Inşallah kuzumİyi geceler canım İnşaallah güzelce uykunu alıp sabaha bomba gibi uyanırsın
Düzelttim kız geriLeslie yapmaya gitmemismiydin sanki :/
Dinlen bakalim canm bahardan mi sen bilirsin anca orasini canmAynen öyle yaaa bilmiyorum ki yavrum bahardan diye düşünüyorum geçen hafta doktora gittim bişi yok dedi aman regl de yaklaştı ben depresifim yazı yazarķen bile ağlıyasım geliyor
Inşallah canım
Sağol canımGeçmiş olsun canımm.. İyi geceler
Heee gormedimmmDüzelttim kız geri
Haklısın tatlım bahar ezginliği daha çok yarına düzelmiş bi şekilde konuşuruz inşallah canım hadi kaçtım artıkDinlen bakalim canm bahardan mi sen bilirsin anca orasini canm
Tabiki canm :) hosgeldin :) semih kim bu arada adinmi yoksa cocugununmu adi :)İyi geceler herkese acaba bende aranıza katilabilirmiyim
Hosbulduk canım oğlumun ismi:)Tabiki canm :) hosgeldin :) semih kim bu arada adinmi yoksa cocugununmu adi :)
bi araştır bende aldım eczane den olduğu gibi duruyor korktum biraz
geç mi kaldımPAZARTESI GUNU SPOR GUNLUGUMUZ
@abesle_istigal 45 dk bant, 100M, 100DK, 150 makas, 80 yan makas, 60 gogus, 10 squat, 200 dambil
haeshin 15.000 + adim
@sevimlicadi0 8 dk karin egzersizi, 20 dk yuruyus
Harpy 700 butt kicks
@tiffany20 10.250 adim
@happy_moon 10.000 adim, 300 butt kicks, 50DK, leslie 3 mil, 100M, 150 dambil, 100 squat, 100 ziplama, 100 bacak makas, 100 ziplayan jack
O Ollalla 20.600 adim, 1220 butt kicks, jilian level 1
Mavibocuk 13.500 adim , 1saat aerobik, 200 butt kicks, 50 yarim mekik
gogo2405 7000 adim, 260 butt kicks
harika gec yazdin canim ama daha ilk 3u hazirlamamisrim:)
merhaba canim hosgeldin, suan takimimiz biraz kalabalik listemiz 14 kisi.İyi geceler herkese acaba bende aranıza katilabilirmiyim
iyi geceelr ablam..İyi geceler çıtırlar.
bende cok tebrik ediyorum :)Bugün çok güzel beslendim kendimi tebrik ediyorum başarılarımın devamını dilerim
Olsun kiz esmer guzelide baska olurMavi falan zannettimm :)))
o anneye çekme konusunu hiiiçç açma zaten gidip gelip kadına benim gözlerim neden seninki gibi değil diyip duruyorum
İyi geceler herkese acaba bende aranıza katilabilirmiyim
bi araştır bende aldım eczane den olduğu gibi duruyor korktum biraz
geç mi kaldım
Olsun kiz esmer guzelide baska olur
Hahaha nie korkim kiz deliKara kura bir resim buldum yüklenirse bakarsınn :)) korkma ama :))
masallah sende cok guzelmissin Fatimem, azeri guzelim :)Kara kura bir resim buldum yüklenirse bakarsınn :)) korkma ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?