Panda artı kuzenimin çocuğu kafamm bi milyonpandayla mi oynadin canim:)
Sorma cok beyazim malum guneste gormuoz pekoglan bugday . ama cok benziyoruz buyudukcede daha cok benzemeye basliyor . insallah ikinci olursa oda esime benzesin istiyorum bakalim. İs yerine gelen kiz cocuklari anltip duruyor bu aralar . hayrdr dedim nolyo . sen dedim ordakileri sev yeter sana. Yooo olesine anlatiorum diyor
Saol kaptanim allah razi olsun sizin hepinizzin kalbinin guzelligi :) yumurtanin yararlarini goruosunuz istetamam kuzum:)
oy masallah yumurta guzelimiz, nasil akca pakca guzel bir hatunmussun sen..
Allah nazardan saklasin..
sen yanak gormemissin, seninkiler tam opmelik :)
Hahaha ben ne dicegini biliom demesin hic bisi istemem :)İnşaAllah canımm :)
adamcağıza anlatmaya bile fırsat vermiyorsunn bir dur belki birşey isteyecekk
canim benim cok yoruluyorsun, boyle yipranmakta haklisin kuzum.Panda artı kuzenimin çocuğu kafamm bi milyonağlayacam vallaha dün gece 4 e kadar uyuyamadım midem bulandı vallaha şimdide bulanıyor offf sinirlerim yıprandı
evet canim bol bo yiyelim:)Saol kaptanim allah razi olsun sizin hepinizzin kalbinin guzelligi :) yumurtanin yararlarini goruosunuz iste
canim iyi istirahatler..Offf ben yatıyorum kızlar inşallah uyuyabilirim iyi geceler
tamam kuzum:)
oy masallah yumurta guzelimiz, nasil akca pakca guzel bir hatunmussun sen..
Allah nazardan saklasin..
sen yanak gormemissin, seninkiler tam opmelik :)
Gecmis olsun canim yaaa saglik insanin yasam kalitesini ne kadar kolay bozuyor . sinirden mi miden bulanioPanda artı kuzenimin çocuğu kafamm bi milyonağlayacam vallaha dün gece 4 e kadar uyuyamadım midem bulandı vallaha şimdide bulanıyor offf sinirlerim yıprandı
HahahahBen bunu niye düşünemedimmmm yumurtadan böyle bembeyaz bu kızz
Ama ben yumurtayı kabuklarıyla da yesem fayda etmez herhalde
Kiz kahve rengi :) cok isik vuruo ondan patlak parlak olmusahhh anneme cekeydim :)
Lop lopsmdi kendimide koyuyorum vakin :) benzio mu
Offf ben yatıyorum kızlar inşallah uyuyabilirim iyi geceler
Sağol canımcanim iyi istirahatler..
Hahahahkiz kabuklarini perde beyazlatmak icin kullaniyorlar. Belki cilddide beyazlatr kucuk bi umut dogabilir icine bak
Offf ben yatıyorum kızlar inşallah uyuyabilirim iyi geceler
Tesekkur edrim canm@kitabi nasıl oldu bebişin? Umarım toparlanmıştır..
Ben benzetemedim ama maşallah sana çok güzelsin.. İzmirli işte
İyi geceler canım inşallah sabaha bişeyin kalmaz..
İyi geceler canım İnşaallah güzelce uykunu alıp sabaha bomba gibi uyanırsınOfff ben yatıyorum kızlar inşallah uyuyabilirim iyi geceler
Aynen öyle yaaa bilmiyorum ki yavrum bahardan diye düşünüyorum geçen hafta doktora gittim bişi yok dedi aman regl de yaklaştı ben depresifim yazı yazarķen bile ağlıyasım geliyorGecmis olsun canim yaaa saglik insanin yasam kalitesini ne kadar kolay bozuyor . sinirden mi miden bulanio
Inşallah canım@kitabi nasıl oldu bebişin? Umarım toparlanmıştır..
Ben benzetemedim ama maşallah sana çok güzelsin.. İzmirli işte
İyi geceler canım inşallah sabaha bişeyin kalmaz..
Leslie yapmaya gitmemismiydin sanki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?