Sağolasın ablamSana da hayirli pazarlar ebrus
Allah islah etsin, tehlike her yerde ablacım, vademiz dolduktan sonra ölüm şeklimiz bahane aslında. Allah tüm geride kalanlara sabır versinD3S1R3 tatlim gecmis olsun antepte patlama olmus iyisiniz degil mi? Normallestiriliyor resmen bu patlamalar korkuyorum. Bi de antep kilis in en yakin oldugu sehir bu isid roketleri falan ne zaman gorsem tv de aklima geliyorsun savas o kadar yakinimizda ki allah korusun.
Baklava demen bana deliriyorum dayanamam çok severimGünaydııııın
Ay o pedagoji teoremlerinden biraz benim kocişime de öğretseniz size zahmet. Çocuğa hayır diyip ağlayınca yapan bir babanın çocuğu ne olur sizce
Ödem yapar ödem bana bak 1.5 yıl belki fazla oldu anca bir bira içmişimdir. Hamilelik emzirme diyet derken viskinin tadını unuttum. İyi bir dezentektandır kanımca
Ahaybenim kocişime hiç sevmez tamirat işlerini. Ben de bayılırım.. Oğlum da babasına çekmiş. Bi tane çekiçi var oyuncak onunla thor oluyor hergün
Tam buğdaydandır o. Tam buğdaydan baklava mı olur ayolDerya_idil iyi ezberlemiş miyim kardişim
tünaydın herkese =) ben yine geceyi iyi geçiremedim kötü kötü şeyler gördüm modum düşük o yüzden
Tebrikler canlarım:)GUNCELLEME
...CUMARTESI GUNU ADIM EGZERSIZI TAKIM ICI ILK 3...
1. 23.500 adim ile @sevimlicadi0
2. 20.714 adim ileDerya_idil
3. 17.000 adim ile @Ollalla
Tebrikler guzeller...
Süper:)1 saat 25 dk yuruyus tamamdir an itibariyle adim sayimi atıyorum Eki Görüntüle 1824196
Hey maşallah:)Hahahah ben hamileyken cam bile silerdikorkardi biri gorcek die cok komikti
hic sorun degil canim bugunku menulerle isleyecegim:)
triliceye ihanet etmissin :)
bugunku menuyle isleyecegim guzelim:)
bende esimin yaninda cok yavas kaliyorum Busem:)
47 numara ayak var adamda benimkinin iki kati, 8 yildir pesinden kosuyorum bu yuzden:))
Bende onu kullaniyorummmmBenim bu adim sayimi yazdigim program s healt ona herseyini yaziyorsun uyku yemek spor su hepsini
sınav yaklaştıkça korkum artıyor uyku hali geliyor abuk sabuk şeyler görüyorum : / o kadar üşengecim ki onu bile yapacak güç bulamıyorum. Durumum vahim toparlanmak zorundayımÇok uyumuşsundur ondandır aç bi kardiyo yap hemen atarsın stres mitres kalmaz
Tesekkür ederim canim. İnşaallah anneminki de sorunsuz olur.Telefon hediye olarak guzel bence.Kuzenimde var bu telefondan hos bir telefon daha alali 1 ay oldu simdilik bir sorunu yook ))) Gule gule kullansin...
Bugün abim almış kendisine çok şık ben çok beğendim keşke biri de bana iPhone 6 alsa Nasıl sevinirim meselaHarpy alabilir :))
Her birini 10 gün yapmayı düşünüyorum bende çok sağolDeryam sabah alintilamistim bu mesajlari unuttum simdi ne oldugunu hakkini helal et canim :)
minik abi :)
canim nasil oldun sen?
Odulun afiyet olsun:)
nirc yapamaz misin:)
seni gidi seni, ozledim sohbetini kuzum:)
Hay agzina saglik canim:)
optuk Ebrum:)
Allah kuzularimizi korusun, iyi insanlarla karsilastisin
ben hep 2.secenegi yasiyorum, hic uyanmak istemeyip, hep felaket halde uyandirilanlardan:)
Busracim bunlarin hepsini zamaninda kendim yaptim.
