 litre su
13000 adım
Bugünün egzersizini yapamadım daha eve bile giremedim
harikasin canim benim:)Ben bi yürüdüm bi yürüdüm bugün 20714 adımYawrukush bebeğim
Cok yorulmussun Busem, kahvaltin afiyet olsun :)Iyi aksamlar kizlar
Menunu vereyim odullu menu
Sabah odul ogunu oldu
Serpme kahvalti detaylari yazmadim en kotusunu dusunebilirsiniz
Aksam
Kofte
Mucver
Pancar
Spor yok kizlari uyutamadim daha
Su 5 lt olmustur aksama kadar disarilarda.kosturduk dag bayir to toprak habire su ictim
Gecmisi henuz bitiremedim
Cok yemek yaptim bugun bi de
Ogleden sonra eve geldik
Kofte
Mucver
Kabak dolmasi
Taze fasulye
Pancar tursusu
Kizlar uyanana kadar mutfaktaydim valla
Yarin da temizlik var
Bir hafta yemek yapmam heralde artik
Kizlar uyursa devam edecegim gecmisi okumaya tarih beni affetmeyecek :)
al benden de o kadar ne konusuyor bu kizlar:)Oh noooo yine 1300 mesaj birikmis bensiz ne.konusuyonuz kiz siz bakim
hiv bir sey yok ki menunde, hala hasta misin kuzum?Menüm
Bütün gün 5-6 dilim salatalık dışında birşey yiyemedim
Akşam
5-6 tane sarma
salata, yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği..
su 1 lt belki olmuştur, bulantıdan içemedim :/
eheheh bizim burada bakkalda yok kiymetini bil:)Bence harika fikir kesinlikle yapmalısın
Bizim eve de en yakın yer bakkal baya bir efor harcıyorum gidip gelirken nerden baksan 50 metre