Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sana da hayirli pazarlar ebrus
Sağolasın ablam Nasılsın? Defnem biraz daha iyimiş diye okudum çok şükür. Meme konusunda zorluk çekiyor şuan ama bir kaç güne unutur belki abla.
Allah islah etsin, tehlike her yerde ablacım, vademiz dolduktan sonra ölüm şeklimiz bahane aslında. Allah tüm geride kalanlara sabır versin

Baklava demen bana deliriyorum dayanamam çok severim
Ve artı karpuzu çok severim
Yaz gelse de hunharca yesem
Karpuz diyeti yapacam

Ya 5yere baktik trilice yoktu
Annem kadayif istedi hadi bende ondan yiyim dedimmmm
Ama beynim teileceeee diye sinyal verdi
Yemeseydim motivasyonum dusecektiiii
Ceza varmiiii

Benim bu adim sayimi yazdigim program s healt ona herseyini yaziyorsun uyku yemek spor su hepsini
Bende onu kullaniyorummmm
Menu kismi zor geldi diye biraktimmmm
Bu ara tekrar deniyim bakimmm

Çok uyumuşsundur ondandır aç bi kardiyo yap hemen atarsın stres mitres kalmaz
sınav yaklaştıkça korkum artıyor uyku hali geliyor abuk sabuk şeyler görüyorum : / o kadar üşengecim ki onu bile yapacak güç bulamıyorum. Durumum vahim toparlanmak zorundayım

Telefon hediye olarak guzel bence.Kuzenimde var bu telefondan hos bir telefon daha alali 1 ay oldu simdilik bir sorunu yook ))) Gule gule kullansin...
Tesekkür ederim canim. İnşaallah anneminki de sorunsuz olur.
Bugün abim almış kendisine çok şık ben çok beğendim keşke biri de bana iPhone 6 alsa Nasıl sevinirim mesela Harpy alabilir :))
senin prensesinde büyüyünce sana güzel hediyeler alır ablacım.
Her birini 10 gün yapmayı düşünüyorum bende çok sağol
Almışkende işine yarar bişey olsun istedim. Bir de pasta yaptım mı tamamdır :)
canım tiroidlerin e de mutlaka baktır, bir de D vitaminini de sakın unutma. D vitamini eksikse kesinlikle verilmiyor kilo
Tamam ablacim cok sagol düsünüp ilgilendigin icin
Cok güzel bir fikir cok sagol ablacim kesinlikle yapacagim

Yawrukush kaptanim sen ve bir kac arkadas daha suan tam olarak kimdi hic hatirlamiyorum ama cok dogru demissiniz mesela ben cuma günü patates kizartmasi yememe ragmen -700 gramm ciktim az da olsa biraz kacamak yapinca tartida - görüyorum. Ne yapmami önerirsin yada öneririsiniz. Bundan sonra sizin lafinizdan cikmicam akillandim

Ay gerçekten mi hiç habere bakmıyorum D3S1R3 iyisiniz inşallah ablacımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…