Hepsi de cok etkili programlar.
Hangisini begenirsen ona devam edebilirsin guzelim.
Her birini 10ar gun de yapabilirsin.
Kolay gelsin:)
cok sevindim canim, o zaman dans:)
tesekkur ederiz sekerim:)
canimmm :)
pizza pizzadir kil kadar da olsa candir:)
kolay gelsin canim:)
canim cok yakin arkadaslarimiza altin ya da hediye karti hediye ediyoruz:)
ya da cogunlukla burada insanlar internetten buyuk alisveris firmalariyla anlasiyorlar, neye ihtiyaclari varsa seciyorlar, bizlerde internetten onlarin istedikleri hediyeleri postaliyoruz.
ama cuma gunu gittigim arkadasa hem hediye karti, hemde bebek zibini, elbisesi, ayakkabisi hediye goturdum:)
esinle arayi duzeltirsiniz biran evvel umarim:)
kota da coook sevindim:)
tamam canim en az bildirim benden gelir heralde:)
insallah annecigin zayiflar Ebrum...
ablacim insallah gonlunuze gore, icinize sinen, size ekstra tamis vs isi cikartmayacak bir ev bulur, alirsiniz.
simdiden hayirli olsun:)
yeni iconlarimiz:)
afiyet olsun guzelim:)
uyumaaaa kalk calis kuzum:)
afiyet olsun canim, ceyizleri de hayirli olsun yeni gelinin :)
darisi bekarlara:)
tebrikler canim :)
bence cok guzel bir hediye, dusunup almissin ya o zaten her halukarda bayilir:)
dusunceli fistigim:)
cok guzel olur canim imkaniniz varsa deli gibi kalori yakarsiniz.
gorundugunden cok daha zorlayan, kosturan, enerji harcatan bir spor:)
afiyet olsun canim:)
harikasin canim benim:)
Cok yorulmussun Busem, kahvaltin afiyet olsun :)
al benden de o kadar ne konusuyor bu kizlar:)
hiv bir sey yok ki menunde, hala hasta misin kuzum?
eheheh bizim burada bakkalda yok kiymetini bil:)
Tamam ablacim cok sagol düsünüp ilgilendigin icincanım tiroidlerin e de mutlaka baktır, bir de D vitaminini de sakın unutma. D vitamini eksikse kesinlikle verilmiyor kilo
Cok güzel bir fikir cok sagol ablacim kesinlikle yapacagimHayırlı pazarlar güzeller :)
Çok güzel bir hediye canım, annen güle güle iyi günlerde kullansın. Eminim çok sevinecek. Bence yanına küçük bir not ekleyebilirsin "her zaman o güzel sesini duyabilmem için" gibilerinden :)
Bu bizim takımın sloganı olsun :)
:)Canım çekti
İkimizi de kimse almaz bebem hiç boşa dil dökmeyelim
Ahh kuzum yaa kıyamam:)Daha iyi canim beslenmesi sorun iste ama agrisi yok. Bi de emzik yasak onun travmasi var sadece onun icin agliyo. Demiyo ki beni kestiler:))) varsa yoksa meme:))
Hmm:)) anladım ablacımm:))Tatlim kosu bandini annemle ele verip cebren ve hile ile sattirdimdi hayatta almaz enisten gari. Ama cok yer kapliyo be tatlim zaten. Yuruyuse cikiyorum iste bahaneyle :))
aslın da ben de, düğün de sana çeyrek takarken 2 tam altını geri alsam yeni bi telefona kavuşabilirim
Ay gerçekten mi hiç habere bakmıyorumD3S1R3 tatlim gecmis olsun antepte patlama olmus iyisiniz degil mi? Normallestiriliyor resmen bu patlamalar korkuyorum. Bi de antep kilis in en yakin oldugu sehir bu isid roketleri falan ne zaman gorsem tv de aklima geliyorsun savas o kadar yakinimizda ki allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?