- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
evet herşeyde aklımda o var : / inşallah hem sınavı hem diyetimi başarırım çok strsliyim sağol canımOyle olunca sporda bile aklin sinavda oluyor de mi. Sen en iyisi her bos vaktini sinav icin degerlendir. Sporu saglam yapacagin diyetine asilip ideal kilolara gelecegin gunleri dusun motive ol. Ama sinav daha onemli
Allah yardımcın olsun canımevet herşeyde aklımda o var : / inşallah hem sınavı hem diyetimi başarırım çok strsliyim sağol canım
amin canım sağollAllah yardımcın olsun canım
Iyi olmana sevindim fatime gelmis gecmis olsun. Sen iyi ol. Nesen daim olsun. Edayla konusun konusun beni felç edin tamam mi binlerce mesaj biriktirip
1.90 boy var Busem, dugunde Turkiye'de bulabildigimiz en buyuk ayakkabi 45 numaraydi:)Hahahahaa47 ney yav 2 metre mi boyu yoksa ozge
Kiz cok iyi dezenfektan tabi icini batikonluyo :)))
aaa yine mi patlama@D3S1R3 tatlim gecmis olsun antepte patlama olmus iyisiniz degil mi? Normallestiriliyor resmen bu patlamalar korkuyorum. Bi de antep kilis in en yakin oldugu sehir bu isid roketleri falan ne zaman gorsem tv de aklima geliyorsun savas o kadar yakinimizda ki allah korusun.
canim sinav stresinden hep bunlar gececek..tünaydın herkese =) ben yine geceyi iyi geçiremedim kötü kötü şeyler gördüm modum düşük o yüzden
tebrikler guzelimİlk defa 1. oldum ne mutlu bana:)
haftada 1 kez yediginiz cislar odul, 2.leri ceza canim :)Ya 5yere baktik trilice yoktu
Annem kadayif istedi hadi bende ondan yiyim dedimmmm
Ama beynim teileceeee diye sinyal verdi
Yemeseydim motivasyonum dusecektiiii
Ceza varmiiii
Bende onu kullaniyorummmm
Menu kismi zor geldi diye biraktimmmm
Bu ara tekrar deniyim bakimmm
harikasin kuzum, cuma gununu cok stres yapiyorsun..Bu sabah itibariyle -1 kilo gördüm ama ben eminim cuma günü yine + çıkmayı beceririm
ohhh ellerine saglik fistigimTesekkür ederim canim. İnşaallah anneminki de sorunsuz olur.
senin prensesinde büyüyünce sana güzel hediyeler alır ablacım.
Her birini 10 gün yapmayı düşünüyorum bende çok sağol
Almışkende işine yarar bişey olsun istedim. Bir de pasta yaptım mı tamamdır :)
Tamam ablacim cok sagol düsünüp ilgilendigin icin
Cok güzel bir fikir cok sagol ablacim kesinlikle yapacagim
Hayirli tezkereler Mervem, Allah kavustursunAyy kızlar kuzenim yarın askere gidiyor onun yemeği var oraya geldik:)
:)
canim haftada 1-2 ogun kacamak yap hep soyluyorum, daha rahat kilo verirsin.Yawrukush kaptanim sen ve bir kac arkadas daha suan tam olarak kimdi hic hatirlamiyorum ama cok dogru demissiniz mesela ben cuma günü patates kizartmasi yememe ragmen -700 gramm ciktim az da olsa biraz kacamak yapinca tartida - görüyorum. Ne yapmami önerirsin yada öneririsiniz. Bundan sonra sizin lafinizdan cikmicam akillandim
sukur sizler iyisiniz Demetim, sehidimize Allah rahmet eylesin, yakinlarina da sabirlar versin...Selam canlar, iyi pazarlar... Ben de haber/tv izlemiyorum. Arkadasimdan ogrendim. Sehidimiz varmis. Allah rahmet eylesin, ailesine sabir versin insallah.
