Sıkma canını be yatünaydın herkese =) ben yine geceyi iyi geçiremedim kötü kötü şeyler gördüm modum düşük o yüzden
sen yaparsın sende o performans varBu sabah itibariyle -1 kilo gördüm ama ben eminim cuma günü yine + çıkmayı beceririm
Deryam sabah alintilamistim bu mesajlari unuttum simdi ne oldugunu hakkini helal et canim :)
minik abi :)
canim nasil oldun sen?
Odulun afiyet olsun:)
nirc yapamaz misin:)
seni gidi seni, ozledim sohbetini kuzum:)
Hay agzina saglik canim:)
optuk Ebrum:)
Allah kuzularimizi korusun, iyi insanlarla karsilastisin
ben hep 2.secenegi yasiyorum, hic uyanmak istemeyip, hep felaket halde uyandirilanlardan:)
Busracim bunlarin hepsini zamaninda kendim yaptim.
Hepsi de cok etkili programlar.
Hangisini begenirsen ona devam edebilirsin guzelim.
Her birini 10ar gun de yapabilirsin.
Kolay gelsin:)
cok sevindim canim, o zaman dans:)
tesekkur ederiz sekerim:)
canimmm :)
pizza pizzadir kil kadar da olsa candir:)
kolay gelsin canim:)
canim cok yakin arkadaslarimiza altin ya da hediye karti hediye ediyoruz:)
ya da cogunlukla burada insanlar internetten buyuk alisveris firmalariyla anlasiyorlar, neye ihtiyaclari varsa seciyorlar, bizlerde internetten onlarin istedikleri hediyeleri postaliyoruz.
ama cuma gunu gittigim arkadasa hem hediye karti, hemde bebek zibini, elbisesi, ayakkabisi hediye goturdum:)
esinle arayi duzeltirsiniz biran evvel umarim:)
kota da coook sevindim:)
tamam canim en az bildirim benden gelir heralde:)
insallah annecigin zayiflar Ebrum...
ablacim insallah gonlunuze gore, icinize sinen, size ekstra tamis vs isi cikartmayacak bir ev bulur, alirsiniz.
simdiden hayirli olsun:)
yeni iconlarimiz:)
afiyet olsun guzelim:)
uyumaaaa kalk calis kuzum:)
afiyet olsun canim, ceyizleri de hayirli olsun yeni gelinin :)
darisi bekarlara:)
tebrikler canim :)
bence cok guzel bir hediye, dusunup almissin ya o zaten her halukarda bayilir:)
dusunceli fistigim:)
cok guzel olur canim imkaniniz varsa deli gibi kalori yakarsiniz.
gorundugunden cok daha zorlayan, kosturan, enerji harcatan bir spor:)
afiyet olsun canim:)
harikasin canim benim:)
Cok yorulmussun Busem, kahvaltin afiyet olsun :)
al benden de o kadar ne konusuyor bu kizlar:)
hiv bir sey yok ki menunde, hala hasta misin kuzum?
eheheh bizim burada bakkalda yok kiymetini bil:)
Hayrola ya olmaz oyle toparla kendini butun olumsuzluklari at kafandantünaydın herkese =) ben yine geceyi iyi geçiremedim kötü kötü şeyler gördüm modum düşük o yüzden
Ben de arada toplam kalorimi gormek icin yaziyorum ama zor geliyo genelde adimsayari kullaniyorum. Gecen bi yazdim gun icinde 3000 i gecmis aldigim kalori. Sonra gatirladim ben kalori hesaplamiyorum ki oh dedimYa 5yere baktik trilice yoktu
Annem kadayif istedi hadi bende ondan yiyim dedimmmm
Ama beynim teileceeee diye sinyal verdi
Yemeseydim motivasyonum dusecektiiii
Ceza varmiiii
Bende onu kullaniyorummmm
Menu kismi zor geldi diye biraktimmmm
Bu ara tekrar deniyim bakimmm
Oyle olunca sporda bile aklin sinavda oluyor de mi. Sen en iyisi her bos vaktini sinav icin degerlendir. Sporu saglam yapacagin diyetine asilip ideal kilolara gelecegin gunleri dusun motive ol. Ama sinav daha onemlisınav yaklaştıkça korkum artıyor uyku hali geliyor abuk sabuk şeyler görüyorum : / o kadar üşengecim ki onu bile yapacak güç bulamıyorum. Durumum vahim toparlanmak zorundayım
Hadi saglicakla gitsin gelsin vatani gorevini yapsin mervisimAyy kızlar kuzenim yarın askere gidiyor onun yemeği var oraya geldik:)
:)
Rica ederim gülüm, ayrıca -1 kilon içinde tebrik ederim :) cuma'ya güzel sonuç alacaksın öyle hissediyorum :) bünyeyi şaşırtman işe yaramış.Tesekkür ederim canim. İnşaallah anneminki de sorunsuz olur.
senin prensesinde büyüyünce sana güzel hediyeler alır ablacım.
