Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oyle olunca sporda bile aklin sinavda oluyor de mi. Sen en iyisi her bos vaktini sinav icin degerlendir. Sporu saglam yapacagin diyetine asilip ideal kilolara gelecegin gunleri dusun motive ol. Ama sinav daha onemli
evet herşeyde aklımda o var : / inşallah hem sınavı hem diyetimi başarırım çok strsliyim sağol canım

Su an hicbir sey yapmiyorum. Cok garip geldi. Oturuyorum sadece. Allah allah yav nasil denk geldi. Sabah temizlik yapildi 2 de cocuklar parktan geldi yikandi uyutuldu. Oturdum bisiklet turnuvasi varmis aydindan gecen ona bakiyoz. Ntv sporda germencikten gececekler esimin ogrencileri bayrak sallicakmis onlara bakiyos.

Hahahahaa 47 ney yav 2 metre mi boyu yoksa ozge
1.90 boy var Busem, dugunde Turkiye'de bulabildigimiz en buyuk ayakkabi 45 numaraydi:)
ayaklari press oldu garibimin:)
ailecek buyuk ayaklilar, kayinvalidem- gorumcem 40-41 numara ayakkabi giyiyorlar:))

Kiz cok iyi dezenfektan tabi icini batikonluyo :)))
ay ne komiksin sen canim:)

aaa yine mi patlama

tünaydın herkese =) ben yine geceyi iyi geçiremedim kötü kötü şeyler gördüm modum düşük o yüzden
canim sinav stresinden hep bunlar gececek..
sen motivasyonunu bozma sinava tam konsantre ol guzelim...

İlk defa 1. oldum ne mutlu bana:)
tebrikler guzelim

haftada 1 kez yediginiz cislar odul, 2.leri ceza canim :)

Bu sabah itibariyle -1 kilo gördüm ama ben eminim cuma günü yine + çıkmayı beceririm
harikasin kuzum, cuma gununu cok stres yapiyorsun..
tarti stresinden arti cikiyorsun.
bence bu cuma guzel eksiler gelecek senden stres yapma, kesin eksi gorecegim de telkinde bulun kendine

ohhh ellerine saglik fistigim

Ayy kızlar kuzenim yarın askere gidiyor onun yemeği var oraya geldik:)

:)
Hayirli tezkereler Mervem, Allah kavustursun

canim haftada 1-2 ogun kacamak yap hep soyluyorum, daha rahat kilo verirsin.
bol bol yuruyus yap, en guzel kilo verdiren spor..
persembeleri hafif ye, aksam yemegini gec saaatlere birakma.
musli ve asiri meyve tuketimini hayatindan cikar.
bu haftaki menunde oldukca guzel, bu tarz bir menuyle devam et..
en onemlisi de cuma gununu stres yapma...

Selam canlar, iyi pazarlar... Ben de haber/tv izlemiyorum. Arkadasimdan ogrendim. Sehidimiz varmis. Allah rahmet eylesin, ailesine sabir versin insallah.
sukur sizler iyisiniz Demetim, sehidimize Allah rahmet eylesin, yakinlarina da sabirlar versin...

Hayırlı günler canlar :)

Bugün daha iyi gibiyim canım, dün neredeyse bütün gün çıkamadım yataktan, midem de bulandığından birşey yiyemedim :/
guzelce beslen bugun canim, dahada iyi olursun insallah...

Cnm bu listede ben olacak mıyım Yawrukush
canim cok afedersin cuma gunune kadar hep vardin guzelim, cuma gunu eski listeyi kullaninca gozumden kacmis, bugun tekrar ekleyecegim

Mavibocuk
Yawrukush
45dk bant
40 gogus hareketi
200DK
100 mekik
50ser bacak makas
50kere bacak ac kapa
50 bisiklet
10 sinav
50 sag sol dumbelle
100er kol alti dumbell
50 twist
harika egzersizler cumaya bomba gibi geliyorsun yine canim

Benim şu anki durumum
ne guzel, oglum kalksa da bende azicik sirnassam kuzuma

haeshin canim bugune kadar kac kilo verdik listelerinde gogsumuzu kabarttin,seninle gurur duyuyorum.
Ilk 10'a sayende takimimizin ismini yazdirdik.
7. olmussun amazonum, bu liste tum cuma zayiflama yarismasi, yarismacilarini icermektedir.
Basarilarinin devamini dilerim Busem.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-11#post-46299666

DIPNOT:Guzeller sizlerde listeye goz atip ne kadar kilo verdiginizi, kacinci sirada oldugunuzu gorebilirsiniz...

Inşallah ebrumm

Gecenin 2sinde yatip, sabahin 7sinde uyanmayi nasil basardim bilmiyorum.
Oglani tuvalete kaldiracagim diye ben hergun uykumdan oluyorum..
Neyse nasilsiniz guzeller, pazariniz kacamaksiz geciyor degil mi??
Gunaydin kaptanlarin en yarasa uykulusu kacamak mi o da ne:)))

Hahaha simdi tıklıyorum linki merak ettim ah ben 29 eylulde basladim diyete o gun girseydim takima keske o gunden beri 18 kg oldu aslinda olsun be ya darisi tum kilo vermek isteyenlerin basina:))

Gunaydin kaptanlarin en yarasa uykulusu kacamak mi o da ne:)))
:) oyy ne olacak benim bu uykularim hic bilmiyorum, hayir simdi uyuyam lazim, dogumdan sonra zaten uyuyamayacagim:))

Hahaha simdi tıklıyorum linki merak ettim ah ben 29 eylulde basladim diyete o gun girseydim takima keske o gunden beri 18 kg oldu aslinda olsun be ya darisi tum kilo vermek isteyenlerin basina:))
18 kilo oldu mu canim yaa masallah:)

Gecenin 2sinde yatip, sabahin 7sinde uyanmayi nasil basardim bilmiyorum.
Oglani tuvalete kaldiracagim diye ben hergun uykumdan oluyorum..
Neyse nasilsiniz guzeller, pazariniz kacamaksiz geciyor degil mi??
Yok kuzum kaçamak yapmıyorum:) İyiyim bitanem sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…