Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı günler canlar :)

Bugün daha iyi gibiyim canım, dün neredeyse bütün gün çıkamadım yataktan, midem de bulandığından birşey yiyemedim :/

Ben de arada toplam kalorimi gormek icin yaziyorum ama zor geliyo genelde adimsayari kullaniyorum. Gecen bi yazdim gun icinde 3000 i gecmis aldigim kalori. Sonra gatirladim ben kalori hesaplamiyorum ki oh dedim

sınav yaklaştıkça korkum artıyor uyku hali geliyor abuk sabuk şeyler görüyorum : / o kadar üşengecim ki onu bile yapacak güç bulamıyorum. Durumum vahim toparlanmak zorundayım
Oyle olunca sporda bile aklin sinavda oluyor de mi. Sen en iyisi her bos vaktini sinav icin degerlendir. Sporu saglam yapacagin diyetine asilip ideal kilolara gelecegin gunleri dusun motive ol. Ama sinav daha onemli

Rica ederim gülüm, ayrıca -1 kilon içinde tebrik ederim :) cuma'ya güzel sonuç alacaksın öyle hissediyorum :) bünyeyi şaşırtman işe yaramış.
Ben diyetteyken cumartesi günleri hep eksi çıkardım, sanırım cuma üzerimizde stres yaratıyor bu da + çıkmamıza sebep oluyor. Düzenli uyku da büyük bir etken, uykunu almadığın takdirde + çıkıyorsun... Beslenmeye gelince perşembe günleri yoğurda ağırlık verebilirsin, ben mesela şöyle bir menü uyguluyordum
Sabah: yoğurt, keten tohumu, 1 kaşık bal
Öğlen: yoğurt, meyve, tarçın
Akşam: cacık, ızgara köfte
Bu tarz bir menüyü yeşil çay ve bol suyla desteklersen mutlaka eksi görürsün :)
Yoğurt seviyorsan bir dene derim.
Birde belirtmek isterim ki light ürün kullanmadım, aldığım yoğurt aksine %10 yağ içeriyordu - weihenstephan vardır belki sizin orada da.
Ayy kızlar kuzenim yarın askere gidiyor onun yemeği var oraya geldik:)

:)
Hayırlısıyla gidip gelsin inşallah Merve'm

Hayırlı günler canlar :)

Bugün daha iyi gibiyim canım, dün neredeyse bütün gün çıkamadım yataktan, midem de bulandığından birşey yiyemedim :/
Iyi olmana sevindim fatime gelmis gecmis olsun. Sen iyi ol. Nesen daim olsun. Edayla konusun konusun beni felç edin tamam mi binlerce mesaj biriktirip

aha şu baklava dan sonra ağzımın içi çok acımsı oldu yaa sabah oldu hala geçmemiş
ne kadar zarar veriomuşuz aslında kendimize habire tatlı yerken
Ben dün bir kare pasta yedim yemin ederiö akşam midem saatlerce ağladı kusacaktım yaktı midemi şerbeti demek midemiz meğer temizlenmiş o şerbet mahfetti midemi de azımı da katılıyorum sana yediğime pişman oldum

Cnm bu listede ben olacak mıyım Yawrukush

E-brulim bu menunu ben de bi denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…