Su an kulaklarimda hasan mutlucanin sesinden yine de sahlaniyor aman kolbasinin yandim da kir ati darbe turkusu cinliyor oyle bir gaza gelis ve yukselme yasiyorum ki butun yufkacilara ve borekciler e savas ilan ediyorum. Olmadi askeriye bu duruma el atsinAyy ben de pizza yemeyi planlıyorum pazar günü
Bravo Haeshin başarılarının devamını diliyorum. Siz değerli üyelerim misyonumuzu korudukça çiğnenen bu hunharca yutulan lezzetli tatlı ve böreklerin varlığı nesiller boyu varlığını koruyacaktır..
Yaşasın börek ve tatlıları koruma ve koklama derneği
aslın da ben de, düğün de sana çeyrek takarken 2 tam altını geri alsam yeni bi telefona kavuşabilirimDeryaya telefon alana merveyede alacak telefon alma kampanyası başlatalım canım
anlamadığım şey için mutlu olduğum yegane anSu an kulaklarimda hasan mutlucanin sesinden yine de sahlaniyor aman kolbasinin yandim da kir ati darbe turkusu cinliyor oyle bir gaza gelis ve yukselme yasiyorum ki butun yufkacilara ve borekciler e savas ilan ediyorum. Olmadi askeriye bu duruma el atsinAsyaca al bakalim sana yasli espirisi bunu anladiysan artik genc degilsin
Oohh nooo iste ben o espirinin yazildigi yıllarda dogmusum yav:)))anlamadığım şey için mutlu olduğum yegane an
canım tiroidlerin e de mutlaka baktır, bir de D vitaminini de sakın unutma. D vitamini eksikse kesinlikle verilmiyor kiloÇok geçmiş olsun canım bugün nasıl oldun?
Spor komusunda haklıyıdınız biliyorum ama dinlemedim işte yine dik kafalılığım tuttu
Okuldan dolayı gidemiyorum ki bi cuma günü gitmeyi düşünüyorum. Buara zaten hem sık sık başım dönüyor bide geceleri bacağıma çok kramp giriyor bi gidelim bakalım kesin demir eksikliği diyecek şimdiden hissediyorum :)
Doğru mu bilmem ama öyle yazıyordu evet belki bir kaç gramm yağ gider değil mi
Bu dünyanın heryerinde böyle. Dünya yaşanılmaz bir yere döndü. Hergün yatarken çok şükür bugün bir yerde patlama olmadı diyerek yatıyorum. Kimse güvenemez oldum, olduk daha doğrusu. Yaşım artdıkça yerşeyin farkına vardıkca küçüklüğün değerini daha iyi anlıyorum. Herkesi masum sanmak. Gerçekleri görmemek ve mutlu olmak. Hele ki çocuklara yapılan zulümü görünce içimden başka bir ben çıkıyor. Onlara kalkan eller kırılır İnşaallah. Biz sana onları sevmeye kıyamazken. Allahım böyle vicdansızların sonu getirsin. Böyle haberler son bulur İnşaallah
aydın ı çok merak ediyorum yav benAydinin butun nene ve dedeleri su an burada yuruyus ve spor yapiyorlar sanirim. Yas ortalamasi abartmiyorum 75 . Maşallah dedelere ninelere. Demin mekik ceken haci amca gördüm yav bildigin tespihi koluna takmis haci.
Aydin cok guzel. Ama soyle bir sikayeti oluyor disardan gelenlerin. Insan iliskileri zayif. Aydin kökenli biri olarak aydin merkezde boyle bir durumun oldugunu ben bile goruyorum. Eski yerlesik.mahhalle komsuluklari disinda yeni mahalleler gercekten kopuk. Ama yasayabilecegin en rahat sehir. Ve guzel de yani.aydın ı çok merak ediyorum yav ben
Derya evet ya oyle oluyor de mi tatli yendiginde. Bunu karataydan sonra farkettim ben amaaha şu baklava dan sonra ağzımın içi çok acımsı oldu yaa sabah oldu hala geçmemiş
ne kadar zarar veriomuşuz aslında kendimize habire tatlı yerken
evet ya ben de ilk kez farkediyorum. Karatay yapıyorum ben de biliyorsun. sırf şu acımsılığı yaşamamak adına yemem bir daha. Ağzımın içi aç karnına granül ilaç içmişim gibi bi değişik acımsı yaDerya evet ya oyle oluyor de mi tatli yendiginde. Bunu karataydan sonra farkettim ben ama
Yeme tatlim pis tatlilar igk baklavalar cis boreklerevet ya ben de ilk kez farkediyorum. Karatay yapıyorum ben de biliyorsun. sırf şu acımsılığı yaşamamak adına yemem bir daha. Ağzımın içi aç karnına granül ilaç içmişim gibi bi değişik acımsı ya
Senin de kutlu olsun canım. Hiç sevmem ben 1 mayısı, memurlar tatil olur ama gerçekten işçi olanlar yine çalışır ve hatta resmi tatil olduğu için daha çok çalışır çünkü müşteri yoğunluğu daha fazla olur. 1 mayısı kendi adıma protesto ederim hep ve eve bir çöp dahi almam. o gün tüketim olmasa hiç bir işçi çalışmak zorunda kalmaz.İşçi ve emekçi bayraminiz kutlu olsun kizlar
ay hakkaten ya bin pişmanımmYeme tatlim pis tatlilar igk baklavalar cis borekler
Benim bunları indirmem lazım ama Nasıl ne yazcem YouTube dayıyaKiz ozge ne yapcaz bu gereksiz ay4intilari biz:) benimki ciddi boyutlarda anlatamam burada okuugum her mesajdan sonra bi serbest cagrisim yasiyorum bi hepsini yazsam cenesi dusuk olurum. Bendeki gereksiz bilgi durumu manyakluk derecesinde artik. Kafamda birileri konusuyor surekli:)) terapi bile dusunuyorum bazen :)))
eline sağlık kaptanımmm...PAZAR GUNU ADIM EGZERSIZI TAKIM ICI ILK 3...
1. 23.500 adim ile @sevimlicadi0
2. 20.714 adim ileDerya_idil
3. 17.000 adim ile O Ollalla
Tebrikler guzeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?