guzelce beslen bugun canim, dahada iyi olursun insallah...Hayırlı günler canlar :)
Bugün daha iyi gibiyim canım, dün neredeyse bütün gün çıkamadım yataktan, midem de bulandığından birşey yiyemedim :/
canim cok afedersin cuma gunune kadar hep vardin guzelim, cuma gunu eski listeyi kullaninca gozumden kacmis, bugun tekrar ekleyecegimCnm bu listede ben olacak mıyımYawrukush
harika egzersizler cumaya bomba gibi geliyorsun yine canim
ne guzel, oglum kalksa da bende azicik sirnassam kuzumaBenim şu anki durumum
Inşallah ablacımHadi saglicakla gitsin gelsin vatani gorevini yapsin mervisim
Inşallah ebrummRica ederim gülüm, ayrıca -1 kilon içinde tebrik ederim :) cuma'ya güzel sonuç alacaksın öyle hissediyorum :) bünyeyi şaşırtman işe yaramış.
Ben diyetteyken cumartesi günleri hep eksi çıkardım, sanırım cuma üzerimizde stres yaratıyor bu da + çıkmamıza sebep oluyor. Düzenli uyku da büyük bir etken, uykunu almadığın takdirde + çıkıyorsun... Beslenmeye gelince perşembe günleri yoğurda ağırlık verebilirsin, ben mesela şöyle bir menü uyguluyordum
Sabah: yoğurt, keten tohumu, 1 kaşık bal
Öğlen: yoğurt, meyve, tarçın
Akşam: cacık, ızgara köfte
Bu tarz bir menüyü yeşil çay ve bol suyla desteklersen mutlaka eksi görürsün :)
Yoğurt seviyorsan bir dene derim.
Birde belirtmek isterim ki light ürün kullanmadım, aldığım yoğurt aksine %10 yağ içeriyordu - weihenstephan vardır belki sizin orada da.
Hayırlısıyla gidip gelsin inşallah Merve'm
Sağol özgem inşallahHayirli tezkereler Mervem, Allah kavustursun
Gunaydin kaptanlarin en yarasa uykulusu kacamak mi o da ne:)))Gecenin 2sinde yatip, sabahin 7sinde uyanmayi nasil basardim bilmiyorum.
Oglani tuvalete kaldiracagim diye ben hergun uykumdan oluyorum..
Neyse nasilsiniz guzeller, pazariniz kacamaksiz geciyor degil mi??
Hahaha simdi tıklıyorum linki merak ettim ah ben 29 eylulde basladim diyete o gun girseydim takima keske o gunden beri 18 kg oldu aslinda olsun be ya darisi tum kilo vermek isteyenlerin basina:))haeshin canim bugune kadar kac kilo verdik listelerinde gogsumuzu kabarttin,seninle gurur duyuyorum.
Ilk 10'a sayende takimimizin ismini yazdirdik.
7. olmussun amazonum, bu liste tum cuma zayiflama yarismasi, yarismacilarini icermektedir.
Basarilarinin devamini dilerim Busem.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-11#post-46299666
DIPNOT:Guzeller sizlerde listeye goz atip ne kadar kilo verdiginizi, kacinci sirada oldugunuzu gorebilirsiniz...
:) oyy ne olacak benim bu uykularim hic bilmiyorum, hayir simdi uyuyam lazim, dogumdan sonra zaten uyuyamayacagim:))Gunaydin kaptanlarin en yarasa uykulusu kacamak mi o da ne:)))
18 kilo oldu mu canim yaa masallah:)Hahaha simdi tıklıyorum linki merak ettim ah ben 29 eylulde basladim diyete o gun girseydim takima keske o gunden beri 18 kg oldu aslinda olsun be ya darisi tum kilo vermek isteyenlerin basina:))
Yok kuzum kaçamak yapmıyorum:) İyiyim bitanem sen nasılsın?Gecenin 2sinde yatip, sabahin 7sinde uyanmayi nasil basardim bilmiyorum.
Oglani tuvalete kaldiracagim diye ben hergun uykumdan oluyorum..
Neyse nasilsiniz guzeller, pazariniz kacamaksiz geciyor degil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?