Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Su an kulaklarimda hasan mutlucanin sesinden yine de sahlaniyor aman kolbasinin yandim da kir ati darbe turkusu cinliyor oyle bir gaza gelis ve yukselme yasiyorum ki butun yufkacilara ve borekciler e savas ilan ediyorum. Olmadi askeriye bu duruma el atsin Asyaca al bakalim sana yasli espirisi bunu anladiysan artik genc degilsin

anlamadığım şey için mutlu olduğum yegane an

canım tiroidlerin e de mutlaka baktır, bir de D vitaminini de sakın unutma. D vitamini eksikse kesinlikle verilmiyor kilo

Aydinin butun nene ve dedeleri su an burada yuruyus ve spor yapiyorlar sanirim. Yas ortalamasi abartmiyorum 75 . Maşallah dedelere ninelere. Demin mekik ceken haci amca gördüm yav bildigin tespihi koluna takmis haci.
aydın ı çok merak ediyorum yav ben

PAZAR GUNU EGZERSIZLERIMIZ

Canlarim aksam 23'e kadar attiginiz ADIMLARINIZI ve TRICEPS egzersizlerinizi beni etiketleyerek yaziniz lutfen.
Triceps egzersizimiz kol kaslarimiz icin etkili bir egzersizdir.
Hareketi yaparken tamamen kol kaslarinizi calistirdiginizdan emin olunuz.
Kolay gelsin , bol ter atmalar..

aydın ı çok merak ediyorum yav ben
Aydin cok guzel. Ama soyle bir sikayeti oluyor disardan gelenlerin. Insan iliskileri zayif. Aydin kökenli biri olarak aydin merkezde boyle bir durumun oldugunu ben bile goruyorum. Eski yerlesik.mahhalle komsuluklari disinda yeni mahalleler gercekten kopuk. Ama yasayabilecegin en rahat sehir. Ve guzel de yani.

Derya evet ya oyle oluyor de mi tatli yendiginde. Bunu karataydan sonra farkettim ben ama
evet ya ben de ilk kez farkediyorum. Karatay yapıyorum ben de biliyorsun. sırf şu acımsılığı yaşamamak adına yemem bir daha. Ağzımın içi aç karnına granül ilaç içmişim gibi bi değişik acımsı ya

Yeme tatlim pis tatlilar igk baklavalar cis borekler

İşçi ve emekçi bayraminiz kutlu olsun kizlar
Senin de kutlu olsun canım. Hiç sevmem ben 1 mayısı, memurlar tatil olur ama gerçekten işçi olanlar yine çalışır ve hatta resmi tatil olduğu için daha çok çalışır çünkü müşteri yoğunluğu daha fazla olur. 1 mayısı kendi adıma protesto ederim hep ve eve bir çöp dahi almam. o gün tüketim olmasa hiç bir işçi çalışmak zorunda kalmaz.

Benim bunları indirmem lazım ama Nasıl ne yazcem YouTube dayıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…