Her birini 10 gün yapmayı düşünüyorum bende çok sağol
Almışkende işine yarar bişey olsun istedim. Bir de pasta yaptım mı tamamdır :)
Tamam ablacim cok sagol düsünüp ilgilendigin icin
Cok güzel bir fikir cok sagol ablacim kesinlikle yapacagim
Hayırlısıyla gidip gelsin inşallah Merve'mAyy kızlar kuzenim yarın askere gidiyor onun yemeği var oraya geldik:)
:)
Iyi olmana sevindim fatime gelmis gecmis olsun. Sen iyi ol. Nesen daim olsun. Edayla konusun konusun beni felç edin tamam mi binlerce mesaj biriktiripHayırlı günler canlar :)
Bugün daha iyi gibiyim canım, dün neredeyse bütün gün çıkamadım yataktan, midem de bulandığından birşey yiyemedim :/
Allah rahmet eylesin ablacımSelam canlar, iyi pazarlar... Ben de haber/tv izlemiyorum. Arkadasimdan ogrendim. Sehidimiz varmis. Allah rahmet eylesin, ailesine sabir versin insallah.
Allah rahmet eylesin. Haber izlemek iskence gibi. Izlemeden de herseyden bi haber oluyor insan.Selam canlar, iyi pazarlar... Ben de haber/tv izlemiyorum. Arkadasimdan ogrendim. Sehidimiz varmis. Allah rahmet eylesin, ailesine sabir versin insallah.
Ben dün bir kare pasta yedim yemin ederiö akşam midem saatlerce ağladı kusacaktım yaktı midemi şerbeti demek midemiz meğer temizlenmiş o şerbet mahfetti midemi de azımı da katılıyorum sana yediğime pişman oldumaha şu baklava dan sonra ağzımın içi çok acımsı oldu yaa sabah oldu hala geçmemiş
ne kadar zarar veriomuşuz aslında kendimize habire tatlı yerken
Cnm bu listede ben olacak mıyım]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
@abesle_istigal canim menunu goremedim, gozumden kactiysa uyar beni canim...
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy ODUL - - - - - - CheGuevera ODUL - - - - - melinda23 100IA- - - - - - abesle_istigal 100M- - - - - - sevimlicadi0 ODUL - - - - - edsofi ODUL 100DK - - - - - ddanes - - - - - - - KarKralicesi 50JJ - - - - - AKovser ODUL - - - - - zey zey - - - - - - - mugehatun - - - - - - - kitabi - - - - - - Asyaca ODUL 100DK 100JJ - - - - - tiffany20 ODUL - - - - - Ollalla ODUL - - - - - gogo2405 ODUL - - - - - bnnu ODUL - - - - - - Mavibocuk - - - - - haeshin ODUL 100DK - - - - -
[/td][/td][/td][/td]
Saol cnm sana daGunaydinnnn
Herkese keyifli pazarlarrrr
Benim eşimin de şartları var çamaşır asmam toplamam cam silmem onun dışında aklınıza gelen her ev işini yapıyo sağ olsunHahahah ben hamileyken cam bile silerdikorkardi biri gorcek die cok komikti
Tebrikler tatlım süpersinİlk defa 1. oldum ne mutlu bana:)
Çıkmaaa ama bence bu cuma güzel eksiler gelecek sendenBu sabah itibariyle -1 kilo gördüm ama ben eminim cuma günü yine + çıkmayı beceririm
Allah rahmet etsinSelam canlar, iyi pazarlar... Ben de haber/tv izlemiyorum. Arkadasimdan ogrendim. Sehidimiz varmis. Allah rahmet eylesin, ailesine sabir versin insallah.
Rica ederim gülüm, ayrıca -1 kilon içinde tebrik ederim :) cuma'ya güzel sonuç alacaksın öyle hissediyorum :) bünyeyi şaşırtman işe yaramış.
Ben diyetteyken cumartesi günleri hep eksi çıkardım, sanırım cuma üzerimizde stres yaratıyor bu da + çıkmamıza sebep oluyor. Düzenli uyku da büyük bir etken, uykunu almadığın takdirde + çıkıyorsun... Beslenmeye gelince perşembe günleri yoğurda ağırlık verebilirsin, ben mesela şöyle bir menü uyguluyordum
Sabah: yoğurt, keten tohumu, 1 kaşık bal
Öğlen: yoğurt, meyve, tarçın
Akşam: cacık, ızgara köfte
Bu tarz bir menüyü yeşil çay ve bol suyla desteklersen mutlaka eksi görürsün :)
Yoğurt seviyorsan bir dene derim.
Birde belirtmek isterim ki light ürün kullanmadım, aldığım yoğurt aksine %10 yağ içeriyordu - weihenstephan vardır belki sizin orada da.
Hayırlısıyla gidip gelsin inşallah Merve'm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?