Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

masha bebegi neymis ki ne cahilim:)
ben pedagoji teoremlerine karsi bildigin asiyim Busem ahh ahh, isyanim var uleyyn:)

Hahahaa verin ekine bi cekic bi tornavida bisey olmazz oynasin. Bizimkil3r de oyle babalari is yaparken dibinden ayrilmazlar o alet cantasi didik didik yapilir:))) gece gece is yapmak bu adamlarin fitratinda var sanirim :)))
ya canim benim cekic, tornavida kesmiyor...
babasi merdivendeyken oda tirmaniyor, merdiveni salliyor, eline birseyler alip babasinin bacagina batiriyor.
olmadi matkapla oynayacan diye tutturuyor, saniye durmuyor ki.
eline birsey verdigimizde oynadigi ya yoktur, ya da binde birdir(

kızmadın mı yanii
ben kendime çok kızdım ağzımın içi acımsı hala, unutmuşum o tadı ağız tadımı bozdu valla
Ramazan da napcaz kaptanım yaa
yoo kizmadim odul olmus:)
ellerinle acmissin canim, motivasyon olsun bu hafta icin:)

Aydinin butun nene ve dedeleri su an burada yuruyus ve spor yapiyorlar sanirim. Yas ortalamasi abartmiyorum 75 . Maşallah dedelere ninelere. Demin mekik ceken haci amca gördüm yav bildigin tespihi koluna takmis haci.
masallah nene ve dedelere ayakta aliksliyorum:)

İşçi ve emekçi bayraminiz kutlu olsun kizlar
sagol Busem sizlerinde:)

eline sağlık kaptanımmm
kaptanım ben de en az adım atanların birincisiyiimm
bugun bunu degistirebilirsin:)

emziren anneler temsili:)

Günaydın herkeslere
sanada kuzummm :)
karikaturler efsane:))

Oyle de 1.mayis 4esmi tatli ilan edileli daha fazla 3 4 sene anca olmustur. Ama zaten ozel sektore hangi bayram tatil ki. Bu somuru duzenine karsi tam tersi bence 1 mayis ruhunu yasatmaliyiz cocuklarimiza ayni milli bayramlarimizi benimsettigimiz gibi benimsetm3liyiz. Bu insan emegini somuren duzeni bilincli ana babalarin yetistirdigi vicdanli ve adalet duygusu tasiyan cocuklar yikacak. O zaman meydanlara !!! Saka saka kalabalikta dolanmayin bak korkuyorum ben artik piknige gidin tam piknik havasi. Ama 1 mayisi bilen cocuklar yetistirin. Meydanlarin bi anlami kalmadi maalesef

Hahaha masha ve koca ayi diye rus cizgifilmi var onun mashasi:))
Biz bazen merdiveni sirf bunlar tirmansin insin atlasin oynasin diye.odanin ortasina aciyoruz. Seviyolar cocuklar boyle seyleri. Turmanma platformu koyma imkanimiz yok boyle idar3 ediyoruz:))

]TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyODUL
------
CheGueveraODUL
-----
melinda23
100IA
------
abesle_istigal
100M
------
sevimlicadi0ODUL
-----
edsofiODUL
100DK -----
ddanes-------
KarKralicesi
50JJ -----
AKovserODUL
-----
zey zey-------
mugehatun-------
kitabi- -----
AsyacaODUL
100DK 100JJ-----
tiffany20
ODUL -----
OllallaODUL
-----
gogo2405
ODUL -----
bnnuODUL
------
Mavibocuk
-----
haeshin
ODUL 100DK-----

[/td][/td][/td][/td]
abesle_istigal canim menunu goremedim, gozumden kactiysa uyar beni canim...

Pazarmi kaptanim bismillah pazar bugun deel mu
ayy kafa kalmadi gulum saat gecenin yarimi olmus listelerle ugrasinca boyle oluyor duzelttim gunleri:)

haa o minik kiz miymis masha bebegi:)
bizimde izlemisligimiz var..

Kiz nispet mi yapiyon bize tavukcu guzeli:)) pazar unutulur mu. Tatil bugun tatil. Hem de coook uzun zamandir evde gecirecegim ilk pazar. Hunharca temizlik yapar gibi yapacagim ama yapmayacagim
cok guldum lafina, ayni beni yansitiyor bu laf:)

Aksam uyuyakalmisim melisi uyuturkenn hizlica menummm
Sabah
Ince bir dilim kavun
Peynir
2haslanmis yumurta
3_5cilek
Ogle
1hurma

16.00
1tabak pirincsiz az yagli semizotu
1minik kabak 1minik patlican 1biiber dolmasi
1kase cacik
1cevizli kadayif

Aksam cocuklar uyuyunca gec oldu 22.00
1trilece

Su 3lt
Spor
60DK BANT
200DK
100MEKIK CEZAM
40 YATARAK BISIKLET HAREKETI
40 ×2 BACAK MAKAS
25×2TWIST
100×2 DUMBELL

2kere menu yazmaya yeltendim
Ilkinde Asya uyandi onu yatirdim
Birdaha aldim telefonumu
Melis uyandi
Zaten onunla bende uyumusum kaptanim kusura bakma lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…