Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşaAllah canımm :)
adamcağıza anlatmaya bile fırsat vermiyorsunn bir dur belki birşey isteyecekk

tamam kuzum:)

oy masallah yumurta guzelimiz, nasil akca pakca guzel bir hatunmussun sen..
Allah nazardan saklasin..

sen yanak gormemissin, seninkiler tam opmelik :)
Saol kaptanim allah razi olsun sizin hepinizzin kalbinin guzelligi :) yumurtanin yararlarini goruosunuz iste

Panda artı kuzenimin çocuğu kafamm bi milyon ağlayacam vallaha dün gece 4 e kadar uyuyamadım midem bulandı vallaha şimdide bulanıyor offf sinirlerim yıprandı
canim benim cok yoruluyorsun, boyle yipranmakta haklisin kuzum.
haydi uyu dinlen guzelce...

Saol kaptanim allah razi olsun sizin hepinizzin kalbinin guzelligi :) yumurtanin yararlarini goruosunuz iste
evet canim bol bo yiyelim:)

tamam kuzum:)

oy masallah yumurta guzelimiz, nasil akca pakca guzel bir hatunmussun sen..
Allah nazardan saklasin..

sen yanak gormemissin, seninkiler tam opmelik :)

Ben bunu niye düşünemedimmmm yumurtadan böyle bembeyaz bu kızz
Ama ben yumurtayı kabuklarıyla da yesem fayda etmez herhalde

Panda artı kuzenimin çocuğu kafamm bi milyon ağlayacam vallaha dün gece 4 e kadar uyuyamadım midem bulandı vallaha şimdide bulanıyor offf sinirlerim yıprandı
Gecmis olsun canim yaaa saglik insanin yasam kalitesini ne kadar kolay bozuyor . sinirden mi miden bulanio

Gecmis olsun canim yaaa saglik insanin yasam kalitesini ne kadar kolay bozuyor . sinirden mi miden bulanio
Aynen öyle yaaa bilmiyorum ki yavrum bahardan diye düşünüyorum geçen hafta doktora gittim bişi yok dedi aman regl de yaklaştı ben depresifim yazı yazarķen bile ağlıyasım geliyor
@kitabi nasıl oldu bebişin? Umarım toparlanmıştır..

Ben benzetemedim ama maşallah sana çok güzelsin.. İzmirli işte

İyi geceler canım inşallah sabaha bişeyin kalmaz..
Inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…