Evet o gun konuya maydanoz olmak istemedim biraz da gergindi ortalik ama bu adimsayar programi garantili kesine cok yakin ve evet atilabilir bence de ki ben tempolu yuruyus yaptığımda bazen arkadaslarin yaninda yavas kaliyorum. Evden çıkarken aldim telefonu asansorle indim en fazla 50 adim sonra basladim tempolu yurumeye ve kosmadim hic sadece yurudum.gecen gun konusu olmustu @Ollalla ile Busem demekki 1 saatte 9000 adim atiliyormus:))
hic sorun degil canim bugunku menulerle isleyecegim:)Aksam uyuyakalmisim melisi uyuturkenn hizlica menummm
Sabah
Ince bir dilim kavun
Peynir
2haslanmis yumurta
3_5cilek
Ogle
1hurma
16.00
1tabak pirincsiz az yagli semizotu
1minik kabak 1minik patlican 1biiber dolmasi
1kase cacik
1cevizli kadayif
Aksam cocuklar uyuyunca gec oldu 22.00
1trilece
Su 3lt
Spor
60DK BANT
200DK
100MEKIK CEZAM
40 YATARAK BISIKLET HAREKETI
40 ×2 BACAK MAKAS
25×2TWIST
100×2 DUMBELL
2kere menu yazmaya yeltendim
Ilkinde Asya uyandi onu yatirdim
Birdaha aldim telefonumu
Melis uyandi
Zaten onunla bende uyumusum kaptanim kusura bakma lutfen
bugunku menuyle isleyecegim guzelim:)Günaydın kızlar dunki menümü yazayım
Su böreği küçük bir dilimdi
30 dk lık yürüyüşüm var sadece
Eki Görüntüle 1824199 Eki Görüntüle 1824200 Eki Görüntüle 1824201
bende esimin yaninda cok yavas kaliyorum Busem:)Evet o gun konuya maydanoz olmak istemedim biraz da gergindi ortalik ama bu adimsayar programi garantili kesine cok yakin ve evet atilabilir bence de ki ben tempolu yuruyus yaptığımda bazen arkadaslarin yaninda yavas kaliyorum. Evden çıkarken aldim telefonu asansorle indim en fazla 50 adim sonra basladim tempolu yurumeye ve kosmadim hic sadece yurudum.
Amaaannn venim icin farketmuor koca yogKiz nispet mi yapiyon bize tavukcu guzeli:)) pazar unutulur mu. Tatil bugun tatil. Hem de coook uzun zamandir evde gecirecegim ilk pazar. Hunharca temizlik yapar gibi yapacagim ama yapmayacagim
Canim s herch tada var uyku aaatini bile yazionTatlimmm bu hangi program
Ben yedigimi fln unutuyorum kayit yapayimmm
Birde sporunu ekleyebiliyormusun
yahu var mi cidden ev isi yapan erkek, saka gibi geliyor bana:)Amaaannn venim icin farketmuor koca yogpazwrlari calisiyor oglumla basbasayiz. Esime dun temzligu yaptrdim bende disari ciktim oglanla tur attik . oda evde temzlik yapti yemekleri isitti sagolsun kiz temzlik imandan gelir olurmu ole sey yap temizLigini
Hahahah ben hamileyken cam bile silerdiyahu var mi cidden ev isi yapan erkek, saka gibi geliyor bana:)
Hey masallah :)Hahahah ben hamileyken cam bile silerdikorkardi biri gorcek die cok komikti
Ama hep der hayat musterektir :)Hey masallah :)
Tatlim sana da gunaydin:))) zaten emzik vermicem eline bi daha. Madde bagimlilari gibi istiyo. Anne kotu memeyi v3r diyo ki yuzune bakmadigi kirmizi bi emzik var ondan bahsediyo. Dun teleferikle bi tepeden inerken sirt cantasinin dibinden bulmus sari memesini aldim camdan vadiye dusurur gibi yapip attim. Butun pedagoji teoremlerini hice sayarak sana masha bebegi alcam annem aglama dedim sustu :))))
Alalim de mi ya:)) raki sevilmez mi kiz. Ben defneyi cok iyi anliyorum ona emzik yasak bana raki :)) ama dun bir irade savasinj kazandim. Önümde buzlu viski ve cikolata duruyordu. Cay ictim. Yaa. Halbuki viskinin glisemik indeksi 0 mis
bilmiyorum Busem ya durumumuz ciddi bizim:)
oyy suan cok gergin anlar yasaniyor bizim evde..
