- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
masha bebegi neymis ki ne cahilim:)Tatlim sana da gunaydin:))) zaten emzik vermicem eline bi daha. Madde bagimlilari gibi istiyo. Anne kotu memeyi v3r diyo ki yuzune bakmadigi kirmizi bi emzik var ondan bahsediyo. Dun teleferikle bi tepeden inerken sirt cantasinin dibinden bulmus sari memesini aldim camdan vadiye dusurur gibi yapip attim. Butun pedagoji teoremlerini hice sayarak sana masha bebegi alcam annem aglama dedim sustu :))))
ya canim benim cekic, tornavida kesmiyor...Hahahaa verin ekine bi cekic bi tornavida bisey olmazz oynasin. Bizimkil3r de oyle babalari is yaparken dibinden ayrilmazlar o alet cantasi didik didik yapilir:))) gece gece is yapmak bu adamlarin fitratinda var sanirim :)))
yoo kizmadim odul olmus:)kızmadın mı yanii
ben kendime çok kızdım ağzımın içi acımsı hala, unutmuşum o tadı ağız tadımı bozdu valla
Ramazan da napcaz kaptanım yaa
masallah nene ve dedelere ayakta aliksliyorum:)Aydinin butun nene ve dedeleri su an burada yuruyus ve spor yapiyorlar sanirim. Yas ortalamasi abartmiyorum 75 . Maşallah dedelere ninelere. Demin mekik ceken haci amca gördüm yav bildigin tespihi koluna takmis haci.
sagol Busem sizlerinde:)İşçi ve emekçi bayraminiz kutlu olsun kizlar
bugun bunu degistirebilirsin:)eline sağlık kaptanımmm
kaptanım ben de en az adım atanların birincisiyiimm
emziren anneler temsili:)Cuma günü
sanada kuzummm :)Günaydın herkeslere
Pazarmi kaptanim bismillah pazar bugun deel mu...PAZAR GUNU ADIM EGZERSIZI TAKIM ICI ILK 3...
1. 23.500 adim ile @sevimlicadi0
2. 20.714 adim ileDerya_idil
3. 17.000 adim ile O Ollalla
Tebrikler guzeller...
Oyle de 1.mayis 4esmi tatli ilan edileli daha fazla 3 4 sene anca olmustur. Ama zaten ozel sektore hangi bayram tatil ki. Bu somuru duzenine karsi tam tersi bence 1 mayis ruhunu yasatmaliyiz cocuklarimiza ayni milli bayramlarimizi benimsettigimiz gibi benimsetm3liyiz. Bu insan emegini somuren duzeni bilincli ana babalarin yetistirdigi vicdanli ve adalet duygusu tasiyan cocuklar yikacak. O zaman meydanlara !!! Saka saka kalabalikta dolanmayin bak korkuyorum ben artik piknige gidin tam piknik havasi. Ama 1 mayisi bilen cocuklar yetistirin. Meydanlarin bi anlami kalmadi maalesefSenin de kutlu olsun canım. Hiç sevmem ben 1 mayısı, memurlar tatil olur ama gerçekten işçi olanlar yine çalışır ve hatta resmi tatil olduğu için daha çok çalışır çünkü müşteri yoğunluğu daha fazla olur. 1 mayısı kendi adıma protesto ederim hep ve eve bir çöp dahi almam. o gün tüketim olmasa hiç bir işçi çalışmak zorunda kalmaz.
Hahaha masha ve koca ayi diye rus cizgifilmi var onun mashasi:))masha bebegi neymis ki ne cahilim:)
ben pedagoji teoremlerine karsi bildigin asiyim Busem ahh ahh, isyanim var uleyyn:)
ya canim benim cekic, tornavida kesmiyor...
babasi merdivendeyken oda tirmaniyor, merdiveni salliyor, eline birseyler alip babasinin bacagina batiriyor.
olmadi matkapla oynayacan diye tutturuyor, saniye durmuyor ki.
eline birsey verdigimizde oynadigi ya yoktur, ya da binde birdir(
yoo kizmadim odul olmus:)
ellerinle acmissin canim, motivasyon olsun bu hafta icin:)
masallah nene ve dedelere ayakta aliksliyorum:)
sagol Busem sizlerinde:)
bugun bunu degistirebilirsin:)
emziren anneler temsili:)
sanada kuzummm :)
karikaturler efsane:))
Kiz nispet mi yapiyon bize tavukcu guzeli:)) pazar unutulur mu. Tatil bugun tatil. Hem de coook uzun zamandir evde gecirecegim ilk pazar. Hunharca temizlik yapar gibi yapacagim ama yapmayacagimPazarmi kaptanim bismillah pazar bugun deel mu
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | ODUL | - | - | - | - | - | - |
CheGuevera | ODUL | - | - | - | - | - | |
melinda23 | - | - | - | - | - | - | |
abesle_istigal | - | - | - | - | - | - | |
sevimlicadi0 | ODUL | - | - | - | - | - | |
edsofi | ODUL | 100DK | - | - | - | - | - |
ddanes | - | - | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | 50JJ | - | - | - | - | - | |
AKovser | ODUL | - | - | - | - | - | |
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
mugehatun | - | - | - | - | - | - | - |
kitabi | - | - | - | - | - | - | |
Asyaca | ODUL | 100DK 100JJ | - | - | - | - | - |
tiffany20 | ODUL | - | - | - | - | - | |
Ollalla | ODUL | - | - | - | - | - | |
gogo2405 | ODUL | - | - | - | - | - | |
bnnu | ODUL | - | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | - | - | - | - | - | ||
haeshin | ODUL 100DK | - | - | - | - | - |
Sen bana yaz ben sana doker indiririm google gibi hatunumBenim bunları indirmem lazım ama Nasıl ne yazcem YouTube dayıya
ayy kafa kalmadi gulum saat gecenin yarimi olmus listelerle ugrasinca boyle oluyor duzelttim gunleri:)Pazarmi kaptanim bismillah pazar bugun deel mu
haa o minik kiz miymis masha bebegi:)Hahaha masha ve koca ayi diye rus cizgifilmi var onun mashasi:))
Biz bazen merdiveni sirf bunlar tirmansin insin atlasin oynasin diye.odanin ortasina aciyoruz. Seviyolar cocuklar boyle seyleri. Turmanma platformu koyma imkanimiz yok boyle idar3 ediyoruz:))
cok guldum lafina, ayni beni yansitiyor bu laf:)Kiz nispet mi yapiyon bize tavukcu guzeli:)) pazar unutulur mu. Tatil bugun tatil. Hem de coook uzun zamandir evde gecirecegim ilk pazar. Hunharca temizlik yapar gibi yapacagim ama yapmayacagim
gecen gun konusu olmustu O Ollalla ile Busem demekki 1 saatte 9000 adim atiliyormus:))1 saat 25 dk yuruyus tamamdir an itibariyle adim sayimi atıyorum Eki Görüntüle 1824196
Ne yazacağımı bilsemSen bana yaz ben sana doker indiririm google gibi hatunum
Tatlimmm bu hangi programGünaydın kızlar dunki menümü yazayım
Su böreği küçük bir dilimdi
30 dk lık yürüyüşüm var sadece
Eki Görüntüle 1824199 Eki Görüntüle 1824200 Eki Görüntüle 1824201
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?