- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
aynen iyi değil ama zorluyorum gittiği yere kadarOyhhh psikoloji durumlari iyu degil bende moralim bozuldumu yatarim mutsuz olunca yatarim
bence hasta önünde de peçetekutusu var : )Bu nedir kizlar cozwmedim bunu ?
Gecmis olsun canimmmSelam kızlar . Küçük oğlum yine hasta . Mikrop kapmis gdce boyunca kustu. Ishal basladi. Disari alissin diyoruz cikinca da boyle oluyor. Bu gün sadece bir buçuk saat uyudum. Hala ayaktayim.
Spor yapacağım diye uyumadim ama koşu bandı arızalandi. Bir iki gün dinleyince düzeliyor bant. Kendi kendime birseyler yaptım.
5 dk. Yarım kalan yürüyüş
7 dk. Bisiklet
10 mekik
50 bacak açıp kapama
50 twist
50 dambilla kol egzersizi
50 iç bacak çalıştırma
Toplam 32 dk. Sürdü
Menü
Bir parça simit
Peynir
1 bardak süt
Ara
2 tane kraker
1 çay bardağı süt
Öğle 2 hurma 2 kayısı
Süt
Aksam . 2 köfte
Ayran
2 dilim ekmek
Sağlıkla kalin
Aşisini neden yaptirmadinÇok teşekkür ederim canım benim.
Sagolasin canim.Henüz bir yaşında. Burda rotavirus salgını var sanırım. Apartmanda aynı zamanda 2 Bebek bu yüzden hastanede yattı. Benim oğlan evde durmak istemiyor babası da dışarı çıkarıyor . Sanırım komşu çocuklarından geçiyor.
Cidden çok zorlanıyorum. Dayanıklı biri değilim malesef
Canim sen nein sinavina calision bu kadar ailenle ozel anlari kacirdiktan sonra ne hayri kaldi bu isinEgzersiz bitti menu tamam
Mutfak toplandi
Cocuklari uyutup cay yapip sinavlara calismaya baslasam
Esim film diyoooo ben dersss
Bugun yine annemi esimi cocuklari dolasmaya yolladim
Yoksa spor yapamiyorummm
Gezelim diyo spor diyorum
Sinema diyor ders diyorummmm
Surekli atisma halindeyizzzz
Adam hakli ben mecburrrrrr
Napicam ben yaaa bi fikir istiyorum
Markete ciksa benle gitmek istiyor
Sanmiyorum canmbence hasta önünde de peçetekutusu var : )
Ablacim sen bugün neyaptin öyle hem börek hem baklava bide üstüne kola. Ama olan olmus bikere Afiyet olsun.
Demi yani -5 kilo olsam bile ben yine + cikarimSıkma canını be ya
sen yaparsın sende o performans var
yogurtu fazla sevmem ama oldukca yemeye calisiyorum cünkü cok tok tutuyor. Normalde hic agzima sürmem ama simdilerde hemen hemen hergün tüketmeye calisiyorum. Bu persembe hazir evdeyken senin menünü deneyebilirim. Tesekkürler destegin ve bilgin icinRica ederim gülüm, ayrıca -1 kilon içinde tebrik ederim :) cuma'ya güzel sonuç alacaksın öyle hissediyorum :) bünyeyi şaşırtman işe yaramış.
Ben diyetteyken cumartesi günleri hep eksi çıkardım, sanırım cuma üzerimizde stres yaratıyor bu da + çıkmamıza sebep oluyor. Düzenli uyku da büyük bir etken, uykunu almadığın takdirde + çıkıyorsun... Beslenmeye gelince perşembe günleri yoğurda ağırlık verebilirsin, ben mesela şöyle bir menü uyguluyordum
Sabah: yoğurt, keten tohumu, 1 kaşık bal
Öğlen: yoğurt, meyve, tarçın
Akşam: cacık, ızgara köfte
Bu tarz bir menüyü yeşil çay ve bol suyla desteklersen mutlaka eksi görürsün :)
Yoğurt seviyorsan bir dene derim.
Birde belirtmek isterim ki light ürün kullanmadım, aldığım yoğurt aksine %10 yağ içeriyordu - weihenstephan vardır belki sizin orada da.