esim butun evin jaluzi perdelerini degistirme karari aldi.
saatlerdir ugrasiyor oglanda, surekli merak ediyor tamir islerini, evde surekli gerginlik, patlayacagiz yakinda..
aha şu baklava dan sonra ağzımın içi çok acımsı oldu yaa sabah oldu hala geçmemiş
ne kadar zarar veriomuşuz aslında kendimize habire tatlı yerken
Yaptim oldu vallaGünaydııııın
Ay o pedagoji teoremlerinden biraz benim kocişime de öğretseniz size zahmet. Çocuğa hayır diyip ağlayınca yapan bir babanın çocuğu ne olur sizce
Ödem yapar ödem bana bak 1.5 yıl belki fazla oldu anca bir bira içmişimdir. Hamilelik emzirme diyet derken viskinin tadını unuttum. İyi bir dezentektandır kanımca
Ahaybenim kocişime hiç sevmez tamirat işlerini. Ben de bayılırım.. Oğlum da babasına çekmiş. Bi tane çekiçi var oyuncak onunla thor oluyor hergün
Tam buğdaydandır o. Tam buğdaydan baklava mı olur ayol @CheGuevera iyi ezberlemiş miyim kardişim
Haklisin canm al bendende okdar . uyku egitimi veremiom cocuga neymis beyefendi aglamasina dayanamiomus gece 10 kere kalkan sen degilsin dedm . bu ise bi cocum bulmaliyim yaaa yazda gelio sesler olcak diaqrsan. Uyancak uyuyamicak uykuya dalamicakGünaydııııın
Ay o pedagoji teoremlerinden biraz benim kocişime de öğretseniz size zahmet. Çocuğa hayır diyip ağlayınca yapan bir babanın çocuğu ne olur sizce
Ödem yapar ödem bana bak 1.5 yıl belki fazla oldu anca bir bira içmişimdir. Hamilelik emzirme diyet derken viskinin tadını unuttum. İyi bir dezentektandır kanımca
Ahaybenim kocişime hiç sevmez tamirat işlerini. Ben de bayılırım.. Oğlum da babasına çekmiş. Bi tane çekiçi var oyuncak onunla thor oluyor hergün
Tam buğdaydandır o. Tam buğdaydan baklava mı olur ayol @CheGuevera iyi ezberlemiş miyim kardişim
Seker kismina ne kotdunYaptim oldu valla
Raki mi icki abooovvvv cııısssssGünaydııııın
Hahahahaahic sorun degil canim bugunku menulerle isleyecegim:)
triliceye ihanet etmissin :)
bugunku menuyle isleyecegim guzelim:)
bende esimin yaninda cok yavas kaliyorum Busem:)
47 numara ayak var adamda benimkinin iki kati, 8 yildir pesinden kosuyorum bu yuzden:))
Benim bu adim sayimi yazdigim program s healt ona herseyini yaziyorsun uyku yemek spor su hepsiniTatlimmm bu hangi program
Ben yedigimi fln unutuyorum kayit yapayimmm
Birde sporunu ekleyebiliyormusun
Çok güzel bir hediye canım, annen güle güle iyi günlerde kullansın. Eminim çok sevinecek. Bence yanına küçük bir not ekleyebilirsin "her zaman o güzel sesini duyabilmem için" gibilerinden :)Sevgili 4. Takım malum haftaya anneler günü ben anneme telefon (samsumg galaxy j5) ve telefon kabı aldım sizce nasıl bir hediye? Annemin telefonu baya eskiydi annemde hep hattımı uzatalım ve bir telefon alalım diyordu. Haytı uzatınca bazı telefonlar bedava. Bende almışken biraz iyi olsun dedim üzerine bir miktar para ödedim ve bu telefonu aldım? Hem hesiye olarak nasıl? Hemde aranızda kulanan varmı telefonun kendisi nasıl?
Bu bizim takımın sloganı olsun :)Estf canim:) datliyi duzluyu yemecez gezenlecez zayiflecez
Kiz cok iyi dezenfektan tabi icini batikonluyo :)))Günaydııııın
Sana da hayirli pazarlar ebrusHayırlı pazarlar güzeller :)
Çok güzel bir hediye canım, annen güle güle iyi günlerde kullansın. Eminim çok sevinecek. Bence yanına küçük bir not ekleyebilirsin "her zaman o güzel sesini duyabilmem için" gibilerinden :)
Bu bizim takımın sloganı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?