Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gecen gun konusu olmustu @Ollalla ile Busem demekki 1 saatte 9000 adim atiliyormus:))
Evet o gun konuya maydanoz olmak istemedim biraz da gergindi ortalik ama bu adimsayar programi garantili kesine cok yakin ve evet atilabilir bence de ki ben tempolu yuruyus yaptığımda bazen arkadaslarin yaninda yavas kaliyorum. Evden çıkarken aldim telefonu asansorle indim en fazla 50 adim sonra basladim tempolu yurumeye ve kosmadim hic sadece yurudum.

hic sorun degil canim bugunku menulerle isleyecegim:)
triliceye ihanet etmissin :)

Günaydın kızlar dunki menümü yazayım
Su böreği küçük bir dilimdi
30 dk lık yürüyüşüm var sadece
Eki Görüntüle 1824199 Eki Görüntüle 1824200 Eki Görüntüle 1824201
bugunku menuyle isleyecegim guzelim:)

bende esimin yaninda cok yavas kaliyorum Busem:)
47 numara ayak var adamda benimkinin iki kati, 8 yildir pesinden kosuyorum bu yuzden:))

Kiz nispet mi yapiyon bize tavukcu guzeli:)) pazar unutulur mu. Tatil bugun tatil. Hem de coook uzun zamandir evde gecirecegim ilk pazar. Hunharca temizlik yapar gibi yapacagim ama yapmayacagim
Amaaannn venim icin farketmuor koca yog pazwrlari calisiyor oglumla basbasayiz. Esime dun temzligu yaptrdim bende disari ciktim oglanla tur attik . oda evde temzlik yapti yemekleri isitti sagolsun kiz temzlik imandan gelir olurmu ole sey yap temizLigini

yahu var mi cidden ev isi yapan erkek, saka gibi geliyor bana:)

Günaydııııın

Ay o pedagoji teoremlerinden biraz benim kocişime de öğretseniz size zahmet. Çocuğa hayır diyip ağlayınca yapan bir babanın çocuğu ne olur sizce

Alalim de mi ya:)) raki sevilmez mi kiz. Ben defneyi cok iyi anliyorum ona emzik yasak bana raki :)) ama dun bir irade savasinj kazandim. Önümde buzlu viski ve cikolata duruyordu. Cay ictim. Yaa. Halbuki viskinin glisemik indeksi 0 mis

Ödem yapar ödem bana bak 1.5 yıl belki fazla oldu anca bir bira içmişimdir. Hamilelik emzirme diyet derken viskinin tadını unuttum. İyi bir dezentektandır kanımca

Ahay benim kocişime hiç sevmez tamirat işlerini. Ben de bayılırım.. Oğlum da babasına çekmiş. Bi tane çekiçi var oyuncak onunla thor oluyor hergün

aha şu baklava dan sonra ağzımın içi çok acımsı oldu yaa sabah oldu hala geçmemiş
ne kadar zarar veriomuşuz aslında kendimize habire tatlı yerken

Tam buğdaydandır o. Tam buğdaydan baklava mı olur ayol @CheGuevera iyi ezberlemiş miyim kardişim

Yaptim oldu valla

Haklisin canm al bendende okdar . uyku egitimi veremiom cocuga neymis beyefendi aglamasina dayanamiomus gece 10 kere kalkan sen degilsin dedm . bu ise bi cocum bulmaliyim yaaa yazda gelio sesler olcak diaqrsan. Uyancak uyuyamicak uykuya dalamicak

Raki mi icki abooovvvv cııısssss

Hahahahaa 47 ney yav 2 metre mi boyu yoksa ozge

Hayırlı pazarlar güzeller :)

Çok güzel bir hediye canım, annen güle güle iyi günlerde kullansın. Eminim çok sevinecek. Bence yanına küçük bir not ekleyebilirsin "her zaman o güzel sesini duyabilmem için" gibilerinden :)
Estf canim:) datliyi duzluyu yemecez gezenlecez zayiflecez
Bu bizim takımın sloganı olsun :)

Kiz cok iyi dezenfektan tabi icini batikonluyo :)))

Sana da hayirli pazarlar ebrus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…