Hayırlısıyla gidip gelsin inşallah Merve'm
Insaallah hepimizden gelecek güzel -ler.Çıkmaaa ama bence bu cuma güzel eksiler gelecek senden
Yok stress felan yapmiyacagim bu hafta en azindan öyle ümid ediyorum belkide sizin dediginih gibi az yiyince metabolizma yavaşlıyor. Bu hafta İnşaallah herşey yolunda gidecek :) müsli yok bu hafta meyvede çok az bugün yedim mesela yarın yemem salı günü belki yine bir porsiyon bu şekilde devam edelim bakalım hayırlısı1.90 boy var Busem, dugunde Turkiye'de bulabildigimiz en buyuk ayakkabi 45 numaraydi:)
ayaklari press oldu garibimin:)
ailecek buyuk ayaklilar, kayinvalidem- gorumcem 40-41 numara ayakkabi giyiyorlar:))
ay ne komiksin sen canim:)
aaa yine mi patlama
canim sinav stresinden hep bunlar gececek..
sen motivasyonunu bozma sinava tam konsantre ol guzelim...
tebrikler guzelim
haftada 1 kez yediginiz cislar odul, 2.leri ceza canim :)
harikasin kuzum, cuma gununu cok stres yapiyorsun..
tarti stresinden arti cikiyorsun.
bence bu cuma guzel eksiler gelecek senden stres yapma, kesin eksi gorecegim de telkinde bulun kendine
ohhh ellerine saglik fistigim
Hayirli tezkereler Mervem, Allah kavustursun
canim haftada 1-2 ogun kacamak yap hep soyluyorum, daha rahat kilo verirsin.
bol bol yuruyus yap, en guzel kilo verdiren spor..
persembeleri hafif ye, aksam yemegini gec saaatlere birakma.
musli ve asiri meyve tuketimini hayatindan cikar.
bu haftaki menunde oldukca guzel, bu tarz bir menuyle devam et..
en onemlisi de cuma gununu stres yapma...
sukur sizler iyisiniz Demetim, sehidimize Allah rahmet eylesin, yakinlarina da sabirlar versin...
guzelce beslen bugun canim, dahada iyi olursun insallah...
canim cok afedersin cuma gunune kadar hep vardin guzelim, cuma gunu eski listeyi kullaninca gozumden kacmis, bugun tekrar ekleyecegim
harika egzersizler cumaya bomba gibi geliyorsun yine canim
ne guzel, oglum kalksa da bende azicik sirnassam kuzuma
geçmiş olsun canimBugün ki menüm:
Sabah: peynirli, suçuklı omlet, 2 dilim domates ve salatalık, yeşil çay
Ara: 1 muz
Akşam:2 tabak yoğurt çorbası içinde şehriye vardıve 2 adet üzüm
Çok kötü üşütmüşüm kendimi
Spor yok malesef ayakta durcak halim yok bide yarına sınav var bu kafayla nasıl yazcam hiç bilmiyomİnşaallah yarına toparlanırımda sporumu yaparım
Ya dayaniklilikla da cok alakasi yok evlat hasta oldu mu anne de hasta oluyor canim napcan atlatir umarim.hemen kuzunÇok teşekkür ederim canım benim.
Sagolasin canim.Henüz bir yaşında. Burda rotavirus salgını var sanırım. Apartmanda aynı zamanda 2 Bebek bu yüzden hastanede yattı. Benim oğlan evde durmak istemiyor babası da dışarı çıkarıyor . Sanırım komşu çocuklarından geçiyor.
Cidden çok zorlanıyorum. Dayanıklı biri değilim malesef
Tenis mii suppeeer cok isterdim.vakit ayirabilmeyi yaaa cok faydasini gorursun benceSelammmmm
sabahki kahvaltım
2kücük parca beyaz peynir
3-4 dilim salam
1tane siyah zeytin
yagda yumurta
domates,salatalık,dereotu
ve siyah cay
Dışardaydık. Ögle akşamı birleştirip
makarna yedim :-(
15bin adım attım
Bu arada raket ve topumuzu aldık.
Bu hafta başlıyoruz tenis oynamaya.
Vizelerim var beybimCanim sen nein sinavina calision bu kadar ailenle ozel anlari kacirdiktan sonra ne hayri kaldi bu isin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?